WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 22. toukokuuta 2012

VALKOINEN VALO JA PIMEYS, RAKKAUS, USKONTO, PUHE, TIEDOSTAMINEN, KOSKETUS JA HENKILÖKOHTAINEN KONTAKTI, TEKNOLOGIA

Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)

15.-29.1.2010

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Valkoinen valo ja pimeät energiat
 
Kysymys: Olen yrittänyt saada ymmärrystä Valkoisesta veljeskunnasta ja saatan erheellisesti määritellä heidät "valkoiseksi valoksi". Olen samanaikaisesti tietoinen tarpeesta luottaa valkoiseen valoon ja tietoon, mikä kaikki on valoa (ja valosta) Jumalan maailmankaikkeudessa. Miten sitten pimeä olento tai pimeä voima voi olla olemassa tai yksilö voi maatasolla tietämättään kanavoida jotain pimeätä olentoa tai "kiinnikettä" tai olla negatiivisesti sellaisen vaikuttamana? Onko pimeitä olentoja olemassa ja jos on, ovatko ne Jumalan maailmankaikkeudessa vai sen ulkopuolella?
 
Vastaus: Veljeskunta on ylösnousseita mestareita. Ne tunnetaan myös Valkoisena veljeskuntana. Se on ylösnousseiden mestareiden kollektiivi. Ylösnousseet mestarit säteilevät valkoista valoa energiassaan.
 
Pimeä voima josta kirjoitat, on Itsen kollektiivinen alitajunta. Se on kollektiivi pelon, epäilyksen, alhaisen itsetunnon jne. negatiivisesta energiasta, mikä on jokaisessa sielussa, joka ei ole kohottanut värähtelyään korkeamman itsen tasolle. Sitä voi olla olemassa ja on. Se on energia. Aivan kuin parantajat käyttävät Veljeskunnan energiaa parantamiseen ja muuhun henkiseen työhön, myös pimeä energia tunkeutuu kaikkiin niihin, jotka ovat itse pelossa ja epäilyksessä. "Kiinnikkeet" joista kirjoitat, ovat sieluja, jotka ovat pelossa, joilla on riippuvuuksia tai jotka ovat hyvin kietoutuneita omaan negatiiviseen energiaansa eivätkä halua lähteä maatasolta. Kukaan ei voi myöskään pakottaa niitä lähtemään, sen on oltava oma valinta.
 
Ne etsivät apua. Usein ne kiinnittyvät itsensä kaltaisiin, joilla on pelkoa ja riippuvuuksia. Toisilla kerroilla ne etsivät apua lähteäkseen ja kiinnittyvät niihin, joissa on sisällä kirkasta valoa. Siksi kehotamme teitä käyttämään rukousta tai "loitsua" suojelemaan itseänne, kun avaudutte henkisille harjoituksille. Ne tuntevat vetoa valoon, mikä loistaa kirkkaasti sisällänne. Se on rakkausenergiaa ja ne etsivät apua. Jos näin tapahtuu, te täytytte pelosta, kun niiden pimeys ja pelko tunkeutuvat energiaanne. Sielut voivat eksyä, koska pelko ympäröi niitä ja pimentää valon. Vasta sielun saavuttaessa tietyn värähtelytason, tämä ilmiö ei voi vaivata sitä. Vasta sitten kun ihmiskunta oppii henkisyyden todellisen merkityksen ja päästää irti pelosta, pimeä energia lähtee maatasolta. Tarkoituksenani on opettaa tästä, kun kommunikoin julkisesti kanavani, Margaretin, kautta.
 
Maitreya
 
Mitä Rakkaus on?
 
Mitä Rakkaus on? Rakkaus on kauneuden näkemistä toisessa. Se on myötätuntoa ja ymmärrystä kaikkia asioita kohtaan. Se on tuomitsemattomuutta ja toisen sielun näkemistä siksi, mitä se on - jumaluuden näkemistä hänen sisällään maallisista vioista huolimatta. Rakkaus ei halua sekaantua eikä se halua estää toista kasvamasta. Kuitenkin se auttaa lempeästi, tekee ehdotuksia pyydettäessä ja sallii toisen sielun löytää omat vastuksensa omalla tavallaan. Rakkaus ei halua kontrolloida eikä sanella.
 
Rakkaus ei anna energiaa millekään. Se vain sallii kaiken elämänvirran kulkea ohi ymmärtäen ne ajat, jolloin asiat eivät mene täydellisesti. Näinä aikoina rakkaus on todella voimakasta ja se voi - jos sallitaan - voittaa pimeyden, joka seuraa sellaisia aikoja. Rakkaus ei tuomitse toista. Se tunnistaa, että jokainen sielu on omalla polullaan ja omassa elämänsuunnitelmassaan. Se ei näe epätäydellisyyttä. Rakkaus voi nähdä sieluun ja ymmärtää, miksi sielun on valittava se polku. Silloin kun voidaan saavuttaa kaikki yllämainittu, niin voidaan yhdistyä Jumalaan tai Perimmäiseen olentoon ja tulla yhdeksi tuon energian kanssa. Tämä on todellinen autuus tai nirvana - taivas. Tätä rakkaus on!
 
Maitreya
 
Uskonto
 
Meitä mestareita surettaa nähdä, mitä tapahtuu uskonnon nimissä maaplaneetalla tänä päivänä. Jumalan sana tuotiin maatasolle auttamaan ihmiskuntaa ja kuitenkin siitä on tullut erimielisyyden ja sodan tarkoitus.
 
Miksi ette voi ymmärtää, että jokainen teistä on yksilö, jolla on omat uskomusjärjestelmät? Teidät luotiin erilaisiksi. Ketkään kaksi ihmistä eivät ole samanlaisia - kaksosetkin ovat erilaisia. Tämän tosiasian vuoksi teillä ei kaikilla voi olla täysin samaa uskomusjärjestelmää. Jos teillä olisi, olisitte kuin lampaita tai karjaa. Sen sijaan olette ainutlaatuisia yksilöitä. Kun voitte ymmärtää sen, että olette erilainen kuin viereinen henkilö ja että se on ok, vasta sitten löydätte rauhan.
 
Ette voi tuputtaa omia ajatuksianne toiselle sodalla tai pakolla. On normaalia olla erilainen. Jokaisella teistä voi olla erilainen uskomusjärjestelmä kuin toisilla ja silti voitte elää harmoniassa ja rauhassa. On vain yksi Jumala ja kuitenkaan tuo energia ei välitä siitä, miten palvotte häntä. Se vain pyytää teitä ymmärtämään henkisen osanne ja työskentelemään sen kanssa, jotta saisitte paremman elämän.
 
Mitä erimielisyys uskomusjärjestelmästä ylipäätään tekee? Se vain tappaa, runtelee, vammauttaa ja saa aikaan vihaa. Siitä ei Jumalassa tai jumalolennossa ole kyse. Jumalolennossa tai Jumalassa on kyse rakkaudesta - puhtaasta rakkaudesta, ehdottomasta rakkaudesta - sillä jokaisella ihmisellä, miehellä ja naisella, hindulla ja buddhalaisella, kristityllä ja muslimilla, on oma uskomusjärjestelmänsä ja kuitenkin he toimivat rinta rinnan paremman maailman puolesta.
 
Sitten kun opitte sietämään toisianne ja kunnioittamaan toisen uskomusjärjestelmää ehdoitta, olette matkalla tekemään parempaa maailmaa ja luomaan rauhaa maan päälle.
 
Maitreya
 
Puhe
 
Käsitättekö, miten paljon ongelmia puheenne voi aiheuttaa? Käsitättekö, että teillä on voima luoda sanoillanne positiivista tai negatiivista energiaa maatasolle? Miten usein olette sanoneet sanoja, jotka olivat epäystävällisiä tai epätosia? "Eikö hänen pukunsa ole kamala!" "Oletko nähnyt, miten hän tekee sen?" "Hän tekee sitä koko ajan!" Niin yksinkertaisia toteamuksia, mutta niillä voi olla hyvin tuhoisat vaikutukset. Muuttakaa sanoja ja tilanne on täysin erilainen. "Hänen pukunsa on epätavallinen, se ei tietysti ole minun makuuni!" "Se on hänen tapansa tehdä asioita - mutta ei minun!" "En usko hänen käsittävän, että hän tekee sitä koko ajan!" Ja energiasta tulee täysin erilaista.
 
Ihmisistä on tullut niin huolimattomia sanojen kanssa. Valtaosa teistä ei koskaan ajattele, ennen kuin puhuu. Ette koskaan mieti, mitä sananne vaikuttavat ihmisiin. Kun ne on sanottu, niitä ei voi saada takaisin. Ihmiset ovat myös luoneet uutta karmaa elämäänsä sanomiensa sanojen vuoksi.
 
Jos maatason on tarkoitus muuttua ja rauhan vallita elämän kaikilla alueilla, ihmisten täytyy muuttaa tätä piirrettään. On hyvin paljon tarpeetonta puhetta - negatiivista ja ilkeää. Erityisesti suhteissa sanat voivat olla tuhoavia ja järkyttäviä. Ymmärrän, että tuskissanne teidän on vaikeaa kontrolloida tunteitanne ja sanojanne, mutta ellette tee sitä, jatkatte samojen virheiden tekemistä.
 
Ette siis pidä ystävänne vaatteista tai hänen tavastaan pukeutua, kuitenkin teidän on pakko mainita siitä. Miksi? Koska niin on aina tehty? Kenties vanhempanne tekivät niin ja he ovat välttäneet sen teille? Kenties se tapahtuu huomion vuoksi? Kenties inhoatte tuota ihmistä ja haluatte kostaa. Mikä tahansa syy onkin, sen voi muuttaa! Ajatelkaa, ennen kuin puhutte. Tarkkailkaa sanojanne. Onko se totuuttanne, mitä sanotte? Ilmaisetteko lohdutuksen, luottamuksen ja positiivisen energian sanoja? 
 
Jos ette havaitse olevanne tässä ryhmässä ja haluatte muuttua, aloittakaa tänään. Vain olkaa tietoinen siitä, mitä sanotte päivän joka hetki. Älkää odottako jokaisen toteamuksen muuttuvan siinä samassa, sillä kaiken sanomanne tai ilmaisemanne muuttaminen vie aikaa, mutta voitte aloittaa yhdestä toteamuksesta kerrallaan, sana kerrallaan. Tämän tekemällä tietoisuutenne sallii teidän nähdä, mitä teette. Älkää suuttuko, hämmentykö tai tunteko syyllisyyttä, koska ette pysty muuttumaan välittömästi tai jatkatte "sähläämistä", kuten maatasolla sanotaan. Vain jatkakaa eteenpäin askel kerrallaan. Kun teette sen, teette tarvittavat muutokset kaikin tavoin.
 
Maitreya
 
Tiedostaminen

Minulta on kysytty monta kertaa: "Mestari, mitä voin tehdä tullakseni henkisemmäksi?" Ja sanon sielulle: "Tiedosta. Tiedosta, mitä sanot toisille, miten sanot sen. Tiedosta suustasi ulos tulevat sanat. Tiedosta, miten Itsesi manipuloi sinua tekemästä juuri sitä asiaa, mikä kohottaa värähtelyäsi."
 
Ei ole helppoa olla henkisellä polulla, sillä kun siirrytte eteenpäin energiassa, maatason energia yrittää vetää teidät takaisin sinne, mistä juuri lähditte. Kukaan ei ole täydellinen ja värähtelyn nostaminen ei ole helppo tehtävä. Sitä voidaan kuitenkin helpottaa tiedostamalla kaikki, mitä teette ja miten yritätte sabotoida itseänne, kun kasvatte. Usein kehitys saattaa tapahtua kaksi askelta eteenpäin ja yksi taaksepäin. Kun kuitenkin liikutte ja jatkatte liikkumista, voitte asteittain siirtyä pois maatasolta ja löytää rauhan, mitä monet eivät ole koskaan kokeneet. Se on tavoittelun arvoista!
 
Maitreya
 
Koskettaminen ja henkilökohtainen kontakti
 
Hyvin monilla teistä ei ole henkilökohtaista kontaktia, toinen ei koskaan kosketa ihoanne tai kehoanne. Kuitenkin keho kaipaa koskettamista, halaamista, sylissä pitämistä ja rakastamista. Valtaosa teistä on niin ehdollistunut olemaan päästämättä ketään omaan tilaanne, että olette unohtaneet kosketetuksi tulemisen tunteen.
 
Toista voi koskettaa olematta seksuaalinen. Toista voi koskettaa ilman taka-ajatuksia. Kosketus on tärkein osa elämää. Toisen koskettaminen - on kyse sitten hieronnasta, kumppanista, ystävästä - on niin välttämätöntä, että opettelette koskettamaan toisianne. Siihen saakka kunnes voitte oppia päästämään irti kaikista estoista tai peloista liittyen henkilökohtaiseen kontaktiin ja toisen koskettamiseen, ette voi siirtyä eteenpäin polullanne elämässä. Pysytte jumissa - liikkumatta kuin ummehtunut lammen vesi, energia sisällänne kuolleena.
 
Kosketus on henkisen kehittymisen vihkimysprosessi. Silloin kun sallitte toisen koskettaa itseänne, avaatte sydänchakranne ja voidaan kokea tunteita ja tuntemuksia. Tapahtuu se sitten ystävyydessä, rakkaudessa tai seksikontaktissa, se on elämän perustavaa laatua oleva osa ja yhdistää kehonne energiaan. Ihminen jota ei kosketeta, on kuin kukka ilman vettä. Kukka pyytää vettä kaikilta ohi kulkevilta, mutta kukaan ei kastele sitä. Tätä kehonne tekee koko ajan, se huutaa kosketetuksi tulemista ja kuitenkin kiellätte sen joko pelosta - koska pelkäätte loukkaantuvanne - tai tunnette olevan väärin koskettaa toista, erityisesti samaa sukupuolta olevaa! Ihminen jota kosketetaan säännöllisesti - rakkauden, seksikontaktin, hieronnan tai ystävän halauksen kautta - säteilee ja tuntee olevansa elossa, sillä hän on ruokkinut sieluaan sallimalla tuon henkilökohtaisen kontaktin.
 
Tietäkää, että polku mestaruuteen ei ole ankaruutta, vastoinkäymistä tai tuskaa. Se on vain irtipäästämistä ja sielun ruokkimista sillä, mitä se haluaa henkisellä tasolla. Kaikkien mestaruuden tavoittelijoiden on päästettävä irti henkilökohtaisen kosketuksen pelosta ja sallittava itsensä koskettaa ja tulla kosketetuksi. Silloin sielu tuntee tyytyväisyyttä. Ruokkikaa kehoa huolenpidolla kosketuksen avulla ja ruokitte sielua.
 
Maitreya
 
Teknologia
 
Minulta kysytään usein: "Mestari, mitä tunnet teknologiasta?"
 
Monet ihmiset eivät usko teknologiaan. He sanovat, ettei se ole henkistä, ja kuitenkin se on tapa, miten ihmiskunta liikkuu. Hyvin monet ihmiset pelkäävät tietokoneita. Kuulen ihmisten usein kanavani seurassa sanovan, että he vihaavat tietoikoneita tai eivät usko niihin. Vain pelko saa aikaan tämän. Vain 20 vuodessa maailma on muuttunut erittäin paljon teknologian myötä. Se jatkaa muuttumistaan ja kasvamistaan. Se kasvaa niin nopeasti, etteivät ihmiset pian enää pysty selviytymään.
 
Muutama lyhyt vuosi sitten puhuin kanavalleni video-opettamisesta ja hän sanoi: "Mutta Mestari, sitä ei ole mahdollista tehdä tällä hetkellä". Sanoin hänelle: "Se on nyt prosessissa." Sitten ennen joulua hän näki ohjelman televisiosta internetin välityksellä. Nyt se on yleistä ja hän tekee sitä itsekin. Jos teknologia voi tehdä sen, mitä muuta se voi tehdä? Sitä rajoittavat vain ne, jotka rajoittavat sitä. Ihmiset eivät voi ajatella, että internet on ohimenevä vaihe. Se on maailman tulevaisuutta ja sen vuoksi ihmisiä ei enää pian tarvita, erityisesti monilla valtionhallinnon alueilla.
 
Älkää pelätkö teknologiaa. On aina joku selittämässä teille, jos ette ymmärrä. Älkää koskaan pelätkö teknologiaa. Seuraavien 20 vuoden kuluessa näette mitä upeinta teknologiaa, josta osa lyö teidät täysin ällikällä. Tulee se päivä, jolloin taloihin rakennetaan kotitietokoneasema, joka on linkitetty kotitalouden laitteisiin. Voi, kyllä, se on täällä jäädäkseen. Ottakaa se vastaan, älkää pelätkö sitä ja käyttäkää sitä. Hallitukset pelkäävät sitä, koska se ei voi kontrolloida massoja niin kuin ennen. Muutos on hyvä asia. Ottakaa vastaan muutos ja avatkaa ovi tulevaisuuteen.
 
Maitreya
 

VALKOINEN VALO JA PIMEYS, RAKKAUS, USKONTO, PUHE, TIEDOSTAMINEN, KOSKETUS JA HENKILÖKOHTAINEN KONTAKTI, TEKNOLOGIA

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: