WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 29. toukokuuta 2012

JUMALAISEN FEMINIINISYYDEN PALUU



Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (www.selacia.com)
16.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Harvinainen Venus-transiitti - katalyytti ihmiskunnalle
 
Vuonne 2012 on monia merkittäviä päiviä, mutta historiallinen Venus-transiitti sisältää ratkaisevaa energiaa, mikä voi auttaa ihmiskuntaa siirtymään korkeampiin rakkausvärähtelyihin.
 
Transiitin tarkka päivämäärä on 5./6.6. riippuen paikasta maailmassa, mutta sen energiavaikutukset voi tuntea jo nyt. Mistä tässä energiassa on kyse ja miten se vaikuttaa teihin ja kaikkiin rakkaisiinne?
 
Merkittäviä muutoksia katalysoidaan
 
Venus-transiitit liittyvät historiallisesti merkittäviin muutoksiin yhteiskunnassa - ja ne ovat äärimmäisen harvinaisia. Venus-transiitit tapahtuvat kahdeksan vuoden pareissa ja parien välillä on 122 vuotta. Kesäkuun transiitti seuraa vuoden 2004 transiittia, mikä seurasi vuosien 1874 ja 1882 paria. Tulevat sukupolvet kokevat seuraavat vuosina 2117 ja 2125.
 
Energeettisestä perspektiivistä Venus liittyy rakkauteen, kauneuteen ja yhteyteen. Harmonisena se liittyy positiivisiin ominaisuuksiin, kuten luovuus, vastaanottavuus, avoimuus, intuitio, yhteys luontoon ja jumaluuden kunnioittaminen kaikessa. Venus-transiitit tuovat pintaan tasapainottomuuden siinä, miten feminiinisyyttä ilmaistaan. Tämä auttaa katalysoimaan paluun jumalaiseen feminiinisyyteen, mikä asuu luonnostaan jokaisessa ihmisessä.
 
Sisäinen jumalainen feminiinisyys
 
Teissä ja kaikissa maan päällä asuu jumalainen feminiinisyys ja jumalainen maskuliinisuus. Silloin kun tätä ei kunnioiteta, sitä rakkautta mitä olette, varjostaa pelko. Tämä on ollut hallitseva kokemus tällä planeetalla hyvin pitkään. Feminiinisyyttä on vähätelty ja se on väärinymmärretty. Maskuliinisuus on hallinnut - ei jumalainen maskuliinisuus, vaan egopohjainen maskuliinisuus, mikä etsii kontrollia ja valtaa toisista.
 
Viha- ja väkivaltakierteen kääntämiseksi kummankin sukupuolen ihmisten on herättävä ja opittava tasapainottamaan feminiini- ja maskuliinipuolensa. Sisäinen viisautenne tietää tämän, opastaa teitä uudelleenoppimisprosessissa ja auttaa teitä tulemaan eheäksi. Tämä on ollut prosessi ajan kuluessa. Joka kerta kun rikotte jonkin esteen ja teistä tulee rakastavampi, autatte itseänne ja lukemattomia muita, jotka etsivät intuitiivisella tasolla samaa eheyttä. Älkää aliarvioiko tätä.
 
Tämän vuoden merkitys
 
Tässä vuodessa - ja erityisesti Venus-transiitissa - on merkittävä se tilaisuus, mikä teillä on hyödyntää tämä ainutlaatuinen ja edullinen katalyytti omassa henkisessä kehittymisessänne. Laajentavat energiasyklit tapahtuvat myös tietoisesti tietämättänne siitä. Silloin kun tiedätte niistä ja osallistutte niihin tietoisesti, avaatte kuitenkin itsenne runsaille henkisille tilaisuuksille ja päästätte irti vanhasta taakasta, mikä on nyt valmis häviämään.
 
Tämä sallii teidän tulla vapaammaksi ja kykenevämmäksi osallistumaan täysin jumalaisena muutoksentekijänä. Sitä vartenhan te tulitte.
 
Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

JUMALAISEN FEMINIINISYYDEN PALUU

Ei kommentteja: