WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 4. toukokuuta 2012

LEMMIKKIEN VOIMA


Kirjoittanut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
Uutiskirjeestä 1.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään on viimeisen koirani, Schnapsin, syntymäpäivä. Se syntyi 22 vuotta sitten ja siitä on jo kauan, kun se lähti luotani. Mutta se on edelleen täällä.

Kuulostaako hullulta? Minäpä selitän - tai paremminkin, annetaan Hengen selittää.

Henki
Ette koskaan menetä niitä, joita rakastatte. Voitte lävistää kuoleman verhon tiedostamalla, että elämä ei lopu koskaan.

Kuolema on harhakuva, minkä olette pakottaneet itsellenne. Se ei ole yhtään sen enempää loppu kuin syntymäkään. Se on pelkästään uusi alku, uusi vaihe elämässänne - elämässänne mikä ei lopu koskaan, mikä on ikuinen. Kuolemassa muutatte vain fokustanne, paljon samaan tapaan kuin joka aamu herätessänne.

Elätte ikuisesti. Rakkaanne elävät ikuisesti - myös eläinrakkaanne.

Emme näe eroa ihmishengen ja eläinhengen välillä. Olette yhteydessä ikuisesti. Ette siis voi menettää ketään - ihmistä tai eläintä - jonka kanssa teillä on rakkausside.

Johnin tapauksessa hänen rakas pikkukoiransa Schnapsi oli paljon enemmän kuin "vain koira". Schnapsi auttoi Johnin läpi yhdestä vaikeimmasta jaksosta hänen elämässään. Se oli jatkuvasti Johnin rinnalla, yötä päivää. Se lähetti aina Johnille parantavaa energiaa ja rakkautta.

Schnapsi ei elänyt pitkään, mutta se eli sen elämän, mikä se oli tarkoitus elää. Sitten se palasi kotiin, takaisin henkeen.

Mutta kuten John sanoi, Schnapsi ei jättänyt häntä. Se on edelleen jatkuvasti Johnin rinnalla ja auttaa häntä kaikin mahdollisin tavoin.

Tämä on lemmikkien voima - ja jokaisen jota rakastatte. Henkitasolla he ovat aina kanssanne, kuolleena tai elävänä.

Ei tietenkään ole kuolemaa, on vain elämää. Ette koskaan menetä niitä, joita rakastatte. He ovat kanssanne ikuisesti.
 
LEMMIKKIEN VOIMA

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

1 kommentti:

Leena Lumi kirjoitti...

Kun nyt jo 14 vuotias Olga, Hänen Majesteettinsa, lähtee, olen hukassa. Toisaalta olen myös päättänyt, en en tyydy vain henkeen. Haluan tulla haudatuksi hänen kanssaan. Mies saa jakaa tuhkat eri paikkoihin. Siis minun tuhkat. Meidän punaturkkia ei tuhkata. Ja hän lähtee vasta, kun se tuntuu armolta, eikä murhalta.

Voikohan kenestäkään ihmisestä sanoa samaa kuin minä koirastani: Ainoa pyyteetön elämässäni, siksi sai kaiken. Olga on ikuisesti unforgettable.