WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 19. toukokuuta 2012

OPETTAJA-AALTO ON SAAPUNUT



AE Gabrielia kanavoinut Suzanne Spooner (tauksuzanne.com)
16.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei Suzy, päivitys sinulle. Nyt ulottuvuuksissa on opettajia, jotka ovat tulleet auttamaan kaunista planeettaanne. Nämä opettajat tulivat rakkaus- ja valoaallossa Luojan ja Jumalan kutsusta.
 
Jotkut ovat inkarnoituneet, jotkut ovat "vaihdokkaita", jotkut seisovat johtajienne ja ystävienne rinnalla äänenä, mikä kuluu syvältä heidän sydämestään. Tämä avaa omaa sydäntäsi ja tässä kokemuksessa kehität suurempaa intuitiivisuutta.
 
Kun nämä opettajat lähestyvät valellakseen energiaansa massoihin, he kertovat teille kaikille läsnäolostaan. Tavallisesti sivuutatte sellaiset kokemukset poikkeavuutena - maailmanjohtajana jolla on mielessä kiinnostusta suurempaan hyvään tai vieraana joka sanoo hyvin ajankohtaisen asian teille ohimennen. Nämä kokemukset löytävät sydämenne keveyden ja kiitollisuuden helppoudessa.
 
Tämä on uusi tapa tunnistaa rakkaus. Se on antenninne käyttämistä sen tietämiseen, kun toiset ovat kanssanne rakkauden täyteisen kapasiteetin kera. Helppous mitä tunnette, on indikaattorinne, että tekemänne päätös tai tapaamanne ihminen on korkeimmaksi ja suurimmaksi hyväksi.
 
Keveyden ja ilon viestejä koodataan sosiaaliseen mediaanne. Jotkut näistä opettajista viettävät päivänsä etsien korkeimman värähtelyn viestejä lähettääkseen niitä ihmisille. Tämä on varmasti hyvää työtä!
 
Näitä olentoja ja opettajia on kaikkialla ja he ovat täällä kallistamassa vaakaa viidenteen ulottuvuuteen. He ovat täällä kutsumassa teitä kuvittelemaan uutta rauhan, hyvinvoinnin ja rakkauden maailmaa. Antakaa vilpitön kiitoksenne näille korkean tiheyden ja värähtelyn ystäville.
OPETTAJA-AALTO ON SAAPUNUT
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: