WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 28. toukokuuta 2012

Kaaos on puhdistavaa


Valon veljeskuntaa kanavoinut Edna G. Frankel (www.beyondreiki.com)
Maaliskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys Valon veljeskunnalta, Rakkaimmat Ystävät.

Olemme Melchizedekin sääntökuntaa, teidän avaruuskvadranttinne henkisiä suojelijoita. Ylösnousseet mestarit ovat opastava hierarkiamme, joka johtaa valtavaa määrää rakastavia veljiä teidän auttamiseksenne monilla, monilla tasoilla. Parannusjoukkoamme johtaa lordi Sananda, jota kutsutte Jeesus Kristukseksi. Todellisuudessa hän on uskonnollisten nimikkeiden ulkopuolella. Hän on hyvin surullinen siitä, että jotkut pitävät hänen nimeään sopivana ja toiset kieltävät sen. 
 
Rakkaat sydämet, on aika päästää irti uskonnollisista laatikoistanne, sillä niin kauan kun roikutte kiinni separatistisissa uskomuksissa, ette nouse siihen hengen aitoon todellisuuteen, missä me kaikki asumme. 

Veljien soturijoukkoja johtaa ArkkiEnkeli Mikael, joka kantaa suurta sinistä oikeamielisyyden miekkaa. Energiavalotyöntekijät luultavasti tietävät jo, että Mikael katkaisee kaikki siteet, jotka sitovat teidät tiheään menneisyyteenne, ja sitten Jeshua parantaa jäljelle jääneet haavat. Koska täällä on läsnä noin viisi veljeä jokaista ihmissielua kohti, niin älkää epäilkö, ettei henki ole teidän puolellanne! Ennen kaikkea, älkää epäilkö, ettei tulevaisuutenne ole kirkas lupauksesta ja ilosta.
 
Tähän mennessä, 2010, teidän pitäisi olla hyvässä mallissa tulevan perustanne rakentamisessa. Useimmat teistä heränneistä ja tietoisista sieluista ovat joko muuttaneet tai päättäneet pysyä paikallaan. Olette huolehtineet fyysisestä kulkuneuvostanne liikkumalla, lepäämällä sekä puhtaalla ruualla ja vedellä. 

Olette olleet uskollisia päivittäisille harjoituksillenne ja puhdistaneet energiakerroksenne vanhasta 3D-tiheydestä. Osaatte ottaa vitamiinilisiä, välttää stressiä ja kuunnella kehonne ohjeita. 

Miksi asiat siis näyttävät menevän huonosta pahempaan parin vuoden päässä aikakausien Suuresta muutoksesta? 

Aa, rakkaat ystävät, kyse on sen vanhan ystävänne esiin tulevista kasvoista, jota kutsutaan kaaokseksi. Jokainen kokki voi kertoa teille, että keitos kaipaa hämmennystä aina silloin tällöin ja tiettyjen kemiallisten reaktioiden on tapahduttava ainesten, lieden ja aikomustenne välillä, ennen kuin ruoka on valmista.
 
Puhumme transformaatiosta näemmä yksinkertaisin termein, eikö? (Naureskelua) Kaaos on vain osa ruuanvalmistusprosessia! Politiikka on työnnettävä käännekohtaan, ennen kuin muutos voi tapahtua. 

Kaikki "pimeät" instituutiot, joita on johdettu ilman henkistä vilpittömyyttä, ovat tulleet tietoisuuden ja muutoksen valoon - Enronista Wall Streetiin, pankkitoiminnasta lainoituksen korttitaloihin, joiden täytyi vääjäämättä kaatua. Seurannut maailmanlaajuinen laskusuhdanne on selvä oppitunti siitä, että olette kaikki keskenään yhteydessä, että se mitä teette, vaikuttaa kaikkiin! Myös ankara säätila lisääntyy, kuten äskettäinen Haitin maanjäristys osoitti. 

Kaikki nämä näennäisen vertailukelvottomat asiat lisäävät yleistä kaaostunnetta kaikkialla ympärillänne. 
 
Kun otetaan huomioon ajan nopeutuminen, ei ole mikään ihme, että tunnette stressiä! Ihmemaan Liisan Valkoista kania siteerataksemme: "Niin paljon tehtävää, niin vähän aikaa!" Kaaoksen paras vastalääke on hidastaa, ottaa rennosti ja ottaa aikaa itsestänne huolehtimiseen. Circle of Grace on vain yksi esimerkki meditointiharjoituksesta, joka voi olla parantavampi, kuin voitte kuvitellakaan. Päivittäisestä puhdistumisesta on tulossa elintärkeää, lapset, todella elintärkeää. Olette sitten juoksija, kylpijä tai joogaintoilija, niin tehkää jotain! 
 
Kuten olemme sanoneet aiemmin, planeetallenne tulevat energiamuutokset ovat kuin suuri siivilä, jonka läpi teidän on noustava. Korkeammat ja puhtaammat "energiaosanne" nousevat siivilän läpi, mutta tiheät energiatukokset eivät. 

Kun otatte jonkinlaisen päivittäisen harjoituksen elämäänne, hämmästytte siitä eteerisen kuorman määrästä, mikä teidän on vapautettava! Älkää kauhistuko tai lannistuko, älkääkä pelätkö, että se puhdistuminen ja energisoituminen mitä saatte Circle of Grace -meditoinnin aikana, aiheuttaisi riippuvuutta - se vain opettaa teille, miten energiakehonne toimii. Parempi olo on ulottuvillanne ja melko pian ette ehkä enää tarvitse monia pillereitä!
 
Circle of Gracen korkeammat tasot
 
Niille teistä jotka olette ottaneet Circle of Gracen puhdistumismeditaatioksenne tai yhdistäneet sen omaan suosikkiprosessiinne, haluaisimme puhua edistysaskelista, joita saatte, kun työskentelette uutterasti kohti valokehonne yllepukemista vuoteen 2012 mennessä. 

Kun olette poistaneet suurimmat lohkareet (naureskelua) meridiaaneistanne ja pystytte virittymään hermojärjestelmänne puhdistumisprosessiin, monet asiat muuttuvat. Kyllä, muistakaa, että muutos on hyvä asia!
 
Muistutamme teille tässä, että fyysisen ytimenne jokainen elin ja järjestelmä peilautuu auraanne. Tiedätte jo, että kaikkia ruuansulatuselimiänne, nielemisestä ulostamiseen, ohjaavat sisäiset lihakset aaltoina, joita kutsutaan "peristalttiseksi liikkeeksi". 

Kun olette suorittaneet kohtalaisen paljon puhdistamista, Circle of Grace -aistimukset muuttuvat, kun "huuhtelevat meridiaanit" yhdistyvät yhdeksi suureksi vapautusväyläksi, mikä puhdistaa kehonne etuosan ja sitten takaosan hitaasti rullaavina aaltoina, jotka liikkuvat alaspäin yhdessä hengityksenne ja silmäsykkeidenne kanssa - paineaalto toisensa jälkeen nousee pois samassa peristalttisessa liikkeessä, mitä sisäiset järjestelmänne käyttävät! 

Koska tämä on suljettu painejärjestelmä, auranne korvaa aina käytetyn energian uusilla, jalostuneemmilla energioilla, joita tulee planeetallenne. Kuvitelkaa, millaiset voimanokoset niistä tuleekaan!
 
Aluksi voitte tuntea kaikkien "etumeridiaanienne" yhdistyvän ja paineen rullaavan kehonne edestä alas kuin peitto ja poistuvan käsistä ja jalkapohjista. Kun saavutatte tämän puhdistumistason, varmasti tunnistatte sen! Nuo vapautusaallot jatkuvat, kunnes etumeridiaanit on puhdistettu paineesta. Sitten kun tämä vähenee, aura vaihtaa kaikkien takameridiaanien puhdistamiseen ja se virtaa taas alas käsistänne ja jalkapohjistanne. Miten täydellisen taloudellista se onkaan?! 

Kunnia teille kaikille, jotka pystytte tekemään tämän, ja siunausta kaikille, jotka haluatte tietää, mitä tavoitella.
 
Olemme lempeästi vitsailleet kanssanne siitä, että mitä enemmän tiedätte, sitä korkeammalle voitte mennä! Vain oma mielikuvituksenne rajoittaa teitä, mutta sanomme myös, että potentiaalinne on rajaton! 

Oletteko jo tajunneet, että voitte selvittää päänsäryn tehdessänne jotain muuta? 

Vain keskittykää ei-hallitsevaan käsivarteenne ja käskekää sen vapauttaa päänne paine. 

Pudottakaa leukanne auki, kääntäkää päänne sille puolelle ja kehonne reagoi nopeasti! (Neuvomme teitä olemaan tekemättä tätä ajaessanne, ennen kuin hallitsette tekniikan täysin. Kyllä, meditointi operoidessanne raskasta koneistoa voi olla vaarallista terveydellenne! (Naureskelua))
 
Katsokaa taas yksinkertaista käsitystä, jonka totesimme yllä: mitä enemmän selvitätte, sitä korkeammalle voitte mennä! 

Näettekö, että tämä on sekä tieteen että luottamuksen toteamus? 

Mitä enemmän opitte siitä, miten ihmiskehomuotonne toimii energeettisesti, sitä enemmän Tiede ja Henkisyys lähenevät. Kyllä, annamme nuo kaksi sanaa isolla alkukirjaimella syystä - Tieteen ja Henkisyyden yhdistäminen on Valon veljeskunnan suurempi tehtävä. Tästä sekoituksesta löydätte todellisen tieteen ja paljon parempia väyliä terveyteen.
 
Niinpä onnittelut ovat paikallaan! Lääkärinne ovat keksineet tavan, jolla auran lukeminen voi auttaa määrittelemään kehon terveyttä. Onnittelut myös kaikille rakkaille tutkijoillenne! (Lähde: BBC:n uutiset 21.1.2010 "Yksinkertainen skannaus kohdistaa stressivaivat", toimittanut Jason Palmer, tiede- ja teknologiatoimittaja) 

Tätä uutta tieteen kenttää kutsutaan "magneettienkefalografiaksi", niiden sähköimpulssien kartoittamiseksi, joita tapahtuu aivojen hermoverkossa. Uutta koetta kutsutaan nimellä SNI ja tähän mennessä onnistumisprosentti on ollut 90% jälkitraumaattisen stressin, MS-taudin, Alzheimerin taudin, tinnituksen ja kroonisen alkoholismin löytämisessä. Tämä uusi koe on (kuin EKG ja EEG) auran kartoittamista fyysisen terveystason määrittelemiseksi.
 
Olemme selittäneet aiemmin, että aura peilaa kehon elimiä ja toimintoja, mutta kehon "tasapainokontrollit" ovat aurassa. Sitten kun lääkärinne tietävät, mistä katsoa, ja kehittävät kunnon mittaustyökaluja sen tekemiseen, lääketieteellinen tietämyksenne tekee valtavia loikkia eteenpäin sen ymmärtämisessä, miten ihmiskeho toimii ja miten se pidetään tasapainossa. No, tuo ennustus on toteutumassa!
 
Toinen ennusteemme oli (artikkeli, Sedona Journal of Emergence joulukuussa 2009 (käännetty)), että sikainfluenssa ei ole sellainen maailmanlaajuinen pandemia, mitä kaikki pelkäsivät sen olevan. Tuo ennuste toteutui artikkelin julkaisukuussa! Nyt huomaatte (ensin Euroopassa) teihin kohdistuneen huijauksen ja miljardeja dollareja käytetyn pikaisesti tehtyihin rokotuksiin, jotka hyödyttivät lääkeyhtiöitä enemmän kuin muita. Kun ajatellaan kaikkia uutisia, mitä teillä on saatavilla ympäri maailmaa, niin eikö ollut vähän kummallista, että sikainfluenssa on ollut etusivun uutinen hyvin pitkään? Vielä kummallisempaa on uutisten puute Morgellonin sairaudesta (ks. artikkeli (käännetty)), mikä on seuraava maailmanlaajuinen uhka ihmisen terveydelle. Joka kerta kun huomaatte jotain tasapainottomuutta, rakkaat ystävät, pysähtykää ajattelemaan, miksi erotitte sen. Kaikki mitä tulee havaintonne piiriin, kantaa informaatiota riippumatta siitä, tunnistatteko sen vai ette.
 
Teroittakaa erottelukykyänne, rakkaat sydämet. Pysähtykää tarkastamaan fyysistä, tunne-, mentaalista ja henkistä (FTMH) kerrostanne, ennen kuin muodostatte jonkin ajatuksen, mielipiteen tai teette jonkin liikkeen. Circle of Grace ei auta teitä ainoastaan teroittamaan erottelukykyänne, vaan myös yhdistämään FTMH-kerroksenne niin, että aistinne, havaintonne ja todellisuutenne kasvavat joutuisasti maaplaneetan energioiden kohoamisen myötä. Erottelukyky johtaa kiintymättömyyteen, jolloin ei ole mitään saatavaa tai menetettävää mistään tilanteesta. Opetelkaa erottamaan sydämenne kuiskaukset aivojenne jupinasta ja elämästänne tulee paljon rauhallisempaa! (Naureskelua ja iso halaus)
 
Usein esitettyjä kysymyksiä Circle of Gracesta
 
Koska kehonne puhdistaminen on nyt äärimmäisen tärkeää, olemme luetelleet yleisiä kysymyksiä liittyen Circle of Grace -harjoitukseen. Korostamme ensin, että tämä prosessi toimii itsestään tai parantaa mitä tahansa päivittäistä harjoitusta, mitä ehkä jo teette. Circle of Grace ei ole mikään menetelmä. Se on fyysinen puhdistumisjärjestelmä, joka on jo jokaisessa teissä. Opetamme vain, miten se toimii ja miten saatte sen parhaiten toimimaan.
 
Avoin leuka on "kytkin" meridiaanipaineen vapauttamiseen sekä kehosta että aurasta. Silloin kun hampaat ovat puristettuina yhteen, kaikki lihaksenne ovat asemissa taistelemaan tai pakenemaan - koko keho on jäykkänä. Silloin kun leukanivelet ovat auki, koko kehonne rentoutuu. Siksi on hyvin vaikeaa meditoida, silloin kun hampaat ovat yhdessä. Rakas lukija, ota nyt hetki ja irrota leukasi ja vedä syvään, hitaasti henkeä. Tunnet eron kehossasi. Jos olet vakuuttunut siitä, ettet pysty meditoimaan, koska et pysty rentoutumaan, niin kokeile vielä kerran - nyt alaleuka irtonaisena. On erittäin tärkeää osata jonkinlainen päivittäinen harjoitus ja yhdistää se elämäänne. Kun muutoksen jälkeen tunnette olemuksenne FTMH-kerrokset yhtä selvästi, kuin tunnette kehonne tällä hetkellä, niin sen tietäminen, miten syödä ja "erittää" energiaa", tuo valokehonne täydelliseen tasapainoon. Rakkaat ystävät, opetamme teille auranne perushuolehtimista ja -ylläpitoa sekä fyysisillä että ei-fyysisillä tasoilla!
 
KYSYMYS: 

Aloitan Circle of Grace -harjoituksen kutsumalla Isä/Äiti Jumalaa, Valoveljiä ja korkeampaa itseäni, kuten työssänne ohjeistetaan. Kutsun myös ArkkiEnkeli Mikaelin miekkaa ja lausun ääneen muiden mestarien "määräyksiä" jne. 

Sitten teen lisää eri ylösnousseiden mestareiden visualisointiharjoituksia, mukaan luettuna "lähdehengitys". Lopuksi kiitän Veljiä Circle of Gracesta. Onko tämä ok vai pitäisikö minun keskittyä vain Circle of Grace -harjoitukseen? Minulla ei oikeastaan ole aikaa meditoida kahta kertaa päivässä.
 
VASTAUS: 

 Tämä on ok, itse asiassa aivan erinomaista! Koska Circle of Grace on prosessi kehossanne, kaikki menetelmät ja henkiset harjoitukset sopivat sen kanssa erittäin hyvin. Mitä enemmän räätälöitte puhutun rukouksen sopimaan omiin uskomuksiinne, sitä syvempi kokemuksestanne tulee. Korjatkaa neljäosainen rukous sopimaan omaan uskontoonne, sanokaa se ääneen ja sitten menkää selinmakuulle, tyyny pään ja polvien alla ja jalat suorana (ei ristissä). 

Sulkekaa silmänne, avatkaa leukanne ja keskittykää hengittämään hitaasi ja tasaisesti. Tunnette paineen nousevan ja vapautuvan, kun seuraatte hermojärjestelmänne väyliä, jotka puhdistavat teidät sisältä ulospäin. Sillä ei ole merkitystä, yhdistättekö Circle of Graceen suosikkimeditaationne, affirmaatioita tai visualisointeja.
 
Sillä on merkitystä, että pidätte leukanne rentona!
 
KYSYMYS: Sedona Jouranlin huhtikuun (2009) artikkelissa Veljet kehottivat kutsumaan heitä ennen menemistä lääkärille tai johonkin muuhun tärkeään toimintaan. Kysymykseni on, täytyykö koko parannusrukous sanoa noissa tilanteissa vai voiko vain kutsua Veljiä apuun?
 
VASTAUS: 

Kyllä, rukouksen sanominen ääneen on tarpeellista, koska silloin siitä mitä sanotte, tulee konkreettista. 

Puhumme tässä pyhän tieteen peruslaista: kaikki elämä koostuu erilaisista energiataajuussäikeistä. Puhumalla ääneen (eli äänivärähtelynne kautta fyysiseen todellisuusulottuvuuteen) annatte ei-fyysisille olennoille luvan yhdistyä vuorovaikutukseen kanssanne fyysisessä tilassanne eli pidätte Luojan lait hallitsemassa vapaan tahtonne aluetta. 

Vain luvalla, muistatteko? 

Jos kumppaninne nukkuu, voitte sanoa rukouksen matalalla äänellä (tai kuuluvana kuiskauksena) kylpyhuoneessa, kun harjaatte hampaitanne. 

Jos olette energiahoitaja odottamassa asiakasta, jolla on kapea-alainen uskonnollinen näkemys, sanokaa yhdistävä rukous ennen asiakkaan saapumista. 

Kutsukaa meitä, puhukaa tapauksesta ja kehottakaa meitä johtamaan teitä intuitiivisesti teidän ja toisen ihmisen korkeimmaksi parhaaksi. Rakkaat ystävät, älkää tunteko itseänne typeräksi puhuessanne ääneen tyhjässä huoneessa, sillä pian tulette tuntemaan ja näkemään meidät selvemmin.  

Olemme niin innoissamme, että tuskin maltamme odottaa!
 
Vastauksena kysymyksesi toiseen osaan, kyllä. Kutsuttaessa omaa versiotanne todellisesta Lähteestä, ylösnousseita suosikkimestareitanne, oppaitanne ja enkeleitänne, sitten meitä, Valon veljeskuntaa, liittymään mukaan ja sitten omaa korkeampaa itseänne opastamaan ja johtamaan, niin tuo koko neliosainen rukous on itse asiassa värähtelysäie, joka parhaiten muodostaa yhteyden teidän ja korkeamman apunne välille. Pysyttekö mukana? Toivottavasti!
 
Jos olette hätätilanteessa ja kutsutte henkiapua ja -suojelua, niin reaktio on tietysti välitön! Muistakaa, että te historiallisesti olette jakaneet hengen eri osiin ja antaneet meille yksilöllisiä nimiä. 

Koska olemme kaikki yhtä Jumalan suuremmassa kehossa, niin voisimme kaikki vastata, jos vain huutaisitte: "Rakas Jumala, auta minua!"
 
Jos teillä on jokin suunniteltu tapahtuma tai tapaaminen, voitte kutsua meitä neliosaisella rukouksella (ääneen), ennen kuin lähdette kotoa tai ajaessanne. Lääkärin vastaanotto, ajokoe - mihin tahansa tarvitsettekin hengen apua - älkää epäröikö pyytää! On myönnettävä, että pidämme ostoksilla käymisestä (naureskelua), koska se on aina hyvä tilaisuus havainnollistaa, miten synkronismi lisääntyy elämässänne. Kertokaa meille, mitä tarvitsette, mitä etsitte ja myös miten paljon rahaa haluatte kuluttaa ja me autamme teitä sen löytämisessä!
 
KYSYMYS: 

Olen erittäin terve enkä tunne energialiikettä kruunuchakrasta alas kehoon tai hallitsevalta puolelta ei-hallitsevalle puolelle. Onko se ok, koska Veljet liikuttavat energiaa kehoni kannalta parhaalla tavalla?
 
VASTAUS: 

Kyllä, keho ja aura tekevät automaattisesti sen, mitä tarvitsee tehdä. 

Teidän on vain seurattava sitä tietoisella tajunnallanne.

Luottakaa, että me tiedämme, mitä teemme - luottamuksenne antaa polttoainetta prosessille!  Terveellä ihmisellä on vapaasti virtaavat meridiaanit, joten uuden energian ottamista ja vanhan paineen vapauttamista ei ehkä sellaisenaan huomaa. Ne teistä joilla on kroonisia kipuja ja särkyjä tai joiden haasteena on jokin vaiva tai vamma, ette ehkä myöskään tunne energialiikettä aluksi. 

Miksi? 

Kuvitelkaa aura kuin liian täydeksi ilmapalloksi - se on kova ja kiiltävä eikä se anna yhtään periksi, koska se on niin täynnä. 

Kun painetta on vähän vapautettu, ilmapallosta tulee pehmeä ja muovattava, joten puristaessanne ilmaa toisessa päässä, se siirtyy toiseen päähän. 

Samalla tavalla auranne "pehmenee", kun sisäinen paine alenee. 

Sitten kun meridiaaneissa on riittävästi tilaa virtausten liikkumiseksi alaspäin, nuo aistimukset lisääntyvät. Ole kärsivällinen ja uuttera, rakas ystävä. Sitten kun Circle of Grace -prosessi tulee sinulle tutummaksi, se vetää huomiosi sinne, missä ja milloin täytyy selvittää jokin tukos!
 
KYSYMYS: 

Voiko tehdä Circle of Grace -harjoituksen istuessa? Voitteko selittää muita tapoja sen tekemiseen?
 
VASTAUS: 

Kyllä, puhdistuminen voidaan tehdä istuessa tai loikoillessa. Tarvitsette käsinojat tai tyynyt tukemaan kyynärpäitä ja sitten antakaa käsienne roikkua sormien osoittaessa alaspäin. Jos teistä tuntuu mukavalle lepuuttaa kämmeniä reisiä vasten, kämmenchakranne voivat myös liittyä meridiaaneihin, jotka kulkevat jalkojenne etu/keskiosassa. Silloin kaikki paine yläkehosta liikkuu jalkoja pitkin ulos jalkateristä. Koska tässä järjestelmässä on kyse paineesta, muistakaa, että nilkkojen ristiminen estää virtauksia poistumasta jalkaterächarkoista.
 
Jos selällä makaaminen tuntuu epämukavalta, voitte tehdä Circle of Gracen "kippurassa" kyljellänne. Käyttäkää kolmea tyynyä - yksi pään alla, yksi halattavana rintaa vasten ja yksi polvienne välissä. Tyyny polvien välissä estää päällimmäisen jalan painoa rasittamasta alaselkää. Rintatyyny estää ylempää käsivartta vetämästä yläselkää. Jos haluatte, voitte kääntyä jonkin ajan kuluttua ja antaa toisen puolen puhdistua! Tai vain pyytäkää meitä jatkamaan puhdistamista nukkuessanne koko yön kummaltakin puolelta. Rakastamme olla avuksi.
 
KYSYMYS: Voivatko huulet olla suljettuna leukanivelten ollessa auki?
 
VASTAUS: Kyllä, jos voitte pitää leukalihaksenne rentoina, kun huulet ovat yhdessä ja hampaanne pysyvät erillään. Ja älkää yrittäkö pitää kieltä painettuna kitalakea vasten. Se rasittaa kieli- ja niskalihaksia ja tukkii nopeasti niskan alueen. Yritämme pitää asiat yksinkertaisina, jotta meditointinne pysyy virtaavana.
 
KYSYMYS: Kun olen syvässä unessa yöllä, leukani puristuvat yhteen. Kun herään kesken unta, avaan leukani ja pyydän Veljiä parantamaan taas. Voisitteko kertoa minulle, mitä voidaan tehdä?
 
VASTAUS: 

Auttaa, kun käyttää yöllä hammastukea, joka estää leukoja puristumasta kramppiin. Hampaat voivat tulla aroiksi koko yön narskuttelusta, mikä lisää jatkuvaa kipua. 

Hammaslääkäri joka on erikoistunut leukanivelongelmiin, voi sovittaa sinulle tuen ja säätää myös purentaasi, jotta hampaasi ovat oikeassa kosketuksessa. Sitten kun saavutat oikean harmonian ala- ja yläleuan välille, jännitysongelmat usein paranevat itsestään. 

Suosittelemme kovasti tätä polkua, jos sinulla on siihen varaa. Doctor's Mouth Guard on tyypillinen merkki, jonka voit ostaa 20 dollarilla kaupasta tai apteekista (Kanada ja USA). Kokoja on pieni, keskikoko ja suuri. Se keitetään, pudotetaan kylmään veteen ja sitten sitä purraan ja muovataan muovi hampaiden ympärille. 

Kun asetat keskiviivan etuhampaidesi väliin, sinun pitäisi saada hyvin sopiva malli. Se estää hampaita koskettamasta toisiaan, jotta leuat eivät voi puristua yhteen. Se on myös pehmeää muovia, mikä on suositeltavampaa kuin jonkin kovan pureminen.
 
Ihmisillä jotka tiedostamatta purevat hampaitaan (päivällä tai yöllä) tai narskuttavat hampaitaan unessa, on vähemmän mahdollisuuksia puhdistumiseen itse. Kuten olemme selittäneet, Circle of Grace on nimi, jonka olemme antaneet kehonne prosessille, joka puhdistaa hermojärjestelmästänne stressiä ja painetta nukkuessanne. 

Koska leuat ovat kytkin, joka säätelee meridiaanien paineen huuhtelemista alas ja ulos, ne jotka purevat hampaitaan, eivät salli hermojärjestelmänsä puhdistua ja tasapainottua seuraavaa päivää varten. 

Krooniset kivut ja säryt eivät näytä loppuvan, he väsyvät helpommin eikä heidän unensa ole levollista. Fyysisellä tasolla näkökykyyn, onteloihin, korviin ja leukaniveliin voidaan vaikuttaa niin paljon, että aiheutuu kipua, koska leukanivellihakset säteilevät pään sivuille, ohimoille ja myös niskaan ja yläselkään.
 
Energeettiseen puhdistumiseen liittyen, tietoisuus leuoistanne auttaa kehoa ehdollistumaan uuteen käyttäytymiseen - tavoitteenne ollessa "ei pureminen". Ollessanne Circle of Grace -tilassa, pyytäkää omaa Veliryhmäänne työstämään pään, kasvojen, niskan ja hartioiden "uudelleenjohdotusta" (jokainen osa on yhteydessä seuraavaan, eikö?) vapauttaaksenne jännitystä ja pysyäksenne rentona. 

Tarkistakaa kehonne päivän aikana. Katsokaa, ovatko hartianne jännittyneet, tuntuvatko kasvonne tiukoilta. 
 
Jos teidän on vaikeaa rentouttaa noita lihaksia, kokeilkaa painaa (kevyesti!) peukalolla etuylähampaita vasten. Tämä kytkee teidät tuntemaan pään ja kallon. Pudottakaa sitten leuka alas ja rentoutumisen tunne on hyvin selvä. 

Älkää tehkö tätä liian usein tai liian kovaa tai muuten etuhampaanne voivat tulla aroiksi! 

Tämä on "biopalautelaukaisin", joka auttaa teitä saamaan uuden ja rennomman suhteen lihaksiinne sen "jännityskierteen" katkaisemiseksi, jossa olette olleet jumissa. 

Jos huomaat purevasi hampaita tiedostamatta päivän aikana, käytä "yövahtiasi" myös päivän aikana, silloin kun on mahdollista.
 
KYSYMYS: 

Joinain päivinä tunnen olevani liian stressaantunut tai jännittynyt maatakseni tehden päivittäistä harjoitustani. Onko jotain ideoita auttamaan rentoutumissa, jotta voin keskittyä?
 
VASTAUS: 

Kyllä, meillä on aina tuhansia ideoita (naureskelua). Tämä on erinomainen kysymys, joka tuo meidät erittäin tärkeään kohtaan ihmiskehossa ja sen järjestelmissä. Sydän pyörittää verenkiertoanne, kun se pumppaa verta kehonne läpi. Sisäeritysjärjestelmällänne ei ole pumppua - esim. lymfajärjestelmänne nojaa kehon liikkeeseen lymfanesteiden kierrättämisessä. Sama pätee selkärangan nesteisiin. 

Mikä on pumppuna hermojärjestelmänne liikapaineen puhdistamisessa, hermosynapsienne luonnollisten magneettiominaisuuksien (vuorovaikutus) lisäksi? Taas kerran, liike. Tämä on yksi monista syistä, miksi jatkuva liikunta on erittäin tärkeää hyvälle terveydelle. 
 
Jos elämänne estää säännöllisen liikunnan, miten olisi 20 minuutin venyttely? 

Yksinkertainen venyttely, kuten niskan ja käsivarsien kiertäminen, jalkojen nostelu, vyötärön kiertäminen, varpaiden alas taivuttaminen jne. pakottaa lihaksenne venymään. 

Tämä auttaa avaamaan lihaskramppeja ja samalla meridiaanitukoksia. Muistatteko, kun sanoimme, että fyysisen ytimenne jokainen elin ja järjestelmä heijastuu auraan? 

Aura on monisyisesti kietoutunut koko kehoonne, ne ovat todellisuudessa yksi järjestelmä. Meridiaanijärjestelmä heijastaa hermojärjestelmää. Jos lihakset ovat kietoutuneet tiukasti hermojen ympärille - kuten iskiaksessa - tuon alueen meridiaanejakin rajoitetaan! Näin venytteleminen voi auttaa rikkomaan eteerisiä tukoksia, jotka ovat liian suuria liukumaan meridiaaneja pitkin, niin kuin niiden on tarkoitus. Silloin Circle of Grace -harjoitus on tehokkaampi!
 
On monia erityyppisiä meditaatioita. Jotkut ovat liikkuvia, toiset istualtaan tehtäviä. Kuten aina, yritämme tavoittaa jokaisen lukijan hänen omalla tasollaan. Jotkut ihmiset pitävät joogasta, toiset pitävät hölkkäämisestä.

Perustasapainolaki vaatii liikettä poispäin keskipisteestä ja takaisin - tässä yhteydessä yhtä lailla liikettä ja lepoa terveyden parantamiseksi. Jos venyttely ei miellytä, miten olisi kuuma kylpy? Veden lämpö ja paino saavat meridiaaninne virtaamaan. Rentoutuessanne kuumassa kylvyssä voitte vapauttaa paljon painetta. 

Yhtä tehokas on puoli tuntia auringossa, mikä myös lisää D-vitamiinituotantoa. (D-vitamiini sääntelee kalsium- ja fosfaattitasapainoa kehossa.) 

Kylpemisen jälkeen itsenä puhdistuminen vahvistuu. Yksi upea tapa rentoutua ja aloittaa noiden tukosten purkaminen, on hieronta. Vielä parempi, jos hieronnan jälkeen otetaan kuuma kylpy, mennään makuulle ja liitytään meidän seuramme Circle of Graceen! 

Taas kerran, tehkää sitä, mikä toimii teillä parhaiten, mutta tehkää sitä säännöllisesti. Kehonne kiittää ja elämänlaatunne paranee.
 
Pyhä tila
 
Lopuksi, lähdemme luotanne kera kaaoksen vastalääkkeen, koska rakastamme teitä niin paljon! 

Luokaa oma pyhä tilanne. Sillä ei ole merkitystä, onko se erillinen huone vai makuuhuoneenne nurkka. 

Ihannetapauksessa kotinne pitäisi olla turvasatama ulkoisen fyysisen todellisuutenne kaaoksesta. Monilla teistä on ollut rankkoja siirtymäkausia viimeisten vuoden, parin aikana ja keräätte edelleen palasia. Nyt on täydellinen aika heittää ulos tuo vanha tuoli, josta ette enää pidä - tuntuu fyysisesti hyvältä päästä siitä eroon! 

Ottakaa joka ilta paperikasa lajiteltavaksi. Tai tyhjentäkää laatikko per päivä kolmen kasaan: heitä pois, anna kiertoon ja pidä. Siivotkaa lipaston laatikoita katsellessanne televisiota. Kotinne, autonne ja pihanne ovat sisäisen terveytenne ulkoisia ilmaisumuotoja. Joka kerta puhdistaessanne jonkun tilan, energia voi virrata vapaammin. Elintilanne pitäminen siistinä auttaa tuntemaan olonne paremmaksi, ajattelemaan selkeämmin ja olemaan tehokkaampi.
 
Kyllä, Feng Shuin säännöistä tulee tärkeämpiä ja tärkeämpiä, kun energiat kohoavat, sillä koette nuo energiat uudella ja intiimimmällä tavalla. Voisimme myös sanoa, että energiat "sakenevat" kohotessaan, sillä lyhyemmät ja terävämmät aallot ovat itse asiassa tiheämpiä kuin pidemmät ja hitaammat energiat, joihin olette tottuneet fyysisissä ulottuvuuksissa. 

Lopputulos? 

Mitä herkempi teistä tulee eli mitä enemmän aistinne laajentuvat ei-fyysisyyteen, sitä herkemmin reagoitte tasapainottomuuteen sisällänne ja ympärillänne. Näettekö, miksi oman pyhän tilanne luominen on niin tärkeää parantumisprosessillenne? 

Tila missä voitte sulkea kaaoksen pois, hiljentää kaiken melun ja vain olla hiljaa paikallanne. Monet teistä pysyvät kiireisenä ja tekevät niin paljon kuin mahdollista ennen nukkumaanmenoa. 

Teille annamme tämän pienen runon Circle of Grace -aineistosta:
 
Saavuta olemisen tila
ja tee tuosta olemisesta.
Älä juoksentele vain tehden
tai unohdat olla!
 
Olemme kaikessa Rakkaudessa Valon veljeskunta.

KAAOS ON PUHDISTAVAA!

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: