WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 19. joulukuuta 2011

Rauhanmietiskely

Smiling Stars
Mestari Hilarionin rauhanmietiskely ke 21.12.2011 klo 19
Mestari Hilarionin inspiroima maailmanlaajuinen rauhanmietiskely tapahtuu neljännesvuosittain vuoden astronomisten kulminaatiokohtien (päivänseisausten ja -tasausten) aikoihin.

Talvipäivänseisauksen rauhanmietiskely on tänä vuonna keskiviikkona 21.12.2011 illalla klo 19:00 PAIKALLISTA AIKAA. Näin aikaansaamme koko planeetan ylittävän rauhanaallon, joka avaa tien planeettamme Henkiseltä Hierarkialta tulevalle valtavalle valon ja rauhan vuodatukselle.

Voit liittyä joukkoomme mietiskelemään rauhaa tuona aikana tahollasi. Sopiva mietiskelyaika on noin puoli tuntia, mutta myös lyhyempi tai pidempi mietiskely sopii mainiosti. Jos et löydä mahdollisuutta osallistua mietiskelyyn juuri tuolloin, pyydämme sinua ajattelemaan rauhaa tuolloin päivällä ja illalla. Myös siinä tapauksessa rauhan energiat välittyvät kauttasi planeetalle.

On tärkeää, että mahdollisimman moni Henkisen Tien kulkija saa tiedon ja osallistuu tahollaan näihin yhteisiin meditaatioihin planeettamme värähtelytason nostamiseksi ja rauhan voimistamiseksi. Yhdessä me olemme voimakkaita. KIITOS jos voit välittää tätä tietoa eteenpäin!
* Rakkauden Enkelit Anja Grönstrand * 

Henkinen hierarkia

Viisauden Mestarit, jotka yhdessä muodostavat Henkisen hierarkian, ovat tämän planeetan jumalallisen suunnitelman vartijoita. He ovat innottaneet kaikkia suuria inhimillisiä saavutuksia työskentelemällä kulissien takana omien oppilaittensa kautta kaikilla elämän alueilla. Mestarit opettavat ja ohjaavat, mutta ihmiskunta itse, ottamalla vastaan omasta vapaasta tahdostaan Mestareiden antamia ärsykkeitä, luo itse jokaisen uuden sivilisaation. Nyt Mestarit ovat ryhmänä palaamassa ulkoiseen maailmaan ensimmäistä kertaa lukemattomiin vuosituhansiin.
 

Ei kommentteja: