WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 1. lokakuuta 2011

Tähti- ja Enkeli-ihmiset

 
Tähti-ja Enkeli-ihmiset

Tähti- ja Enkeli-ihmisille on olemassa erityinen välittäjän tehtävä ihmiskunnan maailman ja muiden maailmojen välillä.Tähti- ja enkeli-ihmisen sydämen värähtelyyn rakennettu kovuus ja kärsimykset tekevät meidät vastaanottaviksi universaalille Kristustietoisuudelle.

Raskaaseen aineeseen vangitsemisen aiheuttaman kärsimyksen kautta avautuvat syvemmät sydämen terälehdet, jotka auttavat meitä vastaamaan Jumalan vapauttavaan Rakkauteen avoimina Graaleina.

Avoin graali on ihminen, joka on läpikäynyt kärsimystä niin paljon, että hän on nöyrä Jumalaa kohtaan, avoin universumille ja elämälle, joka on verhoutunut rajoitusten verhoihin. Graalin kehityksen kautta avaudumme kaiken elämän sisäiselle olemukselle, ihmiskunnan sisar-veljeskunnalle ja universumin rajoittamattomuudelle.

Sydämen ihmiskunnan kautta tähti- ja enkeli-ihmiset tulevat yhdeksi ihmiskunnan kanssa. Yhteydessä ihmiskuntaan Kristus-henki virtaa kauttamme. Graalin Sydämen kautta Kristusenergian taajuus tuodaan sitä tarvitsevaan maailmaan.

Riippuen tasosta, jolla syvemmät sydämen terälehdet ovat avautuneet enkeli- ja tähti-ihmisten tehtävänä on antaa valoa ja Rakkautta maalle.
Aika on nyt kypsä, jollon me, ihmiskunta, emme enää ota maalta, vaan annamme takaisin luonnolle ja koko maalle.
Sydämen ominaisuus, joka on kehittynyt tuhansien kärsimysten vuosien ajan maaplaneetalla, tulee nyt välittää Kristusvalona maalle ja kultana universumeihin, joissa työskentelemme myöhemmin.

Valotyöntekijän kehityspolku ja tuleva tehtävä riippuu siitä, mistä universumista hän tulee. Vaikka suurin osa valon välittäjistä tulee valosivilisaatioista muilta planeetoilta, on paljon eroavaisuuksia siinä, kuinka paljon yksilöiden sisäisessä olemuksessa on valoa ja kuinka paljon häneltä odotetaan tällä planeetalla.
He, jotka eivät ole kehittyneet maan eläinkunnasta, tulevat kahdesta eri kehityslinjasta, jotka voivat yhdistyä. Ensimmäinen on ihmislinja. Ihmislinjalla kehityt dualistisen maailman vastakohtien ja kärsimysten kautta eri planeetoilla. Heitä, jotka tulevat korkeammin värähteleviltä planeetoilta ihmisen kehityslinjalla, voidaan kutsua tähti-ihmisiksi. 
Toisessa kehityslinjassa, deeva-enkelilinjassa, kehitytään luomisen ilon kautta sisäisillä tasoilla, mutta ajoittain on myös fyysisiä inkarnaatioita ihmisenä erityisten ominaisuuksien kehittämiseksi. Heitä, jotka tulevat tämän kehityslinjan korkeammilta askelilta, kutsutaan enkeli-ihmisiksi. 
Joillekin meistä ei ole niin luonnollista olla fyysinen ja ero sisäisten maailmojen ilosta, kauneudesta ja elämästä on luonnoton tila ja syy käsittämättömään sisäiseen kärsimykseen, jota deeva-enkelikunnasta kotoisin olevat ihmiset kokevat täällä maassa.Jotkut inkarnoituvat enkeli-ihmiset ovat pääosin kehittyneet maan sisäisillä tasilla, mutta hyvin suuri osa deeva-enkelikunnasta tulevista valotyöntekijöistä on saanut koulutusta aurinkokunnissa ja planeetoilla, jotka sijaitsevat toisissa paikoissa Sirius-järjestelmässä tai Plejadeilla. 
Usein on kuitenkin vaikea paikallistaa valouniversumia, josta henkilö tulee, jos hän on deeva-enkelikehityslinjalla.Tähti-ihmisellä on usein hieno jumalallisten lakien intuitiivinen ymmärrys.. 
Mitä vahvempi on valo, joka tunnetaan omalta kotitasolta, sitä vahvempi on kärsimys maahan inkarnoitumisesta, jos yhteys katkaistaan. Kärsimyksessä syvimmät sydämen terälehdet avautuvat Kristukselle.
Lähde: Asger Lorentsen Tähti ja Enkeli-ihmiset
Tässä aivan upeasti kerrottuna suuri totuus 
Pamela Gribbeltä ♥ :
Todellisuutesi luominen sydämestä käsin tarkoittaa oman Valosi tunnustamista, tässä ja nyt. Tunnustamalla sen, tulemalla siitä tietoiseksi sinä kylvät siemenen, joka kasvaa ja muotoutuu fyysiselle tasolle.

Kun Jumala loi teidät yksilöllisiksi sieluiksi, Hän ei käyttänyt tahtoaan. Hän oli yksinkertaisesti oma Itsensä ja jossakin vaiheessa tunsi, että "siellä jossakin" oli jotakin tutkimisen arvoista. Hän ei tiennyt tarkkaan mitä se oli, mutta se sai Hänet tuntemaan vähän kuin olisi rakastumassa. Ja Hän oletti ilman muuta olevansa riittävän arvokas kokemaan tätä uutta ja kutsuvaa todellisuutta. Hän oli myös vähän rakastunut Itseensä!

Ja niin Teistä muodostui yksilöllisiä sieluja ja Jumala alkoi kokemaan elämää teidän kauttanne. Kuinka tämä kaikki tapahtui – luomisprosessin yksityiskohdat – siitä Jumala ei todellakaan välittänyt. Hän vain rakasti Itseään ja oli avoin muuttumaan. Nämä ovat tosiaankin ainoat tarvittavat elementit, jotta voit luoda oman täydellisen todellisuutesi: itsesi Rakastaminen ja halukkuus uskaltautua uuteen.
 

Ei kommentteja: