WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Kuukausivisioita - maaliskuu 2012 VAPAUDEN OUTOUS



Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
3.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Maapallo muistuttaa tällä hetkellä kilpa-autoa, joka liikkuu kaasu pohjassa hurjaa vauhtia enemmän ja enemmän siihen korkeammalla värähtelevään valoon, mitä päällemme suihkutetaan. 

Valo ja vauhti jolla menemme, heittää pois verhomme ja kahleemme nopeammin, kuin pystyt sanomaan: "Emme ole Kansasissa enää, Toto". 

Joskus tuo Valo saa meidät tuntemaan pakahduttavaa Rauhaa ja Autuutta, jolloin kaikki on hyvin sisäisellä alueellamme riippumatta siitä, mitä ulkoisessa maailmassa näyttää tapahtuvan. 

Toisina aikoina - kuten maaliskuuhun johtavina päivinä - meistä tuntuu onnettomilta matkustajilta, jotka pitävät tuolinsa reunasta kiinni henkensä edestä, rystyset valkoiseksi puristettuna. Pistäessämme pään ulos ikkunasta saadaksemme ilma, koska ilma tuo vähän helpotusta, kasvoillemme tulee 500 mailia tunnissa viilettävä tuuli. Katsomme kuskiin - neiti Äiti Maa jolla on yllättävän raskas jalka useita miljardeja vuosia vanhaksi naiseksi - ja toivomme, että ahdistunut katse silmissämme saisi hänet säälimään meitä ja hidastamaan. Ei ole sellaista tuuria. Hän katsoo olkansa yli meihin hullunkiilto silmissään ja huutaa: "Ettekö rakasta vapauden tunnetta!" Ööö, sitäkö tämä on?

Kyllä, ihmiset. 

Solmu vatsassasi, sinuun tarttuva pelko ja paniikinomainen hyperventilointi ovat tulosta heräämisestäsi joka päivä enemmän ja enemmän energeettiseen vapauteen, mikä näin viitoittaa tietä suurempaan vapauteen fyysisessä, aineellisessa elämässämme. 

Meidän ei tarvitse esittää samoja rooleja enää. 

Meidän ei tarvitse toistaa samoja vanhoja tarinoita enää. Vanhat uskomukset? 
Roskiin. Työpaikat ja suhteet, jotka eivät enää toimi? 
Heimoneuvosto on puhunut - voit äänestää ne pois saarelta. Tämä kuulostaa varmasti paratiisilta? 
Eikö uuden todellisuutemme pitäisi tuntua siltä? 
Autuaalta ja ihmeelliseltä paratiisilta? 

Jotenkin unohdimme lukea pienen tekstin "Tule maan päälle keskelle kaikkien aikojen suurinta muutosta!" -sopimuksesta: vapaus voi tuntua hieman kauhistuttavalta ja saada täysin tolaltaan yleisen tukahduttamisen ja rajoittuneisuuden elämien jälkeen.

Vapausenergiat ovat todella käsillä ja maaliskuu astuu pykälän ylöspäin tai tuhat. 
Samalla kun sielumme istuu kilpa-auton katolla ja virnistää kuin ratsastaja, joka voittaa kohta Kentuckyn Derbyn, egollamme tai mielellämme tai vanhalla itsellämme on kovat ajat alapuolellamme. "Haluat tehdä mitä? 
Lähteä työpaikastasi? 

Oletko hullu? 

Et koskaan selviä taloudellisesti. 
Mitä aiot tehdä? 
Luuletko, että sinulle on sielunkumppani tulla jossain? 
Luuletko muuttavasi elämäsi uusilla positiivisilla ajatuksilla tai positiivisilla tavoitteilla tai positiivisella jollain? 
Just joo, se kestää muutaman päivän, kuten kaikki muukin - kuka luulet olevasi? 

Onko sinulla mitään sanottavaa? 
Tarpeita?? 
Sinulla on omat tarpeesi? 
Ja haluat ne tyydytettyä? 
Hah, hah, hah, tosi hauskaa, palaa takasin töihin."

Kohtaamme energian ylä- ja alamäkijakson, kun käymme läpi merkittävää toimintamallisiirtymää. Tarve ilmaista luovasti ja aidosti aitoa itseämme polttaa raivokkaasti sisällämme. Tiedämme, ettei enää voi olla kompromisseja. Ei enää viivyttelyä. 

Ei enää rikottuja lupauksia itsellemme. Riittävästi asioita on jo viivyttänyt meitä olemasta, kuka oikeasti olemme, viivyttänyt meitä tekemästä, mitä tiedämme haluavamme tai meidän tarvitsevan tehdä. Kuitenkin vaikka tämä tuntuu jännittävältä ja riemulliselta yhdellä tasolla, se laukaisee myös viimeiset itsensä sabotointimallit sisällämme - ja näitä malleja on peilattu niiden tilanteiden tai ihmisten kautta ulkopuolellamme, jotka näyttävät estävän meitä, sekä oman kriittisen sisäisen mielemme kautta. "Näyttää"-sanassa pääpaino, koska rakennuksessa on vain yksi itsensä sabotoija. 

Arvaa kuka?

Siis kaikki tämä vapaus voi itse asiassa tuntua hyvin raskaalta ja surulliselta aluksi ja tunnemme pettymystä itsestämme, elämästämme, unelmistamme, maailmastamme. Jokainen kehomme solu haluaa sitä, mitä ikinä haluammekin, ja nyt enemmän kuin koskaan todella tiedämme, ettemme mitenkään voi jatkaa elämässämme eteenpäin ollen vähemmän, kuka todella tiedämme olevamme. 

Emme voi vain jatkaa sitä, mitä teimme aiemmin, emme voi palata tai pysyä siinä, mistä olemme jo siirtyneet energeettisesti eteenpäin. Meidän on tehtävä sitä, mitä meidän täytyy tehdä, ja tässä tarpeessa on voimakas "nyt tai ei koskaan" -tunne. 

Kuitenkin kaikki nämä jutut sisällämme ja ympärillämme kertovat meille, ettemme voi tehdä sitä, emme voi saada sitä, sitä ei tapahdu, se on mahdotonta. Niinpä tunnemme suuren osa ajasta olevamme jumissa ja hämmentyneenä. Haluamatta pysyä siinä, missä olemme, tai palata sinne, mistä tulimme, mutta tietämättä varsinaisesti, miten siirtyä eteenpäin.

Tunnemme näin, koska rajattoman vapauden käsitys ja todellisuus tuntuu täysin oudolta meille. Rajaton vapaus ei tietenkään ole vierasta meille, se on luonnollinen olotilamme. Kuitenkin olemme olleet ilman sitä niin kauan tai ainakin olemme olleet ilman sitä olemisen harhassa niin kauan, että olemme melkein unohtaneet, mitä sillä tehdään ja miten sitä käytetään. 

Olemme kuin vankeja, jotka on juuri päästetty vapaaksi vuosien pimeästä eristyksestä. Avoimen ja aurinkoisen taivaan valo voi helposti sokaista ja on itse asiassa fakta, että 2/3 vangeista rikkoo lakia taas vapautumisen jälkeen, koska he eivät tiedä, miten toimia terveellä ja voimaantuneella tavalla vapaina aikuisina. Vankilasta tulee mukavuusalue.

Emme voi antaa vanhan todellisuutemme olla mukavuusalueemme, koska kuten tiedätte, se ei oikeasti ole kovin mukava. Kyllä, osa siitä on ehkä antanut meille jotain, mitä tarvitsimme - esimerkiksi taloudellista turvaa - joten toinen syy, miksi meistä on niin vaikeaa päästää irti vanhasta ja hypätä pää edellä Äiti Maan rinnalla uuteen, on pelko, ettei uusi anna meille tarvitsemiamme asioita. Ironista on, että uudella ei ole ainoastaan potentiaalia antaa meille tarvitsemaamme, vaan myös avata ovia kokemuksiin ja tilaisuuksiin, joita emme ole koskaan ajatelleet edes pyytää. 

Nämä ovet eivät tavallisesti ole näkyviä vanhan elämämme perspektiivistä, joten niin paljon kuin rakastammekin saada takuita, ennen kuin teemme mitään dramaattisia muutoksia, usein vasta sitouduttuamme uuteen uusia ovia ilmestyy.

Miten tämä toimii reaalimaailmassa, kun on laskuja maksettavana ja lapsia elätettävänä? 

Pyydä, että sinulle näytetään silta vanhasta uuteen, mikä auttaa sinua pääsemään sinne helposti. "Vain luota" toimii, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty monille ihmisille. Siis jos "vain luota" kuulostaa sinusta vähän utopialta, pyydä siltaa. Älä pyydä käsivarret ristissä rinnan päällä asenteella "ok, jos minun on tarkoitus muuttua, todista se ja tuo minulle silta". Universumi ei tee työtä puolestasi ja se uskosi, ettei muutos ole oikeasti mahdollinen, mitätöi aidon halusi vetää sen puoleesi. 

Se tulee sinua yli puolivälin vastaan, jos otat ensimmäisen askeleen, mutta sinun on otettava tuo ensimmäinen askel. Silta on sinulle, jotka aidosti sydämesi ytimessä tiedät, että on aika tehdä muutos yhdessä tai useammassa elämäsi osassa, mutta et vain tiedä, miten päästä siihen. 

Pyydä siltaa sydämestäsi.

Yksi syy siihen, että tunnemme olevamme jumissa siirtyessämme "tästä siihen", on, että todellisesta voimastamme on tullut meille yhtä outo kuin vapaudestamme. Kuulemme unelmiemme ja halujemme äänen kutsuvan meitä aina kovempaa, mutta sisäinen äänemme ja uskomuksemme kertomassa meille, ettemme voi tehdä sitä, on ollut paljon kovempi pitkään. Olemme tottuneet siirtämään unelmamme, tarpeemme ja todelliset halumme sivuun ja sen tuloksena sisäinen voimamme tuntuu enemmänkin kuin sisäiseltä tyhjältä ilmapallolta.

Nyt on saatavilla satoja parannustyökaluja tarttumiseksi ongelmaan omistaa oma voimamme ja vapautemme, mutta sen voit tehdä heti, että yksinkertaisesti päätät "jo riittää". Sano itsellesi: "Puute, en usko sinuun enää … Rajoitukset, en usko teihin enää … Osani joka sanot, etten voi tehdä sitä, en usko sinuun enää." Visualisoi voimasi ja oikeutesi vapauteen, ikään kuin ne olisivat kauan sitten kadotettuja ystäviä. 

Syleile niitä ja sano: "Siitä on pitkän aikaa, en voi oikeasti muistaa, miten teitä käytetään tai miten tämä kaikki toimii, mutta olen valmis muistamaan. Näyttäkää minulle. Opastakaa minua." 

Toinen auttava asia voi olla jokin sellainen, mitä sanon päivittäin: "Olen harmoniassa parhaan mahdollisen itseni, parhaan mahdollisen todellisuuden ja parhaan mahdollisen eteenpäin liikkumisen kanssa."

Mikä on toivomasi unelma? 
Mitä jatkuvasti lykkäät tai mistä kerrot itsellesi, ettet voi tehdä sitä vielä, koska … Mistä tunnet luopuvasi seuraamalla sydäntäsi? 
Miksi sinusta tuntuu, ettei toivomasi unelma voi täyttää niitä tarpeita, mitä tyydytettiin vanhassa elämässäsi? 
Mitä olet toivomasi unelman osalta käyttänyt tekosyynä olla tavoittelematta sitä ja luomatta tai vetämättä puoleesi sitä? 

Käytä vähän aikaa näihin kysymyksiin vastaamiseen, jos olet valmis syleilemään vapauttasi, niin oudolta kuin se ehkä tuntuukin.

Tavallisesti epäitsekkäät ihmiset ovat nyt heräämässä omille tarpeilleen ja tämä tuntuu vieraalta, kun on laittanut koko elämän ajan toiset etusijalle. Tämä ei merkitse, että meistä tulee itsekkäitä ja ajattelemattomia, paremminkin käsitämme, että toisinaan emme ole ajatelleet itseämme ja nyt on aika tehdä niin. Hiekkaan piirretään viivoja kaikkialla, rajoja venytetään ja opimme, että joskus meidän on sanottava "ei" toisille ja "kyllä" itsellemme. Emme voi enää palvella toisia itsemme - todellisen itsemme - palvelemattomuudesta.

Laita aidon itsesi ruumiillistaminen ensimmäiseksi tärkeysjärjestyksessä nyt ja se toimii kompassina ja magneettina luodaksesi ja vetääksesi oikeita ihmissuhteita, oikeaa työtä, oikeaa palvelua ja monia oikeita asioita elämääsi. Tämä ruumiillistaminen varmistaa, että olet aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan (mistä monet ihmiset ovat huolissaan tällä hetkellä) ja myös opastaa sinua tekemään parhainta suurimmalle määrälle ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla kaikkien kannalta (mukaan luettuna itsesi). 

Auttamaan tässä ruumiillistamisessa "affirmoi": "Ajatukseni, sanani ja tekoni ovat harmoniassa aidon itseni kanssa."

Aito voima otetaan takaisin ja voi olla järkyttävää käsittää, miten paljon sitä olemme antaneet pois olemalla uskomatta itseemme, olemalla puolustamatta itseämme, olemalla olematta uskollinen itsellemme ja Rakastamatta itseämme. Ne päivät ovat ohi. 

Astumme Valon ja rakkauden aikaan. 

Emme "pehmoisella" new age -tavalla, vaan todellisella, käytännöllisellä ja sanojemme mukaan elämisen tavalla. Ne pelko- ja egopohjaiset päätökset joita olemme nähneet tehtävän hallituksissa, mediassa, suuryrityksissä ja pankkilaitoksessa, olivat perimmiltään tulosta valon puutteesta (totuuden tiedostaminen) ja Rakkauden puutteesta, erityisesti itsensä Rakastamisen puutteesta, mikä ilmentyy toisten rakastamisen ja huomioon ottamisen puutteena. 

Ne päivät ovat päättymässä. Ne eivät voi olla tämän siirtymän toisella puolella, yhtään enempää kuin pimeyttä voi olla, silloin kun olet Sytyttänyt Valon Kotiisi.

On aika uskoa Valoon ja Rakkauteen enemmän, kuin uskot niiden puutteeseen, ja uskoa niiden kykyyn muuttaa maailmaa - sisäistä ja ulkoista. 

Kun näet ja tunnet kaaosta - ja kaikkia uudistumisprojekteja edeltää jonkin verran kaaosta - luota tähän kykyyn. Luota omaan kykyysi - ei, vaan tee siitä oma kohtalosi - ollaksesi tuon prosessin voimakas osa.
-----------
Kuukausivisioita - maaliskuu 2012
VAPAUDEN OUTOUS

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: