WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 11. marraskuuta 2011

SIIRTYMINEN - UUDESTISYNTYMÄ



Kirjoittanut Lauren C. Gorgo 
(thinkwithyourheart.net)
8.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Tärkeä huomautus: 
 
Tämä lähetys on koodattu erityistaajuuksilla, jotka Plejadien korkea neuvosto on pyytänyt minua jakamaan resonanssissa olevien kanssa. Tämä merkitsee, että tämän artikkelin sisältämä energia aktivoi, nopeuttaa ja/tai harmonisoi sinut lähdekooditaajuuksiin, niihin koodeihin jotka sisältyvät Jumala-DNA:hamme. Vastuuvapauslausekkeena: näillä taajuuksilla on mahdollisuus nopeuttaa kovasti heräämisprosessiasi ja jumalaisen suunnitelmasi aktivoitumista.
 
Olen varma, että useimmat teistä tuntevat sen jo, mutta olemme melko syvällisessä siirtymässä tällä viikolla ja näin Plejadien korkea neuvosto on pyytänyt minua erityispalvelutehtävänä - kuten he sitä kutsuvat - puhumaan joistain asioista, jotka meidän olisi heidän tuntemuksensa mukaan hyödyllistä tietää. Olkaa kärsivällisiä kanssani, koska en ole täysin integroitunut tähän informaatioon, minkä yritän yleensä tehdä (ainakin vähän), ennen kuin lähetän päivityksen. Tämän takana on kuitenkin kiireellisyyden tuntua, mikä pakottaa minut tekemään sen lonkalta. Kuten aina, artikkelin sanoja tärkeämpää on energia, mikä edeltää kaiken älyllistä ymmärtämistämme.


11.11.11 - valmistautuminen

Jos voisin kiteyttää koko tämän viestin yhteen sanaan, se olisi: 
 
kyykisty-ja-maadoitu.

Ja miten.

Plejadien neuvosto räjähti eilen verhon läpi ja valmisteluviestillä tämän viikon 11-11-porttia varten he sanoivat, että meidän täytyy ponnistella tietoisesti vakautuaksemme ja ankkuroituaksemme maatasolle, koska tulevat taajuudet eivät ole ainoastaan voimakkaita, vaan ne myös neuvoston sanoin 
 
"järjestävät uudelleen olemassaolonne fyysisen perustan uudistumisen lähdekoodeilla."

"Haluaisimme teidän ymmärtävän, että tuleva harmonisoituminen on se, mitä olette odottaneet … ilmeisesti SE aikakausien voimakkain tapahtuma, muutos mikä parantaa elämäänne kaikin tavoin." -Plejadien neuvosto

Plejadialaisten perspektiivistä 11-11-portin tarkoitus on ankkuroida uuden ihmiskunnan ykkösehdokkaat sekä kristalliverkkoon - portaali täysin moniulotteiseen tietoisuuteen - ja planeettamme sydänkeskukseen (kristalliydin), mikä jouduttaa lopullista integroitumisjaksoa, fyysisen kehon harmonisoitumista. 
 
Tämä ennenkuulumaton harmonisoituminen maan ja niiden tähtiolentojen/ valotyöntekijöiden välillä, jotka ovat valmiita "kytkettäväksi verkkoon", laukaisee ilmeisesti suuren psyykkisen ja fyysisen avautumisen, mistä Plejadien neuvosto tulee puhumaan.

"Muutokset joista puhumme, ovat luoneeltaan psyykkisiä, mutta antavat teille myös ainutlaatuisen kyvyn valjastaa maan voima sinkoamaan Teidät rajoituksista puhtaaseen Rakkauteen." 
 
* Plejadien neuvosto *

Sen mukaan, mitä voin ymmärtää, tämä pyhä käytävä saattaa meidät harmoniaan sekä luonnonvoimien (maa) että luomisvoimien (kosmisuus) kanssa, mikä ei ainoastaan mahdollista tai aktivoi sitä korostunutta havaintoaistia ja puhdasta rakkautta, mistä Näkymättömät ovat kertoneet meille pitkään, vaan se on myös se jumalainen erivapaus, mitä ultraherkät ovat odottaneet tasapainottuakseen ja vapautuakseen niistä sähkömagneettisista vääristymistä, jotka ovat aiheuttaneet hyvin paljon kärsimystä monta vuotta.

"Tämä aktivointi valelee biologiaanne niillä uusilla mestaruuden lähdekoodeilla, joita tulee 11-11-portin läpi. Nämä muutokset voivat tietysti tuntua soluissanne väsymyksenä ja myrkynpoistovaivoina, mutta tämä nimenomainen aktivointi kuitenkin vastaa fyysisen kehon yhteydestä planeettakehoon ja se johtaa vapautumiseen kärsimyksistä." 
 
* Plejadien neuvosto *

Kuulen, että vaaditaan sopeutumisjakso kehomme harmonisoitumiseksi niihin uusiin taajuuksiin, joita he kutsuvat galaktisen vihkimyksen 12. tasoksi, mutta se kalpenee tänne pääsemismatkan rinnalla, tämän planeettaan uudelleenyhdistymisen vuoksi. 
 
Plejadien neuvosto kutsuu tätä harmonisoitumiseksi äitimme, eräänlaisen "syöksyaaltosuojan", kanssa siinä mielessä, että tiedämme nyt olevamme suojassa raskailta valeluilta, näiden energioiden lisääntyessä planeettaverkossa.

HUOM.: 
 
Niille tähtisiemenille, indigoille ja sinisille säteille jotka eivät ole kyenneet täysin maadoittumaan matalampiin ulottuvuuksiin johtuen siitä (joskus pelottavasta) sähkömagneettiepäharmoniasta ja tiheydestä, mikä aiheutui ihmisen kolmeen alempaan kehojärjestelmään laitetuista geeni-implanteista, minua pyydetään erityisesti painottamaan, että nyt on turvallista tulla kehoon täysin. Tämä planeetta on nyt valmis Teitä varten ja Teitä tuetaan täysin.

Ilmeisesti tähän saakka tähtisiemenet, valotyöntekijät, indigot jne. olivat ainoita ankkureita tälle energialle, mikä tarkoitti, että meidän täytyi kanavoida näitä naurettavan korkeita taajuuksia kehomme kautta yksin, ja meitä oli levitettynä ympäri maailmaa voidaksemme maadoittaa universaalin rakkauden värähtelyjä planeettaan ja auttaa maata sen omassa ylösnousemuksessa. 
 
Olimme akupunktioneuloja, joita tarvittiin avaamaan ja stimuloimaan chin virtaamista kristalliverkossa. Mutta 11-11-portista lähtien ja koko vuoden 2012 maa harmonisoituu jumalaisen suunnitelmansa kanssa, mikä merkitsee, että jaamme nyt "taakan" sen kanssa, mikä tietysti tekee kaikesta työstämme vähemmän vaivalloista. Tämä antaa uuden merkityksen fraasille: monet kädet tekevät "kevyeksi työn" :) (Suom. huom. sanat merkitsevät myös "valotyötä".)

"Eturintamassa olevat ruumiillistavat mestaruusaktivointikoodit ja jakavat ne muille ihmisille planeetan yhteisen kristalliverkon kautta, mikä helpottaa prosessia sekä ihmiskunnalla että suurella äidillä. Tämä on suurenmoinen muutos sekä planeetan että "killan" kannalta." -Plejadien neuvosto

Siirtyminen

Plejadien neuvosto sanoo, että ihmiskunnan etulinjassa olevat kokevat kohta "laajuudeltaan ennenkuulumatonta yhdistymistä, kosmisen älykkyyden punoksen maakehossaan, mikä ällistyttää teitä" … ja koemme pian älykkyysvoimien moniulotteisen ymmärryksen toimivan. Tämä tekee meille mahdolliseksi oivaltaa monia suuria asioita, joita ei ole koskaan ennen nähty tai ymmärretty. 
 
Minulle annetaan kuva, että sytytämme Sydänvalomme, mikä valaisee koko olemuksemme sisältä ulospäin ja estää meitä heittämästä varjoja, kun elämämme jokainen alue on valaistu selkeydellä ja totuudella.

(Muuten, olen todella pahoillani, että tuon Neil Diamondin laulu pyörii nyt jatkuvasti päässäsi. Jos se parantaa yhtään oloasi, niin tuohon uuvuttavaan hissimusiikkiin innosti E.T.-elokuva, missä sattumalta on kyse maan ulkopuolisesta, joka tulee maan päälle ja kuolee lähteäkseen. Ironiaaa.)

Neuvosto kertoo meille tämän informaation valaistakseen prosessia, mitä käymme läpi ja mitä he kutsuvat "siirtymiseksi"
 
He sanovat, että se on "Kristus-älykkyyden energeettinen siirtymä korkeammasta itsestä kolmeen alempaan kehoon"
 
Ilmeisesti käymme tätä siirtymää läpi 12-12-porttiin saakka, minkä myötä saamme viimeiset aktivointikoodit, jotka mahdollistavat integroitumisen koko kehon ylösnousemukseen, puhtaan jumaluutemme ilmentymisen muotoon.

Minulle kerrotaan myös, että tämä prosessi vaatii osallistumistamme, erityisesti 11.11.11-12.12.11, ja siinä meidän täytyy auttaa informaation siirtämisessä kehosta toiseen - kuten tietokoneen tiedostosiirrossa, meidän täytyy varmistaa oikea reitti.

"Tarkoitamme tätä. Kun kolme alempaa kehoanne harmonisoituu Kristus-avataraitsenne kanssa, käytte läpi tilapäisesti voimistuneen jätteestä vapautumisen ja laajentumisen, mikä sinkoaa teidät aistipohjaisen autuuden ja selkeän tietoisen tajunnan korostuneeseen tilaan. Monet teistä alkavat jo tuntea näiden energioiden elävöittävän teitä, kun solunne ottavat itseensä Kristus-valon täyden säteilyn. Tämän eräänlaisen kliimaksin eli tämän energiasiirron huipun jälkeen teidän täytyy säilyttää tietoisesti maallinen olemassaolonne tämän suuren laajentumisjakson aikana." 
 
* Plejadien neuvosto  *

No niin, tuskin tiedän mielen tasolla, mitä kaikki tämä merkitsee, paitsi sen että Seitsemän sisarta ovat antaneet odottaa jotain tällaista menneisyydessä. 
 
Tiedän varmasti vain, että tästä tähtiportista mentäessä meidän täytyy pitää jalkamme tiukasti maassa, koska jos emme kanavoi tätä energiaa kunnolla - eli maahan - Plejadien neuvosto sanoo, että riemun tunteet voivat nujertaa meidät. 
 
He jatkavat, että vaikka se näyttääkin ristiriitaiselta, niin "tämän laajentumisen nopeuttama vapautumisen tunne voi olla hyvin hurmioitunut" ja jos siihen ei keskitytä, se voi johtaa "henkiseen irtaantumiseen", kuten he sitä kutsuvat. Kuvittelen heidän viittaavan eräänlaiseen "autuuteen" - suosittuun eskapismiin, mikä on yleistä new age -piireissä.

Sitä on vaikea sanoa epäilyksettä, mutta saan tunteen, että tämä mitä tapahtuu, liittyy kaikkiin niihin asioihin, joihin Seitsemän sisarta ovat viitanneet aiemmin eri tavoin: nopeutuminen, hurmio, valokeholaajentuminen, tiukentuminen, totuuden hetki, armon antaminen, alku jne.

Koska kokoan tätä kaikkea yhteen muiden meidän tapaan tämän surrealistisen luomisvuoristoradan etuvaunussa, ajattelen, että tämä siirtymäprosessi seuraa sitä "valokeholaajentumista", mitä Sisaret ovat kuvanneet meille:  
 
"suuri käsityksen laajentuminen, valon/älykkyyden valelu, mikä korvaa kaiken rajallisen ihmisymmärryksen ja tapahtuu alun hetkellä … kun fyysinen keho liittyy jumalaisen kehon tai KA:n kanssa". 
 
Tämä kuulostaa melko samanlaiselta, mitä Plejadien neuvosto sanoo tässä.

Itse asiassa Neuvosto vahvisti sen juuri sanomalla: "… "alku" on sana, mitä olemme käyttäneet aiemmin löyhästi kuvaamaan pelkokehosta vapautumisen hetkeä … "Siirtyminen" on sana, mitä käytämme kuvaamaan sitä prosessia … Kristus-älykkyyden vaihtoa, kun henkikeho liittyy fyysisen kehoon, mikä tapahtuu samanaikaisesti. Tämä on kuolevaisen kehomallin häviämisen ja jumalaisen kehomallin ilmestymisen jakso. Eikä tässä ole mitään pelättävää. Päinvastoin, otatte suurta iloa tästä siirtymävaiheesta."

Mitä tahansa tapahtuukin ja miten, sanon julkisesti: se on iso juttu. Onneksi emme tarvitse älyllistä ymmärrystä kokeaksemme sen. Ja tulemme kokemaan sen.

Maatähtichakra

"Nämä energiat ovat voimakkaita ja jos niitä ei hallita oikein, ne voivat aiheuttaa sähkövajausta ja maadoittumattomuuden tunnetta - äärimmäistapauksissa mielikuvituksen lentoa." -Plejadien neuvosto

Auttamaan meitä maadoittumisessa tällä viikolla ja 12.12. saakka Plejadien neuvosto sanoo, että 11-11-portti tuo mukanaan maatähtichakramme syvemmän tason koodauksen, aktivoitumisen ja avautumisen, mikä mahdollistaa vahvemman yhteyden planeettaan ja tarjoaa meille armonaikaa - mutta meidän on käytettävä sitä tietoisesti. 
 
(Kannattaa mainita, että kaikki tämä maadoittuminen on erityisen stressaavaa selkärangalle, jalkaterille, säärille, polville, alaselälle ja kaikille vastaaville elimille ja järjestelmille, jotka liittyvät juuri-, sakraali- ja plexus-chakraan. Suolakylvyt, venytteleminen, käveleminen luonnossa ja tietoinen hengittäminen auttavat kovasti fyysiseen epämukavuuteen sekä liikuttamaan tietoisesti energiaa kehosta maahan.)

Ainoa asia mitä vaaditaan maadoittumiseen, on ylläpitää tietoisuus yhteydestämme maahan. Jos kuitenkin tunnet, ettei se riitä, voit visualisoida energian liikkuvan kehosi läpi planeettaan visualisoimalla maatähtichakrasi, mikä on noin 30 senttiä jalkojesi alapuolella ja mikä yhdistää sinut maan ytimeen. Tämä yhteys toimii maadoitusjohtona ja kiinnittää energiakehomme maatasoon harmonisoimalla meidät maan perusenergioihin.

Plejadien neuvosto suosittelee, että kanavoimme näitä kosmisia energioita kruunun kautta selkärankaa alas ja jalkapohjiemme kautta maatähtichakraamme, mikä yhdistää meidät planeetan ytimeen tummalla hopean-ruskehtavalla valosäikeellä. 
 
Itse en ole mikään meditoinnin tai visualisoinnin suuri fani tai oikeastaan minkään, mikä vaatii aistien ekstraponnistusta, mutta sen perusteella mitä minulle näytetään, jopa minä saatan käyttää jotain visuaalista apukeinoa. 
 
Niille jotka haluavat pitää asiat yksinkertaisena, yksi maadoittumisen suosikkitekniikkani ja absurdin helppo on sellainen, mitä kutsun "magneettijaloiksi". Siinä kuvittelen, että jalkapohjani ovat magneetit, jotka ovat puristuneet maata vasten maan metalliytimen vedosta. 
 
Vaikka rehellisesti sanottuna, minusta nauraminen on parasta lääkettä, toisena voisi olla kokkaaminen tai leipominen tai vain ajan viettäminen Rakkaiden kanssa. 
 
Sanon: se, mikä tahansa toimii.

Viimeiseksi Neuvosto suosittelee, että alamme ylläpitää tietoisuutta maatähtichakrastamme ja yhteydestämme planeetan sydänkeskukseen tästä päivästä alkaen ja jatkamme sitä kolme päivää 11-11-tapahtuman jälkeen. 
 
Sen jälkeen … no, luulen, että meidän on vain odotettava ja katsottava.
 
Onnellista Uudestisyntymäpäivää!

Lauren
SIIRTYMINEN - UUDESTISYNTYMÄ

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: