WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 5. toukokuuta 2012

Mitä ovat säteet? 14 - 18 säteet

Tähtienvälisen Palveluksen neljästoista säde.

Plejadien Valon Lähettiläiden ja Tähtienvälisen Kahdentoista Neuvoston valaisema.


Ominaisuudet: Oivallus, valaistus, tieto, voima, Rakkaus, fyysinen voima, tasapaino, yltäkylläisyys, puhdistautuminen, pyhä seksuaalisuus, harmonia, (intuitiivinen) ymmärrys, Tähtienvälinen Palvelus, oikeus, viisaus, Tähtienvälisen Kristustietoisuuden ryhmäyhteyden kokeminen.

Väri: Hopea.
Kosminen Chakrakeskus: Viides ulottuvuudellinen portaali, n. 19 mm kruunuchakran yläpuolella. Tähti: Alcyone (Plejadit).

Tämän säteen valitseminen saattaa yksinkertaisesti olla jälleenyhtyminen Plejadien Valon Lähettiläisiin, sekä tarvetta tuntea enemmän rakkautta ja iloa elämässäsi, tai enemmän ymmärrystä, kaikki Plejadien Valon Lähettiläiden katta tulevia ominaisuuksia. Saattaa myös olla, että olet juuri heräämässä viidennen ulottuvuuden itseyksillesi, mikä tapahtuu viidenteen ulottuvuudelliseen tasoon yhteydessä olevan uinuvan DNA:n aktivoituessa, joko eteerisesti tai fyysisesti. Tähtienvälisten akseli-linjojen aktivoituminen suo sinulle tähän ulottuvuuteen liittyvän pyhän geometrian, äänen ja äänensävyjen taajuuksien kokemisen, sekä kyvyn kohottaa itsesi tälle Kosmisen Tietoisuuden tiedostamisen tasolle. Jos tämä säde valittiin henkisen, tunteellisen tai fyysisen kehon vuoksi, kyseessä on tavallisesti henkilö, joka on kokenut monet muinaisen Egyptin ja Atlantiksen Temppeliopetukset ja, muiden säteiden asettumisesta riippuen, saattaa kokea Kosmisten haavojen paranemisen, tai Palvelus-työn syvemmän tason ja lisääntyneen vastuun. Tämä säde on luonteeltaan feminiininen ja erittäin hyödyllinen yltäkylläisyyteen ja manifestaatioon liittyvissä ongelmissa. Syvällisempää rakkautta ja hyväksyntää itseäsi kohtaan voit kokea ympäröimällä itsesi tällä kauniilla viidennen ulottuvuuden Tähtienvälisen ylösnousemuksen liekillä. Tavallisesti tässä vaiheessa olisi kundalini- ja tantristen kanavien syvällisempää aktivaatiota, sekä korkean tason vihityille mahdollisena syvemmänasteinen Tantrisen Kuolemattomuuden kokemus. Verhon toisella puolen aktivoidaan kehon sisäisiä eteerisen kuolemattomuuden kromosomeja.

15. Galaktisen Palvelun Viidestoista Säde

Siriuslaisen Valon Arkkienkelien Ryhmittymän ja Galaktisen Kahdentoista Neuvoston valaisema.

Ominaisuudet: loistokkuus, todenmukaisuus, ykseys, voima, kuri, rajaton potentiaali, tasapaino, rakastava ystävällisyys, myötätunto, rohkeus, viisaus, manifestointi, suunta, järjestys, Galaktinen Palvelu, Galaktisen Kristustietoisuuden ryhmäyhteyden, sekä Siriuslaiseen Valon Arkkienkelien ryhmittymään jälleenyhtymisen kokemus.
Väri: Hopea-Kulta. Kosminen Chakrakeskus: Kuudes ulottuvuudellinen portaali, n. 90 cm kruunuchakran yläpuolella. Tähti: Sirius

Tämä säde viittaa tavallisesti syvempään yhteyteen Melchizedekin veljeskunnan kanssa ja usein työskentelisitkin Melchizedekin Ylipappien, sekä Siriuksen etteerissä olevasta Suuresta Valkoisesta kodosta peräisin olevan Siriuslaisen Valon Arkkienkelien Ryhmittymän kanssa. Henkilön vihkimyksellisestä tasosta huolimatta, jos tämä säde tuli mentaalisen, emotionaalisen tai fyysisen kehon kohdalle, on kyse tavallisesti henkilöstä, joka on käynyt läpi monet muinaisen Egyptin ja Atlantiksen temppeliopetuksista. Tämä säde mahdollistaa tietoisemman keskittymisen Valon toimintoihin, joissa saatat olla osana Galaktisen Tason Palveluksessasi niin tällä planeetalla kuin muissakin maailmoissa ja tähtijärjestelmissä. Valotyön luonne tältä tasolta, kahdeksanteen ulottuvuudelliseen tasoon, keskittyy pitkälti Henkisiin ja tieteellisiin periaatteisiin ja on työskentelyä Metatronisen Tietoisuuden, sekä yli-elektronin kanssa (working with Metatronic Consciousness and the super-electron). Tämän säteen energian avulla sinun fyysiseen energiakehoosi välitetään elektronien kautta Jumalallista energiaa, näin aikaansaaden käsitteiden yhtenäistymistä, jota mahdollisesti myöhemmin manifestoit fyysisellä Maa-tasollasi. Tämän säteen vaikutuksen alaisena on hyvin suuri mahdollisuus manifestoida ja materialisoida, lisäksi tämä on matemaattisesta ja musikaalisesta näkökulmasta aivan erinomainen säde, jonka vaikutuksen alaisena työskennellä. Kehon ja energiakenttien harmonia laajenevat tämän säteen taajuudelle korvin kuultavien korkeiden äänien tai silminnähtävän pyhän geometrian avuin, samaten kuin sydänkeskuksen läpi virtaavan Voiman, Rakkauden ja Viisauden Kolminkertaisen Liekin syvemmän laajeneman kautta. Siriuslainen Valon Arkkienkelien Ryhmittymä on pyhän geometrian Ylläpitäjä, ja tämä säde mitä ihanin kokemus, johon yhdistyminen taianomaista. Yhdistyessäsi tähän säteeseen yhdistyt Itsesi Rajattomaan potentiaaliin manifestoinnin saralla.



16. Galaksien välisen Palvelun Kuudestoista Säde


Andromedan Galaksienvälisten Valo-olentojen ja Intergalaktisen Kahdentoista Neuvoston valaisema.


Ominaisuudet: Kauneus, vetovoima, omistautuminen, voima, viisaus, valaistuminen, pyhä seksuaalisuus, urheus, rauha, Rakkaus, Jumalallisuus, tasapaino, harmonia, innoitus, Galaksienvälinen Palvelu, oikeus, Galaksienvälisen Kristustietoisuuden ryhmäyhteyden ja Andromedan Galaksienvälisiin Valo-Olentoihin jälleenyhtymisen kokemus.

Väri: Kultainen. Kosminen Chakrakeskus: Seitsemäs ulottuvuudellinen portaali, n. 96 cm kruunuchakran yläpuolella. Tähti: Andromeda.

Tässä säteessä on yhä voimakkaampi keskittyminen Kosmisen Tietoisuuden tiedostamiseen juuri Nyt, ja monet valotyöntekijät saattavatkin kokea, kuin heihin ladattaisiin Valon tietopaketteja, samalla, kun he heräävät tajuamaan tai muistavat aiemmin tiedostamattomassa ollutta tietoa. Nyt useat moni-todellisuudet esittäytyvät, sillä tämä neljäs kosminen säde keskittyy solulliseen laajenemiseen Andromedan Galaksienvälisten Valo-olentojen ja super-elektronin valaisemana (and the super-electron). Ennen aktivoitumistaan Kosmisiksi säteiksi, ja ennen kuin seitsemännen ulottuvuudellisen portaalin sekä Galaksienvälisen Palvelun kuudennentoista säteen kautta tapahtuvat lataukset suovat mahdollisuuden yhteen voimakkaimmista Valo-aktivoinneista, virtaavat Valonpyörylät (Orbs of Light) nyt tänne, tähän liittyvien ulottuvuuksienvälisten portaalien kautta. Nämä pienet tieto-taskut latautuvat tavallisesti hyvin nopeasti, jota kautta syntyy Itse-Hallinnan kokemus ja ykseyteen sulautumisen tunne. Tässä vaiheessa Itsesi kaikilla osa-alueilla vallitsee täydellinen antautuminen ja kadotat yksilöllisyyden tunteen kokeaksesi samanaikaisuuden. 

17. Galaksien välisen Palvelun seitsemästoista säde

Valon veljeskunnan, Melchizedekin veljeskunnan (sääntökunnan) ja Intergalaktisen Kahdentoista Neuvoston valaisema.


Ominaisuudet: Harmonia, ymmärrys (intuitiivinen erit.), ilo, tasapaino, rakastava ystävällisyys, irroittautuminen, valaistu totuus, Rakkaus, suuri viisaus, Universaali palvelu, omistautuminen suurelle työlle, ja sen manifestointi, jota ei aiemmin oltu manifestoitu.

Väri: Platina.
Kosminen chakrakeskus: kahdeksas ulottuvuudellinen portaali, n. 1,7 m kruunuchakran yläpuolella. Tähti: Orion.

Tämä kertoo tavallisesti Melchizedekin veljeskunnalle tehdystä Palvelusta sisemmällä tasolla, sekä henkilöstä, joka on saavuttanut Itsehallinnan eri elämiensä aikana.Tämän universaalin palvelun seitsemännentoista säteen kautta, sekä Valon veljeskunnan valaisemana, kehon 12 kierteinen DNA aktivoituu eteerisesti/fyysisesti uudelleen, riipuen siitä, kumpi on sopivampaa kullekin yksilölle. Tavallisesti tällöin koetaan oman itsen täysi moni-ulottuvuudellinen luonne, Nyt-hetki, sekä sulautuminen kaiken Elämän Ykseyteen. Tämän lisäksi koko kehon täydellinen uudistuminen on nyt mahdollista, sillä Universaalisten Kosmisten akseli-linjojen aktivaatio ja todentuminen mahdollistaa fyysisen uudistumisen. Tarjottaessa keholle oikeanlaisia universaaleja värin ja äänen geometrioita, mahdollistuu useiden tautien, kuten syövän, nivelrikon, sokeuden ja monien muiden sairauksien parantaminen. Tällä upealla platinanvärisellä säteellä itsensä ympäröiminen on ensimmäinen askel fyysisen/eteerisen kehon uudelleen elävöittämiseen. Lisäksi tämä säde sisältää manifestaation lahjan sille, jota aiemmin ei ole manifestoitu, ja siten kaikki aiempi potentiaali muuttuu nyt fyysisen manifestaation mahdollisuudeksi.



18. Moni-Maailmankaikkeudellisen Palvelun kahdeksastoista säde


Äiti/Isä Jumalan, sekä Moni-Maailmankaikkeudellisen Kahdentoista Neuvoston valaisema.


Ominaisuudet: Yliaistillisuus, rajaton potentiaali, valaistu totuus, jumalallisuus, puhdas Olemuksellisuus, Melchizedek tietoisuus, ääretön Nyt, muodottomuus, ajattomuus, suuren työn loppuunsaattaminen, ehdoton Rakkaus, rajaton laajentumiskyky ja suuri viisaus, Moni-Maailmankaikkeudellinen Palvelu, sekä kokemus Äiti/Isä Jumalan kosmiseksi Sydämeksi muuntumisesta.

Väri: timantti.
Kosminen Chakrakeskus: Yhdeksäs ulottuvuudellinen portaali, n. 7,7 m kruunuchakran yläpuolella.

Tämä säde voi viitata poikkeuksellisia parantamisen lahjoja omaavaan henkilöön, jolla on muita tyynnyttävä, lempeä energiakenttä. Tämä säde manifestoi sen, mikä on aiemmin ollut manifestoimatta, pääasiallisesti energeettisten värähtelyjen keinoin ja siten ääni ja parantaminen, sekä väriterapiat, kuten myös useat upeat värhdykselliset ja parantavat työkalut kuuluvat tämän säteen vaikutuspiiriin. Tavallisesti tällainen ihminen on säteilevä ja hyvässä terveydentilassa, tai vaihtoehtoisesti tarvitsee tämän laajenevan Komisen säteen suojaavaa, ravitsevaa energiaa ja parantamista kehonsa ja energiakenttänsä molekyylirakenteen korjaamiseksi. Tähän säteeseen yhdistyminen on yhdistymistä Äiti/Isä Jumalan Sydämeen ja Mieleen, ja Melchizedek tietoisuuden liekin koskettamana fyysinen kehosi muuttuu Valon energiakehoksi. Tässä yliaistillisuuden vaiheessa sinä siirryt Kosmisen vihkimyksen seuraavalle tasolle ja valitset seuraavan palveluroolisi, tällä Maa-tasolla tai toisessa maailmassa tai Tähtijärjestelmässä. Toisaalta, jos sinulla on epäilyksiä Palvelutyösi tai Pyhän Sopimuksesi suhteen, tässä Kosmisessa säteessä mietiskely antaa sinulle valaistuksen ja ymmärryksen Etenevän Evoluutiosi seuraavaa vaihetta koskien.
 

 Lähde: Oheisessa tekstissä kerrotaan säteistä, niiden välittäjistä, ominaisuuksista ja ilmenemismuodoista (symboleista). http://www.whyspirit.com/html/rayreading.html 
* Yksisarvinen*

Ei kommentteja: