WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 12. tammikuuta 2012

Jeesuksen sanomaa

ELÄMME MENESTYSKAUTTAMME, KOSKA HYVÄT AJAT TULEVAT

Kaikki ihmiset - jokainen teistä - ovat ikuisia ja erottamattomia Jumalan osia tai aspekteja. Tiedätte tämän, koska hyvin monet valaistuneet sielut, mystikot, oppaat ja opettajat ovat toistuvasti kertoneet teille, että näin on, ja koska tuo tieto on haudattuna syvälle jokaiseen teistä ja se odottaa siellä löytämistänne - enimmäkseen se on piilossa teiltä omasta valinnastanne säilyttää harha ja uskoa siihen. Ja tämä on aikakausi, jolloin löytäminen tapahtuu kaikille, jotka todella haluavat sitä - suurelle enemmistöllenne. Olette valmiita harhan osalta! Se on ollut pitkä ja tuskallinen kokemus ja olette päättäneet herätä. Hallelujaa!

Me henkimaailmoissa jotka olemme aina olleet kanssanne antamassa opastusta ja tukea pyytäessänne, olemme ikionnellisia, että olette viimeinkin tehneet kollektiivipäätöksen herätä, ja olemme tällä opastamassa ja auttamassa teitä kaikin mahdollisin tavoin. Muistakaa, että te ette ole koskaan ilman apua tai opastusta - teidän on vain pyydettävä, sitten oltava hiljaa ja kuunneltava ja vastaus juolahtaa mieleenne. Se ei ehkä ole odottamanne, joten pitäkää mieli avoimena. Kiinteät ajatukset ja uskomukset ovat rajoituksia, joilla harha saa teidät ansaan.

Kun siirrytte lähemmäs heräämisenne hetkeä, huomaatte päästävänne irti ajatuksista, uskomuksista ja varmoista asioista, jotka eivät enää palvele teitä, kun avaudutte Jumalan rakkauden äärettömän luovaan suurenmoisuuteen. Elätte menestyskauttanne ja siitä tulee jännittävää, hämmästyttävää ja äärimmäisen viihdyttävää, koska hyvät ajat ovat tulossa.

Aina siitä hetkestä lähtien jolloin päätitte kokeilla kokemusta erillään isästänne, hänen tahtonsa on ollut, että vapaudutte tuosta olotilasta ja nautitte taas kerran ykseyden todellisuudesta hänen kanssaan. Hän on odottanut kärsivällisesti ja rakastavasti teidän tekevän tuon valinnan ja hän on jatkuvasti antanut käyttöönne apua, opastusta, tietoa ja viisutta, mikä mahdollistaa teille sen. Nyt kun olette tehneet tuon valinnan, mikään ei voi estää teitä toteuttamasta sitä.

Se on erittäin merkittävä ja tärkeä valinta, mikä johtaa sen harhan täydelliseen hajoamiseen ja häviämiseen, mihin olitte niin uppoutuneena, että se kätki todellisuuden teiltä ja näytti sulkeneen teidät ympäristöön, joka johti aina vääjäämättä fyysiseen kuolemaanne, vaikka miten raivokkaasti kamppailitte selviytyäksenne. Ja tuo kuolema oli yksi harhan pääpiirteistä, mikä vakuutti teille, että olitte erillään toisistanne ja isästänne, koska kuolema vei aina pois ne, joita rakastitte, ja aiheutti teille valtavaa kärsimystä, mikä voimisti yksinäisyyden ja hylkäämisen tunnettanne. Mutta se on harhaa ja siirrytte pois synkästä sumusta, mikä näyttää verhonneen teidät, kun teistä tulee lisääntyvästi tietoinen sen hetkellistä ja epätodellisesta luonteesta.

Kohtalonne on herätä ja löytää itsenne kotoa isästänne ja yhtenä toisenne kanssa luonnollisessa jumalaisen armon tilassanne. Tätä tilaa olette epätoivoisesti kaivanneet ja yrittäneet korvata erilaisilla nautinnon ja mielihyvän muodoilla, jota harha näytti tarjoavan, mutta jotka eivät koskaan voineet antaa teille kestävää tyydytystä, ollessaan tosiasiassa hyvin epätodellisia.

Harhan aikakausi on lähestymässä loppua ja se vain häviää ja painuu siihen tyhjyyteen, mistä se on näytetty luovan, jättämättä jälkeäkään häiritsemään teitä levottomilla muistoilla tai unilla, kun leijutte vapaasti ja ikuisesti todellisuuden tyynnyttävässä balsamissa - jumalaisen rakkauden äärettömässä universumissa, mikä on kaikki olevainen. Se on jatkuvan ja sanoinkuvaamattoman autuuden tila - tila missä mitään ei haluta tai tarvita, koska kaikki on jo ikuisesti läsnä, tila missä mikään ei ole liian hyvää ollakseen totta!

Rakastava veljenne, Jeesus

Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
8.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


SE MITÄ TUNNET, ON TEKEMÄSI VALINTA

Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
15.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ihmiskunnan pitkä matka harhassa on tulossa loppuunsa, kuten myös itse harha. Se on palvellut tarkoituksensa, mikä oli mahdollistaa teille leikkiminen sillä käsityksellä, että olette erillään Jumalasta (vain mielikuvituksessanne!), sekä sen tuskan, hylkäämisen tunteen ja mielettömyyden tunteminen, mihin tuo tila näytti asettavan teidät. Isänne tiesi teidän väsyvän siihen ja hän laittoi paikoilleen tarvittavan rakenteen auttaakseen teitä vapautumisessa tuosta vakavasti rajoittavasta paikasta, minkä rakensitte.

Olette nyt vapauttamassa itseänne siitä, mikä vaikuttaa hyvin tahmealta ympäristöltä, mistä pitkä lonkerot kurkottavat tarttumaan teihin ja vetävät takaisin. Nämä lonkerot ovat ei-rakastavia ajatuksia ja tuomioita toisista, jotka ovat mielestänne kohdelleet teitä väärin tai loukanneet. Itse asiassa nämä lonkerot edustavat oikeastaan elämien aikaista kaunaa ja katkeruutta, joissa roikutte epätoivoisesti kiinni toivoen, että Jumala tunnistaa, miten pahasti teitä on kohdeltu, ja antaa teille hyvin ansaitun hyvityksen tai palautuksen. Jos Jumala tekisi sen, hän sekaantuisi järjettömyyteen ja harhakuvitelmaan eikä hän voi tehdä eikä tekisi sitä, koska se olisi täysin järjetöntä. Kaikki harhassa ovat loukanneet tai kohdelleet väärin toisia joskus, joten kaikilla on velkaa! Onneksi se on vain harhaa.

Ainoa tie ulos tästä loputtomasta loukkaantumisen ja hyvityksen vaatimisen silmukasta on antaa kaikille kaikkialla ehdottomasti ja valikoimatta anteeksi. Tyydytyksen saaminen on mahdotonta ja tästä tarkoituksesta pidetyt neuvottelut eivät koskaan onnistu, koska kaikkien osapuolien on luovuttava jostain sopimuksen saavuttamiseksi. Sen seurauksena he tuntevat aina, että he ovat joko saaneet vähemmän kuin olisi kuulunut tai heidät on pakotettu maksamaan enemmän, mitä olisi voinut oikeudenmukaisesti odottaa. Tuloksena kauna ja katkeruus pysyvät aina ja ne muistetaan jatkuvasti ja tuskallisesti.

Anteeksianto - aito ja ehdoton - hävittää kaikki nuo tuskalliset muistot ja helpottaa niiden aiheuttamaa stressiä, paljastaen sen rauhan ja tyytyväisyyden sisältänne, minkä nuo loputtomasti toistuvat nauhat hukuttivat tyytymättömyyden vikisevään kakofoniaan. Silloin kun todella annatte anteeksi ensimmäistä kertaa, hämmästytte kokemaanne ja tuntemaanne rauhaa ja se korvaa sen itseoikeutetun kaunan, missä näytitte olevan niin tiukasti ja erottamattomasti kiinni.

Jos tunnette, että teitä on kohdeltu väärin tai että elämä on epäreilua, teidän on vaikeaa antaa anteeksi niille, joita pidätte kurjuutenne tai onnettomuutenne aiheuttajana. Ensimmäinen askel polulla pois tästä epätyydyttävästä tilanteesta on olla rehellinen itsellenne ja myöntää, ettei kukaan muu ole vastuussa siitä tai syyllinen siihen, mitä tunnette. Se mitä tunnette, on valinta, jonka teette joka hetki, ja siihen vaikuttaa suoraan se, mihin kiinnitätte huomionne.

Kukaan elämää harhassa kokeva ei ole vapaa tuskasta, ahdistuksesta tai pelosta ja jos keskitätte huomionne pääasiassa noihin ongelmiin, onnellisuus ja tyytyväisyys karttelevat teitä aina. Ne jotka ovat enimmäkseen onnellisia ja tyytyväisiä, ovat oppineet tämän läksyn: elämä tapahtuu, se tapahtuu kaikille, hyväksy se ja sen tarjoamat oppitunnit. Jos teette kuten he, löydätte rauhan - kun havaitsette, että voitte selviytyä kaikesta, mitä tapahtuu.

Selviytymättömyys on valinta. Kun se tehdään, siihen liittyy jonkun tai jonkin löytäminen syytettäväksi, koska tuo valinta merkitsee, että kieltäydytte ottamasta vastuun itsestänne, teoistanne ja kaikista muista valinnoista, joita teette - koska ette usko, että teillä on vaihtoehto. Tämä johtaa aina lisäkärsimykseen. Löytäessänne itsenne tilanteesta, mitä ei voi hyväksyä, niin päättäkää sen sijaan muuttaa se. Voitte aina tehdä muutoksen riippumatta siitä, miten hankalalta tilanne näyttää - muuttamalla havaintotapanne tai näkökulmaanne. Usein tämä on ihmisistä vaikea heidän syvään juurtuneiden ajattelutapojensa vuoksi, jotka ovat tuttuja ja tietyssä määrin mukavia. Silti vaihtoehtoja on aina käytettävissä - ei välttämättä fyysisessä tilanteessa sellaisena, kuin se on, mutta vaihtamalla havaintotapaanne paljastatte vaihtoehtoja, joita ette ehkä tiedostaneet ja jotka voivat hyvin tehdä mahdolliseksi muuttaa tilanteen kehittymistapaa ja näin muuttaa lopputulosta, minkä alun perin näitte mielessänne.

Olkaa tietoinen, että olette tehneet valintoja, ja ottakaa vastuu niistä, koska se mitä tapahtuu elämänpolullanne, tapahtuu syystä. Se on huolellisesti suunniteltu esittämään teille oppitunteja, jotka valitsitte. Jos ette ota vastuuta ja käsittele tapahtumia, ne esitellään teille uudestaan ja uudestaan (vaikka muoto voi olla erilainen), kunnes päätätte käsitellä ne.

Sen sijasta että syytätte ja olette kurjana tuskallisessa tilanteessa, pyytäkää apua ja opastusta. Koskaan aiemmin ei ole ollut yhtä paljon apua ja opastusta saatavilla tällä planeetalla. Tämä johtuu siitä, että heräämisenne hetki lähestyy nopeasti ja täytyy tehdä paljon työtä irtipäästämiseksi niistä asioista, jotka näyttävät ankkuroivan teidät harhaan. Teillä kaikilla on kaikki tarvittava itsenne vapauttamiseksi ja kaikki se apu ja opastus, mitä tarvitsette sen tekemiseksi. Kohtalonne on olla vapaa, peloton ja onnellinen. Sallikaa itsenne ottaa oleelliset askeleet päästääksenne irti kaunoista, kieltäytyäksenne näkemästä itsenne millään tavalla uhriksi, avuttomaksi tai jotain muuta, jotta voitte innokkaasti vaatia tuon kohtalon.

Jumalan tahto teille on herätä ja oma tahtonne on identtinen. Mutta usein unohdatte, kun teidät vedetään syyllisyyden ja syyttelyn peliin, mikä on yksi harhan perusta. Siirtykää pois tuosta pelistä, antakaa anteeksi niille, jotka ovat mielestänne loukanneet teitä tai aiheuttaneet kärsimystä teille, rakkaillenne tai joillekin muille - koska sen tekeminen tuo teille rauhan ja helpottaa stressiänne, vaikka tuo teko voi näyttää teille vaistonvastaiselta. Kun rauhantunteenne lisääntyy - kuten tapahtuu seuratessanne tätä polkua - epäilyksenne häviävät ja syvä sisäinen tietämyksenne vahvistaa ehdottomasti aikomuksenne herätä. Tuo tieto tuo teille lohtua ja tyytyväisyyttä näissä kotimatkanne viime vaiheissa.

Rakastava veljenne, Jeesus 

Ei kommentteja: