WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

ASHTAR SHERAN

Ashtar on yksi Suuren Valkoisen Veljeskunnan jäsenistä ja työskentelee läheisesti Jeesuksen, AE Mikaelin ja Saint Germainin kanssa.


Tunnetaan myös nimellä Commander Ashtar.

Hän tulee toisesta ulottuvuudesta ja työskentelee sekä ihmisten että maapallon ulkopuolisten olentojen kanssa auttaakseen maailmankaikkeutta rauhan luomisessa.

Ashtar on maapallon suojelija ja auttaa ihmisiä Ylösnousemuksen saavuttamisessa, peloista vapautumisessa ja syvällisten asioiden ymmärtämisessä.

Ashtarin läsnäolon voi tuntea lämpimänä rakkaudentunteena. Hän myös johtaa ihmisistä ja muista olennoista koostuvaa joukkoa nimetään 'The Ashtar Command'.


Häneen on helpointa saada yhteys öiseen aikaan kun tähdet valaisevat taivaan.

Pidä vain mielessäsi pyrkimystäsi olla häneen yhteydessä, niin hän tulee luoksesi.

Jos sinulla on maan ulkopuolisiin olentoihin liittyviä pelkoja, Ashtar tulee luoksesi lähes huomaamattomasti, sillä hän on rakastava olenti, joka haluaa vapauttaa ihmiset peloistaan.

Ei kommentteja: