WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 15. joulukuuta 2011

Ovi uuteen alkuun



Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (www.selacia.com)
30.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tuhansia vuosia yhteiskunta on kulkenut kohti risteystä, minkä nyt kohtaatte. Suuri unohdus tapahtui aiemmissa sukupolvissa, kun ihmiset unohtivat jumalaisen luontonsa ja siirtyvät pelkoon. Planeetta ilman rakkautta johti jakautuneeseen maailmaan ja asetti näyttämön monille konflikteille ja kriiseille, joita koetaan tänä päivänä.

Vuosi 2012 on merkille pantava käännekohta pelkästään niiden ihmisten lukumäärän vuoksi, jotka heräävät ja ylläpitävät valontäyteistä polttopistettä. Tämä valon ennenkuulumaton lisääntyminen voi vaikuttaa merkittävästi, kun ihmiskunta kulkee suurimpien haasteidensa läpi. Vaikka jotkut ihmiset uskovat, että ihmiskunta on tuomittu ja kohtaa pian lopullisen kuolemansa, valon lisääntyminen voi synnyttää täysin uuden alun. Uuden tyyppinen, rakkauteen perustuva olemassaolo voi olla tuloksena ihmiskunnan kriisistä. Tämän vuoksi elätte nyt!

Seisotte tosiaan nyt mahdollisuusovella, joka johtaa radikaalisti erityyppiseen tulevaisuuteen. Joinain päivinä näette luultavasti jo välähdyksiä siitä, millainen tämä tulevaisuus on - tavalliset ihmiset ovat vuorovaikutuksessa sydänkeskeisesti, maailmanlaajuiset tasapainottomuudet on korjattu ja kaikilla on se, mitä he todella tarvitsevat.

Miten astutte ovesta uuteen tulevaisuuteen?

Avain astumiseen uuden tulevaisuuden ovesta on tietoisuus. Kyse on yhteisponnistuksesta - teidän kaltaistenne ihmisten keksiessä, miten eletään harmoniassa toistensa kanssa. Ette voi tehdä sitä yksin. Elätte miljardien ihmisten planeetalla, joista jokainen on yhteydessä inhimilliseen elämänyhteisöön. Ette voi erottautua kokonaisuudesta. Itsenne vapauttaminen joka sallii teidän astua tuosta ovesta, tulee uuden ja rakastavamman tavan osaamisesta suhtautua toisiin. Ei ole oikopolkuja.

Tulevia energioita ja tapahtumia

Tässä on joitain kohokohtia siitä, mitä on varastossa vuodelle 2012.

Maailman näyttämöllä näette ylettömästi valtataisteluja - joihinkin sisältyy fyysistä voimaa ja manipulointia. Nämä tapahtuvat keskellä läpinäkyvyyden kasvamista ja lisääntyvää julkista raivoa epäoikeudenmukaisuutta ja egopohjaista kontrollia vastaan. Vallassa oleville tulee aina vain vaikeammaksi hallita pelolla ja piittaamatta perusihmisoikeuksista.

Kosmisella tasolla vuoden 2012 planeettaliikkeet ja asetelmat katalysoivat varmasti ihmisissä paljon syvempää kyseenalaistamista, mitä on tapahtunut menneillä vuosikymmenillä. Jos teillä on rakkaita, jotka eivät ole vielä astuneet heräämispolulle, vuoden 2012 energiat hämmentävät epäilemättä kysymyksiä pitkäaikaisista uskomuksista. Rakkanne saattavat tulla luoksenne opastusta varten tai saatatte löytää heidät myöhään illalla internetistä etsimästä syitä kummallisiin asioihin, joita he tuntevat, kuulevat ja näkevät.

Henkisellä tasolla huomaatte useampien ihmisten puhuvan tarpeesta yhdistyä henkeen jokapäiväisessä elämässä. Tätä tapahtuu jo, mutta suuntaus kiihtyy kovasti vuonna 2012. Kun henkeen perustuvan polttopisteen hyväksyntä kasvaa, monet käsitykset joita pidettiin ennen marginaalisina tai new agena, siirtyvät nyt valtavirtaan. Kun tämä tapahtuu ja ajatukset tihkuvat mediaan, useammat ihmiset haluavat oppia tuomaan henkisen fokuksen elämäänsä. Muutaman vuoden kuluessa - palvelemaan tätä valtavaa kiinnostusta ja tarvetta - esitellään monia innovatiivisia menetelmiä auttamaan ihmisiä henkiselle polulle lähtemisessä.

Fyysisellä tasolla ihmiset arvioivat uudelleen, mitä he tarvitsevat selviytyäkseen ja kukoistaakseen. Kun yhteiskunta jatkaa suurta uudelleenjärjestäytymistä liittyen talouteen ja muihin sektoreihin, ihmiset arvioivat uudelleen, mitä he arvostavat enemmän kuin fyysistä omaisuutta ja statusta. Monet ihmiset huomaavat kiinnostuvansa erityyppisestä työstä kuin ennen. Niillä jotka jäävät samaan ammattiin, tapahtuu luultavasti syvempää kyseenalaistamista ja uusi lähestymistapa työntekemiseen voi saada aikaan positiivisia muutoksia liittyen päivittäisiin tehtäviin ja työtovereihin.

Henkilökohtaisella energiatasolla huomaatte, että aika jatkaa nopeutumistaan ja herkkyytenne korostuu. Nuo suuntaukset kulkevat käsi kädessä sen kanssa, että nyt eletään Maan megasiirtymän aikaa. Kiireyden tuntu mitä olette tunteneet jonkin aikaa, luultavasti lisääntyy - osittain koska hermojärjestelmällänne on vaikeuksia lukuisien energiasäätöjen kanssa. Taajuutenne voi nousta ja laskea ja vaihdella kovasti koska tahansa - katalyyttejä ovat ajatukset, tunteet, henkiset harjoitukset ja ruuan nauttiminen. Joka kerta taajuutenne muuttuessa kehon täytyy sopeutua. Suurempi herkkyys on luontainen osa henkistä polkua. Älkää taistelko sitä vastaan tai huolehtiko siitä. Mitä henkisempi teistä tulee, sitä enemmän pystytte aistimaan kaikenlaisia asioita. Pitäkää mielessä kuitenkin, että vaikka tunnette jotain, se ei merkitse, että teidän täytyy tehdä asialle jotain. Roolinne jumalaisena muutoksentekijänä on oppia tulemaan neutraaliksi ja myötätuntoiseksi. Tämä sallii teidän välittää sotkeutumatta asioihin kontrollinne ulkopuolella.

Henkilökohtaisessa elämässänne huomaatte ehkä kyseenalaistavanne, mitä uskotte kaikenlaisista asioista. Maailma ympärillänne on massiivisimmassa siirtymässä, mitä olette kokeneet tähän päivään mennessä. Syvällisiä muutoksia tapahtuu ympäri planeettaa. Niin paljon tapahtuu niin nopeasti, ettei kirjuriarmeija pystyisi pitämään teitä riittävästi ajan tasalla kaikesta. Sitten kun katsotte taaksepäin tätä jaksoa, ymmärrätte, että monet uskomusjärjestelmistänne olivat yksinkertaisesti liian pieniä sisältääkseen kokemanne todellisuuden. Siksi perimiänne DNA-tason uskomusjärjestelmiä täytyy tarkastella ja niihin täytyy puuttua, ennen kuin voitte rentouta täysin nauttimaan nyt-elämisen kokemuksesta.

Suhteet ovat hedelmällisintä maaperäänne henkilökohtaiselle ja henkiselle transformaatiolle vuonna 2012. Suhteiden käsittelytaito määrää yleiskokemuksenne vuodesta 2012 ja etenemisenne polulla. Jokainen suhteenne on mittari omasta eheydestänne ja se paljastaa vahvuutenne ja heikkoutenne. Mitä enemmän voitte mennä tarkkailijatilaan ja olla neutraali toisten suhteen, sitä helpompaa on täsmällisesti arvioida, missä olette ja mitä teidän on parannettava. Kukaan ei ole valmis tuote. Muistakaa se, kun suhtaudutte rakkaisiin, ystäviin, työtovereihin ja naapureihin. Kaikki kohtaamanne ihmiset ovat uudelleenkoulutusprosessissa, mitä tulee suhteisiin ja tapaan rakastaa. Rakastava maailma ilmentyy, silloin kun ihmiset oppivat rakastamaan toisiaan. Rakkauden on oltava ehdotonta. Annatte rakkautta riippumatta siitä, saatteko sitä takaisin. Opettelette rakastamaan niin, kuin olisi viimeinen päivänne maan päällä rakastaa täysillä - ja annatte sille parhaan yrityksenne.

Valonne säteileminen vuonna 2012

Jos on koskaan aika kiinnittää huomiota sisäiseen ääneenne ja keskittyä valaistumiseenne, se on juuri nyt. Vuosi 2012 on pitkään ollut merkki suurista muutoksista maan päällä. Koska elätte nyt ollaksenne jumalainen muutoksentekijä, teillä on avainrooli. Se merkitsee, että olette monien muutoksien etulinjassa ja teette säännöllisesti kvanttimuutoksia itsessänne. Monissa tilanteissa tämä merkitsee ongelmien käsittelemistä, jotka rakkailtanne ja työtovereiltanne on vielä käsittelemättä. Tartutte niihin ensimmäisenä, ette uhrautuaksenne, vaan koska olette koodattu tekemään sen. Kun työstätte nämä ongelmat, teistä tulee elävä esimerkki niistä positiivisista muutoksista, joita tarvitaan maailmassa - ja loistatte valoanne toisille.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. 
 
Olemme Kahdentoista neuvosto.
ENNUSTEVIESTI 2012: OVI UUTEEN ALKUUN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: