WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 25. marraskuuta 2011

Avautuvat portaalit


MONIULOTTEISIA UUTISIA
Katso sisäiseen kolmanteen silmääsi ja näe pieni kynttilänliekki.
Kanavoinut/kirjoittanut Suzan Caroll 
(www.multidimensions.com)
Uutiskirjeestä 10.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

AVAUTUVAT PORTAALIT

Avautumisen hetkellä sinun on antauduttava täysin portaalille. Sinun on päästettävä täysin irti vanhasta elämästäsi ja uudestisynnyttävä uuteen. Tämän täydellisen antautumisen myötä päästät irti pelosta ja kolmannen ulottuvuuden ajattelusta, mikä sitoo sinut kolmannen/neljännen ulottuvuuden Maahan. Irtipäästäminen pelosta ja kolmannen ulottuvuuden ajattelusta merkitsee, että jokainen ihminen, paikka, tilanne ja asia, joka aiheuttaa sinulle pelkoa ja vaatii, että rajoitat itsesi kolmannen ulottuvuuden aikaan sidottuun ajatteluun, on vapautettava. Mikä tärkeintä, samaan aikaan kun päästät irti kolmannen/neljännen ulottuvuuden vanhoista ja pelkopohjaisista tekijöistä, otat vastaan täsmällisen kopion nykytodellisuutesi uusista ja rakkauspohjaisista ilmaisumuodoista, jotka resonoivat korkeamman taajuuden ilmaisuun ykseyden nyt-hetkessä.

Tällä tavalla pysyt ilmentyneenä muotoon, samalla kun sallit tuon muodon muuntua valokehoksi, tietoisuutesi täysin kiinnittyneenä siihen. Kun kuolit menneissä tai vaihtoehtoisissa todellisuuksissa, sallit tietoisuutesi irrota muodostasi, jotta muoto voisi jatkaa kuolemaprosessiaan ilman tarvettasi kärsiä tuota vaikeaa siirtymää. Joissain fyysisissä elämissäsi olet ehkä pelännyt kuolemaa ja roikkunut muodossa silloinkin, kun se ei enää ole ollut asuttava. Toisin sanoen, sinulla oli vaikea kuolema. Sinun on päästettävä irti näiden vaikeiden siirtymien tiedostamattomasta muistosta.

Toisin sanoen, sinun on päästettävä irti kuoleman pelkäämisen muistosta ja siitä kiinnipitämisestä, mikä ei ollut enää tarkoitettu koettavaksesi. Sinun on päästettävä irti kaikista pelkopohjaisista kiinnikkeistä nykyiseen kolmannen ulottuvuuden todellisuuteesi, kun samanaikaisesti teet "mielijäljen" tästä todellisuudesta, minkä voit viedä mukanasi portaaliin. Sitten kun menet portaalin läpi todellisuutesi ja muotosi korkeamman taajuuden ilmaisuun, kannat sisälläsi mielijälkeä siitä, mitä muunnat. Tämä mielijälki, kopioituna ja tallennettuna korkeaan sydämeesi, muuntuu korkeammaksi ilmaisutaajuudekseen. Sitten kun palaat käynniltäsi ja kuljet portaalin läpi - kuten monet teistä tekevät - näet juuri sen kehon ja todellisuuden, mistä lähdit. Paitsi että se on tuon ulottuvuuden korkeamman ulottuvuuden ilmaisumuoto.

Tärkeä tekijä matkallasi portaalin läpi on, että voit helpommin herättää luontaisen kykysi moniulotteisiin havaintoihin. Moniulotteisen havaintotavan aktivoinnilla voit havaita useamman todellisuustaajuuden ja pysyä kontaktissa niiden kanssa jatkuvassa ylösnousemusprosessissasi. Toisin sanoen, pystyt havaitsemaan kolmannen ulottuvuuden aloituspisteesi selvästi, samalla kun havaitset neljännen ulottuvuuden aurasi. Pystyessäsi havaitsemaan aurasi tiedät, että olet laajentanut havaintotapaasi kolmannen ulottuvuuden rajojen yli.

Tämä havaintolaajentuminen on tärkeää, sillä portaalit eivät ole maadoittuneita kolmanteen ulottuvuuteen. Itse asiassa portaalit nähdään vain neljännen ulottuvuuden havaintotavalla, koska nämä aukot ovat neljännen ulottuvuuden eri oktaaveja. Tästä syystä olemme kehottaneet teitä kaikkia luomaan valotunnelinne sen alemman astraalitason läpi, mikä on kumulaatio kaikesta negatiivisesta energiasta, minkä ihmiskunta on luonut planeettansa ympärille. Jos et ole vielä luonut tätä tunnelia, tee se nyt.

Tietysti luot tämän valotunnelin alemman astraalitason pimeyden läpi ehdottoman rakkauden suurella voimalla. Siksi tästä avautumiseen saakka tarkastele elämääsi ja rakasta ehdottomasti jokaista ihmistä, paikkaa, tilannetta ja asiaa, mikä edelleen sisältää pelkopohjaisia muistoja vihasta, surusta, kostosta, kilpailusta jne., jne. Toisin sanoen sinun on "annettava niille anteeksi, sillä he eivät tienneet, mitä tekivät!"

Tämä kaiken voittava ehdoton rakkaus ja ehdoton anteeksianto sallivat sinun hyväksyä ehdottomasti sen tosiasian, että tulit tähän inkarnaatioon tällä kertaa osallistuaksesi henkilökohtaiseen ja planetaariseen ylösnousemusprosessiin. Kun käsität, että osallistuminen ylösnousemukseen oli inkarnoitumistarkoituksesi, pystyt hyväksymään ehdottomasti, että sielusi loi jokaisen nykytodellisuutesi negatiivisen kokemuksen. Sielusi loi nämä "ongelmat", jotta voisit puhdistaa kaiken, mikä oli kesken syntyessäsi tähän ylösnousemustodellisuuteen.

Ajattelet ehkä, että tämä tehtävä on liikaa vain yhdelle elämälle. Kuitenkin sitten kuin muistat, että olet suuri, moniulotteinen olento, joka on vapaaehtoisesti astunut "monien rikosten näyttämölle" auttaakseen planetaarista ilmaisumuotoaan, Gaiaa, monet päänsärkysi ja haasteesi kalpenevat korkeamman tarkoituksesi moniulotteisessa valossa.

Jos et pysty rakastamaan ehdottomasti, anteeksiantamaan ehdottomasti ja hyväksymään ehdottomasti, että nykyelämäsi jokaisen kokemuksen jokainen hetki kalpenee korkeamman tarkoituksesi rinnalla, et pysty irtoamaan nykytodellisuudestasi riittävästi antautuaksesi täysin portaalin läpi. Kyvyttömyytesi päästää irti menneisyydestä kieltää sinulta lahjan äärettömästä elämisestä nykyhetkessä.

Siksi rakkaat maadoittuneet osamme, vetoamme teihin: antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä tekevät. Ja mikä tärkeintä, antakaa anteesi itsellenne, sillä ette tienneet, mitä teitte. Olitte silloin unessa ja kaikki mitä teitte tai tapahtui teille, järjestettiin, jotta voisitte herätä. Kyllä, monilla teistä on ollut haasteita heräämisestänne saakka, mutta koska tiesitte olevanne hereillä, näitte nämä tilanteet vihkimyksinä, ette ongelmina. Koska olette hereillä, voitte lopulta katsoa jokaista näitä pelkopohjaista tilannetta suoraan silmiin ja sanoa: "Rakastan sinua sen oppitunnin vuoksi, minkä olet opettanut minulle."

Kun tarkastelet elämääsi, varmista, että sinetöit jokaisen muiston ehdottomalla rakkaudella ja kiitollisuudella siitä oppitunnista, minkä se on opettanut sinulle. Olette lähdössä todellisuudesta, missä oppitunnit ovat usein vaikeita, tuskallisia ja täynnä pelkoa. Itse asiassa olette jättämässä pelon. Voimme nähdä maadoittuneiden sielujemme kirkkaasta valosta, että monet teistä ovat jo tehneet tämän kaiken voittavan anteeksiantosiirtymän. Muistakaa, että anteeksianto ei ole passiivinen teko. Itse asiassa anteeksianto on kutsu toimintaan sen korjaamiseksi, mikä oli sielussanne niin epäharmoniassa, että se aiheutti teille tuskaa.

Sielunne loi tämän tilanteen elämäänne, jotta voisitte oivaltaa, miten epäharmoniassa olitte korkeamman ilmaisumuotonne kanssa. Antakaa siksi anteeksi ja päästäkää irti kaikesta tuskasta nyt, jottei se enää vaimenna aistimuksianne korkeammista maailmoista. Päästäkää irti kaikesta tuomitsemisesta, sillä tuomitseminen on mielentila, mikä erottaa teidät muista ja itsestänne. Koko elämänne jokainen kokemus on ollut täydellinen, sillä se on saattanut teidät siihen täysin heränneeseen tietoisuustilaan, mistä nyt nautitte.

Ota nyt hetki ottaaksesi vastaan täysin tämän osan viestiä. Palaamme toisen osan kanssa, missä on kyse moniulotteisten havaintojesi aktivoinnista.

MONIULOTTEISET HAVAINNOT

Rakkaat maadoittuneet sielumme,

Nyt palaamme auttamaan teitä moniulotteisen käyttöjärjestelmänne aktivoinnissa. Ensin haluamme kuitenkin kertoa teille väsymyksestä, mitä te kaikki koette. Tämä väsymys on kolmannen ulottuvuuden havaintojärjestelmänne sulkeutumista, jotta moniulotteinen käyttöjärjestelmänne voi ottaa hallinnan. Sillä aikaa teillä toimii kaksi käyttöjärjestelmää eri tavalla samassa biologisessa astiassa. Siksi tämä astia ylikuormittuu ja tuntee suurta väsymystä.

Paras toimintatapa tämän prosessin aikana on toimimattomuus. Toisin sanoen, olla niin hiljaa, paikoillaan, tyyni ja rauhallinen kuin mahdollista. Tehkää, mitä rakastatte, olkaa rakkaidenne kanssa, menkää, minne rakastatte mennä ja mikä tärkeintä, rakastakaa itseänne. Olette kaikki Gaian toivo ja olette portaaleja uuteen Maahan. Kyllä, sinä olet se portaali, jonka avaat. Sinun ei tarvitse katsoa ympärillesi, ylä- tai alapuolellesi. Sinä olet se portaali, jota etsit.

On monia portaaleja todellisuutenne ympärillä, aivan kolmannen ulottuvuuden havaintotapasi ulkopuolella. Kuitenkin havaitaksesi nämä portaalit sinun on katsottava sisääsi. Kääntymällä sisäänpäin voit tietoisesti tehdä yhteistyötä moniulotteisen käyttöjärjestelmäsi aktivoimisessa. 
Opastamme nyt sen tekemisessä:

* Katso sisäiseen kolmanteen silmääsi ja näe pieni kynttilänliekki. Kun keskityt tähän liekkiin, se muuttuu heti koko värikirjoksi. Voitko nähdä, miten jokainen väri on erottuva samaan aikaan, kun se sekoittuu toisten värien kanssa?

* Vedä nyt huomiosi voimalla tämä liekki korkeaan sydämeesi. Voitko tuntea, miten se laajenee, kun se astuu omaan ehdottoman rakkauden lähteeseesi?

* Katso nyt ATMA:asi, kolminkertaista elämänliekkiäsi ja näe, että on neljä liekkiä, sitten viisi, sitten kuusi ja sitten enemmän, kuin pystyt laskemaan.

* Näe, miten nämä liekit sytyttävät polun sydämestäsi, mikä kulkee ympäri ja ympäri kuin valtava portaali - sinun portaalisi.

* Tunne itsesi portaalin sisällä, moniulotteisen itsesi portaalissa.

* Näe nyt portaalisi värikirjona samalla tavalla, kuin näit ensimmäisen alkuperäisen liekin. Taaskin jokainen väri portaalissasi on erottuva, mutta sekoittuu kaikkien muiden värien kanssa.

* Tarkkaile tyynesti ja rauhallisesti, kun värit portaalissasi nopeutuvat korkeammiksi väritaajuuksiksi, kuin olet koskaan ennen nähnyt.

* Keskity siihen, mikä oli punainen, ja tunne sen voima

* Keskity siihen, mikä oli oranssi, ja tunne sen lämpö.

* Keskity siihen, mikä oli keltainen, ja tunne sen voima.

* Keskity siihen, mikä oli vihreä, ja tunne sen laajentuminen.

* Keskity siihen, mikä oli sininen, ja kuule sen ääni.

* Keskity siihen, mikä oli indigo, ja seuraa sen polkua ympäri ja ympäri portaalia.

* Keskity siihen, mikä oli violetti, ja tarkkaile, kun portaali pyörii nopeammin, nopeammin ja nopeammin …

Kun portaalin pyöriminen nopeutuu eksponentiaalisesti ympärilläsi, säilytä täydellinen rauha ja tyyneys. Sinä olet ydin. Sinä olet pyörteen silmä.

Kun tunnet energian ympärilläsi muuttuvan korkeammiksi ja korkeammiksi ilmaisutaajuuksiksi, pysy keskittyneenä, vastaanottavaisena ja hereillä. Hitaasti avaat kolmannen silmäsi katsoaksesi portaalisi läpi. Näet monia eri todellisuuksia kerralla. Aivan kuten värit, jokainen todellisuus on erottuva, kuitenkin se sekoittuu kaikkien muiden todellisuuksien kanssa. Tämä kuva saa sinut melkein innostumaan, mutta muista pysyä tyynenä, keskittyneenä ja rauhallisena. Olet tarkkailija ja samalla myös osallistut jokaiseen näistä todellisuuksista ajattomasti.

Ensin on hämmentävää tarkkailla ja osallistua samanaikaisesti, mutta kun antaudut tälle prosessille, havaitset, että sopeudut nopeasti tähän uuteen taitoon. Tunnet olevasi ikään kuin suurissa pidoissa ja maistat kaikkia herkullisia aterioita, varoen syömästä liikaa kiellät itseltäsi toisen maistiaisen.

Kun "maistat" jokaista todellisuutta, sinusta tulee tietoinen, että jotkut todellisuudet ovat mahdollisia todellisuuksia, kun taas toiset todennäköisiä todellisuuksia. Sitten suureksi yllätykseksesi käsität, että koet kaikkia näitä todellisuuksia kerralla, samassa nyt-hetkessä. Tarkkailet niitä edessäsi, takanasi ja pyörivän kaikkialla ympärilläsi. Nopeammin ja nopeammin monia todellisuuksia pyörii portaalisi läpi syvälle ytimeesi.

Tunnet laajentuvasi syleilemään jokaista todellisuutta kasvavalla olemuksella siitä, mikä kerran olit sinä itse. Löydät erottuvan itsesi jokaisesta näistä sekoittuvista todellisuuksista. Mutta mikä sinä on sinä? Miten voit olla niin monia versioita itsestäsi kerralla? Järjestystä noudattava ajattelusi ei pysty laskemaan niitä ja myriadit kokemukset sulautuvat yhdeksi. Miten voit olla niin monta ja kuitenkin yksi?

Yhtäkkiä kuva pysähtyy. Silmäsi lentävät auki ja olet taas kerran fyysisessä muodossasi. Olet sama persoona, mikä olet aina ollut. Vai oletko? 

LUE:
Käpylisäkeportaalin aktivoiminen
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: