WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 23. tammikuuta 2012

SEITSEMÄN AJATTELUKERROSTA

SEITSEMÄN AJATTELUKERROSTA - OSA 1

Kirjoittanut Jim Self (lightworker.com/spectrum )
5.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Otteita nettiseminaarista

Kuten tiedät, mielemme voi olla toisinaan erittäin äänekäs. Kun tämän siirtymän kehittyminen jatkuu ja se laukaisee pintaan ja siirtää ulos lisää sitä, kuka emme ole, ajatustemme liikkumisaskelten tai -tasojen ymmärtäminen voi olla hyödyllistä niiden hallinnassa. Siirrymme eteenpäin ja alamme määrätä enemmän jokaista ajatustamme, jokaista tunnettamme ja jokaista tekoamme joka hetki. Ajatuksia on monilla voimakkuustasoilla - tietämisen täydellisestä hiljaisuudesta, huutavaan ja riitelevään sisäiseen ääneen. Vaikka ajattelussa on monia tasoja tai kerroksia, pidetään asia yksinkertaisena ja puhutaan seitsemästä selvästä tasosta, jotka ovat meidän kaikkien ulottuvilla.

Kun teemme tämän, älä lukkiudu näiden tasojen tiukkoihin rajoihin. Niiden välillä on itse asiassa virtausta. Virtaus yhdestä ajattelukerroksesta toiseen on samanlaista kuin päivän koittamisen katseleminen. Esimerkiksi et voi helposti tunnistaa katsomalla taivaalle, että klo on 6.30 tai 6.32. Aurinko nousee ja taivas muuttuu vähitellen pimeydestä valoon. Hetki sitten oli vielä ennen aamunkoittoa. Nyt aurinko loistaa ylhäältä.

Ensimmäinen ajattelukerros

Ensimmäisellä ajattelutasolla vain puhumme ajattelematta paljonkaan, mitä sanomme. Näemme tätä tapahtuvan joka päivä. Mies lentokentällä vain hölöttää merkityksettömiä kommentteja. Nainen papattaa, ikään kuin hänellä ei olisi mitään suodatinta. Kaksi minuuttia myöhemmin he eivät muista, mistä he puhuivat. Toimiessaan tällä ajattelutasolla ihminen ei yleensä tiedosta tiedostamattomuuttaan ja hän elää päiväänsä oletustilassa, tietoisen ja tarkoituksellisen elämisen sijasta. Ne jotka eivät ole heränneet henkisesti, elävät tässä. Ja ne jotka ovat enemmän hereillä ja itsetietoisia, voivat edelleen löytää itsensä tästä ajattelukerroksesta.

Saatat ehkä ottaa projektiksi tietoisemmaksi tulemisen, silloin kun olet tässä kerroksessa. Pane merkille, kun teet tarpeettomia kommentteja, juoruilet tai edistät äänekästä keskustelua. Silloin kun alat tulla tietoiseksi tästä ajattelukerroksesta, alat nopeasti olla osallistumatta tiedostamattomaan papatukseen. Teet parempia valintoja siitä, miten esitellä itsesi ja missä ajattelukerroksessa haluat elää.

Toinen ajattelukerros

Tämä on kerros, missä sinulla on keskusteluja tai väittelyjä toisten ihmisten kanssa omassa päässäsi. Menet edestakaisin mielessäsi tilannetta ja sitä, miten olit oikeassa, huono, väärässä tai loukkaantunut. Nuhtelet toista ihmistä siitä, miten hän oli väärässä, huono, loukkaava tai typerä. Syyllisyys ja syyttely asuvat täällä. Niin myös katkeruus ja kosto. Kaikki nämä ajatukset voivat olla hyvin, hyvin äänekkäitä ja kuluttavia joskus.

Vaikkei puhuta, tällä ajattelutasolla on myös suhde telepatiaan ja selväkuuloisuuteen, koska tuo keskustelu mitä käyt päässäsi, on erittäin todellista tuolla hetkellä ja se tapahtuu. On tuo ihminen sitten vieressäsi tai tuhannen kilometrin päässä, tuo keskustelu tapahtuu. Energiatasolla tuo toinen ihminen voi tuntea energian, jonka heität hänelle. Tämä on myös kerros, missä todellisuudessa haluat kirota edessäsi seisovan ihmisen: "Sinä typerys, idiootti tai pölkkypää", mutta hymyiletkin sen sijaan miellyttävästi ja jatkat väittelyä hänen kanssaan päässäsi.

Ensimmäisen ajattelukerroksen tapaan tässä on valtavasti sisäistä liikettä. Kummassakin kerroksessa edelleen "jatkat" tai olet kiinni tilanteessa hiljaisuuden sijasta.

Kolmas ajattelukerros

Tässä kolmannessa kerroksessa selvität asioita, teet strategioita ja ratkaiset ongelmia. Täällä on vielä vähän liikettä ja sisäistä, edestakaisin pallottelevaa keskustelua. On edelleen jossain määrin sitoutumista ja tunnekiinnittymistä.

"Kokeilin kolmea eri asiaa ja tiedän, ettei tämä seuraava tapa toimi. Miten voin saada tämän tietokoneongelman selvitytettyä ennen määräaikaa?" Tai "Okei, sanoin "hei" hänelle, muttei hän nähnyt minua. Mitä teen nyt saadakseni hänen huomionsa?" Tai "Mitä tuossa merkissä sanotaan? Se näyttää hyvin mielenkiintoiselta."

On edelleen vähän kurittomuutta, vaikkei niin huutavaa ja voimakasta kuin kahdella ensimmäisellä tasolla. Mielesi pallottelee yrittäen löytää vastausta. Etsitään ulkoapäin vastausta sen sijaan, että vedetään henkeä, hiljennytään ja sallitaan vastauksen tulla ulottuville.

Neljäs ajattelukerros

Tämä kerros on paikka, minkä määrittelen pohdiskeluksi. Se on utelias ja rento yhdistymättä tilanteeseen. Tämä on ensimmäinen sitoutumaton ja panostamaton ajattelukerros. Utelias: "Mietin, miten se toimii" tai "Mistä se tuli?" tai "Miten mielenkiintoinen tilaisuus". Ei ole mitään tunnekiinnittymistä vastauksiin tai mahdollisuuksiin eikä niiden tuomitsemista tai ennalta määrittelyä.

Monta kertaa pääset tähän rentoon kerrokseen, silloin kun et ole stressaantunut tai sinua ei pusketa tai sinuun kohdistuu vähän ulkoisia vaatimuksia tuolla hetkellä. Alat ehkä ajatella: "No, on kenties aika miettiä muuttoa. Mietin, missä haluaisin asua." Tämä on kysymys ilman vastauksen määrittelyä. Kysymys on avoin. Vastaus ilmestyy sinne, missä tuo latautumaton kysymys esitetään. Sinun täytyy vain sallia se eikä "siirtyä" ajattelustasi etsimään vastausta. Vastaus ja sitä ympäröivät ajatukset tulevat sitten tietoisuuteesi laajemmasta mahdollisuuskentästä: "No, jos menen Porlandiin, Oregoniin, saan tämän kokemuksen, mutta jos menen Tokioon, saan tuon kokemuksen ja sitten voisin aina muuttaa Perthiin Australiassa ja saada tämän." Prosessi kehittyy itsestään ja katselet prosessia neutraalin uteliaisuuden tilasta. Tässä ajattelukerroksessa joku voi sanoa sinulle: "Oletko miettinyt Boulderia Coloradossa?" ja olet riittävän avoin miettiäksesi sitä torjumatta tai tuomitsematta tuota mahdollisuutta. Ei mielipidettä, vain uteliaisuutta.

Kokeile sitä. Tunne ero - ja kerro meille, mitä havaitset.

-----------
SEITSEMÄN AJATTELUKERROSTA - OSA 2

Kirjoittanut Jim Self (lightworker.com/spectrum )
7.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Otteita nettiseminaarista.

Viime kuussa puhuimme neljästä ensimmäisestä ajattelukerroksesta, miten tunnistaa ne ja elää niissä tietoisena ja tarkoituksellisesti. Jatketaanpa kolmeen viimeiseen ajattelukerroksen. Ajatustesi kulkuaskelten tai -tasojen tunnistaminen ja ymmärtäminen voi olla hyödyllistä niiden hallitsemisessa. Ja perimmiltään sen valitsemisessa, missä kerroksessa haluat elää.

Kuten sanoin aiemmin, älä lukitse näitä kerroksia tiukkarajaisiksi. Niiden välillä on virtausta.

Viides ajattelukerros

Tässä ajattelukerroksessa asioista alkaa todella tulla luovia ja hiljaisia. Tässä tietoisuutesi alkaa luonnostaan vetää yhteen monia leijuvia ja uteliaita osia, yhdistää ne syvempään tiedostamattomaan puoleesi ja järjestää niitä niin, että sinusta tulee tietoisempi, keskittyneempi ja kykenevämpi luontaisen tietosi kanssa. Tämä kerros on uteliaasti kiinnostunut neljännestä kerroksesta (mahdollisuuskenttä) ja tuo sen mielen höyläpenkille järjesteltäväksi ja todellisemmaksi mahdollisuutena. Tätä ei tehdä suuremmalla ajattelulla tai keskittymisellä, vaan suuremmalla hiljaisuudella, sallimisella, paikoillaan olemisella ja luottamuksella.

Täällä "Mietin, mihin haluaisin muuttaa" kehittyy muotoon "Kyllä, Boise Idaho tuntuu harmoniselta, oikealta ja hyvältä" eikä tarvitse ponnistella tai huolehtia tai selvittää. Tässä ajattelukerroksessa eläminen on taianomaista, vaikka kyse ei olekaan taiasta. Se on inspiroitunutta. Monet taiteilijat ja kirjoittajat luovat tästä kerroksesta. Luomisprosessi vain virtaa ja kirja kirjoittaa itse itsensä.

Kuuden ajattelukerros

Tämä kerros on samanlainen kuin upea meditointi, missä huomaat istuvasi helposti hiljaa kolme tuntia ja ajattelet: "Tässä on hyvä, en halua nousta ylös." Tämä on äärimmäisen hiljainen paikka, missä alat päästä syvempiin tietoisuuskenttiin. Alat ajatella (tai paremminkin olla olemassa) ajattelematta. Alat saada tietoisen pääsyn siihen suuruuteen, joka olet. Tässä paikassa alat saada tunteen voimakkuudestasi hyvin positiivisena sanana, olemuksestasi ja siitä, mihin kykenet. Kosketat kykyäsi ajatella ja tehdä asioita toisten vaikuttamatta. Tässä jokin ajatus on ensimmäinen ajatus.

Tässä luomissäteitä aletaan todella käyttää tilaisuuksien järjestelemiseksi ilman mitään rajoja. Vaikka ei-ajattelu on ajattelua sanoina, kaikki tulee sinulle vaivattomasti. Tässä ajattelukerroksessa käytetään paljon kolmannen kerroksen työtä. Alat leikkiä viidennen ulottuvuuden ajassa, missä aika, paikka ja gravitaatio toimivat erilailla, kuin ymmärretään 3D:ssä. Alkemia tässä alkaa olla sellaista, missä järjestelet uudestaan ajatustaajuuksia, muutat aineen harmonioita ja käytät rakkauselementtejä niin, että järjestelet uudestaan molekyylejä ja alat tuottaa välittömästi samanaikaisessa ajassa sen, mitä haluat.

Voitko saada sen tapahtumaan tässä hetkessä? Vastaus on "kyllä" - mutta et, jos kolmen ensimmäisen ajattelukerroksen melu on tapanasi. Kun leikit tällä ja tulet taitavammaksi, luoden lisää malleja, lisää luomisalustoja, lisää elämisrakenteita, olet suurimman osan päivästäsi näissä viidennessä ja kuudennessa kerroksessa. Voit sitten tehdä sen, mitä tarvitaan, lisävalon päästämiseksi kehoosi. Voit rakentaa yhtenäisiä tietoisuuskenttiä, joista tulee yhtä tämän mahdollisuuskentän kanssa. Tässä tilassa alat tuntea itsesi sieluna ja täysin integroituna Luojan luovaan, universaaliin mieleen. Se on saavutettavissa täysin tietoisesti tällä hetkellä ja harjoittelet ja elät kuudennessa ajattelukerroksessa.

Seitsemäs ajattelukerros

Seitsemäs ajattelukerros on määrittelemätön. Sitä kuvaamaan ei ole sanoja. Siinä sinä ja "tuo ajatus joka ajatteli sinut olemaan" ajattelette yhdessä. Jos minun pitäisi reunustaa tätä joillain määritelmillä, voisin sanoa, että tämä kerros on paikka, missä sinulla on suhde sielusi kanssa. Tämä voi olla käsittämätöntä sinulle. Sielullasi on erittäin paljon tekemistä sinun luomisesi kanssa - Luoja loi sinut, mutta sielukin loi sinut. Ja silloin kun sielu, Luojan korkeammassa aspektissa, ja sinä alatte ajatella yhdessä yhtenäiskentässä, et ole enää 3D-olento. Alat leikkiä hyvin tietoisesti viidennessä, kuudennessa ja seitsemännessä ulottuvuudessa. Tässä olet noiden ulottuvuuksien asukas.

Tässä kohtaa sinulla ei ole fyysistä kehoa sellaisena, kuin tunnet sen nyt, mutta sen sijaan sinulla on valokehon versio. Sekin voi olla fyysinen. Valokeho on nyt tulossa hyvin meidän kaikkien ulottuville, mutta tuon valokehon luomiseksi nämä laajentuneet valotasot on tuotava tähän muotoon mentaali- ja tunnekehon kautta. Ja noissa kehoissa pidämme kolmannen ulottuvuuden vastustusta, katkeruutta jne. Siellä rumat ajatukset ja rumat tunteet asuvat.

Tämän siirtymän pääasiallinen tarkoitus on, että tulet tietoiseksi tietoisena olemisesta, tiedostat tiedostamisen ja integroit riittävästi valoa mentaali- ja tunnekehoosi siihen pisteeseen saakka, missä sinulla ei ole noita rumia tunteita ja ajatuksia, noita reaktioita ja vastustuksia. Silloin kun pystyt puhdistamaan tuon energian tunne- ja mentaalikehostasi, voit alkaa leikkiä kuudennessa ja seitsemännessä ajattelukerroksessa. Alat muuttaa fyysisyyttäsi tiheästä hiilikehosta, joka ei ime valoa, tuohon kristallivaloon, mikä sallii fyysisen kehosi hyvin merkittävän transformoitumisen. Tämä mahdollisuus on ulottuvilla tällä hetkellä. Se on tehtävissä tällä hetkellä ja tämä on kurssi, mitä tavoittelemme kaikessa tässä työssä nyt. Tämä on tavoitteemme.

Tätä alkaa tapahtua tuossa seitsemännessä ajattelukerroksessa, mutta se mitä juuri kuvasin, ei tarkasti puhu siitä, mikä on mahdollista. Ja olemme pääsemässä lähemmäs noiden sanojen löytämistä.

Siihen saakka toivon, että tämä on auttanut sinua samaan paremman tuntuman seitsemään ajattelukerrokseen ja että olen luonut rakenteen, millä voit paremmin seisoa ja tulla tietoisemmaksi ja tietoisemmaksi sisäisistä toiminnoistasi. Kun teet sen, kun sinusta tulee ajatustesi ja malliesi hiljainen tarkkailija, melu vähenee. Vallitsee ymmärryksen ja tiedon hiljaisuus. Ja juuri siihen ihmiskunta on matkalla. Olet kisan kärjessä. Olet suuri ja tärkeä ja sinulla on paljon annettavaa. Ja nyt on aika tuntea itsesi.

Olkoon kokemuksesi naurua ja hiljaisuutta matkallasi Kotiin.

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: