WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 5. maaliskuuta 2012

OLKAA UUDESTISYNTYNEITÄ


Arkkienkeli Mikaelia ja Jeshuaa kanavoinut Fran Zepeda 
(www.franhealing.com)
28.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Tervehdys Rakkaat, tulemme tänään eteenne puhumaan Rakkaudesta. Olemme tovereitanne tässä kauniissa hankkeessa, mihin olette olleet hyvin sitoutuneita ajasta ilman alkua.

Tämä Rakkauslaatu on muuttumassa. Olette luultavasti huomanneet sen, Rakkaat Ystävät. Se on ottanut olemuksen, mitä ette ole nähneet moniin aioneihin. 

Ottakaa hetki tunteaksenne tätä laatua. Kylpekää siinä ja imekää sitä. Olkaa hyvin tietoinen sen luonteesta. Tähän mennessä koette Rakkautta eri valossa.

Tiedätte nyt, että Rakkaus on ydinolemuksenne - ei vain jotain, mitä tunnette tai annatte tahdonalaisesti. Se muodostaa koko olemuksenne. Se hallitsee päätöksiänne, se värittää maailmaanne. Se on maailmanne, se on te. Sitä on jokainen ympärillänne, jos päätätte nähdä niin.

Astukaa tuohon maailmaan nyt. Antakaa sen värittää sitä, miten katsotte asioita, miten reagoitte asioihin, miten ryhdytte toimeen. Se on ydinolemuksenne. 

Kukaan ei voi vakuuttaa Teitä enää muusta.

Näemme Teidän kaikkien laajentuvan tähän uuteen käsitykseen Rakkaudesta, niin ettei mikään ole enää samaa. Olette astuneet uudelle maapallolle. Tervetuloa! 

Voitte päättää astua siitä ulos, harhaan, jos valitsette niin, mutta miksi ihmeessä? Olette tulleet koko tämän tien ollaksenne täällä. Alkakaa nyt laittaa juurianne siihen. Ravitkaa ja hoivatkaa Äiti Maata ja itseänne tähän uuteen alkuun.

Rakkaus on saapunut perille ja niin tekin. Jatkakaa hengittämistä, ikään kuin olisitte täynnä sitä ja nähkää toiset, ikään kuin he olisivat täynnä sitä. Vanha putoaa pois kuin kuolleet solut, jotka ovat menettäneet tarkoituksensa. Huuhdelkaa ne pois tällä uudella rakkauslaadulla. Olkaa siinä 24/7. Nähkää nyt kaikki tästä näkökulmasta. Olette saapuneet perille.

Nyt on aika sisustaa uusi rakkauskotinne kaikilla piirteillä, joita haluatte tuoda siihen. 

Millä haluatte sisustaa sen? 
Kärsivällisyydellä? 
Hyväksynnällä? 
Toiveidenne luomisella? 
Yhteistyöllä muiden kanssa? 
Ilolla? 
Viattomuudella? 
Keveydellä? 
Mitä haluatte syleillä? 
Mitä halutta jakaa toisten kanssa? 
Kaikki riippuu Teistä.

Monet Teistä alkavat kukoistaa siinä, kuka todella olette. 

Se ei liity monin tavoin mitenkään siihen, kuka olitte muutama kuukausi sitten tai edes eilen. On hyvin paljon vaihtelua, on hyvin paljon muutosta, kun transformoidutte ja muunnutte aitoon olemukseenne.

Älkää yrittäkö tajuta sitä. Sallikaa itsenne vain muuttaa muotonanne todelliseksi Sinuksi, Sinuksi joka on täynnä rakkautta ja lupausta ja selkeä kuin vastasyntynyt vauva, valmiina alkamaan kokea uutta ympäristöään, mihin se on syntynyt. 

Sillä Te uudestisynnytte.

Katsokaa ympärillenne. Kaikki voi olla uutta ja kaikkea voidaan katsoa nyt eri valossa. Varmistakaa, että sallitte sen. Tutustukaa uuteen sinuun. Löytäkää uusi maailma ympäriltänne kuin vauva, kun se kasvaa. 

Kaikki on mahdollista, kaikki on uutta ja kaikki on jännittävää tuolle vauvalle.

Kokeilkaa sitä. Katsokaa maailmaa, ikään kuin olisitte juuri syntynyt, ja äitinne on korkeampi itsenne, joka opettaa teille elämästä, rakkaudesta ja totuudesta - nähden sen viidennestä ulottuvuudesta.

Kuvitelkaa se, rakkaat ystävät. On aika katsoa kaikkea korkeamman itsenne perspektiivistä viidennessä ulottuvuudessa. Se on oppaanne, kuten mekin tai kuka tahansa henkiolento viidennessä ulottuvuudessa tai korkeammalla, jonka valitsitte auttamaan itseänne uuden todellisuutenne haarukoimisessa.

Olemme kanssanne aina, kun otatte tämän tehtävän transformoitua viidenteen ulottuvuuteen. 

Olemme toverinne Rauhassa ja Rakkaudessa, ArkkiEnkeli Mikael ja Jeshua.

OLKAA UUDESTISYNTYNEITÄ
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: