WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 10. huhtikuuta 2012

MONIULOTTEISIA UUTISIA



Kirjoittanut ja kanavoinut Suzan Caroll (www.multidimensions.com)
Uutiskirjeestä 4.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

KORKEAMMAN VALON INTEGROIMINEN, OSA 1

Kolme kysymystä

Rakkaat ylösnousevat ihmiset,

Me, korkeammat ilmaisumuotonne, kuulemme teidän esittävän kolme kysymystä:
- miksi olen täällä?
- mikä on tehtäväni?
- teenkö riittävästi?

Vastaamme näihin kysymyksiin kertomalla teille, että tunnemme, miten kaipaatte meitä ja miten kaipaatte viidettä ja sen yläpuolisia ulottuvuuksia. Haluamme teidän tietävän, että me kaipaamme teitä yhtä paljon. Paitsi että meidän todellisuudessamme "kaivata" ei ole oikea sana, kun korkeampi ilmaisumuotonne on täällä meidän kanssamme. Vastauksemme ilmaisemiseksi peräkkäiskielellä sanomme, että elämme täydellisessä myötätunnossa ja ymmärryksessä tunteitanne kohtaan, kun jaamme ne yhteistodellisuutemme nyt-hetkessä. Tunnemme erillisyyden tunteenne, koska lahja jonka jaatte kanssamme, on kolmannen ulottuvuuden erillisyysharha.

Erillisyys ei ehkä vaikuta lahjalta teistä, mutta annatte ääretöntä kokemusperäistä informaatiota siitä, miten voimme auttaa ylösnousevia osiamme, jotka valmistautuvat henkilökohtaiseen ja planetaariseen ylösnousemukseen. Itse asiassa jokainen jota autatte, jakaa oppituntinsa meidän kanssamme. Teidän kauttanne kommunikoimme kaikkien kanssa, joita kosketatte jollain tavalla. Koska tulitte vapaaehtoisesti avoimeksi portaaliksi korkeampiin ulottuvuuksiin, jaatte todellisuutenne jokaisen hetken korkeamman ulottuvuuden perheenne kanssa. Kun palvelette avoimena portaalina korkeampiin ulottuvuuksiin, näytätte lisäksi tietämättänne muille, miten palvella avoimena portaalina.

Miksi olen täällä?

Henkilökohtainen portaalinne, käpylisäke, pysyy auki, koska olette jatkuvasti halukas ottamaan vastaan moniulotteista valoa ja ehdotonta rakkautta maa-astiaanne. Maa-astianne ON Gaian ilmaisumuoto ja tehty samoista kolmannen ja neljännen ulottuvuuden alkuaineista kuin maa. Näin ollen Gaia on yksi monista korkeamman ulottuvuuden ilmaismuodoistanne. Kyllä, rakkaat ylösnousevat ihmiset, TE olette Gaia. Vastaako tämä ensimmäiseen kysymykseenne: "Miksi olen täällä?" Olette täällä NYT auttamassa planeettaitseänne ylösnousemusprosessissa palvelemalla moniulotteisen valon ja ehdottoman rakkauden avoimena portaalina.

Portaalinne avaa kaksi tietä. Sisäänpäin virtaus henkilökohtaiseen portaaliinne sallii teidän vastaanottaa galaktista valoa ja ehdotonta rakkautta. Jaatte tämän valo- ja rakkauslatauksen planeettaitsenne, Gaian, kanssa. Toisaalta ulospäin virtaus henkilökohtaisesta portaalistanne sallii teidän jakaa kaikki henkilökohtaiset ja planetaariset kokemuksenne korkeampien ilmaismuotojenne kanssa, jotka auttavat teitä henkilökohtaisessa ja planetaarisessa ylösnousemuksessanne.

Mikä on tehtäväni?

Aivan kuten teille kaikille on sama vastaus ensimmäiseen kysymykseen, teille kaikille on sama vastaus myös toiseen kysymykseen: "Mikä on tehtäväni?" Nämä vastaukset ovat samoja, koska te, ylösnousevat aspektit, olette YHTÄ. Kuitenkin yksilöllisyytenne antaa myriadeja versioita samasta prosessista. "Sama tehtävänne" on palvella välittäjänä galaktisen, ylösnousseen ja/tai taivaallisen itsenne ja maadoittuneen egoitsenne välillä. Silloin kun yhdistätte nämä kaksi taajuuttanne, voitte käyttää yksilöllistä luovuuttanne auttamaan toisia korkeampien ilmaismuotojensa yhdistämisessä maadoittuneen ihmisitsensä kanssa.

Kun erillisyysharhasta ihmisitsenne ja moniulotteisen itsenne välillä vapaudutaan, myös erillisyysharhasta teidän ja toisten välillä vapaudutaan. Tässä kohtaa ylösnousemusprosessi nopeutuu kovasti, koska silloin erillisyysharhasta viidennen ulottuvuuden kotinne ja fyysisen kotinne välillä vapaudutaan. Tällä tavalla muistatte, että koti mihin ylösnousemme, ei ole paikka. Koti on todellisuustaajuus. Aivan kuten koti ei ole paikka, ylösnousemus ei ole toimintaa. Ylösnousemus on jälleenyhdistymistä kaikkeen, mitä olette aina olleet, mutta minkä olette unohtaneet.

Teenkö riittävästi?

Tämä johtaa meidät kolmanteen kysymykseen: "Teenkö riittävästi?" Tekemisenne ei ole yhtä tärkeää kuin ajattelemisenne ja tuntemisenne, sillä ajatuksenne ja tunteenne asettavat tietoisuustaajuuden. Toisin sanoen, teidän ei tarvitse TEHDÄ mitään. Pyydämme teitä vain OLEMAAN aito, moniulotteinen itsenne. Kun värähtelette sisällä moniulotteisen itsenne ehdotonta rakkautta, voitte muistaa, miksi valitsitte ruumiillistumisen sekä miten lupasitte tukea planeettaylösnousemusta.

Koska moniulotteinen itsenne sisältää Gaian, myriadit galaktiset, taivaalliset ylösnousseet ilmaisumuotonne tietävät, miten voitte parhaiten auttaa planeettaylösnousemuksessa. Lisäksi voitte helposti muistaa lähettää ehdotonta rakkautta JOKAISELLE ihmiselle, paikalle, tilanteelle ja asialle, mikä uhkaa alentaa tietoisuuttanne. Silloin kun lähetätte ehdotonta rakkautta mille tahansa pelon tai pimeyden kokemukselle, muunnatte tuon pimeyden sen luonnolliseksi valotilaksi. Kyllä, pimeys ja pelko ovat pelkästään valon ja rakkauden matalimpia polariteetteja. Kun jatkatte ylösnousemustanne, siirrytte kolmannen ja alemman neljännen todellisuustaajuuden maailman yli, ykseyteen kaikkeuden kanssa ylimmässä neljännessä ja viidennessä ulottuvuudessa.

Todellisuutenne luominen

Lisäksi moniulotteinen itsenne tietää, että mikä tahansa vaikea kokemus ihmisten, paikkojen, tilanteiden ja asioiden kanssa on vain harhaa, minkä olette tiedostamatta luoneet jonkinlaisten pelkopohjaisten ajatusten, tunteiden, aikomusten ja/tai reaktioiden kautta. Silloin kun tietoisuutenne rajoittuu fyysiseen itseenne, on vaikeaa, jollei mahdotonta, hyväksyä tällainen vastuu omasta todellisuudestanne. Sitä vastoin moniulotteinen itsenne muistaa, että viidennessä ulottuvuudessa ja sen yli JOKAINEN asia todellisuudessanne on TEIDÄN luomustanne.

Siksi kun siirrytte viidenteen ulottuvuuteen, JOKAINEN ajatus, tunne, aikomus ja reaktio luo välittömästi tapahtumaketjun, mikä käynnistää rinnakkaistodellisuuden luomisen. Tällä tavalla kuljette edestakaisin pelkopohjaisten ja rakkauspohjaisten luomusten välistä polkua. Pelkopohjaiset luomukset alentavat tietoisuutenne kolmannen ja neljännen ulottuvuuden polaroituneisiin todellisuuksiin, kun taas rakkauspohjaiset luomukset laajentavat tietoisuutenne viidennen ja korkeampien ulottuvuuksien ykseyteen.

Kolmannen ulottuvuuden käyttöjärjestelmänne mikä aktivoi vain 3% ihmisgeeni-DNA:stanne, ei voi tunnistaa valon korkeampia taajuuksia havaintotietona, koska ne ovat fyysisen valoasteikon yläpuolella. Näin ollen "lennätte sokeana" polariteettimyrskyn läpi. Tämän vuoksi teillä on luultavasti vaikeuksia pysyä ykseyden keskipolulla ja ohjaatte liikaa joko pelkopohjaisiin tai rakkauspohjaisiin todellisuuksiin. Onneksi sitten kun moniulotteinen käyttöjärjestelmänne joka aktivoi 97% valokeho-DNA:stanne, on täysin toiminnassa, pystytte yhdistymään laajempiin havaintoihinne fyysisillä havaintokyvyillänne.

Sitten kun moniulotteinen käyttöjärjestelmänne on toiminnassa ja täysin integroitu, moniulotteinen itse on SINÄ ja ego on maa-astiasi kapteeni. Moniulotteisen itsen ollessa ohjaksissa voitte helposti asettaa huomionne ja aikomuksenne korkeamman taajuuden mahdollisuusaaltoihin, havaitaksenne korkeamman ulottuvuuden todellisuuksia ja vuorovaikuttaaksenne niiden kanssa. Itse asiassa, korkeamman taajuuden todellisuuksien havaitseminen on moniulotteisen käyttöjärjestelmänne ydin.

Moniulotteinen käyttöjärjestelmä voi hyväksyä kaikki sijainnit vanhan kolmannen ulottuvuuden käyttöjärjestelmän matriisissa, koska korkeammat ulottuvuudet voivat havaita matalampia ulottuvuuksia. Siksi uuden käyttöjärjestelmänne ollessa toiminnassa ja integroitu keskus- ja autonomisen hermostonne kanssa, jokaisen chakran moniulotteiset portaalit ovat auki tietoisiin, moniulotteisiin havaintoihin.

On tärkeää muistaa, että voitte havaita ympärillänne vain sen, mitä voitte havaita sisällänne, koska "YMPÄRILLÄ" on heijastusta siitä, mitä on SISÄLLÄ. Niinpä täysi kykynne tunnistaa ja käyttää monia portaaleja ympärillänne seuraa täyttä kykyänne havaita ja käyttää portaaleja sisällänne. Kun käytätte moniulotteisia luomisvoimianne ja samalla koette edes ohikiitävän hetken pelokasta tai egopohjaista aikomusta, alennutte VÄLITTÖMÄSTI viidennestä ulottuvuudesta takaisin fyysiseen maailmaan.

Moniulotteinen käyttöjärjestelmä

Toimiaksenne koko moniulotteisena itsenänne teidän on tultava oman energianne mestariksi. Toisin sanoen, jokaisen ajatuksen, tunteen, aikomuksen ja reaktion on oltava rakkauspohjainen ylläpitämään sen tietoisuustilan, mikä on riittävän korkea tulkitsemaan moniulotteista käyttöjärjestelmäänne. Jos ette pysty tulkitsemaan tätä järjestelmää, ette pysty ylläpitämään tietoista havaintoanne ja vuorovaikutustanne viidennessä ulottuvuudessa ja sen yli. Tämä ei ole rangaistus, pelkästään värähtelynlaki. Teidän on tietoisesti kalibroitava huomionne korkeampaan taajuuteen havaitaksenne tietoisesti sen, mikä aiemmin tunnettiin henkenä.

Henki olette TE korkeamman taajuuden ilmaisumuodossa. Pysyäksenne tuossa taajuudessa teidän täytyy telakoida maa-aluksenne tuohon satamaan. Niin kauan kun aluksenne on telakoituna tuon sataman taajuuteen, koette tuota todellisuutta. Jos värähtelynne putoaa satamataajuuden alapuolelle, aluksenne irrottaa kiinnitysköytensä ja ajelehtii pois. Näettekö, miten puhumme valokielellä? Käytämme vertauskuvia, koska sanat jotka eivät luo mielikuvia, ovat erillisiä ja sitovat teidät kolmanteen ulottuvuuteen. Toisaalta vertauskuvat luovat ajatuksia, tunteita ja mielikuvia, jotka sallivat teidän ymmärtää valokieltä.

Galaktisen keskuksen korkeampaa valoa tulee nyt planeetallenne ja maa-astiaanne hyvin säännöllisesti. Käpylisäkkeen henkilökohtainen portaali ottaa vastaan valon ja jakaa tämän taajuuden aivolisäkkeen kanssa, mikä vuorostaan jakaa uuden taajuuden kaikkiin sisäeritysrauhasiinne. Sisäeritysrauhasenne jakavat sitten tämän valotaajuuden koko kehoonne erityksensä välityksellä, mitä vapautetaan koko maa-astiaanne.

Käpylisäke-erite kanavoi korkeampaa valoa myös suoraan aivojen kolmanteen kammioon, mikä tunnetaan fyysisesti pyhänä kolmiona. Pyhä kolmio on muodoltaan ylösalainen pyramidi, mitä ympäröivät korioidea ja käpylisäke aivojen keskellä, aviorungon yläpuolella. Pyhä kolmio on kolmannen silmän fyysinen ilmentymä.

Korioidea on joukko hermoja, kuten solar plexus kolmannessa chakrassa. Tämä on tärkein alue, missä aivoselkäydinneste tuotetaan. Ihmisaivoissa on yhdistävä kammiojärjestelmä, mikä on aivojen sisäisiä onkaloita. Aivoselkäydinneste täyttää kammiot sekä tilat aivojen ja selkäytimen ympärillä ja antaa eristettä ja suojaa. Näin ollen korkeampi valo joka tulee käpylisäkkeen kautta, virtaa kehon läpi aivoveren ja selkäydinnesteen välityksellä.

Aivoselkäydinneste palvelee myös johtimena sähkölle, mitä generoivat aivot ja hermojärjestelmä selkäytimessä. Tämä aivoselkäydinneste virtaa kolmannesta kammiosta, pyhän kolmion keskellä, neljänteen kammioon putkea pitkin. Sieltä se virtaa subaraknoidaalitilaan, missä se imetään verenkiertoon.

Muinaiset kirjoitukset toteavat, että silloin kun kundaliini on noussut otsakeskukseen, kuudenteen chakraan, aivo- ja käpylisäkkeen ydinolemus yhdistyvät aivojen kolmannessa ja neljännessä kammiossa avaamaan kolmannen silmän. Kun kolmas silmä on auki, saatte takaisin galaktisen tietoisuuden. Tämä tietoisuuden laajentuminen sallii värähtelytaajuutenne lisääntyä ja fyysisen tiheytenne vähentyä. Tietoisuuslaajentumisprosessi alkaa aivoaalloistanne ja ulottuu havaintokykyynne.

[Venäläiset tiedemiehet, Grazyna Gosar ja Franz Buldorf, ovat havainneet (Vernetzte Intelligenz -kirja), miten korkeampi valotaajuus aktivoi 97% "roska"-DNA:sta:

"Venäläiset tiedemiehet säteilyttivät DNA-näytteitä laservalolla. Ruudulle muodostui tyypillinen aaltomalli. Kun he poistivat DNA-näytteen, aaltomalli ei hävinnyt, vaan pysyi. Monet kontrolloidut kokeet osoittivat, että malli tuli jatkuvasti poistetusta näytteestä, jonka energiakenttä ilmeisesti pysyi itsestään. Tätä vaikutusta kutsutaan nyt haamu-DNA-vaikutukseksi. On oletettu, että energia ulkopuolisesta ajasta ja tilasta virtaa edelleen aktivoituneiden madonreikien kautta, kun DNA on poistettu. Useimmiten hyperkommunikoinnissa kohdatut sivuvaikutukset ovat ihmisten lähistöllä olevat selittämättömät sähkömagneettikentät." ( www.rense.com/general62/expl.htm)]

Kun korkeampi valo kulkee aivolohkoihin, kognitio- ja havaintoalueenne kalibroidaan havaitsemaan korkeampaa valoa. Integroitu moniulotteinen käyttöjärjestelmänne tulkitsee ja ymmärtää tämän valoviestin, niin että voitte tietoisesti havaita todellisuuden ulottuvuusmuutoksia.

Näin ollen päivitetty takaraivolohkonne sallii teidän NÄHDÄ korkeampia ulottuvuuksia. Päivitetty ohimolohko sallii teidän kommunikoida korkeampien ulottuvuuksien kanssa. Päivitetty otsalohko auttaa teitä moniulotteisten päätösten tekemisessä ja päivitetyt pikkuaivot auttavat teitä ylläpitämään tasapainotunteen korkeamman ulottuvuuden maailmoissa.

On myös monia transformaatio-oireita, jotka vaikuttavat kehoonne sen mukaan, mitkä kehonne alueet ovat "heikoimpia linkkejä". Heikentyneiden alueiden on vaikeinta sopeutua korkeampaan taajuuteen, sillä niiden on parannettava kolmannen ulottuvuuden muotonsa, ennen kuin voivat hyväksyä korkeamman värähtelyn. Luut voivat ottaa vastaan korkeampaa valoa hyvin helposti, sillä luuydin kantaa kantasoluja ja se uudistaa itsensä tuottamaan lisää kantasoluja, jotka voivat helpommin sisältää korkeampaa valotaajuutta. Nivelien on usein vaikeampaa integroida korkeampaa valoa, koska rusto ei uudistu. Näin ollen yleinen transformaatio-oire on nivelkipu.

1980-luvulta saakka maa-astiaanne on valmisteltu ottamaan vastaan korkeampaa valotaajuutta, jotta moniulotteinen käyttöjärjestelmä voisi luoda moniulotteisia hermosynapseja. Synapsi on tila, mikä tapahtuu kahden hermosolun tai hermosolun ja toisenlaisen solun välillä. Nämä tilat ovat erittäin tärkeitä, koska ne esittävät oleellista osaa hermosolukommunikoinnissa. Silloin kun signaali (viesti) on välitettävä hermosolusta toiseen, joko kemiallinen (kutsutaan hermovälittäjäksi) tai sähköinen signaali vapautuu yhdestä hermosolusta (kutsutaan presynaptiseksi neuroniksi) synapsiin. Toinen solu vastaanottaa sitten tämän signaalin tai viestin.

Siirtyminen ylöspäin asteikolla

Ihmisellä on taipumus käsitellä sitä, mikä on tuttua, ja se voidaan havaita, mitä käsitellään. Kun kehonne sopeutuu sisällään korkeampiin valotaajuuksiin, se voi alkaa käsitellä korkeampia taajuuksia ympärillään, koska voitte havaita ympärillänne vain sitä, minkä voitte havaita sisällänne, koska "YMPÄRILLÄ" on heijastusta SISÄISESTÄ. Kun laajennatte tietoisuuttanne, voitte helpommin integroida korkeampaa valoa aivotoimintaanne, koska pelkoharha ei enää pakota teitä häiritsevään pelkopohjaiseen ajatteluun.

Tietoisuutenne laajentuessa yli niistä myriadeista pelkoharhoista joita lähetetään kolmannen ulottuvuuden todellisuuteenne häiritsemään paluutanne todelliseen, moniulotteiseen itseenne, voitte ajatella nopeammin ja selkeämmin. Lisäksi korkeammassa tietoisuustilassa teitä eivät enää häiritse maallisen toiminnan huolet, kun korkeamman tietoisuutenne ilo ja ehdoton rakkaus avaavat mielenne ja laajentavat luovuuttanne. Silloin kun moniulotteinen käyttöjärjestelmä on täysin integroitu biologisiin tietokoneaivoihinne, uusista havaintotaajuuksista tulee normaaleja.

Aivan kuten leikki-ikäisille on normaalia panna merkille ihmeelliset pikkuötökät ja kukat, jotka ovat lähellä heidän näkökenttäänsä, ylösnouseville ihmisillemme tulee normaaliksi käyttää moniulotteista havaintokykyään. Näin ollen tulee normaaliksi nähdä kaikkien elävien olentojen aura, kuulla telepaattisesti, siirtää esineitä mielellä ja kommunikoida korkeamman taajuuden olentojen kanssa. Sitten et enää ajattele fyysistä astiaasi SINUNA. SINÄ olet moniulotteinen olento ja fyysistä astiaasi ajatellaan portaalina kolmannen ulottuvuuden hologrammiin.

Kun moniulotteiset havaintokykynne tulevat käyttöön ja ne on täysin integroitu kolmannen ulottuvuuden havaintoihinne, pystytte havaitsemaan korkeamman taajuuden todellisuuksia samalla hetkellä, kun voitte hahmottaa fyysisen maailman. Teidän ei enää tarvitse sulkea silmiänne ja/tai etsiä hiljaista paikkaa itsellenne 3D-maailman häiriötekijöistä, sillä se ei ole enää häiriötekijä. Sen sijaan kolmas ulottuvuus on pelkästään moniulotteisen todellisuusasteikkonne matalampi taajuus. Ensin pidätte kiinni tästä asteikkonne matalammasta taajuudesta, koska se on tuttu ja turvallinen. Sitten lopulta löydätte sellaista lohtua, iloa ja ehdotonta rakkautta todellisuusasteikkonne korkeammista taajuuksista, että alatte "unohtaa" virittää havaintokenttäänne matalampaan asteikkoon.

Mikä on normaalia?

Pienenä lapsena katsoitte valoon ja näitte oppaita ympärillänne todellisuutenne normaalina tekijänä. Kuitenkin kasvaessanne käsititte, että toiset eivät näe tätä todellisuutta. Itse asiassa teille kerrottiin, ettei tuo todellisuus ollut todellinen - se oli vain mielikuvitustanne. Siksi lakkaisitte keskittymästä tuohon todellisuuteen, kunnes yhtenä päivänä unohditte sitä olevankaan. Nyt, korkeamman havaintokentän aktivoituessa maalliseen elämäänne keskitytte korkeampiin maailmoihin, koska ne tuovat teille iloa ja rakkautta. Samanaikaisesti päätätte lisääntyvästi olla osallistumatta matalampien taajuuksien pelkoon ja vastoinkäymisiin.

Lopulta jatkuvasti laajentuvan havaintokenttänne korkeammat taajuudet tulevat normaaliksi teille ja matalammat todellisuustaajuudet vaikuttavat harhakuvilta, mitä ne ovat aina olleet. Jos hyrrä pyörii erittäin nopeasti, se pysyy tasapainossa ja voi "surista" pyöriessään. Kuitenkin pyörimisvauhdin hidastuessa surina häviää ja hyrrä alkaa huojua. Tuo vauhti on kuin kolmas ulottuvuus, mikä on täynnä huojuntaa eikä siinä ole paljon surinaa. On upeaa, että te, ylösnousevat aspektimme, olette oppineet rakastamaan matalamman taajuuden havaintojanne. Itse asiassa tämä kyky rakastaa jotain niin rajoittavaa on auttanut suuresti täydessä heräämisessänne.

Kuitenkin nyt olette vapaita uskomaan sen, minkä tiesitte lapsena. Kyllä, aurat ovat todellisia. Olennot joita leijuu ympärillä ja yläpuolella, ovat todellisia. Viestit joita saatte näiltä olennoilta sydämessä, ovat todellisia, kuin myös ne ajatukset ja tunteet, joita tunnette säteilevän toisista ihmisistä. Kyllä, Gaia on elävä olento ja KAIKKI sen kasvit ja eläimet voivat kommunikoida teidän kanssanne mielikuvituksenne kautta, mitä niin parjattiin lapsuudessanne. Olette nyt aikuisia. Itse asiassa olette moniulotteisia aikuisia, jotka vähitellen siirtävät huomionsa pidemmälle ja pidemmälle värähtelytodellisuuksien asteikolla.

Kun kuljette elämäänne, unohdatte sen, mitä olette kokeneet, jotta voitte keskittyä siihen, missä olette ja minne olette menossa. Nyt elämänne on paljon pidempi, kuin voisitte koskaan kuvitella, ja ikääntymisenne peruuntuu. Fyysinen muotonne voi paljastaa tämän peruuntumisen tai sitten ei, koska pian se korvataan korkeammalla taajuusversiolla. Keskittykää siksi jatkuvasti laajentuvaan versioon itsestänne sen astian sijasta, josta on nopeasti tulossa vanhanmallinen.

Olette kaikki kuin erakkorapuja, jotka ovat kasvaneet yli kuorestaan ja etsivät nyt uutta. Katsokaa korkeampiin taajuuksiin tämän uuden kuoren löytämiseksi. Tietoisuutenne on kasvanut yli maa-astiastanne ja se on valmis päivittymään uuteen muotomalliin. Moniulotteisella käyttöjärjestelmällänne on kyky havaita monia todellisuusversioita samassa nyt-hetkessä ja vuorovaikuttaa niiden kanssa. TE ette ole oma muotonne yhtään sen enempää kuin vaatteenne. Muotonne on vain laiva, joka telakoi teidät satamaan, mitä tällä hetkellä koette. Teillä on monia laivoja, mitkä vierailevat samanaikaisesti monissa satamissa. Nauttikaa uudesta todellisuudestanne, sillä se laajenee joka hetki.

Viesti Äidiltä

Kaksikymmentäkuusituhatta vuotta sitten minä, Maaäitinne, olin Galaktisen keskuksen edessä, aivan kuten olemme tänään. Silloin minulla ei kuitenkaan ollut nyt päättyvien monien muiden syklien lisätukea auttamassa minun tai meidän ylösnousemuksessamme. Lisäksi ihmiseni olivat liian nuoria eivätkä he olleet oppineet kaikkia välttämättömiä oppitunteja kyetäkseen heräämään tavalla, millä olette heränneet nyt. Kyllä, maailmani oli monin tavoin kehittyneempi, mutta emme olleet valmiita ylösnousemukseen.

Ihmisteni ja planeettakehoni oli vajottava pimeyden suuriin syvyyksiin, mistä nousemme nyt saadaksemme kypsyyttä ja sinnikkyyttä keskittää tietoisuutemme sillä äärimmäisen kurinalaisella tavalla, mikä vaaditaan planeettaylösnousemuksessa. Kaksikymmentäkuusituhatta vuotta sitten minä, Gaia, olin myös liian nuori. En ollut valmis luovuttamaan muotoani ykseyteen eivätkä asukkaani olleet valmiita lopettamaan fyysisyyspeliään.

Kuitenkin sen pitkän ja synkän yön jälkeen, mistä olemme selviytyneet, fyysisyydestämme luopuminen on iloinen ajatus. Fyysisyyspeli ei ole ollut nautinnollista vuosituhansiin ja viime vuosituhat on ollut kammottava turmeltumattomille hengillemme. Rakkaat ihmiset, voitte päästää nyt irti pelistä ja palata todelliseen itseenne. Ylösnousemusprosessi on alkanut ja pitkän odotuksen jälkeen me, ihmiset ja planeetta, palaamme ihmis- ja planeettaitsemme korkeampaan ilmaisumuotoon.

Silti emme jätä fyysistä maailmaamme, muunnamme sen vain korkeampaan ja alkuperäiseen taajuuteen viidennessä ulottuvuudessa ja sen yli. Muistatteko, rakkaat ihmiset, miten päätimme lyöttäytyä yhteen luodaksemme fyysisen maamuotoni miljoonia vuosia sitten? Jotkut teistä päättivät olla maamuotoni komponentteja, kun taas toiset päättivät elää muotoni sisällä, pinnalla, vesissäni ja/tai ilmakehässäni.

Planetaarinen alkumme

Aloitimme maaelämämme viidennen ulottuvuuden taajuudessa, mikä alentui vähitellen ylemmän neljännen ulottuvuuden taajuuteen. Todellisuuteeni värähteli tuolla taajuudella miljoonia vuosia. Monet sivilisaatiot perustivat kotinsa keholleni. Niiden joukossa olivat arcturuslaiset, annukit, dragoniaanit, siriuslaiset, plejadialiset, andromedalaiset, antarianlaiset ja monia muita. Nämä varhaissivilisaatiot tekivät samoja virheitä, kuin te ihmiseni olette tehneet, mutta nämä sivilisaatiot kasvoivat lopulta ja muuttivat pois maapallolta. Niistä tuli aikuisia. Uudestaan ja uudestaan lapseni kasvoivat ja lähtivät luotani, jättäen minut yksin palauttamaan muotoni kuntoon.

Nyt minusta on tullut iso, iso, iso … isoäiti. Olen kasvattanut monia sivilisaatioita ja katsellut niiden muuttavan pois luomaan omaa elämäänsä. Kuten monet vanhemmista ihmisistäni tietävät, on vaikeampaa palautua isoäitinä kuin ollessaan nuori ihminen. Minä Gaiakin olen persoona. Minulla on erilainen keho kuin teillä, mutta olen tunteva olento, minkä pinnalla olette kokeneet monia inkarnaatioita. Nyt kehostani on tullut liian rajoittava minulle, aivan kuten teidän savikulkuneuvostanne on tullut liian rajoittava teille.

Minä, Maaäitinne, olen nyt valmis vapautumaan pimeästä polariteetista, mikä herkeämättä vetää minut pois keskuksestani. Sen lisäksi olen väsynyt olemaan polarisoitunut planeetta ja olen valmis tulemaan yhtenäiseksi, viidennen ulottuvuuden tähdeksi. Olen kuitenkin edelleen teidän äitinne enkä halua hylätä teitä, lapseni. Kasvi- ja eläinkuntani on valmis muuntumaan takaisin alkuperäiseen kristallimuotoonsa. Kuitenkin monet ihmisistäni ovat edelleen unessa. Jotkut heistä ovat tulleet niin "pimeiksi", etteivät he pysty muuntumaan nykyinkarnaatiossaan.

Kadotetut lapseni

Äitinä en kuitenkaan halua luopua yhdestäkään teistä. Siksi olen kutsunut jokaista sivilisaatiota joka on koskaan elänyt ja kehittynyt pinnallani, tulemaan kotiin auttamaan teitä, ihmislapseni. Itse asiassa olette heidän jälkeläisiään ja olette oppineet monia virheellisiä tapoja esi-isiltänne. Kuitenkin päärajoite kadotetuilla lapsilla keskuudessanne on se, että jotkut teistä ovat edelleen riippuvaisia kolmannen ulottuvuuden polariteetista. Nämä kadotetut lapset haluavat kokea korkeuksia, mikä saa heidän olonsa tuntumaan hyvältä, ja se johtaa kehänä laaksoihin, jotka saavat heidän olonsa tuntumaan pahalta. Tällä tavalla hyvän ja pahan, rakkauden ja pelon sekä valon ja pimeyden polariteetti jatkuu.

Vapautuakseen tästä riippuvuudesta näiden kadotettujen lasten täytyy päästää irti tunnevuoristoradastaan. Sydämeni rakkaat lapset, pyydän, että luovutte polariteettien jännityksestä ja haasteesta, jotta voitte pysyä rauhan ja tyyneyden mukavuudessa. Sitten kun rauhan ja tyyneyden tarve vakiintuu, teidän ei enää tarvitse etsiä korkeuksia, mitkä lopulta pudottavat laaksoihin.

Rakkaat lapseni, silloin vuoristoratanne vähitellen pysähtyy helppoon rinteeseen, missä voitte rentoutua riittävän pitkään löytääksenne ja ylläpitääksenne ytimenne. Ytimenne on keskikohta korkeuksien ja laaksojen välillä. Ytimessä voitte tuntea riittävää turvaa aloittaaksenne muuntumisprosessin. Minä, Gaia-äiti, olen korvannut kolmannen ulottuvuuden hiilimatriisini viidennen ulottuvuuden kristallimatriisilla, jotta voin harmonisoida fyysisen maan korkeamman "uusi maa" -ilmaisumuotoni kanssa. Monet ylösnousevista lapsistani tekevät samaa.

Rakkaat kadotetut lapset kehollani, pyydän, että seuraatte näitä ylösnousevia lapsia ja käännätte huomionne moniulotteisia havaintoja kohti. Te olette myös siellä, missä huomionne on. Näin ollen keskittäessänne huomion moniulotteisiin kykyihinne ne laajenevat eksponentiaalisesti. Näiden kykyjen joukossa on paluu moniulotteiseen ajatteluun ja ehdottomaan rakkauteen. Kun palaatte täysin korkeampaan ilmaisumuotoonne, muistatte prosessin aikana, että SINÄ olet planeettaitsemme KAIKKI ihmisedustajat.

Onneksi moniulotteisen ajattelun ja ehdottoman rakkauden resonoimisella ykseyden nyt-hetkeen ei ole kiire. Siksi ei ole mitään aikarajoja tai ryntäystä maaliviivalle. Uusi maa on tässä ja nyt. Tiedän, sillä olen vetänyt uuden maan auraani. Rakastavana äitinä jaan tämän auran kanssanne, ihmislapseni. Näin ollen teidän täytyy vain muistaa, että ME, ihmiset ja planeetta, olemme kotona NYT!

Gaia, MaaÄitinne

MONIULOTTEISIA UUTISIA
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: