WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 29. toukokuuta 2012

YMPÄRISTÖ TÄYNNÄ AUTUAITA KOHTAAMISIA JA INNOSTUSTA ODOTTAA HERÄÄMISTÄNNE


 
Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
27.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaikki menee aikataulun mukaisesti suuressa heräämisessänne ja aina suurempi määrä teitä alkaa saada tunteen niistä suurista muutoksista, jotka pian toteutetaan. Apu mitä saatte henkimaailmoista, sopii jatkuvasti tehokkaammin vahvistuvaan aikomukseenne herätä. Ja heräämisestä on tullut täysin väistämätöntä, kuten on jumalaisesti luvattu ja taattu.
 
Energiat joita tällä hetkellä virtaa planeettanne yli auttamaan teitä matkallanne, ovat kuin voimakkaita ja vakaita tuulia, jotka mahdollistavat purjelaivojen kulkemisen suurilla aalloilla, ja ne puhaltavat vakaasti, kunnes saavutatte taivaallisen määränpäänne. Kaikki on valmisteltu vahvistamaan sen, että laiva etenee tasaisesti, nopeasti ja suoraan ja tuo teidät Kotiin. Ja sitten kun saavutte satamaan, teitä tervehtii suuri tervetuliaisseremonia, jossa liput heiluvat ja on joukoittain hurraavia, jotka olette aina tunteet ja joita rakastaneet. 
 
Heräämistä olette kaivaneet, vaikka suurin osa teistä ei ole pystynyt tunnistamaan, mitä kaipaatte. Tapahtui niin, että kaipasitte jotain fyysisessä maailmassa ja sitten kun löysitte ja saitte sen ja nautitte siitä, havaitsitte olevanne edelleen tyytymätön ja hämmentynyt, koska haluamanne oli tyydyttänyt teitä vain hetken. Se oli tietysti vain korvike sille, mitä oikeasti halusitte, mikä on herääminen - eikä sille ole korviketta.
 
Olette jatkaneet haluamista … ja olette etsineet erilaisia asioita eri aikaan antamaan todellisen merkityksen elämällenne, mutta kestävä tyydytys on aina karannut teitä, koska harhassa ei ole mitään, mikä voi todella tyydyttää Jumalan lasta. Teidät luotiin asumaan ja nauttimaan jumalaisissa henkimaailmoissa, missä mahdollisuutenne ovat rajattomat, kun taas harhassa olette hyvin rajoitettuja - ette ainoastaan itse harhan rajoittamia, vaan myös sen muodon jonka olette valinneet kulkuneuvoksi sen kokemiseen.
 
Sitten kun heräätte, ne rajoitukset häviävät, joita päätöksenne asua kehossa on tuonut teille, ja alatte taas kerran olla mukana Jumalan antaman potentiaalinne luovassa kehittämisessä Jumalan jälkikasvun iloksi ja hyödyksi. Mahdollisuudet joita on tarjolla, jotka ilmestyvät eteenne ja joita tunnette rohkeutta tutkia, täyttävät teidät voimakkaalla tyydytyksen tunteella, mikä ei vastaa mitään kokemustanne harhassa. Ja tiedätte, että nämä mahdollisuudet antavat teille jatkuvasti lumoavien tilaisuuksien loputtoman kaleidoskoopin. 
 
Tosiaankin - kuten tulette näkemään - tilaisuudet rajattomaan lumoutumiseen ovat oleellinen osa Jumalan todellisuutta, mikä houkuttelee ja kannustaa teitä ikuisesti luoviin lahjoihinne ja kykyihinne. Ne johtavat teidät ekstaasista toiseen, peräkkäin loputtomasti seuraavissa yhteistyöhankkeissa rakkaidenne kanssa. Tämä saa aikaan lumoavan kauniita näytöksiä, mitkä ylittävät suuresti kaiken, mitä olette nähneet tai kuvitelleet ihmissilmillänne.
 
Ympäristö täynnä täydellisiä ja autuaita kohtaamisia ja innostuksia odottaa heräämistänne, kauniin kevätpäivän raikkauden ja loiston kera. Mitään mitä voitte toivoa, ei puutu - koska Jumala on ennakoinut jokaisen halunne ja on antanut sitä yltäkyllin. 
 
Rakastava veljenne Jeesus

YMPÄRISTÖ TÄYNNÄ AUTUAITA KOHTAAMISIA JA INNOSTUSTA ODOTTAA HERÄÄMISTÄNNE

Ei kommentteja: