WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

TOTUUDEN TOIMEENPANO

Arkkienkeli Metatronia kanavoinut Susan Elsa 
(lightworkers.org)
26.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Hyvät ja Rakkaat Sielut,

Olen Metatron ja tuon Teille Mielenrauhan Valoa. 

Olen ajattelun ja toiminnan mestari, sillä jokainen teko on peräisin ajatuksesta. Jotkut sielut maan päällä sanovat, että Jumala loi planeetan sanomalla oman nimensä. No, haluaisin täydentää tätä teoriaa vähän ja kertoa teille, että ensin tuli ajatus, sitten ilmentävä sana.

Sitten kun ylösnousette seuraavaan elämänmuotoon, hallitsette ajatuksenne täysin. Se mistä puhun tässä, ei liity mitenkään vuonna 2012 tapahtuviin muutoksiin. Kaikki näyttävät tällä hetkellä ajattelevan tuota päivämäärää ja puhuvan siitä ja haluaisin selkeyttää, että seuraava on yleistä ja ajatonta.

Kuten loputtomien erilaisten maailmojen tikkailla, Jumala ei luonut ainoastaan elämää, minkä tunnette tällä hetkellä, vaan myös toisen tyyppistä ja muotoista elämää. Universumissa minkä näette fyysisillä silmillänne, olette yhdessä galaksissa ettekä ole vielä edes saavuttaneet oman galaksinne rajaa. Mutta tiedättekö, että on enemmän galakseja. Te srvailette, onko elämää vai ei.

Jokin sydämessänne on aina aistinut ja tiennyt, että te ette ole yksin. Tämä ei merkitse, että planeettanne taide-elokuvien avaruusolentoja on sellaisenaan olemassa. Useimmat muut olennot eri galakseissa ovat hyvin samanlaisia kuin te. Ja aivan kuten jokaisella yksittäisellä sielulla on omat elämänpolkunsa (kyllä, monta), fyysisten ulottuvuuksien jokaisella planeetalla, missä on älykästä elämää, on oma yksilöllinen planeettapolkunsa ja -suunnitelmansa.

Toisilta planeetoilta ei vierailla avaruusolentomuodossa niin, kuin tunnette tämän sanan kirjoista ja elokuvista planeetallanne. On tiukasti kiellettyä, erityisesti maan ollessa näin kaoottisessa parantumisajassa, että kaksi erilaista elämänmuotoa tai galaksia sekoittuu yhteen toistensa kanssa ja hämmentää kaikkia vielä lisää. Tämä askel tapahtuu myöhemmin - paljon, paljon myöhemmin kun ihmiskunta on valmis, kuten myös toisenlaiset ihmiskunnat universumissa.

Mielen arkkienkelinä olen täällä tänään muistuttamassa teitä kaikkia taas kerran: kutsukaa minua säännöllisesti, jos haluatte, selkeyttämään mieltänne ja ajatuksianne. Se on erittäin tärkeää vuonna 2012. Minäpä selitän jotain ja olkaa tarkkana.

Ajatukset ovat kotona mielen sisällä. Mieli ei ole kovin erilainen kuin sielu. Voitaisiin sanoa, että se on sitova massa fyysisten aivojen ja sielutietoisuuden välillä, kuin liimaa. Kaikki on yhteydessä. Niin kauan kun elätte lihakehossanne, kehonne yhdistyy sieluun ja toisinpäin.

Silloin kun kutsutte apuani tai parannussessioita kanssani, minkä voin tehdä koska tahansa missä tahansa, parannan mieltä ja sielutietoisuutta eikä se ilmenny tai heijastu välittömästi fyysiseen kehoonne.

Kaikki ilmentäminen kumpuaa ajatuksesta. Ajatus on juuri, lähde.

Mieltä on käytetty hyväksi pimeinä aikoina menneisyydessä, aivopesemään ihmiset ajattelemaan eri tavalla. Ihmismieltä voidaan ohjelmoida hyvässä tai pahassa. Kun jotkut synkkämieliset ihmiset keksivät tämän, he suunnittelivat kokonaisen järjestelmän, mikä ei ainoastaan hämmentäisi mieltä, vaan myös ylirasittaisi sitä niin paljon pimeällä ajatusruualla, pelolla ja epäoikeudenmukaisuudella, että monet ihmiset olivat piittaamatta mielestään tai sielustaan hyvin pitkään - tähän päivään saakka. Tämän vuoksi ihmiset kadottivat suuren osan kontaktistaan omaan sieluunsa ja tänäkin päivänä, kun heräätte, monet teistä kanavoivat mieluummin toisen henkeä ja keskittyvät siihen omansa sijasta.

Ajan kuluessa ihmiset eivät voi toimia virheettömästi näin.

Keho, luonto, energiat ulottuvuuksissanne, mieli, sielu, kaikki arkkienkelit ja enkelit - kaikki suunniteltiin harmoniaan ja ehdottoman täydelliseen tasapainoon ja merkitykseen. Siksi kaikki on yhtä ja yhteydessä. Tämä on myös looginen seuraamus: ne sielut jotka sairastuvat liikaa pimeästä aineesta, on puhdistettava pois, koska kaikki on yhtä ja yhteydessä, elämä ikuista ja taivas on ikuisesti vihreä ja terve - vaikka myös taivas on aina yhdistynyt teidän ja kaikkien muiden elämänmuotojen ja maailmojen kanssa. Jotta tämä pysyy sellaisena, millaiseksi se tehtiin ja millainen se on ja tulee aina olemaan, kaiken mikä vaarantaa liiallisella pimeydellä koko sielumassaa, on mentävä.

Emme puhu ankarasti ollaksemme epäoikeudenmukaisia. Jokaisella sielulla on omat mielipiteet, omat elämänoppitunnit sekä ajatukset ja tunteet. Pidätte sitä ehkä epäoikeudenmukaisena, jos joku sielu tuhotaan. Mutta ajattelette ihmismäisesti ja on ihana toivomus haluta kaikkien sielujen parantuvan ja ylösnousevan. Itse asiassa se on myös meidän ja Jumalan toivomus. Teemme kaiken, mitä teemme ihmiskunnan eteen ja vuotta 2012 varten, yrittääksemme välttää kaikkien sielujen tuhoutumisen, muttemme voi pakottaa pimeää sielua, joka ei ole halukas oppimaan, sellaisten sielujen keskelle, jotka ovat tehneet kovasti työtä ja kasvaneet. Teidän on opittava kyetäksenne olemaan olemassa kuoleman jälkeen. Olette hyvin erityisajassa ja nyt lähestymme sielumassan ylösnousemusta seuraavaan elämänmuotoon. He ovat sitten saattaneet loppuun syntymä-, reinkarnoitumis- ja kuolemakiertonsa ja tulleet tämän elämän mestariksi saadakseen "varusteet" seuraavassa vaiheessa olemiseen.

Ihmiset eivät voi olla tai hengittää esimerkiksi kuussa, paitsi jos heillä on varusteet. Emme nosta sieluja vastoin tahtoaan elämänmuotoon, mitä he eivät pysty käsittelemään, jotta he kärsivät ja lankeavat taas. Se olisi julmaa. On parempi hallita ensimmäinen askel, sitten mennä seuraavalle ja nauttia siitä.

Jumala ymmärtää luomista ja universumia enemmän kuin kukaan teistä ihmisistä. Jumala teki kaiken tarkoituksella ja korkeimmalla älykkyydellä. Sielu joka tuhotaan, ei kärsi. Se on rauhallinen, ketään ei satuteta, vaan se hävitetään rauhallisesti valoenergiaksi. Se on todellisuudessa helpotus, mikä tapahtuu joillekin pimeille sieluille, jotka haluavat sitä vapaasta tahdosta ja teoillaan ja ajatuksillaan. Pimeinä aikoina Jumala odotti ja odotti, lähetti ja lähetti rakkautta ja se poljettiin jalkoihin. Sitä ei hyväksytty, riippumatta siitä miten kauan Jumala jatkoi rakkauden ja parannuksen lähettämistä.

Enkä puhu nyt ihmisistä kehossa. Tarkoitan niiden ihmisten sieluja, jotka ovat kuolleet, mutta jotka olivat liian pimeitä ja raskaita värähtelyltään voidakseen ylösnousta luonnostaan. Jumala ei tuhonnut heitä, vaan lähetti meidät - arkkienkelit - auttamis- ja parantamismaratonille. Monet sielut kieltäytyivät menemästä valoon ja jäivät jumiin vuosiksi ja vuosiksi. He kieltäytyivät käsittämästä, että he olivat kuolleet ja jääneet henkimuotoon maan päälle, teeskennellen olevansa edelleen fyysisesti elossa, imien elävien ihmisten energiaa pysyäkseen hengissä tässä epäluonnollisessa tilassa.

Ajatelkaa, mikä on parempi vaihtoehto? Jättää sielut taakse ja ikuiseen kärsimykseen? Ei, se olisi julmaa verrattuna heidän sielunsa rauhalliseen "nukuttamiseen" ja hävittämiseen. Tämän sielun energia palaa sitten kokonaisuuteen ja tulee taas osaksi kaikkia muita, ilman yksilötietoisuutta. Se ei siis koskaan katoa, muuttuu vain.

Monet sielut ponnistelevat ihanasti kaikin mahdollisin tavoin työstääkseen itseään, parantaakseen itseään, kasvaakseen, mikä on aina ollut alkuperäinen elämänsuunnitelma tähän maaulottuvuuteen, mutta kaksinaisuustasapainon kera. Olemme tarkkailleet tilannetta hyvin kauan ja odottaneet, kunnes meidän täytyi auttaa. Jätimme niin kauan kuin mahdollista tilaa vapaalle tahdolle. Toivoimme, että voisimme innostaa ihmisiä tekemään muutoksen itse. Mutta muutama poikkeuksellinen pimeä sielu kieltäytyi antamasta toisten elää rauhassa ja myös muutamat viattomat sielut ovat jääneet menneisyyteen neljänteen ulottuvuuteen, koska heitä satutettiin liikaa ja liian kauan.

Ketään viatonta sielua ei tuhota, vaan se parannetaan, kohotetaan ja sitä autetaan. Tämä sielu saa sitten energiansa tasapainotettua neutralisoimalla pimeän puolen ja elvyttämällä taas viattoman sielun elämänenergian.

On tärkeää, että yritämme kaikki yhdessä auttaa pimeitä sieluja heräämään, ennen kuin he vajoavat liian alas. Mutta pitäkää tietysti aina mielessä, että autatte vain "rajan kanssa". Älkää antako koskaan vetää teitä alas ylösnousemuksen aikana. Jos he eivät halua apua tai työntävät teidät pois tai hyökkäävät kimppuunne vihaisesti tai vastaavaa, lähtekää pois heidän luotaan. Teillä on tilaisuus auttaa vain niitä, jotka ovat avoimia yhdistymään, parantumaan ja vaihtamaan rakkautta.

Kohdelkaa itseänne lempeästi ja ylläpitäkää tasapainonne syömällä terveellisesti ja kevyesti - vähentäkää lihaa ja lisätkää vihanneksia ja hedelmiä ruokavalioonne. Rentoutukaa. Nauttikaa täydestä sydämestänne, sielustanne ja kehostanne tänä keväänä ja kesänä 2012. Viettäkää mahdollisimman paljon aikaa luonnossa, kuten olen selittänyt aiemmassa viestissä. Pysykää valon perässä! Varatkaa yksi päivä viikosta kylpyläpäiväksenne - hyvältä tuoksuva kylpy, kehonne hoitoa ja hoivaamista ja tunti meditointia ulkona hyvin värähtelevän musiikin kera tai piirtämistä, ilmaisten sieluanne värein ja maalaten. Tämä on hyvää haaveiluharjoitusta ja rentouttaa mieltä vielä lisää.

Puhun lisää myöhemmässä viestissä. Kutsukaa minua tai arkkienkeli Mikaelia aina, kun tarvitsette puhdistamaan ajatuksianne tai erottelemaan totuuden valheesta. Arkkienkeli Mikael voi auttaa yhdessä kanssani leikkaamaan irti kiinnittyvän energian, mikä vetää teitä. Useimmiten nämä näyttävät kuin chakroihinne kiinnitetyiltä johdoilta. Ja muistakaa aina keskittyä rubiininpuna-kulta-valkoiseen valoon kehonne, sielunne ja mielenne ympärillä (erityisesti mielen), kun kutsutte minua, arkkienkeli Metatronia. Sitten rentoutukaa ja sallikaa minun antaa teille parannussessio. Kun kutsutte rakasta arkkienkeli Mikaeliani, keskitytte valko-siniseen valoon. Arkkienkeli Mikael ei kanna miekkaa, mikä leikkaa kehoa. Arkkienkeli Mikaelin miekka on tehty puhtaasta valosta. Kuvitelkaa se ympärillänne viilentämässä teitä raikkaalla tuulahduksella tai sinisenä valotakkina, joka laitetaan hartioidenne ympärille, mikä peittää teidät lempeästi lohduttaen.

Kaikella mielen voimalla,
ArkkiEnkeli Metatron
TOTUUDEN TOIMEENPANO
----------- 
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: