WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 29. toukokuuta 2012

KÄPYLISÄKE JA BIO-KRISTALLITÄHTIPORTTI Uskonlain mekanismi



Metatronia kanavoinut James Tyberonn (www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 18.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen Metatron, Valonherra, ja tervehdin teitä ehdottomassa Rakkaudessa.
 
Tässä kokoontumisessa keskustelemme tietoisen luomisen hienosta osasta, ilmentämisen laista ja mekanismista. Puhumme bio-
kristallitähtiporttitietokoneesta - käpylisäkkeestä.

Käpylisäke

Kautta aikain on tiedetty, että käpylisäke on korkeampien ulottuvuuksien ja fyysisen maailman välinen liittymä. Sen voidaan siten sanoa olevan portti egopersoonan, aivojen ja Jumalan mielen välillä. Sellaiset metafyysikot kuin Descartes ja Edgar Cayce ovat nimittäneet sitä "sielun sijaksi". Hyvin todellisella tavalla käpylisäke on biotähtiportti. Se on silta fyysisestä ei-fyysiseen, kaksinaisuudesta korkeampaan ulottuvuuteen. Se on hyvin monimutkainen "verho" 3D-aivojen ja äärettömän mielen välillä.

Käpylisäke välittää kehittyvää tietämistä todellisuuden ilmentämiseen. Käpylisäke toimii yhdessä aivolisäkkeen kanssa sillan tai portin avaamiseksi fyysisen ja ei-fyysisen, aivojen ja mielen välille. Kaikesta tiedosta mihin sallitte itsenne uskoa, voi tulla todellisuutta vain käpylisäkkeen avatessa ensin portin jumaluuteen. Se tekee tämän tulkitsemalla ajatustaajuuden bio-kemialliseksi lämpösähkövirtaukseksi kehon läpi ja avaamalla mielen.

Ihmisaivot muuntavat ajatuksianne tuhansiksi bio-kemikaaleiksi joka sekunti. Tavallisten aivojen kaikki ajatukset eivät saavuta korkeampaa mieltänne, kuten olemme selittäneet.

Kristallinen käpylisäkesuodatin

Useimmilla ihmisillä on ongelmana uskomustensa muuttamattomuudessa sokea mielen 3D-ohjelmoinnin hyväksyminen. Voitte ajatella positiivisia ajatuksia, positiivista muutosta, mutta jos syvemmällä mielessänne epäilette niiden tapahtumista, ne eivät tapahdu.

Jokainen kokemanne tunne - ilon ja pelon hetki - tuottaa kehossanne kemiallista entsyymiä. Joistain tulee ponnahduslautoja, toisista esteitä. Kaikki välittyvät käpylisäkkeeseen. Käpylisäke on hienoviritetty kalsiittikristalli, mikä on pietsosähköinen - vähän kvartsimaisesti. Se on taajuusverho, eräänlainen suodatin.

Käpylisäke vartioi ajatuksen tai tunteen taajuuden mukaan, mitä menee jumalaisen mielen luovaan portaaliin. Tämä on hyvin toiminnallisella tavalla suojamekanismi, mikä estää joitain negatiivisia ajatuksia ilmentymästä. Mutta se estää myös tulemasta sisään ajatusta, millä on negatiivinen kenttä - negatiivisia ajatuksia, mukaan luettuna pelko, epäily ja vastaavaa. Mutta ymmärtäkää, että se toimii kumpaankin suuntaan. Vastaavasti aikomus, mitä epäilette vahvasti tai vähän, ei voi astua uskomusohjelmointiin. Ymmärrättekö?

Epäily on yksi asia, mikä estää halujanne ilmentymästä. Jos epäilette, te ette usko. Epäily luo aivoissa bio-kemiallisen reaktion. Se aktivoi aivoissa "hermosolukantajan", mikä virtaa käpylisäkkeestä aivolisäkkeeseen ja estää porttia (käpylisäkkeen sisäänkäyntiä) avautumasta. Epäilyä on, koska te ette usko.

Kuten olemme maininneet, egopersoona-aivojen selviytymisosa käyttää pelkoa varoitusjärjestelmänä kaksinaisuudessa. Kuitenkin tämän piirteen kaksinaisuus, tämän kaksiteräinen miekka on, että pelko voi asiasisällöstä erotettuna johtaa moniin negatiivisiin tunteisiin, mm. masennukseen, epäilyyn, vihaan, mustasukkaisuuteen ja itsehalveksuntaan. Nämä ovat juureltaan pelon negatiivisia puolia ja pelko saa aikaan staattisuutta aurakenttään ja voi johtaa auravuotoon. Kuten Metatronisissa avaimissa opetetaan, ihmisauran on oltava ehjä vahvistuakseen mer-ka-naksi. Halkeilut tai häiritty energiakenttä ei kykene toiminaan optimaalisesti luomisenlaissa.

Bio-kemiallinen prosessi

Kaikki ihmiset luovat makrotasolla yksimielisesti massakentissä ne uskomus- ja ajatuskuvat, joita teillä on ympärillänne. Niitä heijastetaan yksilöllisesti oman valomäärän mukaisesti. Nämä ilmentyvät fyysiseksi todellisuudeksi.

Tähän liittyy fyysinen prosessi. Ajatustaajuudet vastaanotetaan digitaalisesti ja ne kuljetetaan bio-kemiallisesti välittömästi aivoihin.

Mentaaliset entsyymit ovat yhteydessä käpylisäkkeeseen. Käpylisäke vastaanottaa ne geo-koodattuina lähetyksinä. Jokainen kuva ja ajatus tulkitaan ja lajitellaan energiapuumerkin mukaan. Niiden on kuljettava ohjelman uskomusparametrien läpi käpylisäkkeeseen vastaanottamisen jälkeen. Aivonne seulovat sen, mitä pidetään todellisena tai epätodellisena, uskottavana tai uskomattomana aivoihin ohjelmoidun valomäärän mukaan. Biokemikaalit tuotetaan "hyväksytään" tai "torjutaan" -ainesosan kanssa. Näiden sallitaan vastaavasti avata tai sulkea portti korkeampaan mieleen.

Nämä biokemikaalit lähetetään koodattuina hermosoluina ja ne ovat tämän ajatusenergian kuljetusmekanismi ja sisältävät kaiken sen kodifioidun datan, mitä vaaditaan minkä tahansa kuvan tai ajatuksen tulkitsemiseen fyysiseksi todellisuudeksi - tai sitten ei.

Ajatukset jotka ovat yhdenmukaisia uskomusten kanssa, siirtyvät toistamaan sisäistä kuvaa aivoissa ja fyysisen kehon jokaisen hermokudoksen läpi. Nämä ovat sitten kehittymisen alkutulia uuden todellisuuden muodostamiseksi.

Seuraava askel tapahtuu selkeän mielen aikomuksen kautta - tahdonvoimaa ajaa tuntemisen, tunteen kiihtyminen.

Tämän jälkeen fyysinen keho vapauttaa tavoitteen digitaalikoodina hienokehoon, ehjään aurakenttään puolikiinteässä, jähmettyneessä valokoodissa, mitä heijastetaan ja kiihdytetään chakrajärjestelmästä.

Auran on oltava ehjä ja optimaalinen 13-20-33-kierrossa ja -ulottuvuudessa. Se kulkee sitten mer-ki-van kautta mer-ka-va- ja mer-ka-na-kenttään. Kaikkea työntää tahto. Se selkeys ja intensiivisyys minkä laitatte ajatushalun tai tavoitteen taakse, määrää suuressa määrin sen ilmentymisen välittömyyden. Kun opitte tietoisen luomisen mekanismiin, on oleellista hyödyntää aitoa halua kuvavisualisoinnin ja tunteen kera, fyysisen ilmentämisprosessin saattamiseksi loppuun.

Tietoisen luomisen laki

Teissä ei ole mitään fyysistä kohdetta tai elämässänne mitään kokemusta, mitä te ette ole luoneet. Tähän sisältyy fyysinen muotonne, kehonne. Mestarit, omassa fyysisessä kuvassanne ei ole mitään, mitä te ette ole tehneet. Itse asiassa jos pystyisitte näkemään itsenne toisten elämien vierailuilla, yllättyisitte, miten monia samanlaisia fyysisiä ominaisuuksia olette luoneet ns. peräkkäisissä elämissä.

Silloin kun teillä on jumalaista viisautta, voitte luoda rajattomasti valtakuntia. Silloin kun teillä on tietoa, ei ole mitään pelättävää, sillä ei ole mitään asiaa, ei mitään elementtiä, ei mitään ruhtinaskuntaa, ei mitään käsitystä, mikä voi koskaan uhata tai orjuuttaa tai pelotella teitä. Silloin kun pelko on annettua tietoa, sitä kutsutaan valaistumiseksi.

Teillä on luonnollinen rytmi olla fyysisyydessä ja ei-fyysisyydessä. Se on valve- ja unitilanne. Unet ovat yksi suurimmista luonnonmukaisista terapioista ja yhdistäjäresursseista sisäisten ja ulkoisten todellisuuksien ja universumien välillä.

Normaalitietoisuutenne hyötyy retkistä ja levosta noissa ei-fyysisen todellisuuden toisissa kentissä, joihin menette nukkuessanne, ja ns. unitietoisuus hyötyy säännöllisistä retkistä fyysisen aineen valvetilaan.

Mutta kerrotaanpa, että se kuvasto minkä näette kummassakin, on perustaltaan mielen tulkintaa ydintietoisuusyksikköjen digitaalisista taajuuskentistä. Se taajuus mitä aivonne vastaanottavat, on digitaalikoodia, symbolien kristallikuvio (X:n ja O:n kaltainen), minkä te tulkitsette kuviksi ja tunteiksi.

Teidän ei ole yhtä vaikeaa hyväksyä, että luotte unenne, kuin että luotte myös fyysisen todellisuutenne, mutta luotte kummankin. Määrittelette myös, onko kumpikin vai toinen totta - vai ei.

Sanomme taas: epäily ja pelko ovat kaksi merkittävää tukostaajuutta, mitkä estävät halujanne ilmentymästä. Hyvin todellisessa mielessä kaikki negatiiviset tunteet ovat perusytimeltään pelkopohjaisia. Pelon voittaminen ja sen korvaaminen rakkaudella - erityisesti itsensä todellisella hyväksynnällä ja rakkaudella - on avaintaajuus, mitä tarvitaan kaksinaisuuden mestariksi tulemisessa. Käpylisäke on sisäänkäyntijärjestelmä jumaluuteen ja se on monimutkainen kristallitietokone, mikä seuloo taajuuksia. Tämä on unohdettua informaatiota. On aika muistaa, aika tietää. On vuosi 2012. Varjoa poistetaan.

Olen Metatron ja kerron teille nämä totuudet. Olette rakkaita.

Ja niin se on … Ja niin se on …
 KÄPYLISÄKE JA BIO-KRISTALLITÄHTIPORTTI
Uskonlain mekanismi
 

Ei kommentteja: