WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 9. joulukuuta 2011

PARANTAVA ENTSYYMI


Kanavoinut Ruth Ryden
Heinäkuun 2011 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
"Kaiken isä on asettanut kaikki tapahtumat planeetallanne tapahtuvaksi määrättyyn aikaan. Näissä puitteissa ihmiskunnalla on ollut vapaa tahto kokea elämää niin, kuin haluavat. 

Sotia on syttynyt uskonnollisista näkemyksistä sekä ahneudesta. Silti Jumalan suunnitelma luomakuntaansa varten etenee edelleen aikataulun mukaisesti ja ihmiskunta toimii tuon suunnitelman mukaan, kun siitä tulee ilmeisempi ja ilmeisempi.

On tullut aika Jumalan lasten kyetä muuttamaan kaikki negatiiviset tekijät, jotka hallitsevat yhteiskuntianne, ja luoda parempi maailma. Silloin kun ihminen alkaa periä koko voiman itsensä parantamiseksi fyysisistä ja mielen vaivoista, pimeät voimat jotka toimivat Jumalan luoman kaksinaisuuden toisena osana maailmassanne, menettävät hallintansa ihmiskuntaan kontrolloimalla heidän fyysistä olemustaan ja mieliegoaan.

Vaikka väestössä onkin niitä, joilla on vähemmän ruokaa tai rahaa, kuin he tarvitsevat, niin fyysisen sairauden tai nälänhädän uhka häviää, huoli ja katkeruus haihtuvat pois, silloin kun täydellinen terveys esittää parempia kannustimia toisten tapojen ja paikkojen löytämiseen halutummissa tilanteissa elämiseksi. 

Sodista tulee vanhanaikaisia, kun ihmiskunta torjuu toisten vahingoittamisen sen ilmiselvän turhuuden vuoksi. Tämä ei tietenkään poista ahneutta, sillä halu "saada kaikki" lisääntyy nuorissa. Kuitenkin väestön vanhetessa oivalletaan, ettei "asioiden" keräämisellä ole mitään varsinaista merkitystä.

Miehet ja naiset elävät tietysti pidempään ja jotkut päättävät aluksi elää "ikuisesti". Kun aikaa kuluu ja älykkyys lisääntyy, tulee selväksi, että tällä pienellä pallolla avaruudessa on merkittäviä rajoituksia, ja kaipaus palata "kotiin" saa kuolemattomat pakenemaan takaisin henkivaltakunnan rakkauteen ja rauhaan.

Meitä opastetaan antamaan teille nyt parantumisen salaisuus. Tästä tiedosta ollaan piittaamatta jonkin aikaa, sillä sen käyttämistä kunnolla ei saavuta helposti. Siemen kylvetään tässä ja ne jotka pysyvät lujana, ovat ensimmäisiä uudesta ihmisrodusta, joka elää sairauden tai henkisten ongelmien kahlehtimatta. Säilyttäkää nämä paperit, kopioikaa ja jakakaa ne toisten kanssa ja näin te tai joku tuntemanne käsittää tietoisuuden avaamisen välttämättömyyden kehon ja mielen uudelleenluomiseksi.

TÄMÄ ON LAHJA LUOJALTANNE:

Syvälle sisäänne on kätketty kyky parantaa oma kehonne mistä tahansa sairaudesta, vammasta tai vaivasta. Kehossanne on tietty entsyymi, mikä kantaa täydellistä kehomallia. 

Kun se aktivoituu, entsyymi alkaa lähettää ohjeita kehon kaikkiin soluihin - ohjaten korvaamaan vaurioituneet solut, parantamaan sairaat solut ja muokkaamaan solujen vääristymät täydelliseksi. Keho mikä teille on annettu, on itseään jatkava organismi, mitä tietoinen mieli voi ohjata, kun sitä on aina ohjattu alitajuisesta mielestä.

JOS ON HALUA JA TARVETTA JÄÄDÄ TÄHÄN MAAILMAAN NYKYISIN TUNNETTUA NORMAALIA ELINKAARTA PIDEMMÄKSI AIKAA, TEILLÄ ON LUONTAINEN KYKY TEHDÄ SE.

Kuolemattomuus näyttää upealta tavoitteelta ja se on mahdollista saavuttaa. Mutta muistakaa, että teidän on käsitettävä, että henkistä elämää rajataan valtavasti jäämällä fyysiselle tasolle. 

Ette ymmärrä tätä, ennen kuin olette kokeneet leijuvan ja upean Henkisen Rakkauden ja olemisen syvän meditaation aikana. 

Se henkiolento joka oikeasti olette, tulee fyysiseen kehoon vain kokeakseen tiheyden haasteet ja jatkaa tiedon keräämistä, kunnes se on valmis palaamaan Luojaan täydessä tietoisuudessa - yliaika minkä keho pysyy kolmannessa ulottuvuudessa, vain viivyttää tätä prosessia.

Ei kuitenkaan ole mitään tarvetta elää fyysisessä kurjuudessa ollessanne ruumiissa. Tänä päivänä on monia parantajia, joilla on tietoista tietoa parantumisprosessista, ja heidän laittaessaan kätensä toisten päälle parantamista varten, he todellisuudessa aktivoivat "parantavan entsyymin" toisen kehossa ja antavat sille lähtömerkin parantumisprosessin aloittamiseksi. 

Parantaja kutsuu energiaa Jumalalta, energia astuu apua etsivän kehoon, antaa tuolle entsyymille lähtövirtaa ja parantuminen alkaa. Näin Jeesus Kristus paransi kulkiessaan maan päällä. Onko se ihme? Ei, se on viimeinkin sen käyttämistä, minkä Luoja on antanut lapsilleen. Tieto sellaisesta prosessista on alkukohta omassa parantumisessanne.

SOLUT JOTKA TUOTTAVAT PARANNUSENTSYYMIÄ, SIJAITSEVAT SELKÄRANGAN YLÄOSASSA, AIVORUNGOSSA.

On tapauksia, missä tämä hermokimppu on niin vahingoittunut, että entsyymituotanto on mahdotonta vamman vuoksi. Muuten solut ovat hyvin suojassa ja pysyvät horroksessa aktivoimiseen saakka.

SYVÄ MEDITAATIO ON VÄLTTÄMÄTÖN PARANNUSENTSYYMITUOTANNON AKTIVOIMISEKSI.

Meditoinnin aikana mieli pitää keskittää aivojen tuolle alueelle ja annetaan suora käsky entsyymin tulemiseksi esiin ja aktivoitumiseksi täysin kehossa. Ette tunne ainoastaan kihelmöintiä tuossa kohdassa, vaan myös terävää kipua, kun sen sisältämä energia räjähtää elämään. Älkää huolestuko, vain rentoutukaa ja antakaa sen olla.

Siitä lähtien tarvitessanne fyysistä parannusta vain ohjatkaa entsyymi tietoisella mielellänne hoitamaan se. Keskittäkää huomionne kehon vaiva-alueeseen ja käskekää sen parantua. Näin yksinkertaista? Kyllä, sen tuleminen todella tehokkaaksi vaatii aikaa ja harjoittelua. Komennon käyttäminen säännöllisesti kevyessä meditointitilassa auttaa kovasti ja pitää tämän vaikutuksen kehossanne aktiivisena. Jos entsyymi ei näytä olevan tehokas, tämä proseduuri voidaan toistaa niin usein kuin tarpeellista.

Jos yksilön tietoiset ajatukset ovat riittävän tasapainossa tunnistaakseen, että henkisiä ongelmia on, henkilökohtaisen parannuksen ohjaaminen mielestä tehdään samalla tavalla. Syvä suru, viha, masennus jne., mitä mieli ei voi kontrolloida, voidaan lempeästi hävittää parantavalla entsyymillä. Monissa tapauksissa tällaisen parannuksen tekemiseen tarvitaan toista, joka on tehokas entsyymin aktivoinnissa. Sairas mieli ei voi aktivoida tai kontrolloida parantavaa entsyymiä.

Voidaanko repeytynyt lihas parantaa näin? Kyllä voidaan. Näin "ihmeparantumiset" saadaan aikaan. Katkenneet luut ja kärsinyt liha yhdistyvät. Tämä on salaisuus, mitä ihmiskunta on odottanut.

Olette aina olleet oman kehonne ja oman elämänne täydessä käskyvallassa. Ihmiskunta on vasta alkanut ymmärtää tämän todellisuuden. Tulevina aikoina ei ole mitään tarvetta lääkäreihin, kun te ja jälkeläisenne opitte huolehtimaan omista fyysisistä tarpeistanne, vaikka aina on toisten ihmisten tarvetta rakkauden ja energian jakamiseen. 

Silloin kun henkilö on vakavasti loukkaantunut eikä voi komentaa omaa kehoaan, toinen henkilö voi aina olla puolestapuhujana ja aktivoida parantavan entsyymin. Ihmiset tarvitsevat aina toisiaan, kuten he tarvitsevat luomakunnan isän valoa ympärillään kaikkina aikoina.

KUN ANNATTE RAKKAUTTA JA PARANNUSTA TOISELLE, KYSYKÄÄ ENSIN TUON HENKILÖN KORKEAMMALTA ITSELTÄ LUPA SEN TEKEMISEEN.

Jos pyyntö kielletään jostain syystä, tunnette lähes kiinteän muurin tulevan teidän ja sen välille, jota yritätte auttaa parantumaan, ja energia mitä yritätte välittää, käännetään takaisin. Jokaisen ihmisen korkeammalla henki-itsellä on täysin vapaa tahto aina ja on monia, jotka ovat päättäneet ennen ihmissyntymää poistua maailmasta tiettyyn aikaan tai tietystä syystä tai kärsiä fyysisestä kivusta tai vammaisuudesta, vaikka tietoinen mieli olisikin tietämätön tuosta tarkoituksesta.

Käyttäkää tietoa parantavasta entsyymistä itseenne ensin. Harjoitelkaa sen käyttöä. Nähkää ja ymmärtäkää, mitä tapahtuu omassa kehossanne, kun lopulta saavutatte aktivoitumisen. Silloin kun tunnette hallitsevanne täysin tämän prosessin, niin sitten ja vasta sitten, teidän pitäisi kokeilla auttaa toisia tällä tavalla.

Teillä on sanonta: "Vähäinen tieto voi olla vaarallista." Se voi olla vaarallista tässä tapauksessa antamalla toiselle ihmiselle paljon toivoa, mistä voi tulla pettymys, jos prosessia ei käsitellä kunnolla. Ellei mieli värähtele kolmannen ulottuvuuden korkeimmalla tasolla tai neljännen ulottuvuuden alemmilla tasoilla, entsyymi ei aktivoidu kunnon taajuudella - siitä ei tule vaarallista, ainoastaan tehotonta. 

Tästä syystä on tärkeää ottaa aikaa oikean tietoisuusvärähtelyn saavuttamiseen meditoinnin aikana, kyetäkseen aktivoimaan entsyymin. Parantajalla on suuri vastuu lähettäessään energiaa toiselle - sekä fyysisestä että tunteellisesti - eikä parantamista pitäisi yrittää tällä menetelmällä tai millään muulla, ellei parantaja ole hyvin valmistautunut.

Käyttäkää tätä tietoa Jumalan valossa. Käyttäkää sitä Rakkaudella itseänne ja toisia kohtaan. Käyttäkää sitä, koska teidän on tullut aika tehdä se."

(Vuotta myöhemmin annettiin jatkoviesti, jonka jaan myös tässä.)

"Kun mieli hyväksyy käsitteen, että on varsinainen paikka aivoissa, mikä voidaan aktivoida lähettämään parantavia voimia kehon kautta, halu tutkia oman mielen syvyyksiä tulee hyvin voimakkaaksi. On oltava ensin intensiivinen halu käyttää meditointia tavalla, mistä ei ole koskaan ennen uneksittu, päästäkseen tuohon itsensä ja toisten parantamiskykyyn. 

Kuten on sanottu, se ei ole vain istumista meditoiden ja löytäen tuon parantamislähteen yhtenä iltana. Tämän meditoinnin täytyy käyttää tietoista mieltänne, vaikka se onkin hiljennetty. Tuona aikana kun olette hiljaisuudessa, henki-itsenne johon pyritte pääsemään, ja alitajuinen mieli odottaa parantavan entsyymikeskuksen aktivointisignaalia, jotta se voi ohjelmoida tuon reaktion palvelemaan toimintakutsujanne.

Tiedätte, milloin olette tehneet tämän aktivointiurotyön, kun yhtäkkiä tunnette terävää kipua, joka alkaa kallonpohjasta ja kulkee pään läpi otsan keskelle kulmakarvojenne väliin (kolmas silmä). Se kestää vain muutamia sekunteja - pidempään joillain ihmisillä, jos he vastustavat kipua. Sitten se häviää eikä tunnu enää koskaan. Tämä on myös merkki, että alitajunta ohjelmoi tämän kyvyn perusmuistiinne. Tästä eteenpäin teidän täytyy vain visualisoida jonkin alueen parantuminen täysin terveeksi ja elinvoimaa pursuvaksi. Se ei ole ihme, se on ihmisrodun tulevaa aikaa. Entsyymin aktivoiva energia on luomisen energiaa.

Jumalan siunausta Teille kaikille etsinnässänne!"

PARANTAVA ENTSYYMI
(Muistutus: meditointi = omistautumista, keskittymistä, päättäväisyyttä ja sinnikkyyttä)

Ei kommentteja: