WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 24. lokakuuta 2011

Vuoden 2012 TAIKA

Tällaiselta Nooan Arkki näyttää tänään noin 4000 vuotta sen rakentamisen jälkeen.

Kirjoittanut Sonia Bos (www.soniabos.nl )
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Mitä vuonna 2012 tapahtuu? Etsin internetistä sanoilla "vuosi 2012". Yli 2.5 miljoonaa osumaa! Vau, tämä vuosi on todella tärkeä ihmiskunnalle!

Siitä on kauan aikaa, kun minulle esitettiin luennollani ensimmäiset kysymykset vuodesta 2012. 
 
Sellaisia kysymyksiä kuin: 
 
"Mayojen ja atsteekkien kalenteri loppuu vuoden 2012 paikkeilla. Myös Nostradamuksen ennustukset loppuvat samoihin aikoihin. 
 
Merkitseekö tämä maailmanloppua vuonna 2012? 
 
Merkitseekö tämä sitä, että maailma lakkaa olemasta?" 
 
Saattoi tuntea pelon leviävän yleisön joukossa. Minunkin sydämeni hakkasi, mutta pääasiassa siksi että minun oli noudettava sellainen vastaus akasiasta, jossa ei olisi järkeä. Muistan tuon tapauksen kuin eilisen päivän sekä sen vastauksen merkityksen, joka pelasti tilanteen:

"Ei, maailma ei lakkaa olemasta! 
 
Päinvastoin maailma astuu kuolleista heräämisen prosessiin. 
Kaikki siihen saakka sovelletut standardit ja arvot hylätään. Maailmalle rakennetaan täysin uusi perusta, mikä johtaa täysin uusiin lakeihin ja arvoihin, koska minä, Luoja, haluan uudistaa täysin elämän ja sinä, ihminen, tulet olemaan instrumenttini sen aikaansaamiseksi!"

Liitonarkki


Lisäksi Luoja antoi selityksen ihmiskuntaa koskevasta suunnitelmastaan. 
 
Hän kertoi, että Nooa oli saanut Liitonarkin, jossa oli ohjeita ihmiskunnalle. 
 
Ohjeita rappeutumisesta ja ihmisolentona kehittymisestä, yksilöllisyytensä oivaltamisesta, egon toiminnasta ja siitä, että elämästä tulisi tyydyttävämpää, jos ego voidaan voittaa ja henkeä arvostetaan. 
 
Lyhyesti sanottuna Liitonarkissa oli säädetty, että ihmiskunnan täytyi pystyä ymmärtämään elämää alemmasta luovasta itsestä käsin.

Ihmistietoisuutta ohjasi ja siihen sisältyi Liitonarkki, ihmisen jumalaiset puitteet, hänen korkein virityksensä elämään. 
 
Vuosisatojen aikana Liitonarkkia syvennettiin kaksi kertaa. 
 
Nooa vastaanotti Arkin, johon sisältyi elämän juurichakran mysteeri. 
 
Mooses yhdisti toisen chakran mystiikan Arkkiin vastaanottamalla kymmenen käskyä. 
 
Kalojen aikakaudella Jeesus lisäsi siihen kolmannen chakran mystiikan.  
 
Vastaanottamalla syvennetyn Liitonarkin, hän antoi välttämättömän lisäyksen ihmiskunnalle, jolle voitiin paljastaa aina vain enemmän elämästä sen tietoisuuden kasvun kautta.

Näkijät ja profeetat


Arvostetut näkijät ja profeetat ottivat tietonsa elämän akasiasta oman tietoisuutensa keinoin. Myös näkijät, jotka elivät silloin, kun mayojen ja atsteekkien kalenterit tehtiin, ja Nostradamus työskentelivät tällä tavalla. 
 
Tuohon aikaan Liitonarkki ohjasi elämän akasiaa. 
 
Nämä näkijät eivät voineet päästä tätä pidemmälle, koska sitä enempää ei tuolloin ollut paljastettu ihmiskunnalle. 
 
Heidän näkynsä perustuivat informaatioon, joka oli tallennettu Liitonarkkiin, ja siksi se rajoitti heidän näkökykyään! 
 
He eivät pystyneet näkemään tai ennustamaan tätä kauemmas, ei siksi että maailma lakkaisi olemasta, vaan siksi että Liitonarkki ei ulottunut sen pidemmälle!

Suojelunarkki


Vuonna 1985 rappeutuminen loppui. Elämän kehitysprosessi oli saatu loppuun. 
 
Uusi vaihe alkoi. 
 
Vuonna 1989 Luoja Avasi Sydänchakransa. Hän avasi Korkeamman Itsensä! 
 
Ihminen sai uutta mystiikkaa pystyäkseen ymmärtämään elämää korkeammasta itsestään käsin. 
 
Ja siinä kun hänen täytyi konsultoida Liitonarkkia tietoisuudessaan voidakseen elää pelkästään alemmasta itsestä käsin, hänen täytyi nyt voidakseen elää korkeammasta itsestä käsin saada innoitusta Suojelunarkista, luovasta sydänkeskuksesta, Vesimiehen ajan elämän perustasta. 
 
Ihminen oli valmis vastaanottamaan Vesimiehen ajan mystiikan!

Vesimiehen ajan suunnitelman muodostaminen (1985 - 1992)


Voidakseni selittää, mitä tapahtuu vuonna 2012, minun on ensiksi palattava tähän ajanjaksoon. 
 
Kun rappeutuminen oli vuonna 1985 saatu loppuun, se tarkoitti Kalojen aikakauden loppumista. 
 
Taivaissa alkoi Vesimiehen ajan suunnitelman muodostaminen. Siirtymä Kalojen ajasta Vesimiehen aikaan alkoi! 
 
Luovan alemman itsen ohjelmointi kiskottiin huolellisesti irti. Ja kun vuonna 1989 luova sydänkeskus avautui, Universaali Rakkaus alkoi Virrata Elämään. 
 
Vesimiehen ajan suunnitelma sai perustansa!

Vuodesta 1985 vuoteen 1992 minulle annettiin tilaisuus raportoida Vesimiehen ajan suunnitelman muodostamisesta. Tallennettiin silminnäkijän raportti. 
 
Tuon jälkeen oli lyhyt lepokausi, joka salli Vesimiehen ajan energian muodostua lisää taivaissa ja aloittaa Kalojen ajan suunnitelman irrottamisprosessin. 
 
Tämän lepokauden aikana yhteys akasiaan avattiin tietoisuudessani. Ja kun olin toipunut siitä johtuvasta sydänkohtauksesta, minua opastettiin sisältäpäin voidakseni - yhteydessä akasiaan -tukea Vesimiehen ajan suunnitelman vahvistamista.

Vesimiehen ajan suunnitelman vahvistaminen

Vaihe 1: 1994 - 2000


Vuonna 1994 alkoi ensimmäinen konkreettinen vaihe Vesimiehen ajan suunnitelman vahvistamiseksi aineeseen. Luoja halusi antaa Rakkauden ja Ykseyden Lait ja hänen Avattuaan Sydänkeskuksensa Universaalin Rakkauden Lait voitiin jo vahvistaa. 
 
Vahvistamalla uudet lait vanhat kiskottiin irti: 
 
Kalojen ajan laeista irtauduttiin vähitellen ja Vesimiehen ajan Rakkauden Lait ankkuroitiin ja tuotiin esiin.

Seitsemän vuoden aikana (1994 - 2000) syyn ja seurauksen lait - Liitonarkin peruslait - kiskottiin irti ja Suojelunarkin lait, Universaalin Rakkauden Lait Vahvistettiin. 
 
Siten Luojan sydänkeskus oli paljastanut mysteerinsä ja ihminen sai pääsyn Suojelunarkkiin.

Alkoi toinen lepokausi. 
 
Tämän aikana ihmiskunta sai ensin tottua universaalin Rakkauden Lakien Vaikutukseen. Vesimiehen ajan alkamisen saattoi tuntea. Elämän perustukset järisivät! 
 
Kalojen aikakauden suunnitelmasta täytyi kuitenkin irrottautua lisää. Sen seurauksena monien vanhojen Kalojen ajan instituutioiden piti hajota ja odotettiin Vesimiehen ajan instituutioiden rakentamista, mitä varmasti tulisi seuraamaan.

Vesimiehen ajan suunnitelman vahvistaminen

Vaihe 2: 2004 - 2011


Tammikuussa 2004 alkoi Vesimiehen ajan suunnitelman vahvistamisen toinen vaihe. 
 
Ainoastaan luova (Luojan) sydänkeskus ei olisi elämän saatavilla, vaan myös kurkkukeskus. 
 
Vesimiehen ajan suunnitelma perustettaisiin Rakkauden ja Ykseyden laeille. Luovan kurkkuchakran kautta myös ykseyden lait ankkuroitiin Vesimiehen ajan suunnitelmaan. 
 
Suojelunarkki (sydän) yhdessä Sananarkin (kurkku) kanssa ravitsisi ihmistietoisuutta. Yhdessä ne voisivat selittää elämän korkeammasta itsestä käsin.

Molempien suunnitelman vahvistusvaiheiden aikana vastaanotettiin Vesimiehen ajan uutta mystiikkaa. 
 
Siinä selitettiin, miten nämä vahvistukset muuttavat elämää. 
 
Näin näiden vuosien aikana tallennettiin ihmiskuntaa opastava periaate, jotta ihminen voisi ymmärtää elämää luovasta korkeammasta itsestä käsin.

Vesimiehen ajan mystiikassa mm. osoitetaan, miten ihminen voi työskennellä luovan voiman kanssa ja käyttää sitä voittaakseen kärsimyksen. Se selittää, miten ihminen voi kiskaista itsensä irti vanhoista syyn ja seurauksen laeista ja vapauttaa itsensä karmastaan. 
 
Näin hän voi luoda oman kohtalonsa ja häntä odottaa ylösnousemus elämään luovasta korkeammasta itsestä käsin!

2006/2007


Missä me nyt olemme? Suunnitelman vahvistaminen luovasta kurkkukeskuksesta edistyy vakaasti. Vesimiehen ajan suunnitelma voimistuu lisääntyvässä määrin. 
 
Suojelunarkki (sydän) vahvistettuna Sananarkilla (kurkku) voidaan tuntea jo hyvin selvästi. Tällä hetkellä Suojelunarkki on niin voimakas, että siitä on tullut hallitsevampi kuin Liitonarkista.

Tämä merkitsee sitä, että ihmistietoisuus on nyt automaattisesti yhteydessä Suojelunarkkiin ja sen tuloksena myös Sananarkkia voidaan konsultoida, ellei ihminen tietämättömyyttään jää kiinni vanhoihin malleihin tai ellei hän ole edelleen tiukka, ahdasmielinen ja konservatiivi. 
 
Siinä tapauksessa hän virittyy automaattisesti Liitonarkkiin. Silloin hän jatkaa elämistä syyn ja seurauksen lakien mukaisesti.

Elämä liukuu hitaasti uusiin kehyksiin Vesimiehen ajan suunnitelman lisääntyneen voiman vuoksi. Uusia vahvistuksia tapahtuu jopa päivittäin! 
 
Aina vuoteen 2011 saakka minunkin työjärjestykseni on edelleen täynnä suunniteltuja luontoja ja seminaareja, jotka tukevat Vesimiehen ajan korkeimman osuuden vahvistamista ja uuden mystiikan vastaanottamista. Mikään ei voi estää tätä voittoa ihmiskunnalta, koska estävät tekijät on jo täysin kiskottu irti. Meillä on nyt kurssi kohti uutta utopiaa, Vesimiehen ajan kehityksen lopullista päämäärää!

2011, matkalla valaistumiseen


Vuoden 2011 loppuun mennessä Vesimiehen ajan suunnitelma on vahvistettu täysin! 
 
Rakkauden ja ykseyden lait on ankkuroitu kokonaan suunnitelmaan. Elämän johto on täysin uudistunut ja syventynyt ja se on kutsunut Vesimiehen ajan ihmisen oikeaksi kädekseen. 
 
Vesimiehen ajan ihminen on kosminen ihminen, joka on oppinut, miten käsitellä luomiskykyjään, joka on avautunut luovalle korkeammalle itselleen ja joka haluaa omistaa luomiskykynsä itse elämälle. Uudenlainen ihminen on noussut esiin: universaali ihminen, joka yhdistää taivaan ja maan, joka yhdistyy Henkeen aineessa ja joka herättää elämän kuolleista!

Taivaissa juhlitaan, koska ihmiskunnan exodus on alkanut! Ihminen on voittanut! Hän on vahvistanut Vesimiehen ajan suunnitelman ja suuntaa nyt kurssinsa valaistumiseksi kutsuttuun olemisentilaan. 
 
Tuomalla Hengen aineeseen hän valaistuu itse. Levätkää varmoina siitä, että valaistuminen tapahtuu. Se on vain ajan kysymys, koska joulunaikaan 2006 ihmiskunnan valaistuminen oli jo lisätty suunnitelmaan!

Vuoden 2011 loppuun mennessä Vesimiehen ajan suunnitelma on saatettu loppuun. Suuret näkijät ja profeetat voivat taas nähdä eteenpäin. 
 
Kaksi uutta Arkkia on julkaistu, joista he voivat ottaa tietoja. Mutta minulla on vakavat epäilykseni siitä, toteutuuko kaikki edelleen samalla tavalla kuin ennen vanhaan, koska ihminen varmistaa uusien luomiskykyjensä keinoin, että jos jotain negatiivista on ennustettu, se muutetaan jo, ennen kuin tuo negatiivisuus näkee päivän valon. Ihmisestä on tullut oman kohtalonsa luoja! Hänen ei enää tarvitse passiivisesti odottaa kanssakulkijansa ennustamien onnettomuuksien tapahtumista. 
 
Luomiskykyjensä myötä hän pystyy välittömästi nyppäämään niiltä silmut irti!

Jo yksistään tästä syystä 1.1.2012 on päivämäärä, jota kannattaa juhlia innokkaasti!
Lue: 
Noan arkkia katsomassa
http://kotisivu.lumonetti.fi/esa08/vedenpaisumus/arkkia-katsomassa.html

Ei kommentteja: