WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 19. marraskuuta 2011

AuraTransformaatio

" Sinussa on koko maailmankaikkeus, kysy kaikessa neuvoa itseltäsi. "
Mitähän tämä on ? Onko kokemuksia?

AuraTransformaatio™ on hoitomuoto, joka aktivoi Uuden Ajan Energian virtaamista kehoosi ja kehossasi. 

Pähkinänkuoressa: AuraTransformaatio™ saa aikaan pysyvän ja merkittävän muutoksen tietoisuudessasi, joka puolestaan auttaa sinua luomaan luonnollisen ja pysyvän yhteyden vaikuttavuutesi, elinvoimasi ja intuitiosi välillä. Tämä auttaa sinua puolestaan todentamaan uutta voimaasi arjessasi ja käytännön haasteissa.

AuraTransformaatio™ ja sen seurauksena kehittyvä tietoisuutesi vaikuttavat positiivisesti niin henkilökohtaisella kuin universaalillakin tasolla. AuraTransformaatio™ nostaa merkittävästi henkilökohtaista energiatasoasi, jolla kohtaat fyysisen maailmasi. Näin elämäsi pienemmät tai isommatkin haasteet alkavat tuntua sinusta vähemmän häiritseviltä ja helpommin hallittavilta. AuraTransformaatio™ –hoidon jälkeen et enää ruoki huomaamattasi mielesi tarinoita ja olet rehellisempi itsellesi. Tämä vapauttaa energiaasi, joka saattoi aikaisemmin olla patoutunutta, pysähtynyttä tai jähmeää. Tulet mitä todennäköisimmin iloisemmaksi ja pystyt keskittymään paremmin.

AuraTransformaatio™ on ensisijaisesti työkalu omien energioiden nostamiseksi ja laajentamiseksi samalle värähtelytasolle ympärillämme olevien, uuden ajan energioiden kanssa, ei niinkään ulkopuolisen toteuttama hoito. 

AuraTransformaatio™ auttaa auraasi avautumaan uusille, indigo- ja kristallienergioille. Tämä uusi energia siirtyy fyysiseen kehoon tasapainotetun auran avulla ja sen kautta, jotta fyysinen keho voi sitten puolestaan muuntaa tämän uuden energian käytännön teoiksi ja toiminnaksi.

Hoito ei ole itsessään oikotie elämäsi haasteissa tai ratkaisu kaikkiin ongelmiisi. Sen sijaan se käynnistää sinussa prosessin, jonka aikana kokoat oman energiasi takaisin itseesi, ja sen avulla tartut haasteisiisi itse. AuraTransformaatio™ ei myöskään ole korvike muulle laadukkaalle fyysisen ja psyykkisen terveyden hoitamiselle eikä sitä ole tarkoitettu terveysongelmien tai sairauksien hoitoon. 

AuraTransformaatio™ on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat henkisesti ja fyysisesti riittävän tasapainoisia ja terveitä.

Mikäli sinulla on haasteita psyykkisen tai fyysisen terveytesi kanssa, AuraTransformaatio™ –hoito ei sovellu sinulle.

Ei kommentteja: