WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 4. toukokuuta 2012

HENKILÖKOHTAISEEN LUOJAVALOLÄHTEESEEN PÄÄSEMINEN


ArkkiEnkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Toukokuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, on hyödyllinen ponnistus ja usein suuri seikkailu käydä muinaisilla pyhillä paikoilla ympäri maailmaa. Kuitenkin Luojavalon valkoisen tuliolemuksen voimakkain lähde on oman pyhän sydämenne kammiossa. Kun siirrytte kolmannen/neljännen ulottuvuuden todellisuuden vääristymien yli korkeammille tietoisuustasoille, ihmisaurakenttänne alkaa taas kerran roihuta säteilevää ja puhdistavaa valoa. Monet teistä ovat hyvin matkalla saavuttamaan valaistuneen itsemestarin säteilyn. Silloin kun pyhä rakkaus on läsnä, kaikki on harmoniassa.

On ollut vähän hämmennystä sen sijainnista, mitä kutsumme pyhäksi sydänkammioksi tai pyhän sydämen temppeliksi. Pyhä sydämenne, sielunne ja timanttiytimellinen jumalsolunne koostuvat kaikki eteerisestä Luojaolemuksesta. Tämän sisäisen valotemppelin paikka voi vaihdella henkilön fyysisestä rakenteesta johtuen. Se sijaitsee kehon keskipisteessä, vähän fyysisen sydämen oikealla puolella ja kehon takaosassa lähellä selkärankaa. Se lepää sitä eteeristä "voimatankoa" vasten, mikä kulkee juurichakrasta kruunuchakraan. Siellä se yhdistyy lähdevalopilariin, mitä joskus kutsutaan nimellä hopealanka. Muistakaa, että Ylimmän luojan pyhä mieli ja pyhä tuli asuu kaikissa asioissa - muodollisissa ja muodottomissa.

On esitetty kysymys:

"Mikä on ero Ehdottoman Rakkauden ja Pyhän Rakkauden välillä?" 

Kaikilla tietoisuustasoilla on hyväksytty värähtelymalliasteikko, mitä koette, tai kaksinaisuusasteikko mikä on suunniteltu tuohon kehitysvaiheeseen. Kutsumme tätä valo- ja varjoasteikoksi, missä tasapainoinen taajuusalue kulkee keskellä. Värähtelytaajuudet lisääntyvät jokaisen korkeamman alitaajuustason myötä, minkä saavutatte. On tietty taajuusväli, mikä on luotu erityisesti mentaalikeholle, toinen väli tunnekeholle ja jalostuneempi väli eetterikeholle, mitkä on saavutettava, ennen kuin voitte siirtyä seuraavaksi korkeammalle tasolle. Kun siirrytte jalostuneemmalle värähtelytaajuustasolle, korkeamman itsenne sirpale mikä on virittynyt tuolle tasolle, "muuttaa asumaan" sielutähteenne. Se korkeampi itse jolla on ollut ylivalaiseva vaikutus kokemustenne edelliseen vaiheeseen, siirtyy pyhään sydänkammioonne ja sulautuu yhteen sieluitsenne kanssa.

Kun sanomme: "Teidän täytyy pyrkiä ilmaisemaan ehdotonta rakkautta ympärillänne oleville", tarkoitamme korkeinta rakkaustaajuutta, mikä on saatavilla tuolla itseilmaisun tasolla. Rakkaustaajuuksien voima ja täydellisyys lisääntyy jokaisen jalostuneemman itsetietoisuustason myötä, minkä saavutatte. Muistakaa, että olemme usein sanoneet teille: "Puhdas täydellisyys on mahdollinen vain Ylimmässä luojaolemuksessa". Kaikki yksilölliset jumaluudesta pirstoutuneet kipinät - suurimmasta pienimpään - ilmentävät ja heijastavat värähtelymalleja, jotka ovat vähemmän kuin totaalinen puhtaus ja täydellisyys. Tavoitteenne on integroida korkeimmat taajuusmallit, jotka ovat saatavilla kullakin tietoisuustasolla. Silloin kun yhdistytte pyhän rakkauden lähteeseen pyhän sydänytimenne siemenatomissa, tiedätte epäilyksettä, että Jumalvanhempien ydinolemus asuu sisällä.

Pyhä sydämenne sisältää kallisarvoisen jumalaisen rakkauden siemenatomin Jumalattarelta, jotta jumalaisen äitinne pyhä rakkaus on aina läsnä sisällä, kun taas syvällä sielussanne on timanttiytimellinen Jumalsolunne, mikä sisältää Luojan valkoisen tuliolemuksen, jotta jumalainen tahto ja kaikki Isä Jumalan laadut, hyveet ja ominaisuudet ovat käyttävissänne. 

Todellinen ilo ja syvä rakkaus kumpuavat pyhästä sydämestä ja sielusta, missä vallitsee ykseys. Ihmisperspektiivistä voi olla vaikeaa kuvitella, että pyhä sydämenne, timanttiytimellinen Jumalsolunne ja sielunne ovat kaikki luontainen osa todellista ydinolemustanne. Silloin kun keskitytte pyhään sydämeen, se näyttää ottavan hallitsevan osan, kun keskitytte timanttiytimelliseen Jumalsoluun, sen voima ja majesteettisuus tulee etualalle ja kun pyritte yhdistymään sieluun, siitä tulee Luojarakkauden roihuava valo solaarivoimakeskuksessanne. Siis rakkaat sydämet, älkää yrittäkö lokeroida ydinolemuksenne komponentteja, sillä ne muodostavat yhden yhtenäisen kokonaisuuden.

On tärkeää, että vedätte maksimimäärän Luojavalon timantinkovia hiukkasia fyysiseen astiaanne, jotta luomisen pyhä tuli voi syttyä puhtaalla aikomuksellanne, ja näin voitte sitten säteillä tätä ihmeellistä lahjaa maailmaan. Miettikää kuitenkin tätä: milloin viimeksi pyritte kokemaan pyhän rakkauden hienon tunteen kääntymällä sisäänpäin pyhän sydämen puhtauteen? Säteilkää rakkautta sisäisesti Äiti/Isä Jumalaanne ja tuntekaa solaarivoimakeskuksenne laajentuvan syvimmästä rakkaustunteesta, mitä olette koskaan kokeneet. Kääntykää sisäänpäin, rakkaat, sillä Jumalvanhempanne odottavat teitä siellä. Itse asiassa Isä/Äiti Jumalamme pyhä rakkaus aktivoi tai sytyttää ne Jumalvalon timantinkovat hiukkaset, joita vedätte elämänvirrasta.

Olette nyt tietoinen, että aivorakenteessanne on sisäulottuvuustasoja, jotka on viritetty ulkoulottuvuusmaailman taajuuksiin. Kun nostatte taajuusmallejanne, joita kutsutaan sielulauluksenne, saatte vähitellen pääsyn korkeammille taajuustasoille aivorakenteessanne, pyhässä mielessänne sekä kosmoksen ulkoulottuvuusmaailmoissa. Kaikki muistot tuskasta, kärsimyksestä ja negatiiviset muistot jotka ovat tallentuneena aivorakenteeseenne, muunnetaan vähitellen korkeamman taajuuden valosubstanssiksi. Siksi ette muista valtaosaa matkanne negatiivisista puolista - muistatte ainoastaan onnistumisenne, ilonne ja tyydytyksen, mitä olette saaneet seikkailuistanne tässä aliuniversumissa. Teidän on tärkeää ymmärtää tämä käsitys, että kuljette spiraalia ylöspäin. Olette nyt kuitenkin prosessissa, missä menette takaisin menneisyyden läpi parantamaan negatiiviset ja tasapainottomat energiat ja muistot, kun matkaatte tulevaisuuden korkeampiin ulottuvuuksiin. Ylösnousemusmatkanne on yhtä paljon sisäinen matka, kuin se on marssi eteenpäin ja ulospäin fyysisen maailman monissa maailmoissa.

Henki-ihmisolentona opettelette tekemään vastuullisia valintoja, sillä olette nyt tietoinen, että ajatuksenne, tunteenne ja sananne ovat tulevan todellisuutenne rakennuspalikoita. Hetki hetkeltä luotte sitä henkilökohtaista todellisuutta, mitä koette tulevina päivinä ja vuosina. Vastuullinen ihminen ottaa aina huomioon tekojensa seuraamukset. Luodaksenne tasapainon, rauhan ja harmonian maailman teidän on opittava käyttämään tarkoituksellisella aikomuksella ja keskittyneillä yksityiskohdilla kosminen energiaosuutenne, mikä ohjataan aina edullisinta lopputulosta kohti.

Silloin kun egon halukeho on kontrollissa, teistä tulee helposti olosuhteiden ja ympärillänne olevien uhri, sillä etsitte aina vahvistusta omalle arvollenne ulkopuolisesta maailmasta ja toisilta ihmisiltä. Saavutukset, varallisuus ja status ovat arvon mittoja kolmannen/neljännen ulottuvuuden todellisuudessa. Kuitenkin todellinen omanarvontunne tulee sisältä, kun avaatte pyhän sydämenne ja pyhän mielenne sille jumalaiselle rakkaudelle, viisaudelle ja tahdonvoimalle, mitä Isä/Äiti Jumalamme antaa kaikille aistiville olennoille. Rakkaus on keskipakovoima, mikä luo harmoniaa. Viha ja pelko erottavat, pirstovat ja tuhoavat harmonista värähtelyä ympärillänne.

Henkisen viisauden saaminen ja universaalien luomislakien ymmärtäminen vapauttaa teidät pelon orjuudesta ja taikauskon kahleista. Teidän on oltava valmis kohtaamaan vajavuutenne ja keräämään rohkeutta muuttaa ne tai viisautta hyväksyä ne. Vasta sitten kun teistä tulee tietoinen egoitsestä ja sen kohtuuttomista haluista ja vääristyneistä käsityksistä, pystytte aloittamaan paluuprosessin eheyteen. Viljelettekö sielunne vahvuuksia ja ominaisuuksia vai egonne haluja ja heikkouksia? 

Asenteenne määrää värähtelymallienne korkeuden ja jalostuneisuuden.

Monet teistä - tähtisiemenet jotka ovat olleet Polulla hyvän osan tästä elämästä - väsytte draamaan, kaaokseen ja kärsimykseen maailmassa, vaikkette ole suoranaisesti mukana niissä. Jumalaiseen tyytymättömyyteenne voi nyt sisältyä voimakas halu lähteä velvollisuuksistanne ja sysätä sivuun työ, mikä oli aiemmin hyvin tärkeä elämässänne, mutta mikä nyt näyttää hyvin merkityksettömältä eikä enää anna saavuttamisen tunnetta. Kovalla työllä ansaitusta ja arvostetusta omaisuudestanne on tullut enemmänkin taakka nautinnon sijasta. Tämäkin on osa ylösnousemusprosessia, rakkaat.

Termi "kulkeminen kahden maailman välissä" sopii varmasti moniin teistä tällä hetkellä. Olette päästämässä irti monista vanhanaikaisista käsityksistä ja myös muuttamassa dramaattisesti elämäntyyliänne. Tähän ei kuitenkaan pitäisi sisältyä velvollisuuksienne kutistaminen. Pyritte keskittymään hyvään ja positiiviseen puoleen jokaisessa tilanteessa, ihmisessä tai olosuhteessa. Opettelette myös säteilemään rakkautta ja harmoniaa riippumatta siitä, oletteko henkisten veljien ja sisarten kanssa, jotka heijastavat ehdotonta rakkautta ja iloa, vai oletteko tilanteessa, missä on läsnä pelkoa, torjuntaa, kateellisuutta tai valtataisteluja. On helppoa esittää tai ylläpitää mestarin piirteitä istuessaan vuorenhuipulla luonnon rauhassa. On kuitenkin paljon vaikeampaa pitää tyyneyden ja kontrollin tunne jokapäiväisissä elämäntilanteissanne.

Ne jotka aiheuttavat teille sisäistä epämukavuutta, ovat parhaita opettajianne. He peilaavat teille, mistä täytyy päästää irti syvällä sisällä, jotta se voi parantua. Kun muutatte havaintotapaanne ja alatte säteillä rakkautta/valoa kaikissa tilanteissa, ympärillänne olevat muuttuvat hitaasti tai he vetäytyvät vähitellen elämästänne. Olette oppineet heidän tarjoamansa oppitunnit, siksi he eivät enää vaikuta todellisuuteenne.

Kuitenkin nyt kun olette ratkaisseet monet ulkoisista tasapainottomuuksista ympärillänne, parantamis- ja harmonisoimishaasteet ovat nyt luonteeltaan henkilökohtaisempia. Niinpä monet teistä kokevat kehoahdistusta, kummallisia oireita ja sairauksia, mitkä vaihtelevat lievistä häiriöistä äkillisiin kroonisiin tai kriittisiin tiloihin. Ylisielunne tuntee sen kokemustason ja -moodin, mihin olette valmis kussakin transformaatiovaiheessa. Näitä tiloja ei luoda rangaistukseksi, vaan ne on määritelty tarvittavaa puhdistumistanne varten ja päästääksenne irti syvään juurtuneista vajavuuksista, jotka estävät teitä siirtymästä olemisenne seuraavalle tasolle tai seuraavaan tilaan. Pienet onnettomuudet, äkilliset krooniset tilat joita on vaikea parantaa, kuume, ummetus jne. näyttävät riehuvan "maailman nupullaan olevien mestarien" keskuudessa.

Siksi tuomme tietoonne ihmeellisen parannusmahdollisuuden, mikä on ollut odottamassa auttaakseen teidät tämän fyysisen stressin ja dramaattisten muutosten ajan läpi. Se on myös syy, miksi kannustamme viestintuojaamme keräämään kirjasen merkittävimmistä ylösnousemusoireista, jotta saisitte paremman ymmärryksen niistä radikaaleista muutoksista, joita tapahtuu sisäisesti selvempien ulkoisen maailman muutosten rinnalla.

Rakkaat valonkantajat, teidän jotka olette taas kerran ansainneet oikeuden tulla nimitetyksi upean tulevan maailman kanssaluojaksi, on oltava tietoinen, että nyt kokemienne testien ja koettelemuksien toisella puolella on lahjoja, avuja, laatuja ja ominaisuuksia, jotka antavat teille kaiken tarvittavan tullaksenne elävän valon mestareiksi. Me, korkeampien maailmojen veljenne ja sisarenne, odotamme teitä. Teitä on kaivattu kipeästi. Isä/Äiti Jumalamme säteily loistaa alas teille, nyt ja ikuisesti.

Teitä Rakastetaan hyvin syvästi.

Olen ArkkiEnkeli Mikael.

HENKILÖKOHTAISEEN LUOJAVALOLÄHTEESEEN PÄÄSEMINEN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: