WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

MIELIKUVITUKSEN LUOVA KIPINÄ



Kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 29.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä on mielenkiintoinen oppitunti ajateltavaksi!

MIELIKUVITUKSEN LUOVA KIPINÄ

"Lapsena mielikuvitusmaailmat olivat usein todellisempia kuin opettajan oppitunnit, eikö vain? 

Kuvat oudoista paikoista ja kiehtovista ihmisistä täyttivät mielenne siinä määrin, ettei sitä voinut verrata todellisuuteen. Ihmeitä toisista ajoista ja paikoista kulki päänne läpi, muistoja toisista ajoista, toisista paikoista, minkä ihmiset ovat aina samaistaneet mielikuvitukseen.

Ne jotka ymmärtävät alitajuisen mielen toimintaa, alkavat hyväksyä innokkaammin muistot menneistä elämistä. Muistoja tuodaan esiin kaukaisista tapahtumista, joilla on jokin suhde nykyiseen elämään, mikä auttaa ratkaisemaan ongelmia tai tilanteita, mikä ei onnistunut ennen, tai helpottamaan alitajuntaan haudattujen muistojen jännittä, mikä voidaan nyt ymmärtää.

Tarkkailkaa itseänne, kun kuljette elämän tilanteiden läpi. Eikö ole aikoja, jolloin tapahtuu jotain, mikä näyttää melkein liian tutulta? "Deja vu" on prosessi, jolla alitajunta muistuttaa siitä, että nykyelämässä on jotain, mikä on rinnakkainen aiemmalle ajalle, ja usein se on muistutus ruumiillistuneelle sielulle elämänpolusta, mitä se on aikonut ennen inkarnoitumista. Tämä ei ole mielikuvitusta.

Sana "mielikuvitus" näyttää joutuneen huonoon maineeseen viime vuosina, ikään kuin olisi ajan hukkaa rentoutua ajattelemaan muita asioita, kuin mitä tarvitaan tehtävien suorittamiseen. On tosiaan vaikeaa ansaita elanto tänä päivänä, mutta mielen tuotteliaampien osien tukkiminen ei johda alkuperäisyyteen tai luovaan ajatteluun. Yritämme määritellä tuon sanan niin, kuin me ymmärrämme sen merkityksen lajillenne: mielikuvitus on väylä sielunne luovaan osaan!

On lahja Luojalta antaa ihmiselle mieli nähdä pidemmälle, löytää kätkettyjä väyliä, kurkistaa verhojen läpi, jotka ympäröivät nykytietoisuutta - löytääkseen korkeampia ulottuvuuksia, muita luomistodellisuuksia ja seuratakseen ilon säteileviä polkuja. Ihmismieltä ei suunniteltu jäykäksi koneeksi, joka pystyy vain seuraamaan itseoikeutettujen ohjaajien määräämiä ohjeita. Se on työkalu elämän luovaan suorittamiseen, keino jolla ihminen pysyy oppimaan ja opettamaan kaikkea, mitä hän haluaa tai hänen tarvitsee tietää. Mielikuvitus sisältää kipinän, mikä valaisee sisäisen tiedon, jota jokainen sieluolento kantaa sisällään, ja sytyttää halun luoda ja kehittyä viisaudessa ja rakkaudessa.

Miten parhaiten suunnitella päivän askeleet, miten parhaiten kokeilla tunnereaktioita odottamattomiin tapahtumiin, joita ehkä tulee? Mielikuvitus on voimakas peili, jonka edessä voi harjoitella, niin että todellisuus on paljon varmempaa. Monet ihmiset eivät koskaan esitä näitä tilanteita itselleen ja kulkevat käsittämättä, miltä he näyttävät toisista - tietämättä koskaan, miten reagoida elämään. Elämän pikkusiirtojen harjoitteleminen saa aikaan paremmin esitettyjä todellisuuksia. Tarvitsette tuota varmaa ymmärrystä omista reaktioistanne ja tunteistanne. Niiden jotka ovat hyvin ujoja, on hyvin viisasta harjoitella odotettuja keskusteluja ensin mielikuvituksessaan, sillä silloin ajatukset ja sanat tulevat helpommin ja aiheuttavat vähemmän nolostumista, sitten kun keskustelu todella tapahtuu. Miten siunattu lahja se onkaan!

Keijukaissadut, hirviöt, suunnattomat kauhut ovat elävä osa mielikuvitusta, sillä kuka ei nauti hyvästä pelästyksestä aina silloin tällöin? Se herättää tunteita ja entsyymejä kehossa. Niitä täytyy stimuloida toisinaan, jotta ne pysyvät hyvin toiminnassa todellisen elämän hätätilanteita varten. Tätä ei tarkoiteta suositukseksi jatkuvaan annokseen onnettoman verisiä elokuvia tai elektroniikkapelejä, jotka ovat hyvin suosittuja tänä päivänä, sillä tällaisten asioiden jatkuva nauttiminen vääristää kuvaa siitä, mitä elämän pitäisi olla, ja rakkaudesta, mikä on todellinen voima.

Vanhat myytit tulevat hämäristä muistikuvista ihmislajin alusta, epätavallisista muodoista ja toisen maailman olennoista, jotka elivät keskuudessanne ja kouluttivat ja opastivat horjuvissa tavoissanne. Ne ovat rotumuistoja, jotka hahmotetaan joskus symboleiksi muinaisista todellisuuksista. Kunnioittakaa niitä, mutta älkää velloko niissä, sillä on aika katsoa eteenpäin ja valmistautua niihin uuteen maailmaan tulemisen upeisiin haasteisiin, joita ilmestyy esiin menneisyyden tietämättömyydestä. Etsikää ratkaisuja menneisyydestä, jotka auttavat tyydyttämään tulevaisuutta.

Ihmeellisiä kokemuksia räjähtää mielikuvitusseikkailuista, joita virtaa mielen läpi. Joskus vaaditaan vain jokin ajatus tai arkipäiväinen tapahtuma aloittamaan mielen elokuva. Olette itse sankari tai sankaritar. Tai kenties alastallattu orja, joka pakenee hulluksi tekeviä velvollisuuksiaan ja saavuttaa mainetta ja onnea. Tässä ei ole mitään väärää. Ihmishenki on luonnostaan täynnä toiveita ja unelmia - sen on oltava menestyäkseen siinä tarkoituksessa, minkä se on antanut itselleen elämässä. Tällaiset unelmat antavat sisäistä puhtia ja päättäväisyyttä, että pystyy tekemään mitä tahansa, jos todella yrittää. Ongelmat ja ratkaisut näihin sumuisiin tarinoihin ovat harjoitusta, mitä tarvitaan edistyäkseen jokapäiväisessä maailmassa - kunhan muistaa palata takaisin jokapäiväisen elämän todellisuuteen.

Kuitenkin joskus elämä voi tuntua niin ylivoimaiselta, että etsitään yksinkertaista pakopaikkaa, mikä peittää onnettomuuden tai pettymyksen, mitä ei pysty käsittelemään. Mielikuvitus voi kieroutua pakokeinoksi, mikä voi saada varomattoman itsetehtyyn vankilaan, ja ulkopuolinen maailma jätetään niille, jotka päätyvät huolehtimaan reagoimattomasta potilaasta johonkin laitokseen. Kuten kaikissa asioissa, tasapaino on aina vastaus.

Missä olisi maailma ilman sitä stimuloivaa mielikuvitusta, mikä kipinöi uusia ideoita ja unelmia? Tämän upean kyvyn käyttäminen täysillä vaatii vähän suunnittelua ja päättäväisyyttä. Ensimmäinen askel on ottaa aikaa ja istua alas suunnittelemaan, minkä tyyppistä ratkaisua jokin ongelma tarvitsee. Sitten aivan kuin yrityksen aivoriihessä antakaa mielen lentää - antakaa sen nousta korkeuksiin mitä tahansa mielikuvituspolkua, minkä se haluaa ottaa. Tämä ei ole logiikan aika tai paikka, vaan täydellistä irtipäästämistä ennakkosäännöistä tai matemaattisista kaavoista. Maalaisjärki ja ytimekäs menetelmällisyys on työnnettävä sivuun löytääkseen tämän päivän ja huomisen luomisihmeitä. Sisäiset henkikyvyt joita jokaisella teistä on, on päästettävä irti ja niitä on kunnioitettava nyt sen tiedon tunnistamiseksi, mitä teillä on jo ikuisessa luovien kokemusten maailmassa. Uusia teknologioita syntyy näistä fantastisista päiväunista ja visioista.

Vanhemmat, antakaa lastenne nuoren mielen vaeltaa sinne, minne se vaeltaa. Heidän ollessaan vasta leikki-ikäisiä ulottuvuuksien välinen verho on hyvin ohut ja osa heidän mielikuvitusrönsyilystään on muistoja henki-itsestä ja kommunikointia omien enkeleiden ja opettajien kanssa. Se miten lapsi tulkitsee nämä kuvat, äänet tai musiikin, saattaa olla melko hämärää hänelle ja teille, mutta ne ovat tärkeitä nuoren mielen kehittymisessä. Silloin kun kuvittelua hillitään ja/tai se kielletään kokonaan, lapsi menettää tilaisuutensa muodostaa virtaava ja elämänmittainen side tietoisen mielen ja sisäisen olemuksen välille.

Tänä päivänä syntyvillä lapsilla on vielä ohuempi verho ja he näyttävät usein olevan toisessa maailmassa osan ajasta. Sallikaa se. He opettelevat elämään kahdessa maailmassa kerralla ja he tarvitsevat tämän ajan muodostaakseen tuon yhteyden. Työntykää mukaan vain jakamaan se, mitä he vastaanottavat. Heidän näkyjensä jakaminen muodostaa vahvan siteen teidän ja tuon kehittyneen sisäisen lapsen välille, mitä ei voi koskaan rikkoa, ja antaa teille kurkistuksen äärettömään, mitä ei ehkä olisi tapahtunut muuten. On tärkeää, että lapsi saa vahvistusta sille, että hänen mielensä tapahtumat ovat luonnollisia, tarpeellisia ja täysin vanhempien hyväksymiä.

Pitäkää uutta pikkuihmistänne upeana lahjana ja siltana henkimaailmaan. Teidän on oltava myös ankkuri, joka auttaa lasta kehittymään ja hahmottamaan maalliset todellisuudet. Jotta tämä lapsi eläisi menestyksekkään elämän ja saavuttaisi ennalta ajatellun tarkoituksensa, ajatteluprosessissa on oltava hyvin hieno tasapaino. Teillä vanhempina on tuo vastuu katsoa, että tähän keskitytään oikein joka päivä.

Voitte ottaa ehkä vähän aikaa, ennen kuin menette nukkumaan illalla, ja antaa mielenne rentoutua ja leijailla johonkin mielikuvitusmahdollisuuksiin sen sijaan, että käytätte tuon ajan huolehtien menneistä tapahtumista tai tulevista ongelmista. Uusi päivä voi hyvinkin tuoda odottamattomia ratkaisuja."
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: