WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 19. huhtikuuta 2012

Kahdeksas chakra

Chakroina tunnetut energiakeskukset tukevat meidän henkistä elämäämme samalla tavalla kuin selkäranka - jonka tuntumassa chakratkin sijaitsevat - pitää koossa fyysistä ruumistamme. Chakrat ovat sielun sitoumuksen askelten tavoin siinä järjestyksessä, ossa ihmisen henkinen kehitys lapsesta aikuiseksi tapahtuu. Mutta chakrat liittyvät vielä konkreettisemmin ruumiin ja mielen päivittäisiin toimintoihin. Ne säätelevät kaikkea itsesäilytysvaistosta sukupuoliviettiin ja itsetunnosta tunteisiin, älyyn, tahtoon ja henkisyyteen. Tieto niiden toiminnoista ja siitä, miten ne ovat mukana meidän toiminnoissamme, on olennaisen tärkeää sielun sopimuksen täydellisen ymmärtämisen kannalta. 

Chakroina tunnetut seitsemän keskusta ovat kuin energiaselkäranka, jota pitkin elämänvoima, tai prana, virtaa fyysiseenolemukseemme. Jokainen chakra edustaa erilaista fyysisen, emotionaalisen tai psyykkisen toiminnon ilmentymää. 

Seitsemän chakraa ovat luonteeltaan persoonallisia. Ne välittävät tietoa meidän elämämme ruumiillisista, tunne-elämää koskevista, psyykkisistä ja henkisistä tapahtumista. Se on yhteydessä kaiken arkkityyppisen energian ehtymättömään lähteeseen, ja se pitää myös yllä yksilöiden välistä fyysistä ja psyykkistä yhteyttä.

Kahdeksannen chakran toimintaa kuvaa hyvin kolmiulotteinen äärettömyyden merkki, jonka toinen siipipari pöyrii ruumiin ja * energiavaippojen tilassa ja toinen pyyhkii maailmankaikkeutta. 

(*chakrat sijoittuvat kehoa ympäröiviin hienonhienoihin energiavaippoihin, joissa fyysinen ja psyykkinen energia ovat vuorovaikutuksessa keskenään ).

Siinä missä seitsemän chakraa liittyvät suoraan ihmisen fyysiseen anatomiaan, kahdeksas chakra on kuin Möbiuksen nauha, joka kulkee yksilöllisestä alitajunnasta kollektiiviseen alitajuntaan ja yhdistää kirjaimelliset ja symboliset ulottuvuudet, liittäen ihmisen henkilökohtaisen elämän persoonattomaan universumiin. Tämä Möbiuksen nauha edustaa kosmisen älyn jatkuvaa virtaa, joka ravitsee meidän psyykeämme.


Koska kahdeksas chakra liittyy ihmisen arkkityyppiseen tietoon, se on myös energiakeskus, jossa sielun sopimus solmitaan.


Fyysisesti kahdeksas chakra sijaitsee noin käsivarrenmitan päässä ihmisen päälaesta. 

Taolaiset mestari visualisoivat esoteerisesti Kultaisen Valon meditaatiossa "energiaruumiin ", joka on meditoijan oman kehon näköinen mutta koostuu kirkkaasta lasista ja kohoaa hänen yläpuolelleen, käsivarrenmittaa häntä korkeammalle. Silloin energiaruumiin päälaki on ihmisen kahdeksannen chakran kohdalla.

Arkkityyppien lisäksi kahdeksas chakra säilyttää ihmisen myötäsyntyistä kokemusperäistä ja sielullista tietoa. Arkkityyppitaso, johon kahdeksas chakra on yhteydessä, toimii magneettikentän tavoin ja organisoi elämää yhtä lailla tällä planeetalla kuin meidän psyykessämmekin. Sen vaikutuksista käytetään nimityksiä "luontoäiti", "Gaia" tai luonnonjärjestys. Puhutaan myös fysiikan laeista. 

Myös hengellä on omat luonnonlakinsa, (väittää näin esim. opettaja Kirjailija Matthew Fox  ) jotka pätevät meidän jokaisen sisimmässä ilman että niitä tarvitsee meille suoranaisesti opettaa. Me saamme nämä arkkityyppiset totuudet syntymälahjana - tiedämme esimerkiksi, että tappaminen, varastaminen ja valehteleminen on väärin. Me synnymme maanläheisiksi ja hyväksymme ilman muuta sen, että on vastoin luontoäidin lakeja vahingoittaa sen lapsia. Meihin on sisäänrakennettuina myös sellaisia universaaleja lakeja kuin syyn ja seurauksen laki, valinnan ja vastuun laki ja magneettisen vetovoiman laki. Nämä lait pätevät yhtä lailla fysiikassa kuin henkisellä tasollakin, jolloin puhutaan karman laeista, ja ne ovat osa kahdeksanteen chakraan sijoittuvaa jumalallisen viisauden kollektiivista aarteistoa. Voi olla, että meidät on herätettävä huomaamaan näiden totuuksien olemassaolo sisimmässämme - saatamme tarvita siihen isää tai äitiä, opettajaa tai henkistä opasta - mutta siellä ne kuitenkin ovat. 

Lähde : Caroline Myss Sielun sopimus elämän tarkoituksen etsijälle

Ei kommentteja: