WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 15. joulukuuta 2011

Suojaus, puhdistaminen ja maadoitus

 

Energiasuojaus

Henkisen tien perusjuttuja ovat suojaus, puhdistaminen ja maadoitus.

Suojaus, itsensä suojaaminen tarkoittaa sitä, että jollain tavalla tietoisesti luo ympärilleen suojakentän negatiivisia energioita ja/tai energioiden hyväksikäyttöä vastaan. 

Tarvitseeko suojausta tai ei, on henkilökohtainen asia.

Monet laittavat suojauksen aamulla osana aamurutiineja. Suojausta voi pyytää myös illalla ja pitkin päivää, jos siltä tuntuu. 

Jos elämä alkaa kuitenkin olla yhtä suojautumista, on syytä tarkastella itseään ja pelkojaan.  Kaikkein parasta suojausta on, kun kohottaa omaa värähtelyään ja pääsee eroon peloistaan.

Suojaustapoja

Voit pyytää Enkeleitä ja Yksisarvisia suojaamaan Sinua. 

Lohikäärmeet ovat myös mainioita tässä, samoin voimaeläimet. 

Jokaiselle on olemassa tapa, joka sopii paremmin kuin muut. Voit myös yhdistellä monia tapoja.

Suojausta ei tarvitse sen takia, että kaikki muutkin sitä käyttävät, ainoastaan, jos siihen on tarvetta!

Esimerkiksi:  Helinä-keiju, joka piirtää taikasauvallaan tähtisadekaaren. 

 

ArkkiEnkeli Mikael

ArkkiEnkeli Mikael on mahtava suojeleva soturienkeli, joka pyytäessäsi antaa sinisen viittansa sinun tai läheistesi ympärille. Pyydä Mikaelilta viitta, ja näe tai kuvittele, kuinka se kiedotaan ympärillesi, vedetään kiinni varpaista leukaan asti, kuinka huppu laitetaan päähäsi niin, että kolmas silmä on suojassa. 

Pelkkä puolihuolimaton ajatus ei auta, asiaan pitää keskittyä.

ArkkiEnkeli Mikael suojelee muutenkin. Voit pyytää häntä suojaksesi tai lähellesi jos olet peloissasi tai suojaamaan Sinua nukkuessasi. 
ArkkiEnkeliMikael auttaa sinua myös tuntemaan, että olet turvassa ja suojattu, jos pyydät.

Energiasuojat

Eri värisiä energioita voi pyytää suojaamaan ja energisoimaan itseään sen mukaan miltä tuntuu. Vaaleanpunainen suojaa, energisoi ja vetää myös ihmisiä puoleensa. Hyvä väri, jos olet lähdössä tanssimaan :). 

Tummansininen liittyy ArkkiEnkeli Mikaeliin, ja on hyvin suojaava. Violetti auttaa mm. henkisissä hyökkäyksissä. Valkoinen valo on kaikkien värien sekoitus.

Myös yksisarviset suojelevat ihmisiä energiallaan. Yksisarviset ja ArkkiEnkeli Gabriel voivat antaa ympärillesi valkoisen, peilipintaisen valopallon, joka on todella tehokas.  Jos työskentelet yksisarvisten kanssa, ne voivat antaa sinulle sateenkaariviitan suojaksesi.

Kristusvalo on Kultaista energiaa, joka on kaikkein Korkein Suoja. 

Pyydä kolme kertaa.

Energioiden puhdistaminen
Energioita voi puhdistaa suihkussa. Kun vesi virtaa yllesi, kuvittele, miten se samalla huuhtoo pois kaiken negatiivisen ja tarpeettoman.

Energiahoidoissa yleensä myös puhdistetaan kehoa ja energiakenttää.
Yksi tehokkaimmista on henkinen imuri. Voit pyytää joko ArkkiEnkeli Mikaelin ja Valon joukon tai ArkkiEnkeli Mikaelin ja ArkkiEnkeli Rafaelin tuomaan imurinputken kruunuchakraasi, ja imuroimaan kehostasi ja energiakentästäsi pois kaiken negatiivisen. Imurin tehoa ja putken kokoa voi itse säädellä, ja putkea voi myös liikutella ajatuksen voimalla ympäriinsä. 
Kun sitten tunnet, että on puhdasta, Enkelit kääntävät putken ja täyttävät kehosi ja energiakenttäsi joko kullanvalkoisella tai valkoisella, timanttisella valolla. Se parantaa ne kohdat, joista jotain lähti pois, sekä suojaa ja nostaa energioita.

ArkkiEnkeli Mikael

Maadoitus
Melkein jokainen henkistä tietä kulkeva törmää siihen, että maadoitus toimii joskus heikosti. Se tarkoittaa sitä, että olemme tavallaan kuin irti maasta, energiamme leijuu jossain muualla kuin pitäisi, juurtuneena planeettaan.
Maadoittaminen on tärkeää myös siksi, että emme pysty toteuttamaan elämäntehtäväämme, jos energiamme ei ole täällä. Monen, varsinkin tähteläisen energia on suuntautunut muualle, ja elämä tällä planeetalle ei juuri kiinnosta. Olemme kuitenkin tulleet tänne omasta valinnastamme, ja meillä on täällä tehtävä. Mitä vahvemmat juuret, sitä korkeammalle voimme nostaa energioitamme.
Maadoittumista auttavat arkipäivän askareet, siivous, leipominen, ruuanlaitto, puutarhatyöt. Lapset ja kotieläimet ovat hyvin maadoittavia :). 
Käveleminen auttaa myös. Ennen luostarien asukkaat kävelivät päivittäin monia kilometrejä pitääkseen itsensä tasapainossa henkisessä kilvoittelussa. 
Myös kaikki luonnossa oleilu on maadoittavaa. Kesäisin on hyvä, kun pääsee heittäytymään nurmikolle pitkälleen ja voi antaa maan hoitaa ja tasapainottaa itseään. 

Maadoittumista voi tehdä myös ajatuksilla, meditaatiossa...

Ajattele jalkopohjista kasvavia juuria, kuinka ne menevät joka uloshengityksellä syvemmälle ja syvemmälle, maan uumeniin. 

Tai voit ajatella jalkopohjistasi ja juurichakrastasi mahtavat kivipilarit syvälle maan sisään. 

Monet kantavat maadoittavia kiviä mukanaan. 

Niitä ovat yleensä kaikki tummat kivet, punaiset, mustat ja ruskeat. Hematiitti on hyvin maadoittava, samoin galena (lyijyhohde) ja rubiini.

Enkeleiltä voi myös pyytää maadoittumista.

Valon tiellä meillä on monia auttajia ja oppaita. Kaikkein tärkein asia on kuitenkin kuunnella itseään ja sitä, mikä sopii juuri itselle, jokaiseen juttuun ei tarvitse lähteä mukaan eikä  kaikki käy kaikille. 

Kukaan toinen ei voi kulkea tietä puolestasi, eikä myöskään sanoa, mikä tiesi on.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa laittaa tänne tieto mistä olet tekstit lainannut.

SeijaTuulikki kirjoitti...

Lähde:

http://www.seitsemastoista.com/index.php/maadoitus