WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 28. tammikuuta 2012

MUUNNA KOLLEKTIIVITUNTEITA



Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Uutiskirjeestä 17.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
Syleilemme Teitä täällä kiitollisuudellamme ja annamme tunnustusta rohkeudestanne, kun uudistatte harhaa uhrista todelliseksi kanssaluojaksi, mitä olette. Jatkamme teidän kutsumista laajentamaan tietoisuuttanne ja hyväksymään sen, että olette moniulotteinen. On tärkeintä, että otatte omaksenne tämän todellisuuden, ollessanne ruumiillistuneena fyysiseen muotoon.

Fyysinen keho on vuorovaikutuksessa tiheän kolmannen ulottuvuuden kanssa. Tietoinen ja tiedostava moniulotteinen itse, joka on läsnä kehossa, voi transformoida ja transformoi kaikkea, mitä tarjotaan ihmiskokemuksenne kautta. Tässä uskomattomassa jumalaisessa kumppanuudessa fyysisen itsen ja moniulotteisen itsen välillä annetaan kaikki todellinen työ ja palvelu.

Silloin kun kutsut tätä heräämistä, kun syleilet tätä mahdollisuutta, sinua muutetaan henkilökohtaisesti voimakkaasti. Tämä on todellista evoluutiota. Kehosi uudelleenkalibroidaan, mikä sallii korkeampien taajuuksien ja tietoisuusvärähtelyjen hyväksymisen ja aktivoimisen. Sinä ja kaikki ihmiset ovat käyneet ja käyvät läpi ilmiömäistä metamorfoosia. Ihmiskehon joka solu muuttuu vastaanottamaan enemmän ja enemmän korkeita valotaajuuksia. Jatkamme sinun muistuttamistasi siitä, että sinusta on tulossa todellinen valo-olento.

Kun teet tämän, moniulotteisen itsesi kaikki lahjat ja kyvyt tulevat mukaan ja ovat kehon käytettävissä tässä aikakehyksessä nyt. Useammat ja useammat yksilöt kokevat ns. paranormaaleja taitoja ja kykyjä. Olemme usein kutsuneet sinua tunnistamaan ja sallimaan näiden voimien ja lahjojen tulemisen esiin.

Nyt sinun on aika todella kunnioittaa ja hyväksyä, että olet telepaattinen, kykenevä lähettämään ja vastaanottamaan kommunikointia mielestä mieleen; olet selvätuntoinen, kykenevä aistimaan ja tuntemaan tunteita ja värähtelyjä; olet selväkuuloinen, kykenevä kuulemaan sisäistä opastusta ja ymmärtämään selittämätöntä tietoa; olet selvänäköinen, kykenevä näkemään fyysisen tason ulkopuolelle.

Kutsumme sinut aloittamaan näiden kykyjen käyttämisen. Harjoittele päivittäin, mikä tuo ne etualalle. Pane merkille, kun käytät jotain näistä taidoista. Se on kuin mikä tahansa fyysisessä todellisuudessasi: kun keskität aikomuksesi ja oman henkilökohtaisen voimasi luomiseen, se ilmentyy. Tämä on sinulle aikaa toivottaa tervetulleeksi nämä hienovaraiset lahjat ja hioa niitä tehokkaiksi. Sinulla on menneisyydessä ollut kokemuksia, kun yksi näistä taidoista ja kyvyistä on tullut esiin ja esittäytynyt sinulle. Älä sivuuta noita kokemuksia - itse asiassa tee parhaasi muistaaksesi, milloin käytit jotain näistä ns. paranormaaleista taidoista.

Hyväksy, että sinua kalibroidaan uudelleen, että jokaista soluasi muutetaan valovärähtelyllä. Sinua hienoviritetään käyttämään moniulotteista nerouttasi fyysisessä kehossa ollessasi. Näin todella transformoit tätä planeettaa ja todellisuuttasi.

Astu täysin voimaasi ja käsitä, että kun ylläpidät näitä tietoisuusvärähtelyjä, tarjoat sitä kaikille niille, joita kohtaat päiväsi joka hetki. Itse asiassa laukaiset toisia muistamaan, keitä he ovat, ja laukaiset heidät oivaltamaan moniulotteisen neroutensa. Tuet todellista tietoisuusevoluutiota toisissa. Näe heidät itsesi kaltaisina valo-olentoina. Kuvittele lähettäväsi heille ajatus rauhasta ja hyvinvoinnista. Harjoittele tietoisesti telepatiaasi. Luota meihin: käytät telepatiaasi koko ajan, et vain ole tietoinen siitä. Kuitenkin verhon ulottuvuuksien välillä tullessa läpinäkyvämmäksi, niin hyväksyessäsi kumppanuuden moniulotteisen itsesi kanssa käsität, miten paljon itse asiassa vaikutat toisiin ja maailmaanne.

Nouse ylös tässä uudessa syklissä ja tunnusta, että olet sen todellisuuden kanssaluoja, mitä koet. Muistutamme sinua taas kerran päästämään irti kaikista tunnekysymyksistäsi, jotka eivät tue sinua tai halujasi. Päästä irti peloistasi, katkeruudestasi, syyllisyydestäsi. Päästä irti kaikesta surusta ja murheesta, joita kannat kehossasi. Lakkaa kertomasta tarinaasi, joka vahvistaa noita heikentäviä tunteita. Ei ole uhreja, vaan on voimakkaita olentoja, jotka kokevat voimattomuuden harhaa.

Käsitä, että silloin kun moniulotteinen tietoisuutesi on tervetullut, kutsuttu ja täysin läsnä fyysisessä kehossasi, syntymäoikeutesi ja kosminen vastuusi on transformoida kaikkia toimimattomia malleja, kaikkea hyväksikäyttöä mitä on koettu tai nähty, kaikkia ristiriitavärähtelyjä energiakentästäsi sekä ihmiskunnan tietoisen kokemisen energiakentästä. Käsitä, että tänä aikana monet sotilaat palaavat kotiin ja heidän tunnekenttänsä kantaa voimakkaita ahdistuksen ja pelon värähtelyjä. Tue ja auta näiden tiheiden värähtelyjen muuntamisessa kollektiivissa.

Muista, että olet empaattinen, olet selvätuntoinen ja tunnet kollektiivin ahdistusta. Joka kerta kun värähtelet pelkotaajuutta, vedät sitä pelkoa tai alat resonoida sen pelon kanssa, mitä on sisällä ja mitä toiset tuntevat. Opettele olemaan kieltämättä sitä, mitä tunnet tai nappaat toisilta. Käsitä, että silloin kun värähtelet stressi- tai pelkotaajuutta, se yhdistyy samanlaisiin taajuuksiin kollektiivissa. Tämä on sitä todellista vetovoimanlakia, mistä kaikki puhuvat. Kaikki alkavat oivaltaa tämän kyvyn tuntea kollektiivi. Tunnevärähtelyt jaetaan.

Tämä on yksi energiakenttä, mihin kaikki yhdistyvät. Saatat tuntea itsesi yksilöksi, jolla on henkilökohtainen elämä ja toiminta, kuitenkin yksilönä nappaat aina toisten energiapuumerkkejä, erityisesti perheessä. Tämä voi antaa sinulle yhden suurimmista haasteistasi, kun muunnat jotain tiheää toimimatonta muistoa tai tunnetta, mikä on saatu aikaan ydinperheessäsi. Kutsumme sinua ajattelemaan tätä upeana tilaisuutena, eikä jonain sellaisena mitä et voi käsitellä tai muuttaa.

Toisten tunteiden tuntemisen lahjaa ja kykyä pitää kunnioittaa eikä sulkea sitä kaikilla monilla tavoilla, joilla ihmiset ovat oppineet sulkemaan paranormaalit kyvyt. Olet täällä taivaallisena, jumalaisena olentona todella muuntamassa näitä tiheitä ja raskaita taajuuksia. Kosmisena alkemistina olet täällä muuntamassa näitä tiheitä toimimattomia malleja, joita on ollut kolmannessa todellisuusulottuvuudessa tällä planeetalla aionien ajan.

Sinua kannustetaan ja kutsutaan osallistumaan useille kanssaluomisen tasoille. Yksi on ennakkoluulojen, vihan ja puutteen tiheiden mallien sekä voimattomuuden ja havaittujen rajojen harhakuvien tietoinen muuttaminen. Toinen uskomaton taito sinulle käytettäväksi usein ja tehokkaasti on kohottavien taajuuksien ja rakkauden, ilon, kiitollisuuden ja arvostuksen värähtelyjen generoiminen. Tulvi sydämestäsi näitä yhtenäisiä tunteita energiakenttään. Harjoittele tätä. Tule tehokkaaksi. Tule aidoksi mestariksi, joka olet.

Lakkaa kysymästä, mikä on sieluni tarkoitus. Tämä on palveluasi, tehtäväsi. Tämä on varmasti päätarkoitus, kun löydät itsesi tältä planeetalta tänä aikana. Käsitämme, että haluaisit ehkä eri tehtävän, syvällisempää palvelua. Tunnustamme myös, että on monia muita lahjoja, joita tuot tähän evoluutioon. Anna meidän kuitenkin vakuuttaa, ettei ole suurempaa palvelua kuin rakkauden ja myötätunnon generoiminen sydämesi maljasta tähän todellisuuteen. Ei ole suurempaa palvelua kuin säteillä tietoisuutesi valoa pimeyden ja tiedostamattoman toimimattomuuden, ennakkoluulojen ja vihan paikkoihin ja kaikkeen toimintaan, mikä heikentää elämää.

Tämän tehtävän ei tarvitse olla ylivoimainen, vaikea tai haastava. Muista, ettet ole yhtä kuin kehosi - olet jumalainen, moniulotteinen olento. Kutsu tunteita tulemaan ja jos ne ovat vähemmän kuin elämää parantavia, muunna ne. Korvaa nuo tunteet, joita taitavasti muunnat, korkeammilla, yhtenäisemmillä tunteilla ja sitten jatka matkaasi.

Yksi tehtävä johon kannustamme sinua, on kuvitella, ankkuroida ja kutsua todellisuutta, mikä kunnioittaa kaikkia ihmisiä ja kaikkia eläviä asioita - todellisuutta mikä kunnioittaa tämän planeetan tietoisuutta. Lähetä tämä toivon ja hyvän tahdon viesti toisille, kun harjoittelet telepatian käyttämistä.

Useampia ja useampia liittyy sinuun tässä ponnistuksessa ja palvelussa, joko henkilökohtaisessa seurassa tai sydämen ja tietoisen mielen ulottuvuuksissa. Sitä tapahtuu ja näet sitä, kun se kehittyy, ja synnytät sitä omilla rakastavilla teoillasi.

Käsitä, että kaikkien niiden yhdistynyt energia ja keskitetyt aikomukset, jotka nousevat ylös ja astuvat omaan voimaansa, todella vaikuttavat kenttään. Sinä ja muut toivotatte tervetulleeksi uuden todellisuuden. Sinä ja muut aiheutatte muutoksen kentässä. Tämä on todellinen tarkoituksenne. Elä elämääsi niin, että se innostaa muita - ilmaise tunteitasi, värähtelyjäsi ja ajatuksiasi korkeasta tietoisesta tajunnasta. Ymmärrä, että sinä ja kaikki muut olette valo-olentoja ja että valo tunkeutuu tämän planeetan joka osaan.

Tämä rakas planeetta mitä kutsutte maaksi, siirtyy hitaassa kierrossa lähemmäs ja lähemmäs galaktisen keskuksen valotaajuutta ja kun näin tapahtuu, enemmän ja enemmän henkistä hyvyyttä alkaa tulla esiin. Ole tämän valon ankkuri, ole tietoinen malja tälle valolle.

Anna tämän olla kunniapalveluasi ja -tehtäväsi. Näe se, tunne se, toivota se tervetulleeksi, aio sitä.

Tunnistamme sinut iloiseksi ihmiseksi ja kosmiseksi alkemistiksi, joka olet. Ole ilossasi niin usein kuin mahdollista ja säteile tuota iloa kaikille. Liitymme seuraasi rakastavasti pyynnöstä. Jos kohtaat tunnetilanteen - henkilökohtaisen tai kollektiivisen - joka tuntuu vähän pelottavalta, vähän haastavalta, olemme täällä tukemassa ja auttamassa suurenmoisuuttasi, kun päätät muuntaa sen. Muista, että kaikki on todella hyvin ja enemmän.

Tiimi
MUUNNA KOLLEKTIIVITUNTEITA
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: