WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 19. huhtikuuta 2013

BOSTONIN POMMIT


AE Mikaelia kanavoinut Linda Dillon (goldenageofgaia.com)
17.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Sain juuri henkilökohtaisen tulkinnan arkkienkeli Mikaelilta Linda Dillonin kautta. Pyysin häntä kertomaan meille, kuka aiheutti Bostonin pommit ja tässä on hänen vastauksensa.

Steve Beckow: Ketkä ovat Bostonin pommien taustalla?

Arkkienkeli Mikael: Sanoisimme heitä pettyneiksi.

SB: Okei.

AEM: Mitä ajattelisit … Ei, kyse ei ollut suunnitellusta hallituksen toimesta, jos sitä kysyt.

SB: Miten sitten voi ilmestyä Facebookiin sivuja, jotka puhuvat asiasta jo ennen pommeja?

AEM: Ai, oli paljon toteutuksen suunnittelua ja pommeista tiedettiin eikä niitä estetty. Emme siis sano, ettei ollut minkäänlaista vehkeilyä, mutta itse pommit asetti kaksi - no, alun perin oli kaksi ja se kasvoi siitä - ryhmä yksilöitä, jotka ovat hyvin pettyneitä, sanoisimmeko olemassa olevaan hallintojärjestelmään.

SB: Haluaisin nyt vahvistaa, etteivät he olleet saudiarabialaisia kansallismielisiä.

AEM: Eivät.

SB: Amerikan kansalaisia?

AEM: Kyllä.

SB: Okei. Tuleeko heidän henkilöllisyytensä tietoon? Pidätetäänkö heidät vai salataanko se?

AEM: Ei, lopulta se tulee esiin. Ja kuten tiedät hyvin, asiat liikkuvat paljon nopeammin näinä päivinä. Ja se tulee esiin. Emmekä puhu vuosista, puhumme lyhyestä aikajaksosta.

SB: Siis FBI ei peittele tätä?

AEM: FBI:llä ei ole tilaisuutta peitellä.

SB: Okei. Miksi galaktiset eivät puuttuneet asiaan?

AEM: Koska se oli osa väkivallan esiintuomista. Minäpä kerron sinulle jotain galaktisista. Meidän (taivaalliset) tapaamme he eivät puutu vapaan tahdon asioihin, missä on kyse jostain suuremman esiintulosta - esimerkiksi väkivallan paljastumisesta yhteiskunnassanne - mikä saa ihmiset tuomitsemaan ja muuttamaan käyttäytymistään. He eivät siis puutu tuollaisiin tilanteisiin. He puuttuvat asioihin, missä on suurempi mahdollisuus maailmanlaajuiseen katastrofiin.

SB: Okei. Monet ihmiset sanovat, että presidentti Obama on tässä rikoskumppanina. Onko hän?

AEM: Ei ole.

SB: Okei. Voitteko kertoa mitään muuta? Onko hyödyllistä tietää, onko tämä jokin oikeistolaisryhmä?

AEM: Se on äärimmäisen oikeistolainen ryhmä, mikä haluaisi nähdä poistettavan ns. liittovaltiohallinnon. Jos Teekutsuliike laitetaan vasemmalle ja tämä ryhmä oikealle, saadaan sen sijainti.

SB: Ettekä halua sanoa tarkkaan, keitä he ovat?

AEM: Ei, emme.
BOSTONIN POMMIT
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: