WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 31. maaliskuuta 2012

TODELLINEN NUORUUDENLÄHDE



Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
25.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas, sanomme sen uudestaan ja uudestaan, kunnes se "lukkiutuu sisään": ulkopuolellasi ei ole mitään. Niinpä silloin kun olet jonkinlaisessa tuskassa tai murheessa, katso sisään. Ulkoiset voimat ovat vetämässä sinua vain yhteen suuntaan. Ne ovat opastamassa sinua oman hetteikkösi läpi, joten kiitollisuus on paikallaan. (Lisäksi se voittaa itsensä ruoskimisen!) Tiedät tämän, kuitenkin jatkat taistelemista, sen syyttämistä ja sitä vastaan puskemista, mitä on, ja toivot, että se muuttuu ja sitten kaikki on hyvin. Tämä on väärä suunta. Pysähdy. Hengitä. Katso sisään.

Ja mitä siis opit kääntymällä sisäänpäin? Ensinnäkin lakkaat satuttamasta itseäsi ja toisia. Sitten löydät rauhan, mikä kulkee hengitykselläsi, ja sallit sen saavuttaa rakenteesi pienet hiukkaset ja sieltä sitten alat kääntää asioita ympäri. Kun perusrakennuspalikat on ravittu oikein, ne reagoivat avoimuudella ja avautuvat kuin kukka. Tämä on lootuksen kukkimista auringonpaisteessa. Aaahh. Sitten rajoittaminen häviää ja armo johtaa. Armon läsnä ollessa tapahtuu harmonisoituminen, mikä muistuttaa sinua aidosta luonteestasi. Tässä jumalainen viisaus on läsnä. Tässä sinulla on selvätietoisuus-, selvänäköisyys- ja selväkuuloisuuslähetysten reseptorit. (On hyvin epätodennäköistä, että saisit näitä lähetyksiä hakatessasi päätä seinään!) Nuo lähetykset ovat "minä olen" -olemuksesi, joka heijastaa korkeampien ulottuvuuksien taajuuksia - sielustasi ja sen inspiroijilta - mitä sinun eniten täytyy tietää tällä hetkellä. Se on jumalainen GPS-järjestelmäsi. Sitten sinun tietysti täytyy pysyä hiljaa riittävän pitkään saadaksesi lähetyksiä ja keskustelua vaadittua selkeyttä varten. Tämä vaatii kärsivällisyyttä, uutteruutta ja jostain syystä rohkeutta.

Rohkeutta vaaditaan erityisesti viisauden tulkitsemisessa toiminnaksi - mutta tietysti sama vastaanottavuus sallii tämän toiminnan mennä yli, vastustukseksi. Hengitä. "Jumalainen armo, mitä minulta vaaditaan tällä hetkellä, ja voidaanko minua myös valaa rohkeudella toimia tarvittaessa?" Se on hyvin paljon "tyyneysrukouksen" voimaa. Sen tietäminen, mitä voidaan muuttaa ja mitä ei, on helpompaa kuin vaadittava rohkeus toimia siinä, missä voidaan. Naarasleijonan rohkeutta, rakas ystäväni, naarasleijonan rohkeutta.

Ja niin tiedät pysähtyä, hengittää, kääntyä sisäänpäin, sallia, päästää irti, syventyä, kysyä, olla rohkea ja toimia. Tee se siis. Se on ainoa tapa muuttaa sitä mallia, että ryntäilet itsesi ulkopuolella etsien muutosta, vastauksia ja selkeyttä, kun niitä ei ole siellä. Ne ovat täällä.

Mikä muu on erilaista, kysyt. Tee, mitä tahansa voit, pitääksesi värähtelysi ylhäällä. Tämä on ainoa työsi nyt - olla rauhaa, armoa, rakkautta, valoa, autuutta, iloa, yltäkylläisyyttä, lempeyttä, laajentumista - kaikki muu on lintsausta eikä ole tervetullutta energiakenttääsi. Tuomitseminen ja vastustaminen ovat freelancereita, joiden sopimusta ei enää jatketa. Hyväksy, antaudu ja salli. Juuri kun luulet olevasi riittävän sitkeä vastustamaan vesiputousta tai jäävuoren romahtamista mereen tai tornadoa, sinut pyöräytetään ympäri ja sinuun sattuu - eikä tämä ole tarpeellista! Hyväksy, antaudu ja salli ja tee, mitä tahansa voit, pysyäksesi virrassa. Sillä hetkellä kun luulet olevasi kontrollissa … varo! Iso sinä on kontrollissa, mutta vastustat sitä pikkusinälläsi. Ja miten tuo pippurinen pikkuhiiri haastaakaan elefantin! Kiipeä vain kärsää ylös ja lähde elämäsi matkalle.

Jos etsit rakkautta, hyväksyntää, arvostusta, rauhaa, ymmärrystä, kumppanuutta ja ja ja … katso sisälle. Jos kaipaat tätä ulkopuoleltasi, ajat vain takaa sateenkaaria. Etsi sisältäsi sitä, mitä eniten kaipaat, eikä sinun tarvitse koskaan enää etsiä sitä. Tuskasi on sinun ja sinulla on voima parantaa se. Täytä tyhjä kuppisi todella parantavilla vesillä … sisältä. Sitten kun olet löytänyt tämän nuoruudenlähteen, sinusta tulee omavarainen, jatkuvasti säteilevä ja uudistuva valomajakka. Ajattele energiakenttää magneetin tai planeetan ympärillä, millä on keskikanava ja energia pyörii ylös ja alas samanaikaisesti sykkien itseensä ja ulos, muodostaen donitsimuodon. Se on itseä vahvistava voimakenttä - itsenäinen ja kuitenkin yhteydessä Kaikkeen olevaiseen. Tehty hänen kuvakseen. Silloin sinulla on voimaa - ekstraenergiaa tuloksena jatkuvasta uudistumisesta - jakaa toisten kanssa, jotka eivät ole vielä löytäneet omaa lähdettään. Siihen saakka olet kuluttava energialähde, et uudistuva. 

Tajusitko?

Ei ole hauskaa kokea energiansa jatkuva hupeneminen - on kuin ladattu paristo, joka täytyy ladata uudelleen ja odottaa taas sen hupenemista. Se on uuvuttavaa sinulle ja kaikille ympärilläsi. Päätä siis, että olet itseuudistuva, itselatautuva, itsesäteilevä eikä mikään ulkopuolellasi voi vaikuttaa Lähteeseesi! Et vaadi mitään toisilta. Muista, että siihen saakka kunnes saavutat tämän, toiset ovat vain muistutuksia hyväksyäksesi ehdottomasti tuon kadonneen osasi. Jos tunnet, että he tuomitsevat, torjuvat tai sivuuttavat sinut, niin lakkaa tuomitsemasta, torjumasta ja sivuuttamasta itsesi - hekin lakkaavat. Sitten kun se loppuu, sillä ei tietenkään ole enää merkitystä, koska olet jo seuraavassa seikkailussasi Rakastamaan lisää!  

Kyse on jatkuvasta järjestelystä Rakkauden Laajentamiseksi.

Tajusitko?

Olemme Valoneuvosto, jatkuvasti läsnä sisälläsi.
TODELLINEN NUORUUDENLÄHDE
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

On välttämätöntä päästää irti kaikesta,
mikä on keskeneräistä elämässänne. Jos vanhasta ei päästetä irti, teistä saattaa tuntua energeettisesti hyvin raskaalta, myös vähän jumiutuneelta elämänpolullanne. Sillä uusi ei voi astua sisään, silloin kun olette kiinni vanhoissa käsityksissä, hukatuissa tunteissa ja tyhjänpäiväisessä käyttäytymisessä. Kysytte ehkä, miksi kuulostan kovalta. Mitä tarkoitan?

Selitän, sillä teidän on hyvin tarpeellista ymmärtää tämä, jos tarkoituksenne on avautua ja siirtyä eteenpäin valaistumiseen ja ylösnousemukseen.

Saatan kuulostaa vähän kovalta, sillä jokaisen teidän on "pakko" päästää irti vanhoista tunnetaakoistanne - aivan samalla tavalla kuin siivoaisitte kaapin, teidän on siivottava mielenne kaappi. Se aika on nyt. Kehotan jokaista kuuntelemaan tarkkaan viestiäni, sillä ihmiselle myönnetty aika tämän tekemiseen on hiipumassa - on lähellä aika, jolloin teidän on yhdistyttävä virtaavaan valoon ja korkeampaan tietoisuuteen. Siksi viestini kuulostaa kovalta. Olen puhunut tästä aiemmin, kuitenkin vain muutama on kuunnellut ja tuntenut kutsun aloittaa henkilökohtainen puhdistumisensa. Nyt uutena vuotena maaplaneetallenne on tukeutunut paljon lisää valohiukkasia. Tämä on luonut korkeamman värähtelyn kaikille eläville olennoille maan päällä. 

 Kuten olen sanonut,
 jos ette ole puhdistuneet, tunnette olevanne hyvin jumissa elämässänne. Teidät on raskaasti kuormitettu tapahtumilla ja muistoilla, jotka ovat paljon yli "viimeisen käyttöpäivänsä", kuten tämä kanava sanoisi (naureskelua). Käsittäkää, että ne ovat valmiita, ohi. Kuitenkin roikutte kiinni näissä vanhoissa loukkauksissa - ja miksihän? Ne tappavat teidät hitaasti tunkeutumalla fyysisiin elimiinne ja hermojärjestelmäänne aiheuttaen sairautta. Tämä negatiivisuus on kuin myrkkyhappoa, mikä huuhtoutuu hitaasti kehoonne. Ja kuitenkin olette haluttomia tekemään pientä sisäistä työtä? Ajattele uudestaan, ystäväni, on aika.

Kerron teille totuuden. Planeettanne energiavärähtelyn muuttuessa tunnette olevanne enemmän ja enemmän epäharmoniassa, kun edelleen yritätte pitää kiinni negatiivisista tunteistanne ja muistoistanne. Vasta tämän sisäisen puhdistuksen tapahduttua, koette todellista iloa ja onnellisuutta. Sitten tässä uudessa ja säteilevässä tietoisuudessa näette selvästi, missä on vielä matalampia energioita ympärillänne ja toisissa. Näette sellaista, mitä ette ole nähneet aiemmin. Miksi näin on? Yksinkertaisesti koska värähtelytasonne on kohonnut. On tosiaan niitä, jotka kohoavat Kristus-tietoisuuden tasolle, toimivat ehdottomasta rakkaudesta ja säteilevät sitä - viimeinen askel.

Tunnette olevanne vapaa, hyvin vapaa taakoista. Pyritte jakamaan aikanne toisten samanmielisten sielujen kanssa. Silloin kun keräännytte yhteen, yhdistyneet energiakenttänne saavat aikaan suuren valovirtauksen. Tämä voimakas energiakenttä säteilee parantumista kaikilla tasoilla ja antaa suurta sisästä rauhaa. Samanmielisten yhteenkerääntymisen voitaisiin sanoa saavan aikaan tämän. 

Näette siis vaadittavat askeleet tämän tietoisuus-,
olemistilan saavuttamiseksi - tämän virtaavan valon tilan. Virtaava valo mitä vedätte itseenne aikomuksellanne, virtaa automaattisesti kruunuvoimakeskuksenne läpi aktivoimaan aivojen käpylisäkkeen. Tämä rauhanen on kytkin koko "oppijärjestelmäänne", mikä vuorostaan virtaa parantamaan ja energisoimaan elimiänne ja vertanne. Alatte säteillä valoa ulkoisesti jonkin ajan kuluttua siitä, kun olette imeneet valoa ja työskennelleet siinä.

Se näkyy ensin kasvoillanne. Toiset huomaavat teidän näyttävän nuoremmalta, eloisammalta. Ei runsaita kosmeettisia voiteita, ystäväni, ei. Vain energiaa - virtaavaa valoenergiaa. Alatte siis nähdä monia etuja? Kerron teille, että on hyvin monia muita. Sillä kun työskentelette virtaavan valon kanssa ja ympäröitte itsenne ja sydänkeskuksenne sillä, täytätte solunne tällä energialla. DNA:nne alkaa muuttua, laajentua. Näytätte nuoremmalta, koska olette vapautuneet tuskallisista muistoista, loukkauksista, katkeruudesta, pelosta ja negatiivisuudesta.


Maan päällä on niitä, jotka tekevät pitkää päivää levottomana etsien "nuoruuden lähdettä", kuten sitä kutsutaan. Kerron teille, ettei sitä löydy kemikaaleista, voiteista ja liuoksista - ei. Teillä on jo kyky päästä omaan nuoruuden lähteeseenne. Se on sisällänne. Jokaisessa elävässä, tietoisessa olennossa maan päällä.


Ahneus on johtanut teidät pois näistä muinaisista totuuksista. Muutamien ahneus on pitänyt ihmiskuntaa pimeydessä satoja vuosia. Ette kuitenkaan olleet valmiita näkemään, kyseenalaistamaan. Nyt kuin monia portteja on avattu, mikä sallii uusien värähtelevien energiahiukkasten ympäröidä teidät kaikki, olette valmiita. Valmiita avaamaan sydänkeskuksenne, vaatimaan oman syntymäoikeutenne, astumaan eteenpäin ja luomaan uuden maapallonne. Aloitatte itsestänne. Jokainen teistä. Siivotkaa sisäiset kaappinne. Vetäkää ulos se, minkä olette piilottaneet ja mistä kääntyneet poispäin mielessänne. Pyytäkää minua, Valoneuvostoa ja oppaitanne näyttämään.


Ei ole välttämätöntä elää tuskallista muistoanne uudestaan. Ei ole. Se on välttämätöntä, että tunnistatte tapahtuneen. Tunnistakaa myös vihan ja tuskan tunteenne. Tunnistakaa, mutta älkää pitäkö niistä kiinni hetkeäkään pidempään. Tämä on avain. Älkää enää pitäkö kiinni noista tunteista! Vapauttakaa itsenne, vapauttakaa mielenne, vapauttakaa ajatuksenne. Ottakaa takaisin oma voimanne.


Sillä hautoessanne noita loukkauksia, tuota vihaa ja tuskaa, kadotitte oman voimanne. Kyllä, paljon energiastanne on mennyt vanhojen tapahtumien - tuskan ja rajoitusten - lietsomiseen. Ymmärrättekö? Kuitenkin tulen kertomaan teille, ettei näin tarvitse enää olla. Ei. Valinta on tosiaankin teidän. Lisäksi, teidän ehkä tarvitsee päästää useammin kuin kerran irti jostain tapahtumasta. Saatatte tarvita kolme tai neljä tai vielä useampia yrityksiä. Kannustan teitä toistamaan irtipäästämistä, kunnes teistä tuntuu siltä, ettei teidän enää tarvitse pitää sitä muistokaapissanne, kunnes voitte päästää siitä irti - ja olette vapaa.


On niitä, jotka sanovat: "Olen tehnyt sen, minun ei tarvitse tehdä sitä enää." Niille sanon: kokeilkaa uudestaan! Etsikää sisäisistä kaapeistanne kaikkia piilotettuja ongelmajäämiä. Saatatte yllättyä. Jos kuitenkin olette vapaa, juhlin kanssanne Luojan täydessä ilossa ja yltäkylläisyydessä. Koska nyt todella toimitte virtaavassa valossa.


Mestari Kuthumi 

Ei kommentteja: