WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

YLITÄTKÖ ILOSILTAASI?



Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
9.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat Ystävät,

Ilmentäminen on se osa uuden ajan siirtymäsiltaa, mitä hahmottelemme teille tällä kertaa.

Ilmentäminen on taito, jonka haluatte osata, mutta usein huomaatte olevanne kykenemätön luomaan, niin kuin haluaisitte.

Aivan kuten ensimmäisillä lukemistunneillanne, ette lähde tältä ilmentämistunnilta, ennen kuin osaatte ilmentää … tai päätätte olla ilmentämättä. Muistatteko, miten teitä pelotti lapsena, että olisitte ainoa lapsi, joka ei oppisi lukemaan? Muistatteko myös, miten usein pelkäsitte epäonnistumisen toistuvan, silloin kun halusitte oppia uuden aineen tai työvastuun? Näin on ilmentämistaitojenne kanssa.

Ilmentäminen on helpompaa kuin käsitätte ja se tulee joka päivä vielä helpommaksi. Te ilmennätte - ette vain sillä tahdilla ja/tai syvyydellä, millä haluaisitte.

Luultavasti viimeisimmät ilmentämishetket eivät rekisteröityneet olemukseenne - ystävä jota ajattelitte, soitti; löysitte kauan sitten kadonneet esineen; löysitte paremman reitin tuttuun paikkaan tai tunsitte olonne terveemmäksi tai iloisemmaksi kuin odotitte. Koska mikään edellä mainituista ei ollut käänteentekevää, ette pitäneet niitä muistettavina. Kuitenkin jokainen antoi teille odottamatonta iloa.

Toiset teistä ovat löytäneet asioita, joita ette välttämättä halunneet tutkia - menneitä muistoja, entisiä ystäviä ja sukulaisia jotka romuttavat itseluottamuksenne, työn menettäminen jne. Vaikkeivät nuo asiat ehkä tunnu ilolta, nekin ovat osa iloprosessianne.

Ennen kuin ylitätte ilosiltanne, teidän on selvitettävä pelkonne. Ja sitä te teette. Ette silloin kun halusitte selvittää niitä - sillä te ette halua koskaan! Vaan silloin kun teidän tarvitsi ja olitte riittävän vahva tekemään sen - nyt.

Varjojenne kätkeminen tai sivuuttaminen ei ole osa iloprosessianne - niiden tutkiminen ja hyväksyminen on. Varjot jotka äskettäin paljastitte, ovat osa polkuanne iloon.

Jotkut teistä valotyöntekijöistä ovat tarkastelleet varjoja, jotka ovat tärkeitä teille tässä elämässä. Nyt alatte luoda ilopalojanne. Toiset teistä odottavat astumista luomis- tai ilmentämisnäyttämölle siihen saakka, kunnes tarkastelette siihen liittyviä varjojanne.

Muistakaa, että te kehitätte oppisuunnitelmanne - emme me. Mutta tietäkää myös, että korkeampi itsenne ei rankaisisi altistamalla teidät olemussiivujenne jokaiselle varjonurkallenne - siivujen joita nyt lisäätte ihmiskokonaisuuteenne.

Roolisi maan päällä on olla valomajakka, valotyöntekijä, niille jotka haluavat seurata sinua iloon.

Et voi olla majakka, jos jatkat siirtymääsi liittyvien varjo-osien piilottamista. Niinpä löydät itsesi paljastamasta, ilmaisemasta, hyväksymästä ja puhdistamasta niitä olemuksesi osia, jotka vaikuttavat valontyöntekijärooliisi.

Kenties tapoit ilkeästi toisen ihmisen aiemmassa maaelämässä. Jos olet antanut anteeksi itsellesi - aiemmalla maamatkallasi tai tässä elämässä - korkeammalla itselläsi ei ole tarvetta saada sinua tarttumaan tuohon pelkoon. Mutta jos olet kieltäytynyt tutkimasta tuota tekoa, joka vainoaa sinua, vaikka korkeampi itsesi on yrittänyt altistaa sinut noille tunteille unien, ystävien, kirjojen tai samanlaisen toiminnan kautta, estät itseäsi ylittämästä ilosiltaasi.

Kaikki mitä olet tehnyt, saavuttanut ja yrittänyt, ovat vain oppitunteja.

Sekä uskonnolliset instituutionne että yhteiskuntanne ovat asettaneet arvoja sille, miten pahaa paha on - tai miten hyvää hyvä on. Tällaiset arvot eivät päde valotyöntekijärooliisi, ellet halua niin. Jos haluat, haluat tutkia noita
hyvään ja pahaan liittyviä tekoja ennen ilosiltasi ylittämistä.

Yksi lahjamme on auttaa teitä tutkimaan noita varjo-osia, jotka estävät teitä siirtymästä ilosiltanne yli.

Te jotka olette onnistuneesti tutkineet varjo-osianne, siirrytte sillan yli luomiseen ja ilmentämiseen. Mutta jos te ilmennätte, älkää tunteko, että olisitte ikään kuin henkisempi kuin toiset valotyöntekijät.

Aika on epärelevantti tekijä tässä siirtymässä oppituntienne oppimiseen liittyen. Kaikki tapahtuu silmänräpäyksessä. Mikä tahansa nykyoppituntinne on, siirrytte uuden ajan siirtymärooliinne nopeammin, kuin ajattelette mahdolliseksi.

Ne jotka ilmentävät - jollain tasolla - ovat majakoita niille valotyöntekijöille, jotka ovat kulkemassa varjojensa läpi.

Toisin kuin menneissä elämissä tai edes vuosikymmeniä ennen tätä uutta aikaa, varjojenne läpi siirtyminen ei ole elämänmittainen prosessi - tarvitsette vain niin paljon aikaa, kuin haluatte.

Kenties haluatte pysähtyä tässä kohtaa nykyelämässänne maan päällä. Se on ok. Olette saaneet loppuun valotyöntekijäroolinne tässä elämässä - uuden ajan esitteleminen. Toiset teistä haluavat kulkea varjojensa läpi nopeasti, että voivat ilmentää. Sekin on ok - eikä se ole vain mahdollista, vaan lupaus meiltä ja korkeammalta itseltänne, että sellaista tapahtuu. Sitten teissä on niitä, jotka ovat katsoneet varjojaan ahkerasti kuukausia tai vuosia ja ovat ilmentämisvaiheessa - oppimassa lukemaan ensimmäisiä kirjojaan.

Kaikki on ok teidän maailmassanne ja elämässänne. Ette ole hidas oppija. Universumi ei pidättele teitä jonkinlaisena rangaistuksena. Ette ole huono ihminen.

Olette valotyöntekijä, joka luo elämänsuunnitelmaansa joka päivä korkeamman itsen, uusien viipaleiden ja DNA:n avulla. Sallikaa itsenne hyväksyä se. Ja sitten sallikaa itsenne ottaa vastaan vilpitön palveluksemme teille tämän siirtymän aikana.

Miten voimme parhaiten auttaa teitä?

Jos teidän ja korkeamman itsenne tarvitsee tutkia varjojanne, miten voimme nopeuttaa sitä aiheuttamatta "oikosulkua" fyysiseen olemukseenne? Jos opettelette ilmentämisaakkosianne, miten voimme nopeutta tuota prosessia? Jos ilmennätte, miten voimme auttaa teitä luomaan suurempia ja parempia unelmia?

Olemme pullonhenkenne, mutta te olette tuo pullo. Sallikaa meidän auttaa teitä - siis sen jälkeen kun sallitte itsenne uskoa, että olette luomis- ja ilmentämisjumala. Olette se luoja, mitä olette odottaneet.

Uuden ajan työkalusarjaanne sisältyy monia taitoja. Mutta ette opettele nyt toisia taitoja, vaan olette nyt keskellä luomis- ja ilmentämisoppituntejanne.


Tiedä, että olet tähti, valotyöntekijä, majakka - mitä tahansa ilmentämisaluetta haluatkin tutkia nyt. Niin olkoon. Aamen.

YLITÄTKÖ ILOSILTAASI?
lue myös
kultainen-tie-sateenkaarisillan-ylittaeminen-korkeampaan-tietoisuuteen
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: