WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 19. maaliskuuta 2012

UUDEN MAAILMAN RAKENTAMINEN


 
Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Uutiskirjeestä 15.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom.: Seuraava viesti on kanavoitu uudelleen ja editoitu Ryhmän opastuksella, jotta se olisi selkeä tässä muodossa.


TERVEISIÄ KOTOA
 
Tuomme teille uskomattoman mukavaa energiaa. Olemme astuneet teidän odotusmaailmaanne, sillä olette tulleet etsimään vastauksia, opastusta tai tönäisyn oikeaan suuntaan, mikä antaisi teille vahvistusta ja kertoisi, että pärjäätte juuri niin, kuin pitäisi. Selitetäänpä ensin, että suuri osa elämästänne tästä eteenpäin voi olla ilman tuota vahvistusta.
 
Teidän on hyvin vaikeaa saada vahvistusta polustanne vain yhden askeleen perusteella, mutta mitä pidemmälle menette, sitä enemmän rentoudutte luomiskykyihinne. Siitä kaikessa tässä on kyse. Haluamme tuoda teille tänään näkemyksen itsestänne toisesta perspektiivistä, sellaisesta mitä ette ole luultavasti aiemmin harkinneet. Olette kehittymässä tämän ihmisyydeksi kutsumamme eri tasojen läpi.
 
Kautta historianne olette dokumentoineet hyvin monia kehityksiä, mutta tässä nimenomaisessa kehityksessä on monia eri tasoja. Tämä nimenomainen kehitysprosessi mitä koette, ei sisällä ainoastaan fyysistä olemusta, vaan itse asiassa ensimmäistä kertaa olette kehittyneet pisteeseen, missä voitte kantaa enemmän omasta sielustanne ja valostanne. Näitä muutoksia tapahtuu tällä hetkellä myös omassa fysiologiassanne, sillä se alkaa siirtyä tasoille, jotka ovat teille vieraita. Kiertäjähermosta on tulossa erittäin tärkeä monille teistä, kun alatte ymmärtää, että se on vuorovaikutustanne muun maailman kanssa. Tämän hermon kautta fyysinen keho sekä tuntee muita henkiä että huokuu omaanne ja muodostaa näitä yhteyksiä.
 
Uusien korkeuksien saavuttaminen yliääniharmonioita käyttäen
 
Olette keskustelleet täällä tänään verhon poistamisesta ja sen näkemisestä, miten yhdistyneistä todella olette toisiinne. Haluamme myös puhua harmoniasta, sillä se on yksi tärkeimmistä avainasioista, minkä kanssa ihmisten on opittava työskentelemään: energiaharmonia. Miten siis kaksi energiaa harmonisoituu jollain tavalla? Palataanpa ensinnäkin taaksepäin ja kuvataan, mitä pidämme harmonisena, jotta ymmärrätte tuon käsitteen. Jos painatte pianossa toistuvasti kahta säveltä, jotka ovat hyvin lähellä toisiaan, soitatte "syömäpuikkoja" (mikä on siedettävää mutta ärsyttävää). Se johtuu siitä, että teillä on kaksi säveltä, jotka ovat niin lähellä toisiaan, etteivät ne kohtaa säännöllisissä intervalleissa - ne eivät itse asiassa tue toisiaan. Ne ovat kaksi ainutlaatuista säveltä, jotka välttämättä "haluavat" olla täysin ainutlaatuisia toisiinsa verrattuna. Sitten kun siirrytään mukavalle etäisyydelle koskettimilla, voidaan soittaa ns. sointu, missä kaksi säveltä limittyy säännöllisellä intervallilla. Ne eivät ainoastaan tue toisiaan, vaan ne myös luovat kolmannen soinnun, mikä kuullaan harmoniana.
 
On hyvin taianomaista, kun kuunnellaan musiikkia ja tuodaan mukaan valtava määrä harmonioita ja yliääniä. Harmonioissa kuullaan vain nuo kolme säveltä, jotka muodostavat harmonian. Ensimmäinen alkuperäinen sävel on tämän harmonian ensimmäinen osa, toinen sävel täydentää ensimmäistä ja kolmas on sointu, jonka kuulette. Kerromme teille sitä, että korvanne pystyvät kuulemaan vain tiettyjä asteikkoja. Tuossa harmoniassa on yliäänitasoja, joita te ette pysty kuuleman, mutta me pystymme. On tämän harmonian yliäänitasoja, jotka ulottuvat ihmiskuntaan paljon kauemmas, mitä olette koskaan kokeneet yksilönä, ja tästä syystä harmoniasta on tulossa tänä aikana erittäin tärkeää tällä planeetalla.
 
Tuska - roolin muuttaminen
 
Nyt kun olemme kuvanneet, mitä harmonia on, kerrotaanpa teille joitain haasteita harmonian löytämisessä siinä, missä olette tällä hetkellä. Tarkastellaanpa yhtä osaa ihmisyydestä, mikä on ollut teidän jokaisen kanssa uudestaan ja uudestaan. Se tunnetaan koko ihmiskunnan yhtenä motivaatiotekijänä. Mikä se on? Se on tuska. Se on sitä, minkä koette tuskana, ja se on suuri motivoija. Olette käyttäneet sitä uudestaan ja uudestaan maaplaneetalla joko tehdäksenne asioita tai ollaksenne tekemättä asioita. Jos katsotte omaa elämäänne, monet jokapäiväisistä rakenteistanne on tehty välttämään tiettyä tuskaa. Kun alatte poistaa tätä verhoa ja nähdä ne monet tavat, joilla olet yhteydessä, ensimmäisenä oppituntina havaitsette, että kollektiivi kantaa tuskaa. Siksi joku voi tuntea tuskaa, muttei hänen ei ole tarkoitus ottaa sitä omakseen, koska tuska on vain lahjan väliaikainen kantaja.
 
Etsikää tuo lahja eikä tuskaa enää tarvita ja näin siitä voidaan päästää irti. Tuossa pimeydessä on itse asiassa kauneutta. Koska elätte kaksinaisuuskentässä, olette tyystin tottuneet tuomitsemaan kaiken joko hyväksi tai huonoksi. Kerromme teille, rakkaat ystävät, ettei ole mitään hyvää ja huonoa. Kaikki on jossain sillä välillä riippuen siitä, mihin päätätte laittaa sen juuri tuolla hetkellä. Aiomme pyytää teitä löytämään tuon kauneuden pimeydestä, myös siitä tuskasta jota kannatte tai koette edelleen.
 
Jokaisella teistä on elämäntuskaa, mitä olette kantaneet mukananne. Jotkut teistä ovat selvittäneet tuskan, kuitenkin se istuu raskaasti sydämenne suloisenkatkerassa osassa. Tuska on valtava motivoija elämässänne. Miettikää sellaista ihmisen luovaa ilmaisua kuin musiikki, runot ja elokuvat. Monet on kirjoitettu tuskasta tai tuskallisista kokemuksista tai epätavallisista tilanteista, joihin joudutte.
 
Pyydämme teitä nyt valmistautumaan tälle ihmisyyden seuraavalle tasolle, älkääkä odottako kohtaavanne sen kaikkia osia. Tarkastelkaa lähemmin iloista tuskaa, mitä on ollut elämässänne tähän saakka ja mikä on motivoinut teitä jollain tavalla tai muuttanut pysyvästi suuntaanne. Vaikka voisimmekin ottaa sen pois teiltä tässä hetkessä, ette päästäisi siitä irti, koska olette maksaneet siitä tavallaan ja se antaa tuskalle todellisen arvon. Etsikää tapa kiittää tuskaa kantajana. Jos tiedätte sen edut, laitatte itsenne iloisesti tuon prosessin läpi, kuten henkenne usein tekee. Ihmisyytenne, heijastus eläimestä johon olette sekoittuneet, toistaa joskus samoja malleja uudestaan ja uudestaan etsien menestystä eri tasoilla.
 
Monta kertaa kun siirrytte tasolta toiselle, totuutenne muuttuu selvemmäksi ymmärrykseksi. Nämä ovat monia muutoksia, joita kaikki ihmiset arvioivat, ja he etsivät vastauksia. Tärkeintä on pitää mielessä, että rakennatte uutta maapalloa, joka on täynnä värähtelyjä ja pölyhiukkasia, joita olette kaikki keränneet. Silmänne ovat auki ja vaaditaan vain aikomuksenne tai halunne ilmaisemista ajatuksena. Nuo hiukkaset tulevat yhteen hyvin taianomaisesti ja olette luoneet uuden maapallon, missä elää.
 
Merkitseekö tämä, että vaihdatte planeettaa? Ei. Se tapahtuu täällä. Kysymyksemme teille on: oletteko valmis astumaan uudelle maapallolle? Oletteko valmis olemaan täysin vastuussa ajatuksistanne? Oletteko valmis olemaan oman kohtalonne luoja? Oletteko valmis poistamaan verhon? Tätä tapahtuu. Jokaisen kiipeämänne askeleen myötä kollektiivi poistaa pienen osan tuota verhoa ihmisiltä riippumatta siitä, millä taajuudella he ovat. Sillä ei ole vaikutusta, ovatko he korkeimman värähtelyn yläosassa vai matalimmasta matalimmassa tällä hetkellä maapallolla - olette kaikki siirtymässä yhdessä ja se toimii. Siirrytään nopeammin kuin rakkaudennopeus. Siirrytään nopeammin - täysin rehellisesti sanottuna - kun kukaan tällä puolella verhoa oli odottanut.
 
Ulkopuoliset suodattimet on poistettu
 
Monet alkavat kiinnittää huomiota koko maapalloonne eri tasoilla ja vaatia parempaa maailmaa, koska tämä evoluutio ei tapahdu ainoastaan henkisyyden alueella. Se koskettaa jokaista ihmistä tällä planeetalla. On aikoja, jolloin on myös välttämätöntä ajaa läpi jokin energia-aalto, mikä voi auttaa kaikkia ihmisiä kaikkialla muuttamaan värähtelyään seuraavalle tasolle. Tätä tapahtuu tällä hetkellä ns. flunssaviruksen myötä. Se tuo periaatteessa mahdollisuuksia monille ihmisille nopeasti. Silloin kun käytte läpi tämänluonteisen sairauden, ette ole enää sama ihminen. Miksi? Se on hyvin yksinkertaista. Värähtelette eri tavalla.
 
Merkitseekö tämä sitä, että kaikki sairaudet vievät teidät ylemmälle tasolle? Ei, vaan se merkitsee, että sairaus on yksinkertaisesti osa prosessianne. Sairaus ei ole aina merkki jostain väärästä, vaikka se on tyypillinen ihmisen käsitys. Teidän on ymmärrettävä, että olette parantajia. Monet teistä auttavat muita ihmisiä ottamaan näitä askelia ja sopeutumaan tähän uuteen energiaan, elämään tässä energiassa ja käyttämään sitä joka päivä. Tämä on suurinta viisautta, mitä voimme antaa teille valon parantajina - ylläpitääksenne tietoanne ja tietääksenne, että olette täällä maaplaneetalla tarkoituksesta. On myös hyvin tärkeää, että tiedätte, että teillä on kaikki tarvitsemanne työnne tekemiseksi.
 
Egon tasapainottaminen
 
Monet teistä kutsutaan uuteen paikkaan tai löytävät itsensä ilman tukea, mitä teillä oli aiemmin. Mietitte, mitä teette väärin ja miksi universumi ei tue teitä. Tiedätte, että henkenne on paikalla, voitte tuntea henkenne suunnan ja energian, mutta te ette voi aina sovittaa sitä omiin liikkeisiinne ja tunteisiinne. Harmonia - miten harmonisoidutte toisten kanssa? Isännän on helppoa katsoa ihmisiä ja nähdä, että hän on tuntenut jokaisen näistä olennoista, monet monta elämää. Mutta hänen ei helppoa muistaa sitä, silloin kun emme ole hänen kanssaan. Se on tyypillinen verho, mikä estää teitä muistamasta roolinne, ja rakennatte ns. egon ottamaan sen paikan.
 
Ego on tunteenne itsestä. Se on tunteenne ei-ykseydestä, erillisyydestä. Erillisyydentunteenne ja ihmisidentiteettinne vuoksi monet teistä uskovat, että ego heikkenee. Tarvitsette aina egoa, se vaatii kuitenkin tasapainotusta, kun astutte ylöspäin. Tarvitsette tunteen itsestä teeskennelläksenne olevanne ihminen. Hyvin yksinkertaisesti ilmaistuna, perusymmärrys energiastanne on erilainen.
 
Takaisin tuskaan hetkeksi - mikä on suurin tuska, mitä ihmisellä voi olla? No, voimme kertoa teille, että Isäntä on rikkonut monia luita elämänsä aikana. Hän on kokenut paljon kipua, muttei yhtä vaikeaa kuin tunnetuska, joka särkee ajatuksen siitä, mikä hänen egonsa on. Sanomme sen uudestaan. Muodostatte näitä egoksi kutsuttaja rakenteita majoittamaan identiteettinne ihmisenä. Sitten kun koette jonkin tunneaallon, kun joku tuottaa teille pettymyksen, loukkaa teitä tai heijastaa teitä niin tarkasti, että se antaa teidän todella nähdä omat vikanne, se hajottaa ajatuksenne egosta ja se satuttaa teitä ytimeen saakka. Se on suurinta tuskaa.
 
Jos harmonisoitte tuskan ja etsitte kauneutta siitä, kehotamme teitä tekemään saman myös egolle. Etsikää siitä kauneutta. Ei ole mitään tarvetta päästää siitä irti, sillä se on teidän osanne. Jos kykenette rakentamaan joustavan egon, voitte kasvaa. Käsitätte, ettei lopulta kyse olekaan teistä, sillä egon haasteena on, että sillä näyttää olevan oma elämänsä. Monta kertaa siitä voi tulla niin suuri, että torjutte muun maailman. Teille kaikille on tuttu tuo toimintamalli ja monet teistä kysyvät: "Onko egoni liian suuri tänään?" Meistä tämä on kerrassaan huvittavaa, koska jos teillä oikeasti olisi ongelmia sen kanssa, ette esittäisi tuota kysymystä. Todellisuus on, että egon on oltava tasapainossa kumpaankin suuntaan. Se ei voi olla liian suuri, muttei se voi olla liian pienikään, ja se on suurin haaste, jonka näemme. Etsikää tasapaino, missä voitte nousta seisomaan ja sanoa, mitä arvostatte.
 
Jakakaa viestiä, joka toitte Kotoa, ja voitte jakaa sen rikkomatta ajatusta egostanne. Tämä on asia, joka meidän on rakennettava uudelleen maaplaneetalle, jotta ihmiset kykenevät ottamaan seuraavan askeleen ja elämään voimaantuneina olentoina. Se ei saa olla ainoastaan egon laajentamista, vaan egon täydellistä muokkaamista. Sen sijaan että se on kiinteä ja tiukka rakenne, missä ei ole joustavuutta, kunnioitamme nyt ihmisiä, jotka tulevat elämäämme sanoen yksinkertaisesti: "Pidän vaikutuksesta, mikä sinulla on minuun. Minulle sopii tuo vaikutus erittäin hyvin ja heijastan sitä muuhun maailmaan sekoittuen. Alan etsiä kauneutta." Tämä on yksi yhteinen nimittäjä, ennen kaikkea se pala jonka jokainen teistä on tuonut Kotoa. Ette ole maaplaneetan olentoja - olette täällä lyhyellä vierailulla. Jos voimme auttaa teitä muistamaan, mistä oikeasti tulitte, muistatte hassut pikkupelit ja ne säännöt, joita laaditte voidaksenne pelata tätä peliä.
 
Sääntöjen muuttaminen
 
Rakkaat ystävät, säännöt ovat muuttumassa ja te muutatte niitä. Pyydämme teitä saamaan äänenne kuuluville. Merkitseekö tämä, että olette ainoa ääni tai että teillä on kaikki oikeat vastaukset? Ei. Luotte uutta maailmaa. Panostanne tarvitaan ja jos koette tuskaa, sallikaa ensimmäiseksi itsenne tuntea se. Antakaa sen huuhtoutua täysin ylitsenne kuin aalto ja kokekaa tuo tuska täysin, sillä siinä on lahja. Etsikää tuo lahja ja tuska transformoituu. Etsikää tasapaino omassa egossanne löytämällä, missä kohtaa siihen sattuu. Kysykää itseltänne: "Mikä on sen kiinteä ja tiukka ydin, kuka uskon olevani?" Jos pystytte sallimaan näiden heijastusten tulla ja yhdistyä kanssanne, kun kuljette elämän läpi, se antaa teidän kokea enemmän nautintoa - kyeten lentämään tänne tai leikkimään tuolla jonkin aikaa. Voi, asioista tulee täällä liian vakavia, joten meidän on tultava tänne leikkimään vähäksi aikaa. Tämä on sen perusidea, mitä teette. Levitätte valoa aina, kun saatte tilaisuuden. Joka kerta kun hymyilette, joka kerta kun puhutte totuutta sydämestänne, silmänne välkkyvät ja valo tunkeutuu kaikkeen.
 
Olette saavuttaneet useampia sydämiä, kuin luultavasti koskaan tiedätte, ja monet teistä ovat vasta pääsemässä alkuun. Se on uusi maailma, jonka olette luoneet. Haluamme kertoa teille myös tämän, sillä monet teistä ovat kamppailleet ja odottaneet, milloin elämästä tulee helpompaa. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että vaikea osa on ohi ja olette selvinneet siitä! Nyt teidän täytyy muuttaa vain odotuksianne. Nauttikaa tästä matkasta, rakkaat ystävät, sillä olette ihmeen luojia yli ymmärryksenne ja luotte ihmeitä joka ikinen hetki.
 
Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen ja avatkaa ovi toisillenne. Se toimii. Muistakaa, että pelaatte aivan uutta peliä, ja pelatkaa hyvin yhteen.
 
Espavo. Ryhmä

UUDEN MAAILMAN RAKENTAMINEN
 
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: