WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 8. marraskuuta 2011

YKSINKERTAISUUDEN JA LUOVAN MYÖTÄTUNNON VALITSEMINEN… JA KÄRSIMYSRIIPPUVUUDESTA IRTIPÄÄSTÄMINEN


Kirjoittanut ja AE Mikaelia kanavoinut Celia Fenn 
( www.starchildascension.org)
Syyskuu 2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Näinä intensiivisinä muutosaikoina monet ihmiset kamppailevat yhä tietoisuuden vaihtamisessa kolmannesta ulottuvuudesta moniulotteiseen todellisuuteen. 
 
Jotkut luulevat olevansa yksin kamppailuissaan ja he jäävät vaille luvattua iloa ja rauhaa, koska eivät tunne niitä.

Tämä allaoleva kanavointi annettiin yksityisesti eräälle asiakkaalle ja se toistetaan tässä hänen luvallaan. 
 
Asiakas tunsi voimakasta ahdistusta ja tuskaa elämästään ja hänellä oli monia kysymyksiä siitä, miksi hän ei pystynyt ottamaan vastaan tarjottua armoa ja miksi hän oli jumissa heikossa itsearvostuksessa ja negatiivisuuden ja pelon tunteissa.

Vastaus, jonka ArkkiEnkeli Mikael antoi, vaikutti vastanneen hänen kysymykseensä, mutta se myös valaisi sitä, miksi jotkut ihmiset näyttävät kuitenkin olevan kyvyttömiä murtautumaan elämässään ulos kärsimyksen, tuskan ja puutteen tasoilta.


Kun olin Valaisemisen maailmankongressissa, puhuimme toki paljon kärsimyksen ja tuskan loppumisesta ja energisen terveyden ja hyvinvoinnin kultaisen ajan tulemisesta. 
 
Mutta tämä voi tapahtua vasta muutoksen jälkeen, ja tuo muutos on tietoisuuden muodonmuutos, jossa ymmärrämme, että me kollektiivina ja yksilöinä olemme oman todellisuutenne luojia, ja että voimme valita luovamme kärsimystä tai olla valitsematta.

Tämä nyt ei ole kärsivien yksinkertaista syyttämistä sanoen "se on oma vikanne". 
 
Se ei olisi mitenkään myötätuntoista, hyödyllistä tai rakastavaa. Viitataan kuitenkin siihen, että kollektiivina ihmiskunta on valinnut luovansa tuskaa ja kärsimystä, mikä ei koskaan ollut alkuperäisen suunnitelman osa. 
 
Nämä valinnat on koodattu kulttuuriimme uskonnon välityksellä. Ja nämä valinnat sinnittelevät syvällä alitajuisella tasolla, kunnes voimme muuttaa tietoisuuttamme ja koodata uuden tietoisuuden solutasolle. Tämä aktivoi täydellisen terveyden suunnitelman jokaisessa olemuksemme solussa.

Miettikää sitä, että kristinusko opettaa, että kuolemme, koska olemme syntisiä. 
 
Tämä aivan varmasti korostaa syvällä olevaa heikkoa itsearvostusta ja voimattomuuden tunnetta käsitellessämme elämää ja kuolemaa. Itämaiset uskonnot opettavat karmasta, missä yksilö joutuu loputtomaan rangaistuksen ja takaisinmaksamisen verkkoon, joka on kärsimyksen peruste. 
 
Buddhalaiset opettavat, että kärsimys on normaalia ja se on hyväksyttävä.

Jokainen näistä henkisistä poluista sisältää pääperiaatteena syvän uskon arvottomuuteen ja kärsimykseen, jota välitetään sukupolvelta toiselle. Se koodaa nämä uskomukset ihmissukupolvien DNA:han. 
 
Sitten syntyy uusia ihmisiä nämä uskomukset koodattuna soluihinsa. 
 
Vasta uudet lapset, indigot ja kristallit, syntyvät ilman tätä arvottomuuden tunnetta ja ottavat voimansa luoda jotain uutta. 
 
Heidän uusi energiansa on tehnyt mahdolliseksi monille niille, jotka syntyivät vanhan koodauksen kanssa, muuttaa tietoisuuttaan ja alkaa siirtyä omaan henkilökohtaiseen voimaansa kanssaluojina Hengen kanssa.

Jos voimme nyt hyväksyä sen, että voimme päästää irti mielen luomista harhakuvista, jotka rajoittavat luomuksiamme, voimme siirtyä tilaan, missä voimme hyväksyä, että olemme jumalaisen luovan olemuksen kanavia maan päällä, elämä on tarkoitettu elettäväksi harmoniassa Jumalan valon ja rakkauden kanssa, rauhassa, harmoniassa ja rakkaudessa ja yltäkylläisyys ja hyvä terveys ovat jokaisen tälle maapallolle inkarnoituvan ihmisen oikeus. 
 
Kyllä, tietoisuusmuutos todellakin meitä kaikkia varten!

Kanavointi alkaa ArkkiEnkelin antamilla kahdella periaatteella, joita voidaan soveltaa tämän muutoksen tekemiseen ja irtipäästämiseen siitä, mitä hän nimittää piintyneeksi tai riippuvuutta aiheuttavaksi ajatusmalliksi ja itsetuhoisaksi käyttäytymiseksi. 
 
Sillä ihmiset ovat tulleet riippuvaiseksi kärsimyksestä ja draamasta ja heidän on ymmärrettävä, miten he voivat päästää irti ja vaihtaa yksinkertaisempaan, rauhallisempaan ja iloisempaan elämäntapaan.

Kanavointi


Ensiksi sanomme: "Päästä irti" ja sitten sanomme: "Yksinkertaisuus".


Nämä kaksi askelta sovellettuna elämäsi joka tilanteeseen auttavat Sinua siirtymään sen mielen hetteikön ulkopuolelle, joka nappaa Sinusta kiinni joka käänteessä.


Selitämme siis asiaa. Ensiksi sanomme, että Sinun on päästettävä irti. 
 
Näemme, että aina ollessasi suuressa stressitilanteessa, selviytymismekanismisi on mennä mieleesi. Hyvin syvällä tasolla olet antanut mielellesi luvan ottaa hallintaan elämäsi ja johtaa sitä. 
 
Egomieli ei millään tapaa ole varustettu tätä toimintaa varten. Egomielen tehtävänä on käsitellä kolmatta ulottuvuutta. Se punnitsee ja arvioi sen mukaan, mitä se tietää. Ja tavallisesti se huomaa, ettei se pysty selviytymään elämän suuremmista kysymyksistä ja sitten se joutuu paniikkiin. 
 
Sinun tapauksessasi paniikki ilmentyy loputtomana kysymysvirtana, johon et tietenkään pysty löytämään vastauksia.

Sanotaanpa, että tämä reaktio on vain peili siitä prosessista, mikä on käynnissä sisälläsi.


Niin, sanoisimme: päästä irti. 
 
Silloin kun mielesi alkaa nämä pitkät, filosofiset keskustelut, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. 
 
Ensimmäinen on tunnistaa, että tätä tekee sinun mielesi ja voit nautiskella tästä peuhaamisesta puistossa mielesi kanssa, mutta se ei todellakaan ratkaise sinulla mitään. Se vain vie Sinua aina uudestaan ympäri, sillä se on mielen luonne. 
 
Olen varma, että sinulle on tuttu Sokrateen menetelmä ja ymmärrys siitä, että kaikki voidaan todistaa tai osoittaa vääräksi, jos tiedetään, miten järkeillään ja perustellaan jokin vaikutus. Mielen toiminta on suunniteltu juuri tätä varten, järkeilemään sitä, mitä ulkoisessa maailmassa ilmenee, jotta se voidaan sulattaa.

Tänä aikana elämä ei kuitenkaan ole enää kolmatta ulottuvuutta. Se on moniulotteista, eikä mieli enää pysty selittämään ja sulattamaan. Se menee paniikkiin, jaarittelee ja perustelee, muttei pysty sulattamaan.


Tässä kohtaa on parasta päästää irti. Kääntää mieli pois päältä, sillä se ei ratkaise ongelmiasi tai löydä ratkaisuja. Ainoastaan tietoisuus tekee sen. 
 
Teidän suuri tiedemiehenne ja filosofinne, Albert Einstein, sanoi, ettei ongelmaa voi ratkaista samalla tietoisuuden tasolla, kuin millä se saatiin aikaan. 
 
Ilmiselvästi tarvitaan siis tietoisuuden muutosta, jotta ongelmat voidaan ratkaista tai asettaa oikeisiin mittasuhteisiin.

Suuri muutos, joka nyt on tapahtumassa, on vain muutos uudelle tietoisuuden tasolle, jossa se, mikä näyttää ongelmalta ajassa ja paikassa, voidaan ratkaista parhaan kykyn mukaan. 
 
Ja sanomme, että alatte oivaltaa, että mieli ei koskaan anna Teille vastauksia.

Silloin kun siirryt mielestä ja ajattelusta tietoisuuteen ja tuntemiseen, saat hyvin erilaisen näkökulman elämääsi. Sillä mieli menee paniikkiin, tulee epätoivoiseksi ja alkaa pelätä. 
 
Pelosta ei voi ratkaista mitään, sillä pelko rajoittaa ilmentämistä ja ihmeitä. Näin ne, jotka ovat mielen ja pelon ansassa, ovat usein kykenemättömiä vapautumaan pelkonsa ja ahdistuksensa verkoista.

Kun siirryt tietoisuuteen ja sydämeen, tiedät, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä ja kaikki on hyvin.  
 
Tämä synnyttää suuren rauhan tunteen sekä Kiitollisuutta ja rakkautta, ja tämän perusteella alat luoda ja tehdä muutoksia, sillä maailmankaikkeus Rakastaa Iloa ja Kiitollisuutta. Tämä vetää puoleensa Yltäkylläisyyden ja Rakkauden virtaa. 
 
Ja tämä virta luo ihmeitä, joita tarvitset ja haluat tehdäksesi muutoksia elämässäsi.

Kun siis päästät irti, vapautat sen, mikä Sinua pidättelee, ja selvität tietä jonkin uuden luomiselle.


Kun puhumme "yksinkertaisuudesta", viemme Sinut seuraavalle askelmalle. 
 
Modernissa maailmassanne on niin paljon "juttuja", joita luulette tarvitsevanne ollaksenne onnellisia. 
 
Kun astut sydäntilaasi, huomaat, että se mitä todella tarvitset, on hyvin yksinkertaista ja sen voi yksinkertaistaa hyvin helposti. 
 
Sanomme, että keskity elämäsi yksinkertaisiin tarpeisiin ja kaikki annetaan. Tällä tarkoitamme suojan, ruuan, vaatteiden ja Rakkauden perustarpeita. 
 
No, jos Sinulla on kaikki nämä tyydytetty, Sinulla on kiitollisuuden paikka ja Sinun pitäisi ilmaista tuota kiitollisuutta joka päivä. 
 
Sinun pitäisi elää kiitollisena siitä, että maa on elättänyt Sinut ja ne, joita Rakastat.

Kun olet tyydyttänyt nuo perustarpeet kiitollisena, kysy itseltäsi, mitä saattaisit tarvita luodaksesi vieläkin suurempaa kiitollisuutta ja arvostusta sitä kohtaan, mitä sinulla jo on. 
 
Mitä sellaisia yksinkertaisia asioita ehkä pyytäisit, mitkä parantaisivat kiitollisuutta siitä runsaudesta ja rakkaudesta, mitä sinulla JO ON elämässäsi.

Katsohan, Rakas Sielu, emme keskity tässä siihen, mitä Sinulta puuttuu, vaan siihen, mitä sinulla on. 
 
Ja tämä on täydellinen näkökulman muutos. Tämä on tosiaankin oma henkilökohtainen muutoksesi kärsimyksestä rauhaan. 
 
Sillä sopimuksesi maan kanssa on se, että sinua elätetään kokiessasi elämää. 
 
Tietenkin modernissa maailmassa jokainen tuntee oikeudekseen kokea tämän korkeimmalla aineellisen mukavuuden tasolla ja tuntea itsensä ristetyksi, jos hänellä ei ole sitä. Ja tämä johtaa lisäkärsimykseen mielessä, sillä epäonnistumisen tunne on voimakas, jos ette saavuta niitä aineellisen vaurauden ja mukavuuden tasoja, jotka määrittelevät menestyneen elämäntyylin.

Voisit, Rakas Sielu, kysyä itseltäsi, että kun lähdet tältä planeetalta, näetkö taakse katsoessasi kaiken sinulla olleen aineellisen mukavuuden, kaikki omistamasi asiat vai etsitkö sitä rakkautta ja iloa, jonka jaoit muiden kanssa?


Tosiasiassa suuressa muutoksessa ei ole niinkään kyse siirtymisestä kvanttitodellisuuteen kuin siirtymisestä MYÖTÄTUNTOON. 
 
Sekä itseäsi että kaikkia muita kohtaan. 
 
Kun aloitat itsestäsi, sanot:
 
"Olen täydellinen sellaisena, kuin olen, ja olen itseni kannalta täydellisessä paikassa tällä hetkellä. Jumala on johdattanut minut tähän!" 
 
Kun hyväksyt, että Jumalvoima sisälläsi on luonut sen, missä olet ja mitä olet juuri nyt, niin voit pysähtyä ja olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on. Voit nähdä ihmeen ja taiat, puutteen ja tuskan sijasta.

Sanomme, että nyt tänä nopeutuneen kehityksen aikana Sinua todellakin työnnetään kovasti tekemään läpimurto myötätunnon tietoisuuteen
 
Sinua työnnetään lähes sietämättömällä paineella, jotta päästät irti mielestä ja sen vaatimuksista ja harhoista ja astut kiitollisuuden ja luovuuden sydäntilaan. Sitten kun astut LUOVAAN MYÖTÄTUNTOON, mielesi lopettaa loputtomat vaatimuksensa jostain muusta, jostain enemmästä, jostain tuskan lievityksestä… sillä tuska on todellakin harhaa!

Se mitä olemme nimittäneet muutokseksi, on TIETOISUUDEN muutosta. 
 
Etkö voi nähdä, että Sinulla on kaikki ollaksesi onnellinen maan päällä? 
 
Etkö voi nähdä ympärilläsi olevaa iloa, kauneutta ja rauhaa? 
 
Jos voit, niin voitko jakaa tämän muiden kanssa, jotta hekin voivat nähdä sen? 
 
Sillä sen tuskan ja kärsimyksen, jonka olette luoneet, olette luoneet mielessänne. 
 
Näette vain puutteen, tuskan ja menetyksen ettekä näe kauneutta ja niitä lahjoja, joita annetaan jokaisen päivän joka hetki.

Sillä Lähde virrattaa Rakkauden ja yltäkylläisyyden lahjojaan koko ajan. Kosmos on äärettömien rikkauksien paikka, jos vain sallit itsesi kokea nämä rikkaudet. 
 
Kun käännät mielen pois päältä ja alat tuntea sinulle annettujen lahjojen rikkauden, mieli ei enää jatka vaatimistaan ja sielu pystyy nauttimaan niistä rikkauksista, mitä on luotu.

Rakkain Sielu, vapauta itsestäsi vanhan energian näkökulma olosuhteidesi kärsivänä uhrina ja näe itsesi sinä, mitä olet. 
 
Olet henkisen ja sosiaalisen kehityksen huippu, monitahoinen ja älykäs olento, mutta olet kuitenkin hyvin yksinkertainen jumalaisen olemuksen osa, myötätuntoisen luovuuden kipinä, ja Sinua pidetään Jumalan Rakkaudessa ja Valossa koko ajan.

Jos voit saattaa itsesi tuohon yksinkertaisen armon tilaan, kaikki muu loksahtaa paikoilleen. Huomaat, ettei ole mitään, mitä sinun täytyy tehdä, eikä mitään muuta paikkaa, missä sinun täytyy olla. 
 
Luovut omasta tahdostasi Jumalan tahdon ilmentymiseksi kauttasi ja tiedät, että kaikki ilmenee korkeimmaksi parhaaksi ja niin kuin on tarkoitettu, sopusoinnussa Ehdottoman Rakkauden ja Luovan Myötätunnon kanssa.

Tämä mielen ja tahdon antautuminen avaavat kiitollisuuden ja ilon tilan, ja se vuorostaan avaa ihmeiden luomisen tilan. 
 
Sillä kosmos rakastaa ihmeiden ja yltäkylläisen ilon luomista, niin että mitä enemmän kiitollisuutta ja leikkisyyttä pystyt kokemaan, sitä enemmän kosmos liittyy mukaan ja tuo Sinulle aina lisää asioita juhlittavaksi ja iloittavaksi.

Niin, sanoisimme myös, että päästä irti siitä, mitä luulet tarvitsevasi, ja salli Jumalan tahdon opastaa askeliasi. 
 
Saatat huomata, ettei mitään tapahdu hetkeen aikaan, koska suuntaat sisäistä kompassiasi tähän uuteen suuntaan. Mutta ajan kuluessa huomaat, että asiat alkavat liikkua uuteen suuntaan, kun avaat sydämesi ja olemuksesi suurelle ja luovalle elämän seikkailulle.

Sillä kaikki on todellakin näin yksinkertaista. Elämä ei ole mitään muuta kuin Lähde tutkimassa niitä valon ulottuvuuksia, jotka olivat sen ensimmäisen luovan myötätunnon tekoja. 
 
Ja niin elämäsi on pelkästään sen paikan tutkimista, jossa olet, ja sen Rakkauden Tunnistamista, joka on jokaisessa asiassa tässä Valon täyttämässä Ilon Ulottuvuudessa. 
 
Pimeys ja kärsimys ovat ja ovat aina olleet mielen luomuksia, jotka olivat vastauksia siihen pelkoon, joka syntyi tutkimusten tullessa intensiivisiksi ja olennon tuntiessa tuleensa haastetuksi kasvussaan ja kehityksessään. 
 
Pelko on tapa pidätellä ja pysyä samassa paikassa, mutta se ei saa aikaan kasvua, joka on Jumalan Valon Luonne.

Tämä on ollut pitkä keskustelu, mutta tarkoituksemme oli osoittaa Sinulle, miten yksinkertaista on, kun käsität elämän olemuksen ja sielun henkisen matkan. Sen ei ole koskaan ollut tarkoitus olla vaikeaa. 
 
Sen oli tarkoitus olla yksinkertaista esiintulemista ja iloista luomista. Jos voit päästää irti mielesi tarpeesta vaatia ja kontrolloida, niin voit kokea elämän tällä tavalla.

Voit saada kaiken haluamasi, mutta Sinun on aloitettava kiitollisuudesta ja yksinkertaisuudesta ja luotava myötätuntoisesti siitä tilasta.


Niin, Rakkain Sielu, toivomme, että voimme auttaa Sinut mielen otteesta Sisäiseen Enkeli-itseesi. 
 
Siellä voit nähdä, että Sinä et elätä perhettäsi, vaan Henki ja Jumaluus, ja että Sinun tarvitsee vain olla kiitollinen tästä yhteistyöstä ja sitten toimia edistääksesi sitä tavoilla, jotka tuovat iloa Teille kaikille.

Päästä irti kaikista mielen vanhoista heikon itsearvostuksen ja riittämättömyyden tarinoista. Jokainen on riittävän hyvä ollakseen Rakastettu ja elätetty, ja jos hyväksyt tämän, sitä elämässäsi tosiaankin on.


Päästä irti kaikista syyllisyyden, epäilyksen ja negatiivisuuden energioista.  
 
Tee tietoinen ponnistus näiden tunteiden ja ajatusten vapauttamiseksi ja luot tuon kiitollisuuden ja armon tilan, joka luo Sinulle ja läheisillesi äärettömästi Siunauksia.

Kaikki on näin yksinkertaista, Rakas Sielu, se on elämän kaava, joka asetettiin DNA:hasi silloin, kun suuri Elohim aktivoi alkuperäisen suunnitelman. 
 
Ja se on edelleen paikoillaan odottamassa, että näet, miten yksikertaista kaikki voi olla, kun sallit, hyväksyt ja luot armosta ja luovasta myötätunnosta.

Ja näin jätämme Sinut Rakkaus- ja Valohalauksen kera. Sinua Rakastetaan kovasti ja Suojellaan jokaisella askeleellasi. Olet myös Voimakas valonmestari, ja odotamme Luomistasi ilon ja Rakkauden kera!
YKSINKERTAISUUDEN JA LUOVAN MYÖTÄTUNNON VALITSEMINEN… JA KÄRSIMYSRIIPPUVUUDESTA IRTIPÄÄSTÄMINEN
oma kuva, ethän kopio IRTIPÄÄSTÄMINEN

Ei kommentteja: