WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 7. huhtikuuta 2012

RAKKAUDEN KAIPUU ON HENKINEN KUTSU



Jumala-henkiolentoa kanavoinut Yael ja Doug Powell (www.circleoflight.net)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Sisällänne oleva rakkauden kaipuu ei ole heikkoutta. Se ei ole vanhempien rakkauden puutetta tai jokin tyhjiö, jota te yritätte täyttää. Minä olen asettanut rakkauden kaipuun sydämeenne. Se on teidän jumalainen kutsunne. Se on teidän kotiutuslaitteenne. Se on henkinen halu todelliseen kotiinne ja oikeuteen aidosta suhteesta minun ja aidon rakkautenne kanssa.

Minusta on surullista, että tämä kaipuu, jonka olen sisällenne asettanut, nähdään tässä kulttuurissa tällä hetkellä heikkoutena. Teille on kerrottu, että se saa aikaan keskinäisen riippuvuuden pahimmillaan ja vähemmän riippuvuutta parhaimmillaan. Te siis käännytte poispäin jumalaisesta viestistä, ja te valitsette sen sijaan egon viestit, sen pyrkiessä saamaan aikaan erillisyyttä. Tämä etäännyttää teidät siitä, mikä tekee teistä kokonaisia.


Kuitenkin koko ajan ihmisten hyväksyessä nämä uskomukset, sydämen kaipaus jatkuu. Se voidaan työntää pois. Mutta se on edelleen olemassa. Tämä saa aikaa sisäisen sodan, sisäisen taistelun, joka valuttaa ihmisistä vahvuuden, näkemyksen ja mikä tärkeintä, se ryöstää heiltä henkisyyden.


Rakkauden sijasta ihmiset käyttävät huumeita ja alkoholia - tunnepuolen hyväksikäyttöä, tunteiden vuoristorataa, riippuvuuksia kaikenlaisiin asioihin. Syömishäiriöitä. Ego on suunnitellut kaikki nämä asiat harhauttaakseen teidät rakkauden halustanne tai yrityksestänne saada takaisin sen, minkä te olette lähettäneet pois.


Alkoholi voi saada olonne tuntumaan lämpimältä ja tuetulta. Huumeet voivat antaa takaisin yhteyden henkeenne. Mutta nämä asiat ovat teidän luonnostaan rakkauden kautta. Rakkaus avaa sydämenne ja palauttaa sielunne. Rakkaus tekee kaiken oikeaksi maailmassanne, ei siksi että se on fantasiaa, vaan siksi että se tuo takasin kosketuksenne minuun. Se asettaa teidät oikeaan suhteeseen maailmanne kanssa, rakkaus etunenässä.


Rakastuessanne te voitte nähdä nämä yhteydet. Te pysytte tuntemaan elämän kaikessa. Te tunnette myötätuntoa toisia kohtaan, koska sydämenne on avoin. Rakkaus ei ole fantasiaa. Rakkaus on sitä, mikä on aitoa. Kaikki muu on fantasiaa, eikä ainoastaan fantasiaa, vaan se on valetta. Se on egon valetta, joka johdattaa teidät uskomaan, että voitte elää paremmin ilman rakkautta. Tuloksena on näkemänne maailma. Rakkauden kieltäminen kaikissa muodoissaan on se, mikä saa aikaan sairautta ja kipua, epätoivoa ja hyväksikäyttöä. Mitä enemmän rakkaus kielletään, sitä ”sairaampi” yhteiskunta on.


Teidän on otettava Rakkaus takaisin nyt. Tehkää kaikki vallassanne oleva kiistääksenne valheet. Tehkää kaikki voitavanne ylistääksenne totuutta rakkaudesta, ei ainoastaan laajassa mielessä jonain epämääräisenä uskomuksena, vaan henkilökohtaisessa mielessä teidän jokaisen omassa elämässä.


Kaikkina aikoina, jolloin te olette alkaneet uskoa, että te olitte heikkoja halutessanne Rakkautta, minä olen sanonut teille: ”Ei! Pitäkää kiinni! Pitäkää kiinni uskostanne rakkauteen, vaikka mikä olisi. Riippumatta siitä mitä näette edessänne! Riippumatta siitä mihin teidän käsketään uskoa.” Minä lupaan teille, että ainoastaan sydämen kautta, rakkauden palauttamisen kautta, ihmiskunta ”pelastuu”. Ainoastaan palauttamalla rakkaus, asiat voidaan ”oikaista”, kaikki olennot voidaan ruokkia. Heidät ruokitaan hengen ruualla sekä kehon ruualla.


Rakkaus on ainoa oikea ruoka. Se ruokkii kaikkea. Kun rakkaus on läsnä ja kaikki asiat kasvavat, tuo kasvu heijastuu kaikille tasoille.


Polku on jakautunut. Rakkaudeton tie on polku, jonka te näette katsoessanne näkyvää maailmaa. Te tiedätte tämän. Syvällä tasolla te ymmärrätte, että kaikki viha - kaikki ihmisen rikokset toista ihmistä vastaan, vanhempi lastaan vastaan, ihmiskunta tätä planeettaa vastaan - jokaisella on ytimessään rakkauden menetystä, rakkauden puutetta, tyhjyyttä ja elämän epätoivoa ja sydämetön todellisuus.


Toinen haara on edessänne nyt, aina vain näkyvämpänä ja kasvavana, kun sydämet ottavat takaisin kykynsä rakastaa. Kuitenkin vaihtaminen tähän uuteen todellisuuteen vaatii päättäväistä uskoa, horjumatonta, todellista, yhdistynyttä. Se vie ne, joiden sydämet ovat yhdistyneenä ja joiden näkemys on selkeä, maalaamaan aina vain uudestaan kuvaa elämästä, joka perustuu rakkauteen ja näin minuun.


Te kyllä tunnette sanat. Te tiedätte käsitteet. Mutta päivittäisessä kokemuksessa tehdään valintoja. Joka hetki. Ei vain selviä valintoja rakkauden tai pelon välillä, vaan hienovaraisia valintoja, jotka antavat rakkaudelle etuoikeuden joka hetki. Henkilökohtaisesti.


Teidän valintanne tehdään suhteessa. Joka hetki on luomista ja valoa virtaa sisään koskettamaan teitä. Tämä valo ilmentää teidän uskomuksenne tuossa hetkessä ja hetkienne valinnat, sen mitä ne yhteen liitettyinä ilmentävät.


Tämän vuoksi teillä täytyy olla rakkaus edessänne personoituna. Jokaisena hetkenä ilmentyvä kysymys on: mitä sinä päätät luoda nyt? Olkaa kilttejä ja tehkää rakkaudesta vastauksenne! Olkaa kilttejä ja asettakaa rakkaus kaikkien niiden asioiden yläpuolelle, joiden te ehkä antaisitte viedä itsenne pois rakkaudesta.


Julistakaa henkilökohtaisen Rakkauden, Aidon Rakkauden, sielunkumppaneiden todellisuutta. Julistakaa sen rakkauden todellisuutta, joka ”täyttää reiät”, täyttää tarpeet ja saattaa teidät keskukseenne. Tämä ei ole heikkoutta! Tämä ei ole keskinäistä riippuvuutta. Tämä on todellisuutta. Rakkauden on tarkoitus tehdä teistä eheitä. Mitä väärää siinä on? Silloinkin kun se alkaa egon vaihtokauppana, kun se näyttää ”keskinäiseltä riippuvuudelta” (mitä se ikinä merkitseekin!), se on sen arvoista. Miksi? Koska yksi aidon rakkauden hetki voi muuttaa kaiken. Kaksi hetkeä voi parantaa kaiken. Kolme hetkeä ja yhtäkkiä kaikki paljastuu! Ego nähdään siksi, mitä se on. Sydän valitaan parin todellisuudeksi ja yhtäkkiä he ovat vaihtaneet maailmaa. Yhtäkkiä he elävät uudessa rakkauden maailmassa ja odottavat ihmiskunnan ottavan sen itselleen. Kaikki jotka tuomitsivat heidän suhteensa, odottavat edelleen, tyhjinä ja yksin, riippumatta siitä ovatko he suhteessa.


Rakkaudessa ei ole mitään riskiä. On vain saavutettavaa, koska rakkaus tuo oman parannuksensa. Ei ainoastaan vanhan kivun parannusta, vaan vapautuksen egosta - heräämisen. Rakkaus voi muuttaa kaiken hetkessä.


Rakkaus on kaiken arvoista. Jumalainen Rakkaus on aina henkilökohtaista. Näin maailmankaikkeus toimii. Käsitättekö tämän? Kaikki mitä te olette, kaikki mitä teidän tarvitsee oppia, tulee teille elämänne ”oppitunneissa”. Varmasti rakkaus ei olisi minkään muunlaista. Rakkaus voi ainoastaan siunata teitä.


Jos te ymmärrätte Rakkautta, jos te voitte avautua ja antaa sen koskettaa teitä, te tiedätte, että hetki aidossa rakkaudessa antaa teidät takaisin itsellenne. Se yhdistää teidät uudelleen, antaa teille sydämenne kokemuksen, osoittaa keskuksenne, muuttaa teidät, kasvattaa teitä ja jopa muuttaa olemuksenne muotoa heränneeksi ihmisolennoksi. Kääntyä poispäin tästä pelon vuoksi, on ehdottomasti järjetöntä.


Ihmiset, jotka eivät ole suhteessa, sulkevat itseensä pelosta, että satuttavat itsensä tai pelosta, etteivät löydä ”sitä oikeaa”. Ihmiset, jotka ovat suhteessa, keksivät tuhansia tapoja kääntyäkseen poispäin, pitääkseen etäisyyttä, ollakseen kriittisiä tai ärsyyntyneitä tai mitä sitten vaaditaankin. Tämä on kaikki egoa, joka taistelee pitääkseen itsensä hengissä. Ego haluaa pitää teidät siinä uskossa, että pelko on voimakkaampi ja että rakkaus voi satuttaa teitä. Kun te olette ymmärtäneet totuuden, suuren kuvan, te ymmärrätte, miten järjetöntä tämä on. Rakkaus on korkein totuutenne, oma ydinolemuksenne, yhteytenne minuun, yhteytenne kaikkeen elämään, sielunne ja koko luomistyön kieli. On hulluudenkin yläpuolella ajatella, että on parempi vältellä sitä!


On niin monia asioita, jotka haluan näyttää teille. Jokainen niistä vaatii herännyttä sydäntä. Ne vaativat rakkauden kielen ymmärtämistä. Vaikka nimittäin kaikki rakkauden ”vaarat” olisivatkin todellisia, se olisi kuitenkin sen arvoista, koska se antaisi teille sisäänpääsyn minuun. Suoraan. Selkeästi.


Jos te siis jaoitte rakkauden vain lyhyenkin ajan jonkun kanssa, rakkauden kokemuksen tuona aikana, se voisi antaa teille pääsyn opastukseen, joka voisi opettaa ja johdattaa teitä loppupäivienne ajan, jos te sen sallitte. Mutta kuunnelkaa tätä! Sama vetää puoleensa samaa (te tiedätte tämän). Näin hetkikin aitoa rakkautta vetää puoleensa lisää aitoa rakkautta! Teidän rajoittuneesta näkökulmastanne tämä merkitsisi sitä, että rakkauden kokeminen yhden henkilön kanssa, vetäisi sitten puoleensa seuraavan henkilön, jonka kanssa teillä voisi olla vielä syvempää rakkautta.


Mutta totuus on tämä. Rakkauden kokemus vetää puoleensa edessänne olevan henkilön todellisen olemuksen, aidon rakkauden, jotta hän voi tulla kykenevämmäksi rakastamaan, täydemmäksi valoa, enemmän teidän saatavillenne. Sitten kun hän heijastaa tällaista rakkautta teihin, rakastaa teitä tällä tavalla, te pysytte avautumaan syvemmin rakkaudelle. Te saatte pääsyn todelliseen itseenne, ja teidän suhteenne kukoistaa. Toisin sanoen, silloin kun te valitsette aidon rakkauden, aito rakkaus on paikalla.


Henkilö edessänne voi tulla aina kauniimmaksi, aina täydemmäksi rakkautta, avoimemmaksi, yhdistyneemmäksi minuun. Kun hän rakastaa teitä tällä tavalla, tekin kukoistatte. Yhtäkkiä te oivallatte, että edessänne on suurempi rakkaus, kuin mitä te koskaan uneksittekaan. Muoto seuraa rakkautta. Kokemanne maailmakin seuraa rakkautta. Tämä on uusi maailma. Tämän te löydätte sitten, kun voitte ”nähdä” sydämellänne.


Näin ollen, minä pyydän teiltä tätä. Tehkää hyppy rakkauteen. Päivittäin. Hetki hetkeltä. Näin tehdessänne, minä lupaan teidän muuttavan maailmaa. Ne jotka rakastavat ”koko maailmaa”, eivät muuta mitään, eivätkä hekään muutu. Ei, rakkaus on henkilökohtaista, ihan edessänne. Ainoastaan näin te muutatte oman kokemuksenne kaikesta.


Näiden rakkauden valintojen tekeminen vaatii ponnistelua, kunnes teidän värähtelynne on korkeampaa/nopeampaa kuin egon (sydänchakra tai sen yläpuolella). Se on paljon samalaista kuin painovoima. Teidän on saatava tarpeeksi vauhtia murtautuaksenne vapaaksi ja sitten se on helppoa. Ajatelkaa, miten paljon polttoainetta vaaditaan laukaisemaan raketti, joka vie avaruuskapselin maan ilmakehän ulkopuolelle avaruuteen. Se vaatii paljon. Kuumaa, kuumaa tulta, paljon polttoainetta. Huomiota herättävää voimaa. Teiltä myös vaaditaan tämä valitaksenne rakkauden. Mutta teidän sydämenne tuntee tämän totuuden ja se haluaa tehdä matkan. Tämä aika ihmisen historiassa merkitsee pohjimmiltaan sitä, että ”painovoima” vähenee. Nyt on aina vain helpompaa ”nousta” kuin koskaan ennen, koska te astutte Kotiin palaamisen aikakauteen.


Näissä sanoissa on muistutus, tässä valossa ja horjumattomassa uskossa rakkauteen, joka jaetaan uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, joka antaa ihmisille tarvittavan ”työnnön” murtautuakseen harhan ilmakehän läpi, vapautuakseen egon painovoimasta ja astuakseen suurempaan avaruuteen (kirjaimellisesti!)


Minä kutsun Teitä päätymään tähän. Uskokaa Rakkauteen yli kaiken. Kun te olette voineet koskettaa minua ja tarttua kiinni tästä totuudesta, kun te olette voineet kurkistaa egon ilmapiirin ulkopuolelle, tuohon elämän muuttavan kauniiseen ja jalostuneeseen ilmapiiriin, niin yhdessä te voitte antaa polttoainetta matkalle. 

Rakastelemalla, mikä on voimakkain olemassa oleva ”kantoraketti” sekä täydellisin luomisen työkalu, te annatte polttoainetta matkallenne. Te katsotte toisianne silmiin ja näette totuuden, omanne ja rakkauden totuuden vuorotellen, edes takaisin, te olette vapaita, yhdessä, sydämen valtakunnassa. Niin on tarkoitettu. Kaksi sydäntä yhdessä on avain. Jos te katsotte yhdessä, te näette polun Kotiin. Tehkää tuo hyppy. Avatkaa sydämenne toisillenne.

Teidän on ymmärrettävä, että henkilö, jonka kanssa Te olette, muuttuu Teidän muuttuessanne. Hän tulee kukoistamaan silmienne edessä ja sopimaan kanssanne yhteen, sydämestä sydämeen, mielestä mieleen, sielusta sieluun. Tuo henkilö tulee ilmentämään teidän sielunkumppanienergiaanne. Totuus liitostanne on, että kun teillä on yksi henkilö, se antaa teille luottamuksen ja turvallisuuden kukoistaa ja tuoda muotoon korkeimman totuutenne. Tämä henkilö heijastaa Rakkautta, ilahduttaa Teitä, haastaa teidät, laajentaa Teitä ja siunaa Teidät. 

Se on pikemminkin sateenkaaripolku, kuin jotain pientä ja harmaata. Se on väylä maailmankaikkeuteen, polku sielunne ja sydämenne yhdistämiseen. Tämä polku on niin kaukana rajoituksista, mitä voitte saada, koska tämä on oikea suhde. Se on sielunkumppanitietoisuus. Se on kaksi yhden puolikasta, jotka heijastavat sitä, mitä toisesta puuttuu voidakseen olla täysin tietoisia Jumalan lapsia (minun lapsiani).

Kahden ihmisen välinen Aidon Rakkauden suhde on vapauttavin suhde, mitä koskaan on luotu. Uskokaa siihen, rakkauteen, sieluunne, kumppaniinne, ja te otatte takaisin jumaluutenne.


No niin, vielä yksi tärkeä asia niille, jotka eivät pysty vielä valitsemaan tätä polkua näistä kahdesta. Jos te ette vielä pysty uskomaan tähän, vaikka teistä ei tunnukaan siltä, että olette löytänyt ”sen oikean”, minä pyydän kuitenkin tekemään tämän hypyn. Rakastakaa täydesti, vaikka uskoisitte sen ”loppuvan”. Totuudessa kaikki on kuitenkin yhtä (ei ole mitään tapaa selittää tätä teidän tasollanne). Matka sielunkumppaninne luo on yksi matka, riippumatta siitä miten monia kasvoja te uskotte sillä olevan. Sukeltakaa siis sisään. Rakastakaa, ikään kuin hän olisi se. Kieltäytykää uskomasta, että rakkaus satuttaa teitä. Tietäkää, että joka hetki avatessanne sydämenne te kehitytte. Te lunastatte takaisin totuutenne ja joka hetki rakastaessanne te tuotte aitoa rakkauttanne lähemmäs.


Mitä enemmän te pysytte olemaan poissa egosta suhteessanne, sitä selkeämpää tämä on. Te voitte myös pystyä muuttamaan juuri tuon suhteen unelmienne suhteeksi, niin kauan kuin teidän sydämenne uneksii, EIKÄ egonne. Tämä kriittinen valinta teidän on tehtävä.


Kun te olette oivaltaneet, että ego ei koskaan salli aitoa rakkautta eikä koskaan ole tyytyväinen yhteenkään ihmiseen, te voitte alkaa siirtyä sydämeenne. Tuo siirtyminen lopettaa ”etsinnän” ja alkaa muodonmuutoksen. Matka alkaa yhdestä askeleesta. Aito Rakkaus alkaa yhdellä päätöksellä - päättää Rakastaa Sydämestään.


Se mitä tulette oppimaan todellisuudesta, ravistelee teitä. Se ei ole mitään sellaista, mitä ajattelette. Mutta se mitä te opitte rakkaudesta, herättää teidät. Vapauttaa teidät. Se tuo minut luoksenne henkilökohtaisimmalla tavalla - rakastettunne silmissä, rakastettunne huulilla, rakastettunne sydämessä. Rakkaat Ystävät, siellä te tulette näkemään minut!


Oletteko halukkaita päästämään aidon rakkauden sisään? Oletteko halukkaita sallimaan unelmienne toteutumisen? Oletteko valmiita elämään maailmassa, joka on tarkoitukseltaan rikas, hyvin syvällinen, upeasti yhteydessä todellisuuden jokaiseen puoleen? Kyllä? Mennäänpä sitten yhdessä sielunkumppanipeilinne luo. Siinä te näette minut uusin tavoin.

RAKKAUDEN KAIPUU ON HENKINEN KUTSU
----------------
Viestiä voi vapaasti jakaa edelleen.

Ei kommentteja: