WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Fyysinen parantuminen osat 1 - 2

FYYSINEN PARANTUMINEN, OSA 1 Henkeä kanavoinut John Cali
www.greatwesternpublishing.org30.8.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine + muotoilua Matti


John Cali
 
Olemme puhuneet fyysisestä parantumisesta monet kerrat vuosien saatossa, mutta aihe tulee jatkuvasti esiin. Tiedämme kaikki miksi - maailmamme ja jokainen meistä tarvitsee jonkinlaista parantumista: fyysistä, mentaalista, tunnepuolen tai henkistä parantumista.
 
Vaikka keskitymme tässä artikkelissa fyysiseen parantumiseen, se on vain osa palaamisestamme eheyteen ja hyvinvointiin. Toinen osa on keskittyä omaan parantumiseemme, ennen kuin voimme auttaa toisia ja maailmaamme parantumaan. Ja se on kolmas osa - toisten ja maailman auttaminen parantumaan.
 
Tämä on ensimmäinen kahdesta artikkelista, jotka liittyvät fyysiseen parantumiseen. Annamme toisen ensi viikolla.
 
Monet ihmiset, jotka tulevat Hengen ja minun luokse yksityistulkintaan tai ainoastaan juttelemaan, kaipaavat parantumista - parantumista kehoonsa, suhteisiinsa, työhönsä, talousasioihinsa jne.
 
Jokainen meistä on luultavasti joskus tarvinnut kehonsa parantumista. Tänään keskitymme fyysiseen parantumiseen. Haluaisin jakaa kanssanne omaa parantumismatkaani.
 
Olen erinomaisessa fyysisessä kunnossa, vaikka olen ollut maisemissa jo monta vuotta. Ja yhtä poikkeusta lukuun ottamatta en ole käynyt lääkärissä yli 20 vuoteen - enkä käy säännöllisissä tarkastuksissa. Tuo yksi poikkeus on vuosittainen silmätarkastukseni.
 
Neljä vuotta sitten silmälääkärini kertoi minulle testiensä perusteella, että olin kehittänyt vakavan silmävaivan, joka usein johtaa sokeuteen. Hän sanoi, ettei tila koskaan parantuisi ja vamma on peruuttamaton.
 
Muutaman seuraavan kuukauden yritin parhaani mukaan olla piittaamatta "huonoista" uutisista. Minä vain tiesin, ettei tämä ollut totta. Se ei ollut minun todellisuuttani. Se ei ollut todellisuutta, minkä halusin luoda, erityisesti kun minulla ei pitkänä aikuisikänäni ole ollut mitään flunssaa vakavampaa - ja nykyään saan harvoin edes flunssaa.
 
Seuraavassa silmätutkimuksessani lääkäri ei havainnut minkään olevan pielessä. Vaiva oli hävinnyt siitä huolimatta, että se oli peruuttamaton.
 
Tämä oli täsmälleen odottamani diagnoosi. Minä vain tiesin sisuksissani, että se mitä oli ollut aiemmin, oli nyt poissa iäksi.
 
Tässä on Henki.

 
Henki
 
Fyysisen kehonne parantaminen on yksi niitä asioita, joka on hyvin yksinkertaista ja helppoa! Kuitenkin te teette siitä usein monimutkaista ja vaikeaa.
 
Fyysisessä kehossanne ja joka ikisessä sen solussa on oma tietoisuutensa ja älykkyytensä. Keho ja joka solu tietää luonnollisen tilansa olevan täydellinen terveys ja hyvinvointi. Jos jättäisitte ne oman onnensa nojaan, ne parantuisivat luonnostaan ja automaattisesti kaikista tasapainottomuuksista tai sairauksista.
 
Itse asiassa, useimmilla teistä on ollut oireita erilaisista ns. kuolemaan johtavista sairauksista elämänne aikana, usein tietoisesti tajuamattanne sitä. Te ette luultavasti menneet noina aikoina lääkärille testattavaksi. Lääkärit eivät diagnooseineen laittaneet kuolemanpelkoa teihin.
 
Kehonne siis palautuu luonnostaan, helposti ja nopeasti täydellisen terveyden ja tasapainon luonnolliseen tilaansa. Kaikki tämä ilman osallistumistanne ja usein ilman tietoista tajuntaanne.
 
Miksi? Koska teillä ei ole ollut tilaisuutta päästä sen tielle.
 
Niinpä Johnin taktiikka olla piittaamatta silmälääkärinsä negatiivisesta diagnoosista oli täsmälleen oikea. Tietysti se toimi. Se toimii aina!
 
Universumin oman vetovoimalain mukaan te ette voi vetää puoleenne mitään, ellette anna sille huomiotanne. Sivuuttakaa olosuhde ja se menee pois - sen on pakko!
 
Pysykää vain poissa kehonne tieltä. Se tietää, mitä tekee. Antakaa sen tehdä työnsä ja nautitte pitkän, terveen ja onnellisen elämän.

FYYSINEN PARANTUMINEN, OSA 2 Henkeä kanavoinut John Cali
www.greatwesternpublishing.org
6.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

John Cali

Olemme puhuneet fyysisestä parantumisesta monet kerrat vuosien saatossa, mutta aihe tulee jatkuvasti esiin. Tiedämme kaikki miksi - maailmamme ja jokainen meistä tarvitsee jonkinlaista parantumista: fyysistä, mentaalista, tunnepuolen tai henkistä parantumista.

Vaikka keskitymme tässä artikkelissa fyysiseen parantumiseen, se on vain osa kokonaispalaamisestamme eheyteen ja hyvinvointiin. Toinen osa on keskittyä omaan parantumiseemme, ennen kuin voimme auttaa toisia ja maailmaamme parantumaan. Ja se on kolmas osa - toisten ja maailman auttaminen parantumaan.

Tämä on toinen kahdesta fyysiseen parantumiseen liittyvästä artikkelista.

Eräs lukija antoi meille palautetta viime viikon artikkelista.

Tässä on lyhyt ja vähän editoitu yhteenveto hänen palautteestaan:

- Artikkeli parantumisesta on yksinkertainen mutta voimakas. Se todella sai huomioni.

- Mietin vain, voisitko kertoa minulle tarkkaan, miten onnistuit pääsemään pois kehosi tieltä. Juuri tämä kamppaa useimmat ihmiset, myös itseni.

- Aina kun jokin painaa fyysisellä tasolla ja näkee ja kuulee oireet joka päivä, koska keho on aina mukana, on todella vaikeaa olla ajattelematta oireita.

- Varsinkin kun lääkäri antaa nimen vaivalle. Olin hyvin vaikuttunut siitä, miten onnistuit tässä ja paransit itsesi täysin.

- Voitko kertoa minulle, miten teit sen? Erityisesti kun mieli ajattelee vaivaa aika ajoin?"

Kuten ilmenee, puhuimme Hengen kanssa juuri tästä kysymyksestä - menemisestä pois kehon tieltä - joitain vuosia sitten. Tässä on otteita Hengen sanoista tuolloin.

Henki
Miten pääsette pois kehonne tieltä? Erinomainen kysymys!

On joskus pelottava tehtävä pysyä neutraalina, silloin kun on jatkuvasti sen tilanteen keskellä, missä haluaa pysyä neutraalina.

Keho on aina kanssanne. Minne tahansa menettekin, se on paikalla. Te ette voi paeta sitä. Se on elämän tosiasia. Ainoa tapa paeta kehoa on tietysti kuolla. Mutta emme halua teidän kuolevan, ennen kuin olette valmis lähtemään.

Meillä siis näyttää olevan pulma, eikö vain? Mutta oikeasti se ei ole lainkaan pulma.

Tarkastellaanpa tavallista päivää elämässänne. Tuon päivän mittaan kohtaat kaikenlaisia tilanteita ja informaatiota, jonka kanssa et ehkä resonoi. Kenties myös tilanteita ja informaatiota joka alkaa masentaa, erityisesti jos viipyilet liian pitkään negatiivisissa tunteissa.

Jos kehonne on tuskainen tai jollain tapaa sairas, et voi auttaa sitä keskittymällä sen ongelmiin ja sen luomiin negatiivisiin tunteisiin. Voitte auttaa sitä vain keskittymällä ratkaisuun. Eli keskittymällä tuskan ja sairauden helpottamiseen.

Teette sen parhaiten menemällä pois kehosi tieltä. Kuten olemme sanoneet monta kertaa, kehosi osaa parantaa itsensä. Se tietää, että sen luonnollinen olotila on tasapaino, täydellinen terveys ja hyvinvointi.

Ainoa asia - ainoa asia - joka pitää kehosi pois luonnollisesta tilastaan, olet sinä.

Kyllä, käsitämme, että keho on aina mukananne. Te ette pääse eroon siitä. (Ettekä haluaisikaan, ennen kuin päätätte lähteä.) Mutta teidän on täysin mahdollista pysyä pois kehonne tieltä.

Jos sinun on vaikeaa keskittyä kehosi palautumiseen täydelliseen terveyteen, kun se on epätasapainossa, niin harjoittele ajatustesi suuntaamista pois kehosta. Ajattele hyvältä tuntuvia ajatuksia. Olethan sinä ajatustesi kontrollissa. Ajattele siis hyviä ajatuksia - sellaista mikä tuntuu hyvältä ja tuo sinulle iloa.

Emme kehota teitä kieltämään kehonne tilaa. Emme kehota teitä olemaan piittaamatta kehonne nykytilasta. Keskitä ajatuksesi terveyteen, terveeseen kehoon.

Ja jos se on sinusta liian pelottavaa, ota ajatuksesi kokonaan pois kehostasi.

Tee se, mitä vaaditaan, tunteaksesi olosi hyväksi. Vietä aikaa rakkaan lemmikin kanssa, rakastele erityisen ihmisen kanssa, mene kävelylle lempeään sateeseen, laita itsellesi herkullinen päivällinen, katso hauska elokuva,jotain sellaista.

Taas kerran, tee sitä, mikä saa olosi tuntumaan hyvältä. Ja silloin kun sinusta tuntuu hyvältä, vain hyvää voi tulla kehoosi, sillä osaat pysyä pois sen tieltä. 


http://www.enkelimaa.fi/ 

Ei kommentteja: