WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 11. lokakuuta 2011

PYHÄ ITSENNE


Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark 
( www.spiritlibrary.com)
14.4.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine 

 
Koska tunnistan Teidän Sisäisen valonne, kysyn 
 
"Miten moni Teistä on myös tunnistanut oman sisäisen valonsa?". 
 
Teillä kaikilla on Sisäinen Valo Korkeammassa Sydämessänne. Tämä Sisäinen Kipinä Aktivoi Sydänchakranne parantamaan, rakastamaan, huuhtelemaan Teitä myötätunnon tunteella toisia kohtaan - kaikkea kohtaan. 
 
Tämä kaikki Säteilee Pyhästä Itsestä.

On Teidän valintanne, miten suureksi haluatte sisäisen valonne tulevan. Niin kuin planeetallanne tapahtuu monien asioiden kohdalla, mitä enemmän "ruokitte" sisäistä valoanne, sitä enemmän se kasvaa ja laajenee. 
 
Millä sitä ruokitaan? 
 
Ystäväni, ruoki sitä korkeammalla tiedolla, ymmärryksellä, Rakkaudella, Myötätuntoisen Rakkauden tunteillasi ja halullasi rauhalliseen olotilaan.

Olette kaikki upeita valo-olentoja.

Näin me näemme Teidät. Näemme valo-olemuksenne - joko suuren tai pienen. Kuten tiedätte, olette nyt lopettelemassa suurta kokemisen, oppimisen, vanhoista toimintamalleista irtipäästämisen ja egon ja hallinnan sykliä. Alatte nähdä nyt, että yritys pitää kiinni jostain - tai jostakusta - kontrolloidakseen on turhaa. Se ei enää toimi.

Voin kertoa Teille, että on monia Valotyöntekijöitä, jotka päästävät irti vanhoista valta- ja kontrollointikysymyksistä. Menneistä inkarnaatioista jääneistä kysymyksistä. Tämä irtipäästäminen tunnekehonne kautta tuntuu vihana, turhautumisena tai pelkona. 
 
Tietäkää, että Te pelkästään päästätte irti. Sillä vanhasta on päästettävä irti, että uusia energioita, uusia tapoja voidaan omaksua hienokehojen kautta fyysiseen kehoon.

Olen puhunut aiemmissa opetuksissa energianauhasta, joka on asetettu maapallon ympärille, ja valohiukkasista jotka leviävät ilmakehäänne. 
 
Tämä auttaa ihmiskuntaa näiden muutosaikojen läpi. Jos sinä olet sellainen, joka tuntee negatiivisia tunteita ymmärtämättä miksi, niin tiedä, että muutat muotoa, päästät irti vanhoista tunteista voidaksesi yhdistyä korkeampiin energioihin tietoisuudessasi. 
 
Tämä antaa Sinun tuntea ja tunnistaa itsesi pyhäksi valo-olennoksi.

Monille Sieluille annetaan opastusta, monia aktivoidaan. Monet muut kyseenalaistavat/kysyvät. Tämä kaikki on niin, kuin on tarkoituskin olla. 
 
Ulottuvuuksiemme välinen verho on lähes poissa. 
 
Tämä myös antaa teidän lisätä Valoa Olemukseenne. Tosiaankin, Tulla Valoksi. 
 
Tämä saadaan aikaan, kun elätte enemmän valossa, hengitätte sisään enemmän valoa, elätte valossa ajatustenne ja tekojenne välityksellä. Kun valomäärä kasvaa sisällänne ja ympärillänne, pystytte ilmentämän nopeammin. Tietäkää, että kaikki tämä on käytettävissänne näinä muutosluomisen aikoina.

Kun täytytte aina vain enemmän valolla, sielunne opastaa teitä enemmän ja enemmän, koska avaudutte enemmän sielutiedollenne valon kautta. Korkeammasta opastuksesta tulee hyvin luontaista Teille. 
 
Myötätunto ja Rauha ovat tila, missä valitsette olevanne. Kerron Teille tämän olevan nyt mahdollista. 
 
Tämä korkeampi valotila ei ole koskaan historianne aikana ollut näin saatavillanne. Se on valintanne. Se on käytettävissänne nyt.

Veljeni Jeesus sanoi: 
 
"Etsikää, niin te löydätte." 
 
Ja niin se on.

Siunaustani Teille,
Mestari Kuthumi


Ei kommentteja: