WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Energiapisteet eli Chakrat


Kruunuchakra
 
Väri: Violetti
 
Sijainti: Päälaella

Tehtävä: 

Kosmisen energian vastaanottaminen ja universaali tietoisuus.

Kruunuchakra hallitsee käpyrauhasta, joka vastaanottaa ja varastoi valoa. Valo sisältää henkistä informaatiota ja tietämystä. Se sijaitsee päälaella, sen korkeimmassa kohdassa. Tämä henkinen keskus auttaa meitä kehittämään taiteellisuuttamme ja rakkautta elämään. Se auttaa meitä olemaan ystävällisiä ja ottamaan toiset paremmin huomioon.
Kun chakra alkaa avautua, alamme kiinnostua mystisistä ja yliluonnollisista asioista ja opetuksista. Kun se on tasapainossa, tulemme avoimiksi universaalille energialle ja meillä on pääsy tietoiseen ja alitajuiseen mieleemme. Kun chakrassa on liikaa energiaa (chakra pyörii liian nopeasti) se voi aiheuttaa turhautumista ja migreeniä.

Kun chakrassa on liian vähän energiaa (chakra pyörii liian hitaasti) se voi aiheuttaa päättämättömyyttä ja puutteellista fyysistä ilonkipinää. Kun kruunuchakra avautuu, hajoavat muiden chakrojen viimeisetkin tukkeumat ja niiden energiat alkavat värähdellä korkeimmalla mahdollisella taajuudella.

Otsachakra (Kolmas silmä)
 
Väri: Indigo
Sijainti: Kulmakarvojen välissä

Tehtävä: 

Intuitiivinen silmä, korkeamman yhteyden tiedostaminen

Kolmas silmä -chakra sijaitsee kulmakarvojen keskellä, hiukan kulmakarvojen yläpuolella. Se on yhteydessä aivoihin, silmiin, päähän, korviin, nenään, hermostoon, sekä aivolisäkkeeseen. Kun se on tasapainossa ja toimii täydellä potentiaalilla, se saa meidät näyttämään ja tuntemaan itsemme nuorekkaiksi, olemaan mieleltämme valppaita, avoimia, terveitä, irtaantumaan materiaalisen omistamisen tarpeesta, poistaa kuolemanpelon, avaa psyykkiset voimavaramme ja tuo esiin telepaattiset ja selvänäkemislahjamme.

Kun Kolmas silmä -chakrassa on liikaa energiaa (chakra pyörii liian nopeasti) meistä voi tulla ylpeitä, manipuloivia ja itsekeskeisiä. Kun Kolmas silmä -chakrassa on liian vähän energiaa (chakra pyörii liian hitaasti) meistä voi tulla yliherkkiä toisten tunteille, epävarmoja ja kykenemättömiä erottamaan oma ego korkeammasta minästämme.

Kun chakra ei ole tasapainossa, voimme kokea päänsärkyä, silmäongelmia, migreeniä, heinänuhaa, unettomuutta, hormonaalista epätasapainoa, vaikeuksia nähdä elämää eri näkökulmista, sekä vaikeuksia hallita oman elämämme kulkua.

Kurkkuchakra
 
Väri: Taivaansininen

Sijainti: Kurkun alue

Tehtävä: 

Huolehtia vuorovaikutuksesta ja kommunikaatiosta – kurkkuchakra on itseilmaisun, kommunikoinnin, luovuuden, totuuden, tahdon ja rehellisyyden keskus.

Kurkkuchakra sijaitsee kaulakuopan kohdalla. Se on yhteydessä hartioihin, keuhkojen yläosaan, kurkkuun, niskaan, suuhun, hampaisiin, korviin, kilpirauhaseen ja lisäkilpirauhaseen. Se vaikuttaa elimistössä lähinnä kilpirauhasen toiminnan kautta. Kilpirauhanen on tärkeä luuston ja sisäelinten kehittymiselle.

Se huolehtii ruumiillisen ja henkisen kehittymisen välisestä yhteydestä, sekä säätelee aineenvaihduntaa. Kurkkuchakra on myös yhteydessä kuuloon; se ohjaa verbaalista kommunikointia, mutta kun se on herätetty ja puhdistettu se myös edesauttaa telepaattisessa kommunikoinnissa ja informaation kanavoimisessa.

Kolmannen Silmän ja Kurkkuchakran energioiden yhdistyminen johtaa luovaan aktiviteettiin. Kun tämä chakra on tasapainossa keskitymme paremmin, olemme tyytyväisempiä, parempia puhujia, taiteellisesti inspiroituneita, sekä aktiivisemmin kiinnostuneita henkisen viisauden ja meditoinnin opiskelusta.

Kun chakra on tasapainossa, aineenvaihdunta toimii hyvin. Kun kurkkuchakrassa on liikaa energiaa (chakra pyörii liian nopeasti) se voi johtaa ylimielisyyteen, liialliseen puhumiseen, sekä itsekeskeisyyteen.
Kun kurkkuchakrassa on liian vähän energiaa (chakra pyörii liian hitaasti) seurauksena voi olla pelokkuutta, ujoutta, syrjäytyneisyyttä, sekä seksiin liityviä pelontunteita. Kun chakra ei ole tasapainossa, voit kokea uupumusta, paino-ongelmia, esiintymispelkoa, ruoansulatusvaivoja, kurkku- ja niskakipua.

Niskan jäykkyys voi olla merkki kykenemättömyydestä ilmaista tunteitasi verbaalisesti. Kykenemättömyys ilmaista tunteita voi johtaa turhautumiseen ja jännittymiseen. Sen jonka kurkkuchakra on epätasapainossa on vaikea rentoutua, hän saattaa olla kontrolloiva, itsepäinen ja suorasukainen.

Sydänchakra
 
Väri: Vihreä

Sijainti: Keskellä rintakehää

Tehtävä: 

Yhdistäminen Rakkauden avulla – sydänchakra on ystävällisyyden, toisten huomioonottamisen ja epäitsekkään toiminnan keskus.

Sydänchakra sijaitsee sydämen korkeudella, keskellä rintaa. Se on yhteydessä sydämeen, rintaan, keuhkoihin, käsivarsiin, hartioihin, käsiin ja kateenkorvarauhaseen. Sitä kutsutaan myös sielun portiksi. Sydänchakra on tasapainon keskus ja kolme sen alapuolella olevaa chakraa huolehtivat pääsääntöisesti vaistonvaraisista elintoiminnoista.

Yläpuolella olevat kolme taas ovat yhteydessä korkeampaan ja kehittyneempään tietoisuuteen. Sydänchakra säteilee voimakkaasti ulospäin ja sen säteily parantaa ja saattaa aikaansaada muutoksia myös muissa. Se saa haluamaan kosketetuksi tulemista ja haluamaan itse koskettaa.

Sydänchakran tehtävä on yhdistää Rakkauden avulla. Se on ehdottoman, pyyteettömän Rakkauden keskus ja se tekee meille mahdolliseksi paremmin ymmärtää elämänkokemustemme ja tunteidemme merkitystä. Kun sydänchakra on tasapainossa, otamme toiset huomioon, haluamme auttaa toisia, kasvamme kohti ehdotonta, vilpitöntä rakkautta.

Tämä tekee meistä ulospäinsuuntautuneita, ystävällisiä ja auttaa olemaan kosketuksissa omiin tunteisiimme. Kun sydänchakrassa on liikaa energiaa (chakra pyörii liian nopeasti) meistä voi tulle vaativia, ylikriittisiä, omistushaluisia, oikullisia ja “ehdollisen rakkauden” mestareita.

Kun sydänchakrassa on liian vähän energiaa (chakra pyörii liian hitaasti) se voi kehittää vainoharhaisuutta, tehdä riippuvaiseksi toisista ihmisistä tai jostain asiasta, saada aikaan hylätyksi tulemisen pelkoa ja jatkuvaa uudelleenvarmistumisen tarvetta. Jos koemme rakkaudettomuutta, hyljeksintää, tai tunnemme, että emme ole rakastettavia muiden silmissä, me usein suljemme sydänkeskuksen ja se luonnollisesti aiheuttaa ongelmia näillä alueilla.

Jos olemme herkkiä tuomitsemaan muita, niin helposti epäonnistumme oman itsemme tarkastelussa. Hyväksymällä omat vajavaisuutemme voimme ymmärtää ja suvaita niitä myös toisissa ihmisissä. Kun chakra ei ole tasapainossa se voi aiheuttaa korkeaa verenpainetta, astmaa, sydän- ja keuhkosairauksia.

Solar Plexus-chakra
 
Väri: Keltainen

Sijainti: Pallean yläpuolella

Tehtävä: 

Voiman ilmaisemisen ja tunteiden esiintuomisen keskus.

Tämän chakran avulla havaitsemme myös suoraan muiden ihmisten värähtelyjä. Solar plexuksen kautta otamme energiaa auringosta. Solar Plexus -chakra sijaitsee aivan navan yläpuolella. Se on yhteydessä ihoon, ruoansulatukseen, vatsaan, haimaan ja maksaan. Se yhdistetään älyyn, logiikkaan ja henkilökohtaisiin saavutuksiin, sekä pelkäämättömään, rohkeaan ja avoimeen kommunikointiin.

Chakra on yhteydessä egoon ja tunteisiin, siten se reagoi ajatuksiin jotka sisältävät huolia, hermostuneisuutta ja pelkoa. Suurella osalla meistä Solar Plexus-chakra menee jatkuvasti epätasapainoon tunteiden sekamelskan vuoksi.

Kun Solar Plexus-chakra on tasapainossa arvostamme itseämme ja muita, luotamme itseemme, olemme ulospäin suuntautuneita, hyväntuulisia, rentoutuneita, spontaaneja, esteettömiä, nautimme fyysisistä aktiviteeteista, hyvästä ruoasta, osoitamme tunteikasta lämpöä, olemme terveitä, rohkeita ja pystymme suuriin tekoihin.

Liiallinen energia chakrassa (chakra pyörii liian nopeasti) voi tehdä meistä ylikriittisiä, työnarkomaaneja, liiallisen täydellisyyden tavoittelijoita ja saada aikaan liioiteltuja tuntemuksia omista voimistamme. Liian vähän energiaa chakrassa (chakra pyörii liian hitaasti) voi aiheuttaa masentuneisuutta, epävarmuutta, yksinolemisen pelkoa, sekä fyysisesti mm. lihasten jäykkyyttä, vatsa- ja ruoansulatusvaivoja, alavatsan kipuja, maksaongelmia, sekä heikkoa yleistä elinvoimaisuutta.

Sakraalichakra
 
Väri: Oranssi

Sijainti: Navan alapuolella

Tehtävä: 

Tunteiden, ruoansulatuksen ja seksuaalisuuden keskus; huolehtii sukupuolten välisistä ihmissuhteista ja seksuaalienergiasta, puhdistaa ja käynnistää tunteita ja fyysisiä prosesseja.

Sakraalichakra sijaitsee noin neljän sormenleveyden verran navan alapuolella. Se on yhteydessä munasarjoihin, kiveksiin ja eturauhaseen. Se vaikuttaa näiden erittämien hormonien kautta. Sakraalichakra on keskittynyt elämän nautintoihin, joten se jonka energiat ovat keskittyneet tähän chakraan on kiinnostunut sensuaaleista nautinnoista ja kokemuksista.

Kun chakra on tasapainossa kuukautiset ja vaihdevuodet sujuvat ilman komplikaatioita, kuten muutkin hormonaaliset muutokset sekä miehillä että naisilla, olemme kosketuksissa omiin tunteisiimme, meillä on hyviä ja lämpimiä ihmissuhteita, hyvä suhde seksuaalisuuteemme, olemme tyytyväisiä itseemme, luotamme toisiin ja olemme tasapainossa ruoan suhteen.

Kun chakrassa on liikaa energiaa (chakra pyörii liian nopeasti), se voi aiheuttaa ylitunteellisuutta, aggressiivisuutta, liiallista kunnianhimoa, manipuloivaa käytöstä, ylihemmottelevuutta, sekä pakkomiellettä seksiin. Kun energiaa on liian vähän (chakra pyörii liian hitaasti) se voi aiheuttaa yliherkkyyttä, ujoutta, mielipahaa, luottamattomuutta ja syyllisyyttä.

Epätasapaino chakrassa voi aiheuttaa virtsarakko-, ja munuaissairauksia, verenkiertoongelmia, mielialan muutoksia ja erittäin vaativaa käyttäytymistä. Epätasapainot Sakraalichakrassa aiheutuvat usein mm. riippumisesta kiinni vanhoissa ideoissa, käsitteissä ja olosuhteissa, joista meidän olisi pitänyt jo kauan aikaa sitten luopua.

Juurichakra
 
Väri: Punainen

Sijainti: Välilihassa

Tehtävä: 

Ohjaa selviytymistarpeita ja itsesuojeluvaistoa; yhdistää meidät fyysiseen maailmaan aineellisten tarpeiden tyydyttämisen, olemassaolon ylläpitämisen ja oman lajin säilyttämisen kautta.

Juurichakra sijaitsee selkärangan juuressa, peräaukon ja sukupuolielinten välissä. Se on yhteydessä lisämunuaisiin, vereen, selkärankaan, hermostoon, sukuelimiin, sääriin ja luustoon. Juurichakra on ns. maadoituschakra.

Kun energiamme on keskittynyt Juurichakraan, voimme kokea pelkoa loukatuksi tulemisesta sekä fyysisessä että psyykkisessä mielessä, tai olla vahvasti taipuvaisia loukkaamaan muita. Fyysisesti se vaikuttaa meihin ohjaamalla adrenaliinin ja noradrenaliinin erittymistä.

Kun chakra on tasapainossa, se tuo elinvoimaisuutta, hyvinvointia, juurtumisen ja keskittymisen tunteita, seksuaalista hellyyttä ja itsehillintää. Kun chakrassa on liikaa energiaa (chakra pyörii liian nopeasti) se voi johtaa aggressiivisuuteen, määrääväisyyteen, egoismiin tai seksuaaliseen pidättyväisyyteen.

Kun chakrassa on liian vähän energiaa (chakra pyörii liian hitaasti) siitä voi seurata epävarmuutta ja masennusta, tahdonvoiman puuttumista esim. oman elämän päämäärien toteuttamiseen, kiinnostumattomuutta tai vastenmielisyyttä seksiin, epävarmuuden tunnetta, levottomuutta ja huolestuneisuutta. Joitakin fyysisiä sairauksia saattaa esiintyä, kun chakra on epätasapainossa: selkäranka- ja sääriongelmat, kivessairaudet.

Lähde: Saul von Bell

Ei kommentteja: