WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

SHEKINA-VALON SYLEILEMINEN


Shekina joka on hepreankielellä sana "valokieli", on Sinisen säteen mentori. Shekina on pyhän feminiinisyyden kadotettu puoli luomisesta, mikä on Jumalan ruumiillistuma, ylösnousemusprosessi. Sininen säde on kaikkien sinisten säteiden korkeimman puolen sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille näitä lähetyksiä.

Shekina-energia on jumalaista feminiinisyyttä Kosmisen äidin roolissaan ja tätä energiaa vastaanotetaan maahan näihin suuriin säilyttäjäkristalleihin. Maa vapauttaa sitten tätä energiaa kristalliverkkoihin ja sitä vastaanotetaan maatähtichakran kautta elävien olentojen energiajärjestelmään. Se sallii meidän tuntea olevamme maan sisäisen Kosmisen maaäitienergian rakastama ja hoivaama ja yhdistyä täydemmin maahan ja tuntea sen tuki ja rakkaus Suurena äitinä. Muita suuria säilyttäjäkristalleja on aktivoitu muissa paikoissa Shekina-energian kanaviksi, kun maa transformoituu.

Talvipäivän seisaus 22.12.2011 torstai
Valon lisääntyminen - myös henkisessä mielessä.

Päivä, jona juhlitaan taivaan ja maan liittoa sekä omaa yhteyttä Korkeimpaan olemukseen.

Kauniita Energioita.

Shekina- valo tuo meitä lähemmäs sisäistä feminiinisyyttä ja auttaa matkaamme sisäänpäin siihen Itseen, mikä on Rakkauden ja Totuuden jumalainen Liekki.

Voimme löytää sen sisältämme, Rakkauden sydäntilasta, hyväksymällä, kuka olemme ja miksi olemme täällä. 

Olemme kaikkea, mitä meidän tarvitsee olla - juuri TÄSSÄ ja NYT.
Meditaatio Shekina-valon hyväksymiseen ja tasapainottamiseen
Istu tai makaa mukavasti ja astu syvän rentoutuneisuuden tilaan. Hengitä syvään ja sitten keskitä huomiosi sydänchakraasi ja yhdisty valoon sydämessäsi, rakkauden jumalaiseen liekkiin. Visualisoi numero kahdeksan, joka on keskittynyt pystysuoraan sydämeesi. Seuraa energian kiertämistä maahan yhdistyen ensin maatähtichakran kanssa jalkojesi alla ja sitten yhdistyen maan kristallisydämeen. Tunne syvää rakkautta ja tukea ja sitten vedä tuo energia takaisin maatähtichakran kautta sydämeesi. Hengitä syvään. Siirrä energia sitten ylös sielutähtichakrasi kautta ja kosmoksen sydämeen ja kaikkeuden Suuren Äidin sydämeen ja tunne rakkautta ja tukea. Tuo nyt tuo energia takaisin sydämeesi ja yhdistä numeron kahdeksan kaksi ympyrää. Nyt yhdistät taivaan ja maan sydämessäsi ja olemuksessasi.

Visualisoi nyt numero kahdeksan horisontaalisti sydämestäsi. Vasemmalla puolella valoympyrä on kauniin aniliininpunainen, mikä värähtelee feminiinistä Kristus-valoa, joten tuo tämä valo sydämeesi. Oikealla puolella valoympyrä on syvää turkoosia, mikä edustaa maskuliinista Kristus-valoa. Tuo tämä valo sydämesi. Siinä missä nämä kaksi ympyrää kohtaavat numeron kahdeksan keskellä, anna turkoosin ja aniliininpunaisen sekoittua yhteen ja tulla violetiksi liekiksi ja hengitä syvään!

Anna violetin liekin laajentua ulos kehosi jokaisen solun kautta, muuntua violetilla korkeamman tietoisuus- ja rakkaustulella ja siirtyä valokehoon.

Nyt violetista liekistä tulee puhdasta kultaa, mikä sallii Kristus-tietoisuuden levitä jokaiseen soluun kehossasi ja säteillä valokehosi kautta. Avaa nyt kanava sielutähtichakrasta ja kruunuchakrasta sydämeen ja salli Shekina-platinavalon astua sydämeesi. Tunne lempeiden ja rakastavien korkeiden taajuuksien aktivoivan sisäinen Shekina-energia. Avaa nyt kanava sydämestä maatähtichakran kautta maan kristallisydämeen ja vastaanota maasta lempeää Shekina-valoa. Anna valon nousta ylös ja aktivoida sisäinen Shekina-energia!

Nyt platinaleikki syttyy sydämessäsi ja Shekina-energia roihuaa kaunista valkokultasäteilyään. Se täyttää valokehosi ja fyysisen kehosi jumalaisen rakkauden ja lempeyden korkeimmalla ilmaisumuodolla. Sinua pidetään Jumalan jumalaisessa valossa ja Jumaläidin rakastavassa syleilyssä.

Olet jumalainen valo ihmismuodossa!

Ylläpidä tätä energiaa niin kauan, kuin haluat, ja sitten eskity taas sydämeesi. Hengitä syvään kolme kertaa ja keskitä energiasi fyysiseen kehoosi. Avaa silmäsi, kun tunnet olevasi täysin läsnä ja maadoittuneena fyysiseen kehoosi.
Uuden maapallon elo- ja syyskuun 2010 energiat
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
SHEKINA-VALON SYLEILEMINEN
Enkeli - ihminen 2012 
Mestari Hilarionin rauhanmietiskely ke 21.12.2011 klo 19
Mestari Hilarionin inspiroima maailmanlaajuinen rauhanmietiskely tapahtuu neljännesvuosittain vuoden astronomisten kulminaatiokohtien (päivänseisausten ja -tasausten) aikoihin.

Talvipäivänseisauksen rauhanmietiskely on tänä vuonna keskiviikkona 21.12.2011 illalla klo 19:00 PAIKALLISTA AIKAA. Näin aikaansaamme koko planeetan ylittävän rauhanaallon, joka avaa tien planeettamme Henkiseltä Hierarkialta tulevalle valtavalle valon ja rauhan vuodatukselle.

Voit liittyä joukkoomme mietiskelemään rauhaa tuona aikana tahollasi. Sopiva mietiskelyaika on noin puoli tuntia, mutta myös lyhyempi tai pidempi mietiskely sopii mainiosti. Jos et löydä mahdollisuutta osallistua mietiskelyyn juuri tuolloin, pyydämme sinua ajattelemaan rauhaa tuolloin päivällä ja illalla. Myös siinä tapauksessa rauhan energiat välittyvät kauttasi planeetalle.

On tärkeää, että mahdollisimman moni Henkisen Tien kulkija saa tiedon ja osallistuu tahollaan näihin yhteisiin meditaatioihin planeettamme värähtelytason nostamiseksi ja rauhan voimistamiseksi. Yhdessä me olemme voimakkaita. KIITOS jos voit välittää tätä tietoa eteenpäin!

Ei kommentteja: