WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 4. helmikuuta 2012

MIKSI TEITÄ EI OLE KUTSUTTU TOIMINTAAN ?


Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
31.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat Ystävät,

Tuntuuko siltä, ettet kuulu mihinkään ja kuitenkin tiedät, että Sinun on tehtävä jotain tärkeää, jotain erityistä?

Tällaisia ovat tunteet tällä viikolla ja muutaman päivän eteenpäin. Olette siirtyneet uuteen aikaan ja uudelle maapallolle. Olette eri ihminen, kuin olitte muutama viikko sitten, mutta ette ole kenties löytänyt vielä omaa paikkaanne, omaa roolianne.

Vaikka löydättekin oman paikkanne kuuntelemalla sisäistä olemustanne, tuo ajatus häiritsee fyysistä itseänne.

Tunnette ja aistitte myllerryksen maan päällä - ja haluatte tehdä oman osanne maapallon siirtämiseksi iloon. Ei huomenna, ei ensi kuussa, vaan nyt. Vähän kuin se nuori mies, joka värväytyi välittömästi kumpaankin maailmansotaan.

Tiedätte, että teillä on tärkeä rooli esitettävänä tässä ihmeellisessä siirtymässä. Ja tiedätte että tuo siirtymä tapahtuu nyt. Miksi teitä ei siis kutsuta palvelukseen, toimintaan?

Halunne palvella nyt on itse asiassa osa iloanne. Se vastaa valmistumista insinööriksi ja sitten toimistotehtävän löytämistä. Vaikka toimistotyö maksaa vuokranne, teitä kutkuttaa suunnittelu ja rakentaminen.

Ja näin tapahtuu, sitten kun aika on oikea teille. Olette valotyöntekijä, joka luo uutta maailmaa.

Tiedämme, että sanoillamme on vähän merkitystä, kun tunnette voimattomuutta muuttaa maapallon tuskaa ja pelkoa. Älkää tunteko, ettei teillä ole lisäarvoa. Auringonsäteenne, ilonne, lisääntyy pitkälle yli kaiken, mitä voitte kuvitella. Ja kuitenkaan ilonne ilmaiseminen ei ole kaikki, mitä haluatte tehdä auttaaksenne tämän uuden maapallon luomisessa.

Olette valotyöntekijä, mikä tekee siirtymää valoa nopeammin. Mutta olette myös fyysinen olento. Ensin solujenne on sopeuduttava uuteen sinuun. Toiseksi teidän täytyy harjoitella uusia taitojanne. Vähän kuin jalkaproteesin saaminen. Teidän on harjoiteltava kävelemistä uudella jalalla joissain terveydenhoitopaikassa, ennen kuin kävelytätte koiraanne naapurustossa.

Kyse ei ole siitä, että teidän täytyy harjoitella uuden ajan taitojanne kuukausia tai vuosia. Sen sijaan teidän tarvitsee ilmaista iloanne ja loppu seuraa, myös globaali roolinne.

Olette valotyöntekijöitä ja tienraivaajia, jotka kulkevat valoa nopeammin. Mutta fyysisen olemuksenne on käsiteltävä uusia taitojanne, ennen kuin pätevöidytte globaaliin rooliinne.

Silloinkin kun olette näyttämöllä, kohdevalo osuu vain esiintyviin tanssijoihin. Jos olette esiintyvä tanssija, toiset odottavat teidän tietävän vastaukset kysymyksiinsä rakkaudesta ja ilosta - olette tienraivaaja.

Ja jos odotatte kohdevaloa, hyvin todennäköisesti teistä tuntuu, että te ette ole varma, esiinnyttekö asianmukaisesti. Tietysti esiinnytte upeasti, muttei ole teidän vuoronne. Fyysinen olemuksenne ei ole valmis "kävelyttämään koiraa" uudella jalallanne tai uusilla taidoillanne. Olette näyttämöllä. Fyysinen olemuksenne tarvitsee vain vielä vähän aikaa.

Onko teidät värvätty? Kyllä. Mutta teitä ei ole vielä nimitetty ryhmäänne. Olette valotyöntekijä ja tienraivaaja, jolla ei ole vielä seuraajia - yhtä tai miljoonaa ihmistä - koska fyysinen olemuksenne tarvitsee vielä lisää aikaa taitojenne hiomiseen.

Olette kaikki lopulta kohdevalossa. Jotkut vähän pikemmin kuin toiset. Mutta kaikki vuoden 2012 loppuun mennessä.

Kiihkeä aktiivisuutenne ja pelkonne siitä, että te ette ole riittävän hyvä tai oikeassa paikassa, eivät liity mitenkään siihen, milloin kohdevalo osuu teihin. Fyysinen kehonne sanelee nyt, milloin otatte vastaan globaalin roolinne.

Ajatelkaa jotakuta, joka haluaa hypätä laskuvarjolla lentokoneesta. Hän on ehkä laskuvarjohyppääjä sydämeltään, mutta hän ei osaa hypätä, ennen kuin hänen kehonsa tottuu siihen vaadittavan koulutuksen myötä.

Ja näin on sinulla. Olet valotyöntekijä, joka odottaa kohdevalon löytävän sinut - kuten tapahtuu pian. Heti kun fyysinen olemuksesi yhdistyy onnistuneesti nopeisiin muutoksiin, joita käyt läpi - mukaan luettuna kokonaisuutesi viipaleiden lisääminen ja kommunikointi sydämen kautta. Niin olkoon. Aamen.
MIKSI TEITÄ EI OLE KUTSUTTU TOIMINTAAN ?


----------- Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: