WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 5. toukokuuta 2012

Mitä säteet ovat ? 9 -11 säteet

Yhdeksäs säde: Korkeimmat potentiaalit/kyvykkyydet

Säteen mestari: Chohan Mother Mary, Lord Goyanan, ja Valon Sirianilaisten Arkkienkeleiden liigan valaisema.


Ominaisuudet: Ykseys/yksimielisyys, oikeudenmukaisuus, rauha, järjestys, viisaus, luovuus, ilo, armo, varaukseton rakkaus, SPLENDOR?, myötäeläminen ja jumalallinen ohjaus. Väri: sinivihreä. Chakrakeskus: Sydän.


Tämä säde näyttää syvemmän yhdistymisen Pyhään Sopimukseesi, sielusi Tavoitteeseen, ja siirtymistä enemmän Korkeimman mielen valoon. Se näyttää sekä henkisen että tunneperäisen kypsyyden henkilöstä, joka on läpikäynyt taistelun ja kamppaillut saavuttaakseen jumalallisen viisauden Jumalasta. Kehon lisääntyneet valotaajuudet yhdistävät sinut armossa, oikeudenmukaisuudessa ja myötäelämisessä Valaistun Totuuden maailmoihin/valtakuntiin, ja Elämän kokemustesi, opintojesi ja luovien toimenpiteidesi/pyrkimystesi kautta tulet Korkeimman Kyvykkyytesi luo. Sinulla on jumalallisen rakastava luonne, ja muut luottavat sinuun, koska sinulla on lahja nähdä heidän Valonsa. Teet yleensä Palvelua tavalla tai toisella, omaat kyvyn ohjata muita heidän Korkeimman Kyvykkyytensä luo. Saattaa näkyä henkilö, joka on yhdistetty enemmän heidän Korkeimpaan Valoonsa tuomaan rakenteita ja organisaatioita, jotka perustuvat Ykseys tietoisuuteen, tai vie luovien toimenpiteiden uudelle polulle. Tämän säteen energia saattaa myös yhdistää sinut tasoille, joiden alkuunpano koettiin muinaisessa Egyptissä ja Atlantiksessa. Olet oppilas kuin mestarikin.

Jumaluuden 10. säde

Säteen mestari: Chohan Allah Gobi, Lord Huertalin, ja Andromedanin Intergalaksin Valo-olentojen valaisema.

Ominaisuudet: Tasapaino ja tasapainottaminen, oikeudenmukaisuus, Rakkaus, voima, ääretön viisaus, puolueettomuus, viimeistely/saavuttaminen, vastuu/velvollisuus, Mestaruus ja ylimaallisuus. Väri: Pearlescent? Helmen???. Chakrakeskus: Kurkku.

Säde näyttää henkilön, joka saattaa kokea syvää yhdistymistä heidän jumaluuteensa (Godself), heidän Korkeimpaan Valoonsa (Higher Light), ja Valon laajentumista solutasolla, lepäävän/uinuvan DNA heräämistä ja asianmukaisia moniulotteisia (multidimensional) kehon ja energiakentän muistoja. Tasapaino tässä on Voiman, Rakkauden ja Viisauden välillä, ja niin ollen saatat käydä läpi tällä tasolla toimenpiteitä, jotka liittyvät näiden ominaisuuksien dualiteetteihin, niin ehkä saatat voittaa negatiivisia uskomuksia, jotka tarvitsee selvittää kehossa, ja energiakentässä, samoin kuin vilpittömästi hyväksyä Itsensä (Self). Sinulla on tunneperäisen puolueettomuuden aisti ja Korkeamman Mielen Viisaus (Higher Mind Wisdom) ja Tietäväisyys (Knowingness) ja kyky koskettaa toisia syvältä Totuudellasi. Voit ottaa enemmän vastuuta Palvelu roolissasi tässä. Jumaluuden kymmenes säde saattaa myös näyttää henkilön, jonka tarvitsee kokea ja ilmentää heidän Totuuttaan vaarantamatta/tekemättä kompromisseja heidän Henkisistä arvoistaan.
 

11. säde: Valaistu Totuus

Säde mestari: Chohan Quan Yin, Lord Semvetan, ja Valon Veljeskunnan valaisema.


Ominaisuudet: Ymmärtäminen, vahvuus, pysyvyys, rakastava hyväntahtoisuus, viisaus, anteliaisuus/jalous, runsaus, armeliaisuus, vastapaino ja tasapaino, organisaatio/yhteenliittymä, ja henkinen ymmärrys.

Väri: vaaleanpunaoranssi. Chakrakeskus: Kolmas silmä.

Valitessasi tämän säteen, saatat olla kokemassa Hengellisen yhdentymisen laajentuneita pysyvyyden ja tasapainon tasoja, ja nostamassa pois harhojen huntuja. Vanhoista paineista on vapauduttu, ja Korkeamman Mielen opetuksien ja Äiti/Isä Jumalan Rakkaus-Viisaus avulla on syntynyt uusia rakenteita, joita ilmennetään tässä säteessä Quan Yinin kautta. Niin ollen näemme henkilön, jolla ei ole vain kyky paljastaa vaan yhdistää piilotetun tiedon salaisuuksia ja tuoda niitä esiin Valon Kultaisen Ajan Jumalaisen Äidin arkkityypin avulla. Tämä henkilö saattaa omata healingin lahjan, ja työskentelee tällä areenalla. Tämä säde voi myös näyttää henkilön, jonka tarvitsee vapauttaa kehon paineita, ja työskennellä tällä kauniilla vaaleanpunaoranssilla liekillä solujen uusiutumiseksi ja synnyttää keho uudelle elinvoimaiselle tasolle ja hyvään terveyteen. Jos sinulla on hyviä ajatuksia mutta olet kykenemätön tuomaan niitä julki, tämä säde auttaa antaen lisää henkistä ymmärrystä, runsautta, voimaa, viisautta, näkemystä ja organisointi taitoja. Tämä säde lisäksi auttaa sinua yhdistymään Valaistun Totuuden maailmoihin/valtakuntiin vilpittömän toiminnan ja Hengellisen totuuden (Spritual reality) ilmaisemisen avulla.
 

Lähde:  http://www.whyspirit.com/html/rayreading.html  * Yksisarvinen*

Ei kommentteja: