WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 10. marraskuuta 2011

AIKUISET KRISTALLIT JA MUUTOS

Kirjoittanut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Vuodelta 2005 (?)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Tämän kuukauden artikkeli kertoo totuudesta, jonka nämä lapset paljastavat meille itsestämme, elämästämme ja maailmastamme. Tämä sukupolvi tunnetaan monilla nimillä, mm. indigo- ja kristallilapset, tähtilapset, valolapset. Mitä nimeä heistä käytetäänkin, he ovat sukupolvi, jollaista emme ole ennen nähneet, ja heillä on erityistarpeita, -lahjoja ja -taitoja. Indigo- ja kristallilapset edustavat uusia, korkeampia energiamalleja, jotka tulevat muuttamaan maapallon värähtelytaajuutta.


Kristalliaikuisia syntyi 1950- ja 1960-luvuilla. He toivat tämän päivän kristallilasten energian tälle planeetalle, valmistelemaan näitä upeita lapsia varten. Kristalliaikuiset ovat mietteliäitä, herkkiä, erittäin intuitiivisia ja hyvin henkisiä. Heidän energiansa ei sekoitu hyvin kolmannen ulottuvuuden energiaan ja monet heistä seuraavat polkua, joka pitää heidät poissa valtavirrasta, koska heidän on usein vaikeaa käsitellä sitä energiaa. Samaan aikaan kun indigoaikuiset ovat kapinallisia ja toimintaan suuntautuneita, kristalliaikuiset ovat hyvin erilaisia. He liikkuvat hiljempaa ja kärsivällisemmin eivätkä ole niin aggressiivisia kuin indigot, mutta he eivät ole vähemmän sinnikkäitä. Monet kristalliaikuiset ovat niitä, jotka aloittivat henkisen liikkeen 1970- ja 1980-luviulla kirjoittaen aiheista, joista kukaan ei tiennyt tai joita kukaan ei ymmärtänyt, mutta hellittämättä pyrkimyksissään tietäen, että lopulta toisia tulisi mukaan.


Aikuiskristalleilla on ongelmia tässä muutoksessa, koska energia polarisoituu niin kovasti, että se tuntuu jakautuvan lähes kahtia, eivätkä he tiedä, mihin kohdistaisivat energiansa. He tuntevat toisia enemmän muuttuvan energian, energian vapautumisen ja se pelon, mitä monet ihmiset käyvät läpi tänä aikana. Koska he ovat hyvin empaattisia, heidän on tehtävä kovasti töitä, etteivät he tule osaksi sitä hulluutta, mitä monet ihmiset tuntevat tänä aikana.


Monet kristalliaikuiset kirjoittavat minulle ja kertovat kamppailustaan sellaisen työn löytämiseksi, mikä on mielekäs ja mistä voi saada elantonsa. Viimeisten kymmenen vuoden aikainen yrityselämä on ollut liian haastavaa, joten he etsivät toisia työllistymisreittejä. Koska monet eivät ole vielä löytäneet polkuaan, he kamppailevat tunteakseen positiivisuutta valitsemassaan työssä yhteiskunnassa, joka arvostaa aineellista menestystä yli kaiken muun.


Aikuiskristalleille avain työskentelemiseen muutosenergian kanssa on keskittyä siihen, että he pysyvät maadoittuneena eivätkä anna ympärillään olevan kaaoksen vaikuttaa energiaansa. Yksi heidän lahjoistaan on empatia, mutta sitä on lievennettävä tietyllä määrällä kiintymättömyyttä/irrallisuutta, muuten heistä voi tuntua siltä, että he menettävät elämänsä keskipisteen ja kirjaimellisesti "leijuvat" eräänlaisessa epävarmuuden tilassa.


Aikuiskristallit, joilla on kristallilapsia, voivat työskennellä lastensa kanssa, jotka ovat hyvin tietoisia vanhempiensa epävarmuudesta ja joihin vaikuttaa erityisesti se, jos vanhemmat eivät ole maadoittuneita, ja opettaa lapsilleen, miten käsitellään energiamuutoksia. Kristallilapset ovat täällä parantamassa ihmisten ja planeetan energiaa, kun muutos on saatettu loppuun. Heillä on paljon opetettavaa meille parantamisesta ja heillä on huomattava kyky pysyä keskittyneenä lahjoihinsa ja todelliseen itseensä kaaoksenkin kohdatessa.


Jos olet kristalliaikuinen ja tunnet tarvetta aloittaa kirjoittamisen, henkisen opettamisen tai jonkinlaiseen henkiseen oppimiseen sitoutumisen, seuraa intuitiotasi. Kaikki mikä kiinnittää huomiosi, on sellaista, mitä tarvitset tänä aikana ja mikä auttaa sinua sallimaan energian virtaamisen kauttasi ja ympärilläsi ja olemaan nappaamatta itsellesi pelkoa. Seuraa intuitiotasi, ole rauhassa ja katsele kristallilapsiasi ja tulet läpi muutoksesta vahvempana, luottavaisempana kykyihisi ja kykenevä ilmaisemaan lahjojasi, mikä auttaa kristallilapsia parantamaan maailmaa.

**********************************************************************
Indigot ja kristallit - "Normaalin" löytäminen
Joka viikko kuulen monista indigoaikuisista ja nuorista ihmisistä, jotka esittävät saman kysymyksen: "Miten luon "normaalin" elämän itselleni?" He haluavat tietää, mikä heidän paras polkunsa on ja mikä tekee heistä onnellisen. Ja he haluavat helpotusta siihen päättämättömyyteen ja hämmennykseen, mitä heillä on joka kerta, kun he katsovat elämänsä polkua ja ihmettelevät, mikä suunta on oikea heille. Vastaukseni on aina sama: indigot tulivat tänne luomaan uusia ja erilaisia tilaisuuksia itselleen ja heidän paras polkunsa on se, minkä he valitsevat. Se mikä tuo heille iloa ja yltäkylläisyyttä, on heille "normaalia".

Elämästä hämmentyminen on osa indigoenergiaa ja heidän suurin haasteensa on valjastaa omat energiansa luomaan elämä ja elämäntyyli, mikä tyydyttää heidän tarpeensa, ja sivuuttaa se, mitä toiset odottavat heidän tekevän. Indigot pärjäävät parhaiten luovassa, rajoittamattomassa ympäristössä, joten yritysmaailma ei tavallisesti ole heitä varten. Mutta rohkeutensa kerääminen ja itsevarmuuden rakentaminen tasolle, mikä salli heidän astua rohkeasti innovatiiviselle urapolulle, on haaste. Olisi avuksi, jos he saisivat kasvatuksen, joka innostaa heitä tekemään noita asioita - mutta monilla ei ole sellaista.

Minulta usein kysytään, miksi indigoilla on niin vaikeita lapsuuden kokemuksia, ja monet heistä - sekä aikuiset että nuoret indigot - kärsivät hyväksikäytöstä, laiminlyönnistä, tunnetraumoista ja hylkäämisestä. Se tuskin näyttää hyvältä alulta itsevarmuuden rakentamiseen ja innostaa vapaaseen ajatteluun. Mutta heidän on täytynyt oppia niistä energioista, mitä he tulivat muuttamaan, ja tämä on osa heidän haastettaan. Heillä on valintatilanne elämänkokemuksiensa osalta: he voivat käyttää niitä luodakseen paremman elämän itselleen tai he voivat vajota vihaan, epätoivoon ja masennukseen ja pysyä juuttuneena menneisyyteen.

Tälle sukupolvelle ei ole ennalta määrättyä "normaalia", koska he eivät pitäisi siitä kuitenkaan. Heidän pitäisi seurata sitä polkua, mikä tuo heille iloa ja yltäkylläisyyttä. Siitä tulee normaalia, mikä on heidän intohimonsa, ja he auttavat luomaan sitä toisillekin. Jokainen sukupolvi luo uusia tilaisuuksia ja vaihtoehtoja ja indigot ovat täällä siirtämässä meidät sen yli, mitä meidän "pitäisi" tehdä ollaksemme "normaaleja". Meidän on astuttava rohkeasti siihen, mikä parhaiten sopii intohimoomme, haluihimme ja lahjoihimme, ja tehtävä siitä mittari/vertauskohta omalle elämänpolullemme. Pian käsitys "normaalista" on menneisyyttä ja olemme olemisen energiassa - jokainen osallistuu lahjojensa mukaisesti ja indigot jotka työntävät tähän energiaan, ovat tehneet työnsä.
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

***********************************************************************
 * Rakkaudentähti *

"Olen aina ollut toisenlainen,
herkässä sydämessäni palaa tuli joka
tahtoo muuttaa maailmaa...
Olen nähnyt, kuullut ymmärtänyt
samalla taistellen luvasta olla minä...
En kuulu joukkoon, kummajainen
olen liian avoin,
en osaa teeskennellä,
näen naamioiden taa ja se pelottaa muita...
Kipuja - vihaa - yksinäisyyttä...
Jospa voisin ajaa lujaa tai
hukkua musiikkiin ja väreihin?
Rakkaus, se on tärkein kaikista...
Sitä tuon tähän maailmaan<3
Jossain on koti..."

lue:
Uuden aikakauden lapset 

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kiitos, Seija tästä jakamisesta.

Itellä semmonen mylläkkä käynnissä. Ei olis voinu parempaan hetkeen tulla. <3

RunoTalon Sari kirjoitti...

Tämä tuntui hyvältä lukea - kiitos :)

SeijaTuulikki kirjoitti...

Heli :)
Runotalon Sari :)

Jennifer Hoffman :)

Astronomical iSpore kirjoitti...

Terveisiä suurelta kosmokselta :) Kaikki tulee kääntymään parempaan. Ajalla ei ole niin merkitystä niin jätän sen mainitsematta. Kääntyy ja paukkuu :) Mutta turhaan ei tarvitse pelätä.
- Pyhän rakkauden ja kosmisen viisauden terveisin, The Third Part Of Cosmos :) <3 Ihan mahdottomaksi mennyt tämä meno, pakko puuttua asioihin pyhällä rakkaudella :)