WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 5. toukokuuta 2012

Mitä säteet ovat ? 12 - 13 säteet

12. Ykseyden tietoisuuden kahdestoista säde.

Säteen mestari: Chohan Pallas Athene, lordi Ardalin, Mahathman ja Äiti/Isä Jumalan valaisema.

Ominaisuudet: Viisaus, omistautuneisuus, valaiseva äly, Rakkaus, voima, harmonia, rauha, tasapaino, luovuus, inspiraatio, magnetismi (vetovoima), valaistuminen ja Ykseyden tietoisuus.
Väri: Kulta, Chakrakeskus: Kruunu.

Tämä säde osoittaa Valaistuneen Totuuden polulle syvästi omistautuneen ihmisen, ja usein myös Mysteerien Koulun johdattajan, joka on sulauttanut yhteen muinaisessa Egyptissä ja Atlantiksella kokemiensa vihkimysten korkeimmat tasot. Tämä ihminen omaa manifestoinnin lahjan ja uskoo syvästi Maailmankaikkeuden yltäkylläisyyteen, sekä kykyyn muovata ja luoda todeksi mitä tahansa tässä hetkessä tarvittavaa. Vetovoimainen persoonallisuus, tämä säde paljastaa henkilön, joka on syvällisesti yhteydessä Maailmankaikkeuden Viisauteen ja Valaistuneen Totuuden valtakuntiin, kykeneväinen luomaan järjestystä ja harmoniaa, viisautta ja innoitusta. Tämä säde saattaa myös viitata henkilöön, joka yhdistää syvemmillä tasoilla Muinaisessa Egyptissä ja/tai Atlantiksella läpikäymiään vihkimyksiä, tai tuo todellisuuteensa perhettä ja ystäviä näiltä ajoilta. Tämä säde voi viitata myös henkilöön, joka työstää kaksinaisuuksiaan hyväksymällä varjopuolensa, ja omaksuen oman voimansa. Planeetallinen Valotyöntekijä, joka on valinnut auttaa kaikkea elämää astumaan Valon kultaiseen aikakauteen, luovien ponnistelujesi kautta sinä toimit innoituksena muille.


13. Aurinkopalveluksen kolmastoista säde


Helioksen, Vestan ja Kahdentoista Aurinkoneuvoston valaisema.


Ominaisuudet: Vakaus, täydellisyys, voima, tasapaino, manifestointi, viisaus, Rakkaus, pyhä seksuaalisuus, puhdistautuminen, Aurinkopalvelus, yltäkylläisyys, ilo, kollektiivisen Aurinko Kristustietoisuuden ja Heliokseen ja Vestaan jälleenyhtymisen kokemus.

Väri: Kupari-kulta.
Kosminen Chakrakeskus: Neljäs ulottuvuudellinen portaali, n. 6 mm kruunuchakran yläpuolella. Tähti: Aurinko.

Tämä säde viittaa tavallisesti suurempien vastuiden ottamiseen omassa Palvelus-roolissa. Se osoittaa kykyä saattaa yhteen ihmisiä ja projekteja, sekä manifestoida todesi kaiken sen, mitä tarvitset ankkuroidaksesi Rakkaus-Viisauden ja Ykseyden tietoisuuden yhteiset taajuudet. Siirtyessäsi Planetaarisesta Kristustietoisuudesta Aurinko (Solaariseen) Kristustietoisuuteen, alkaa fyysisessä kehossasi kosmisen valon laajeneminen, joka aktivoi Aurinko Kristustietoisuuteen ja Solaarisiin akseli-linjoihin liittyvän uinuvan DNA:n. Avautuessasi neljännen ulottuvuuden itseyksiesi muistoille, ymmärrät paremmin moniulotteista olemustasi. Jos tämä säde on valittu henkisen, tunteellisen tai fyysisen kehon vuoksi, näemme henkilön, joka on käynyt läpi monet muinaisen Egyptin ja Atlantiksen Temppeliopetukset. Solullinen laajeneminen jatkuu ja ylösnousemus-oireet jatkuvat. Tämä säde saattaa yksinkertaisesti myös tehdä selväksi, että henkilö tarvitsee enemmän suoraa auringonvaloa Valon Heng
ellistä laajenemista varten.

Superimposed: päällekkäinen tai sisäkkäinen, kuten seuraavassa
Seafoam Green: merenvaahdon vihreä
Octahedron: oktaedri (siis vähän kuin kaksi sellaista pyramidin muotoista, nelikantaista mehutetraa yhdessä pohjat vastakkain)

three superimposed seafoam green and violet octahedrons: kolme sisäkkäin astettua merenvaahdon vihreää ja violettia oktaedria.
 

* Yksisarvinen *
Lähde: http://www.whyspirit.com/html/rayreading.html   

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Kiitoskiitoskiitos <3 <3 <3