WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 5. toukokuuta 2012

Mitä ovat säteet ?

Mitä ovat Säteet?

Säteitä voidaan kuvata Divine Unfolding Valon värähtelevinä taajuuksina, jotka virtaavat the Cosmic Heart of Mother/Father God. Säteet tuovat tullessaan tiettyjä laatuja, värejä ja kuultavia värähtelyjä, jotka on yhdistetty useisiin valokehoihimme, ja sallivat meidän olla tietoisia itsestämme näinä maagisina Valo-olentoina. Ne lisäksi auttavat uinuvan DNAn aktivointia ja herättelevät moni ulottuvuudellisia muistejamme. Säteiden vaikutus voi syventää ymmärrystämme Valo työskentelystä, samoin kuin antaa näkemystä erityisistä käyttäytymismalleista, joihin saatamme yhä yhdistyä. 

Alice Bailey kanavoidessaan Djwhal Khulia, toi paljon tietoa ensimmäisestä seitsemästä säteestä ja viime vuosina tätä ovat laajentaneet kirjailijat ja Henkiset kirjoittajat kuten lääkäri Stone, Brain Grattan ja Janet McClure, muutamia mainiten. 7.8.1972 lähtien on ollut olemassa viisi korkeampaa sädettä lisää ihmiskunnan saatavilla. Viisi sädettä. säteet 8sta 12sta, sisältävät Valon Lähteen korkeampaa säteilyä. Niissä ei ole ”dualiittien” tasoa, mikä on olemassa seitsemässä ensimmäisessä säteessä ja vaikuttavat ällistyttävästi meidän oman ihanan Korkeamman Valon ankkuroimiseen ja aktivoimiseen sekä oman todellisen luonnon Rakkauden ja Valon Mestari Olemuksemme todellistamiseen.

Ensimmäisen Harmoniset Lähestymisen aikana 15.-17.8.1987 ja ennenkuulumattomina Valon aktiviteettien kokemisen aikaan tuolloin, kuusi Kosmista sädettä ankkuroituivat osittain maahapalloon Mahatmanin valaisemana, Kosmisena Avataren Synteesinä. Tänä aikana Galaktinen portaali avattiin uudelleen…., mikä salli kuuden kosmisen säteen tulla voimakkaasti maapallon pinnalle. Kuusi kosmista sädettä, jotka olivat poissa juuri ennen Atlantiksen vajoamista, ovat Palvelusäteitä; ja eivät olleet täysin ankkuroituneet maahan kuin vasta 23.4.1994.

Sädeluenta keskittyy meidän Itsemme kuuteen näkökantaan, aspektiin: Valon Christed Overself, Valon Korkein Minä, persoonallisuus, henkinen keho, tunne keho ja fyysinen/eteerinen keho. Tämän lisäksi, katsomme ylinomaisen säteen vaikutusta tällä kerralla. 

Jos sinulla on sädekortit, käytä niitä luentoihin. Vaihtoehtoisesti, ota pala paperia ja leikkaa se 8 palaan. Nyt kirjoita numerot yhdestä kahdeksaantoista näille paperinpaloille ja pidä kirjekuori lähellä, johon voit laittaa kaikki nämä numerot, jotta et kadottaisi yhtään. Nyt, ota toinen arkki ja kirjoita siihen nämä kuusi aspektia itsellesi, kuten myös ylivoimaisen säteen vaikutus. 

HSL on olemassa Siriuksen eteerissä, ja on pääarkkitehti, tai Suojelus Enkelisi, joka johtaa ja opastaa sinua joka päiväisessä elämässäsi. Kun seuraat intuitiotasi ja Jumallista ohjaustasi, mikä tulee arvatenkin näkymättömiltä Valon legioonilta, Valaistuminen tapahtuu pääasiallisesti Valon Korkeimman Itsen kautta. Lisäksi Valon Korkein Itse työskentelee läheisesti Nature Intelligencen kanssa ja alkuperäisen Jumalaisen 8-soluisen blueprintin Deva, tuoden sinut enemmän samansuuntaiseksi 

Persoonallisuussäde vaikuttaa eniten henkiseen, tunne ja psyykkiseen/eteeriseen kehoihisi. 

Nyt valitse yksi säde kerrallaan, laittaen jokainen sädekortti tai numero selkäpuoli toisiinsa päin, koska on mahdollista valita sama säde uudelleen. Kirjoita ylös jokainen säde itseesi liittyvän aspektin kohdalle ja kun olet valmis, katso minkä kanssa teet työtä ja yhdistä. Muista, että tämä on muuttuva säde luenta, ja jotkut säteistä muuttuvat joka kerta kun teet luennan.

1. Säde Tahdon ja voiman ensimmäinen säde - First Ray of Will and power

Säteen mestari: Chohan El Morya, arkkienkeli Mikaelin ja Uskon, Elohimin, Herkuleen ja Amazonian valaisema.


Ominaisuudet: Tahto hyvään, yksilöllisyys, elinvoimaisuus, tarkoituksen ja selkeän näkemyksen ykseys.

Colour: Red. Chakra Centre: Crown 

Väri: punainen, Chakra keskus: Kruunu.

Tämä säde saattaa osoittaa tarvetta käyttää enemmän omaa voimaasi, ja/tai viitata voiman hallinnan ongelmiin perheesi, kumppanisi, ystäviesi, kollegojen jne. kanssa. Se voi myös osoittaa "henkisen sorturin" arkkityyppiä, joka kokee olonsa väärinymmärretyksi ja eristetyksi matkallaan. Toisinaan on ymmärrettävä, että johtaminen, uusia rajoja luoden, voi tuntua yksinäiseltä, mutta oman Totuuden ja oman voimansa omaksumisen tulos on paljon suurempi kuin mitkään koetut uhraukset. Se on myös avoin vastaanottamaan, vaikka monilla Henkisillä soturi arkkityypellä onkin energiakentässään suuri "ei kulkua"- kyltti kirjoitettuna auraansa. Luottamukseen ja antautumiseen liittyvät aiheet ovat tässä hyvin selkeät. Kääntöpuolena on henkilö, joka yhä näyttelee uhria, ilman selkeitä rajoja, houkutellen hyväksikäyttäjiä, joko tietoisesti tai muutoin. Opettele sanomaan "ei". Tämä on epäitsekyyttä, ei itsekyyttä. Päästä energiasi sisään ja tee mikä on sinulle parhainta. Et ole kuitenkaan koskaan kykeneväinen tyydyttämään muita. Avaintekijä on kyetä erottamaan nämä asiat toisistaan ja omaksua oma voimansa. Visualisoi Pyhän Totuuden miekka, arkkienkeli Mikaelin esiintuomana, syvällä sydänkeskuksessasi. Kun koet tarvetta ilmasita omaa Totuuttasi, ja omaksua voimasi, visualisoi itsesi pitelemässä tätä Pyhän Totuuden miekkaa, voimakas oikea käsivarsi ristissä rinnallasi, näin antaen syvemmän ymmärryksen asioiden erottamisessa ja oman voimasi tuntemisessa. Tämän jälkeen ympäröi itsesi Tahdon ja Voiman ensimmäisen säteen energiaa sykkivällä punaisella. Pyhän Totuuden miekkaa voidaan käyttää tehokkaasti myös vanhojen siteiden katkomiseen energeettisesti niiden henkilöiden energiakentästä, joista haluat irrota, tai joiden kohdalla haluat siirtää nykyistä suhdettanne.
 

Lähde:  http://www.whyspirit.com/html/rayreading.html

Ei kommentteja: