WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 25. lokakuuta 2011

DNA-AKTIVOINNIN ALKAMINEN

by Joseph Supina

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
15.3.2009, Riika, Latvia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulsen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta. ostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymi

Lee:

Tässä on yksi hyvin sydämellinen kanavointi DNA:sta. Kuitenkin tämä on virstanpylväs siinä mielessä, että se alkaa määritellä DNA:ssamme tapahtuvia henkisiä ja kvanttimuutoksia. Se on erittäin "edistynyt" kanavointi ja se annettiin Riika-areenalla, kauniissa Baltiassa… ensimmäisellä kerralla, kun Lee Carroll ja Kryon-tiimi olivat siellä.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, joita kirjoitetut sivut eivät sisällä. Lisäksi tämä kanavointi annettiin paikassa, missä tulkattiin samanaikaisesti neljälle kielelle. Lyhyitä lauseita on muutettu, jotta tekstistä on saatu sujuvampaa. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Riikassa, Latviassa maaliskuussa 2009.

***********

Tervehdys, Rakkaat Ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. 

Sanomme jälleen, että tässä paikassa annettava energia on puhdasta. Taas sanomme, ettei ole mitään tavoitetta tai manipulointia. Ei ole mitään suunnitelmaa tahtonne vangitsemiseksi - vain sydämenne avaamiseksi.

Ihmiset etsivät Luojaa, ja he tekevät sitä melkein syntymähetkestään saakka, koska jotain puuttuu. Kutsun sitä musiikiksi, lauluksi jonka he ovat kuulleet aioneita sitten verhon toisella puolella… minun puolellani. On varsinainen järkytys syntyä tälle planeetalle ihmiskehoon ja saada yhtäkkiä solurakenne, joka annetaan teille taas kerran. Se on järkytys järjestelmälle, joka on sielu. Selvin tunne siirryttäessä puolelta toiselle, on tunne, että olette yhtäkkiä yksin. Sitten vietätte loppuelämänne etsien puuttuvaa palaa.

Jotkut Teistä ovat kokeneet - kenties jossain "palvontarakennuksissanne" - miltä tuntuu polvistua ja kutsua Jumalan voimaa ja sitten tuntea sen huuhtoutuvan ylitsenne. 
Jos näin on tilanne, haluatte vain istua täällä, eikö vain? Se on kaunista. Jotkut teistä ovat kokeneet saman meditoidessanne. Se on kaunista! Sillä voitte olla kosketuksissa - uskoaksenne - pienen hetken. Se on jotain fyysistä, minkä voitte tehdä muodostaaksenne tuon yhteyden, joka puuttuu.

Noina lyhyinä hetkinä kaikki on hyvin. Noina hetkinä tunnette luovanne sellaisen ajan, jolloin kosketatte Jumalan kasvoja - vain vähän. Ja silloin kun teette sen, kuulette tuon musiikin, ja kaikki on hyvin. Käytätte paljon aikaa yrittäen luoda uudestaan jonkin, joka puuttuu… joka puuttuu syntymästä saakka.

Ihmiskunta on aina tehnyt tätä. Tiedän miksi, koska musiikki ei lopu koskaan minulta. Kerron teille Kryonina, etten voi kuvitella olevani ilman sitä. 
Olemme kaikki tottuneet niihin taivaallisiin kuoroihin, jotka laulavat valossa minun puolellani verhoa, koska olemme ikuisia ja kuulumme tänne. 
Olette viettäneet ikuisuuden molemmissa suunnissa kuunnellen sitä. Kuitenkin se katkaistaan täysin, kun saavutte maan päälle. Sen on pakko olla turhauttavaa ihmisolennolle, että se menee pois eikä sitä enää ole.

Aloitamme tämän päivän opetuksen ja aloitamme sanomalla tämän: tällä planeetalla on uutta energiaa ja tämä energia pyrkii nyt aktivoimaan sieluenergianne osia, joita kutsumme DNA:ksi. 
Se on kehonne osa, joka on sekä kolmiulotteinen että moniulotteinen ja jossa korkeampi itsenne asuu. Kun aktivoitte tuon energian uusilla työkaluilla, käynnistätte myös magneettiverkon harmonisoinnin, kristalliverkon muodostamisen ja sen Gaian värähtelysyklin, minkä Mayat ennustivat - kaikki nämä asiat ovat mukana. 
Sitten hämmennätte mukaan Harmonisen yhdentymisen energian, mikä antaa Teille luvan aloittaa prosessin, joka on se pyhä valmistuminen, mikä on mestaruus.

Nämä ovat mestaruustyökaluja - lupa ymmärtää kvanttitilaa, joka on sisällänne.  
Tässä löytöprosessissa jotkut Teistä alkavat taas kuulla tuota musiikkia. Lupaan sen. Se ei ole jotain sellaista, minkä saavuttamista teidän on istuttava meditoimaan, koska aktivoituneena DNA pysyy sellaisena [muuttuneena]. 
Ette laita sitä päälle ja sitten taas sulje. 
Kyse on monimutkaisesta palapelistä, ja haastan kumppanini tänä iltana olemaan huolellinen ja etenemään hitaasti, jotta viesti ohjataan oikein, selitetään ytimekkäästi ja Kommunikoidaan Rakkaudella.

Se mitä seuraa, kirjoitetaan puhtaaksi kirjaan. Nämä ovat siis ohjeita, jotka kumppanini [Lee] kuulee ensimmäistä kertaa. 
Sillä DNA-kirja on tekeillä ja tästä tulee kappale siihen, sillä tämä on käytännöllinen osa johonkin sellaiseen, mikä on tähän saakka ollut vain akateemista - DNA:n 12 kerrosta, miten ne määritellään, mitkä niiden nimet ovat ja mikä niiden tarkoitus on. 
Mutta nyt tähän tarinaan tulee vielä lisää ja tänä iltana päätän antaa tätä informaatiota teille tässä upeassa paikassa [Riika-areena], tässä monien kielien paikassa [Baltian kielet], tässä äskettäin vapautuneessa paikassa.

Siihen on syynsä, miksi paljastamme sen Teille täällä. Osasyy on se, ettei tämä ei ole länsimainen viesti! 
Tämä on universaali viesti koko perheelle, ja heitä istuu edessäni kuunnellen monia kieliä [englanti, latvia, venäjä, liettua, eesti], mutta tuntien vain yhtä kieltä - kolmatta kieltä, Rakkauden Kieltä.

Opetus alkaa…

Tällaisiin kanavointeihin osallistuvat ovat kysyneet kumppaniltani: "Mistä tässä kaikessa DNA-tiedossa on kyse? Miksi Kryon aina puhuu DNA:sta? Miksi hän ei puhu enkeliasioista, esoteerisista asioista? Miksei hän kerro meille siitä, miksi tulimme? 
Sen sijaan hän haluaa puhua vain kemiasta." Jos olet yksi niitä, joka sanoi näin, rakas ystävä, et edelleenkään ymmärrä sitä suurta kysymystä, joka on paljastettu: solurakenteessasi on mestaruustyökalut eivätkä ne ole näkymättömiä. Ne ovat osa solurakennetta, mitä tämän päivän tiede on tutkinut täysin toisella tavalla. 
Henkiset salaisuudet ovat DNA:ssa! 
Ohjeistot mestaruuteen ovat DNA:ssa! 
Siksi DNA:n esoteerista tutkimisesta tulee mestaruuden, sisäisen Jumalan tutkimista ja sisäänpääsy kaikkeen, mitä on.

Teillä on satoja miljardeja kaksoiskierteitä kehossanne ja olemme antaneet Teille niiden sisältämien energioiden nimet. 
Nyt aiomme puhua tietyistä energioista, tietystä joukosta. Kuitenkin ennen kuin puhumme yksityiskohdista, meidän on taas kerran annettava Teille joitain näkymiä, jotka Teidän on Ymmärrettävä.

Ihmisolennot haluavat luetteloita! Haluatte luokitella kaiken, jotta voitte linearisoida mielessänne sen, miten asiat toimivat. Se auttaa teitä oppimaan, koska te kaikki olette tottuneet lineaariseen ajatteluun. Olette myös tottuneet tarkoitukseltaan yksittäisiin mekaanisiin ja kemiallisiin toimintoihin. Monimutkaisimmatkin kemialliset toiminnot toimivat samalla tavalla joka kerta. Keksitte, mikä tekee mitäkin, ja sitten sovellatte sitä ominaisuuksiin, jotka tapahtuvat tietyssä järjestyksessä ajan kuluessa. Lopulta teistä tulee kemisti, joka tuntee nämä lineaariset prosessit.

Kvantti-DNA ei toimi tällä tavalla. Siksi ette voi luokitella sen toimintaa. Tarkoitan tätä: tämän planeetan monimutkaisissa koneissa, joissa saattaa olla kymmeniätuhansia osia, osat tekevät aina saman asian. 
Voi olla jotain tuhat kertaa monimutkaisempaa kuin hieno kello, mutta vieterit ja hammasrattaat ovat aina vietereitä ja hammasrattaita. Ne tekevät saman uudestaan ja uudestaan monimutkaisesti.

Hienostunein elektroniikkanne tekee samoin. Ne tekevät miljoonia identtisiä prosesseja uudestaan ja uudestaan, ja "elektroniväylät" tekevät aina saman kytkennän… yksittäisen prosessin, joka tehdään lineaarisen monimutkaisesti. Ei DNA. 
Se ei ole kone. Teidän on alettava ajatella, että DNA on täysin vuorovaikutteinen itsensä kanssa. Kun yksi osa muuttuu, myös seuraava osa muuttuu. Ette näin voi tunnistaa DNA-osien yksittäistä tarkoitusta, tunnistaa osien aina tekevänä samaa asiaa.

Ajatelkaa mainitsemaamme monimutkaista kelloa. Mitä jos se olisi moniulotteinen ja vieteristä tulisi yhtäkkiä hammasratas ja hammasratas voisi muuttaa muotoa ja kokoa tarvittaessa? Ajatelkaa tätä - osa jota ei enää tarvita, yksinkertaisesti häviää, ja jos tarvitaan jotain, mitä ei ole, se ilmestyy! 
Tämä olisi todella monimutkaista, eikö vain? 
Lisäksi tämä kvanttikello päättää itse muuttaa sitä aikakehystä, jonka kanssa se suunniteltiin työskentelemään. Kummallista? Tätä on kvantti-DNA.
Jokin aikaa sitten annoimme selityksen 12 DNA-kerroksesta akateemisella tavalla. Varoimme kuitenkin kertomasta Teille sitä, mitä kukin kerros teki koko ajan. Annoimme vain niiden tarkoituksen ja energian tai varastointiominaisuudet.  
Näette sen hetken kuluttua. Mutta kun ne toimivat yhdessä, jokainen niistä muuttuu. 
Tämä merkitsee sitä, että ne muuttuvat riippuen siitä, mitä jokin toinen tekee. Voitaisiin siis sanoa, että on kone, missä kaikki osat muuttuvat jatkuvasti riippuen siitä, mitä kone tarvitsee. Se on monimutkaista, se on "kvanttista".

Kvanttitilassa ei ole mitään aikaa. Kvanttitilassa ei ole mitään varsinaista paikkaa, missä jokin on. 
Sillä kvanttimekaniikka sanelee, että kaikki aine - jos haluatte kutsua sitä niin - tai kaikki energia - jos haluatte kutsua sitä niin - on kaikkialla yhdessä, kaikki on yhtä. Kuvitelkaa jotain niin monimutkaista! Kuvitelkaa nyt, että tämä toistuu satoja miljoonia kertoja kehossanne.

On jotain muutakin. Ennen kuin edes alamme luetteloida näitä osia, jotka ovat uusi työkalusarja, on jotain muutakin.


[Tauko]


Kumppanini epäröi siksi, koska näytän sen hänelle eikä ole mitään sanoja. 
Ei ole vielä mitään tiedettä. 
Se on uutta hänelle. 
Jotta DNA toimisi kunnolla, jotta se tekisi kaikkia niitä asioita, joista puhumme esoteerisesti ja "kvanttisesti", kaikkien 300 triljoonan DNA-osan on tiedettävä jonkin samanaikaisesti! 
On oltava kommunikointia, joka tapahtuu varpaankyntenne mikroskooppisessa DNA:ssa samaan aikaan kuin päänne pisimmässä hiuksessa. 
Niiden kummankin on tiedettävä siitä välittömästi. 
Sitten noiden triljoonien osien on oltava samaa mieltä, niiden on omaksuttava yksi tietoisuusenergia. 
Tämän kaiken on tapahduttava 3D-rakenteessa - eli Teidän todellisuudessanne. 
Tälle prosessille ei ole mitään sanaa tieteessä, ellette pidä sitä kuvauksena "kietoutuneista" fotoneista.

Sen sijaan on "yhteensulautumista". 
Se tarkoittaa energioiden sulautumista yhteen, jotta niistä voi tulla jotain muuta, ykseys. 
Tiede ei vielä näe sitä DNA:ssa, mutta jollain tasolla tiedetään, että sen on oltava olemassa. 
Sillä miten muuten ihmiskeho voi tehdä sitä, mitä se tekee?

Solurakenne on tarkoin määritelty ja ainutlaatuinen. 
Lineaarisen koneen tapaan se on erikoistunut ja olette kuulleet kantasoluista, joissa tapahtuu tuo erikoistuminen. 
Mutta DNA on identtinen koko kehossa. 
Se ei ole erikoistunut. 
Teillä ei ole varpaankynsi-DNA:ta tai hius-DNA:ta tai sydän-DNA:ta. 
Teillä on vain oma ainutlaatuinen DNA:nne. 
Ihmisen kvanttisuunnitelman triljoonien osien on puhuttava toisilleen välittömästi tai muuten lakkaisitte olemasta. Miten ne tekevät sen? 
Tieteessä ei ole annettu mitään nimeä DNA-silmukoiden väliselle kommunikoinnille, mutta tullaan antamaan. 
Se on "kvanttisuutta magneettisopassa".

Tutkitaanpa nyt, miten kommunikointi saadaan aikaan, ja palapeli alkaa ratketa. Sillä magneettimestari on edessänne. 
Monet ovat ajatelleet vuosia, että tämä Kryonin magneettiominaisuus koskee verkkoa. 
Tämä on vain osittain totta, mutta oikeastaan kyse on DNA:n magnetismista. 
Jokaisella DNA-silmukalla on magneettikenttä, joka limittyy seuraavan silmukan kentän kanssa, mikä vuorostaan limittyy seuraavan kanssa. 
Sadat triljoonat limitykset ovat yhtä kuin yksi tietoisuus. Tämä edustaa sitten magneettileimaa, mitä ihminen kantaa ympärillään. 
Magnetismi on moniulotteista energiaa, kvanttienergiaa, ja tämä leima luo ihmisauran. 
Aura ei ole magneettikenttä ettekä pysty näkemään auraa magneettimittareilla. 
Aura on tulosta DNA-kommunikoinnin yhteensulautumisesta ihmiskehossa, kvanttileimasta - yhteensulautunut energia luo kvanttikentän, jota ei vielä voida mitata planeetallanne.

Kerron Teille nämä asiat, koska Teidän on Ymmärrettävä, että se mitä tapahtuu DNA:ssa, tapahtuu kerralla sen jokaisessa energiakerroksessa. 
Ajatelkaa koordinaatiota, palapeliä. 
Jos aiotte saada jonkinlaisen esoteerisen aktivoinnin, joka on uusi DNA:ssanne, niin ajatelkaa, mitä kaikkea on tapahduttava! 
Sadat triljoonat osat saavat sen kerralla. 
Miltä tämä tuntuu?

Pohditaan hetken…

Olen nyt kanavoinut muutaman minuutin. Kuitenkin tämän kokoisessa joukossa on monia henkisiä polkuja. Jotkut alkavat käsittää, että tämä on todellista kommunikointia, ja jotkut eivät koskaan käsitä sitä. 
On niitä, jotka ymmärtävät, mitä on tulossa, ja on niitä, jotka eivät ymmärrä. 
Siksi tämä kirjoitetaan puhtaaksi niin, että se on oikea-aikaista, jotta voitte tarvittaessa käydä informaatiossa uudestaan. 
Mutta mikään ei koskaan anna Teille uudestaan sitä, mitä tapahtuu juuri nyt - Te ja minä olemme kvanttitilassa, rakas perhe, juuri tässä hetkessä. 
Käyttäkää se hyödyksenne. 
Sillä tässä paikassa kvanttienergioita kulkee käytävien välissä. Jotkut niistä koskettavat Teitä parhaillaan ja voitte tuntea ne.

Yksityiskohtia…

Puhutaanpa DNA:sta. 
Kumppanin, tämä on nyt kriittistä. 
Ymmärrä numerot oikein, ymmärrä tarkoitukset oikein ja opeta tämä sellaisella tavalla, mikä sallii ymmärtämisen. [Nämä ovat ohjeita Leelle.]

Tässä uudessa energiassa on viisi kerrosta, joita aktivoidaan siihen pisteeseen saakka, jolloin Suuret Lahjat ovat Teidän. 
Mutta olisi väärin sanoa, että se tapahtuu lineaarisella tavalla, sillä yhtä noista viidestä aktivoidaan aina. 
Siis oikeastaan on neljä plus yksi! 
Olemme jo vaikeuksissa, koska linearisoimme kvanttienergioita yrittäen laskea niitä. 
Aiomme tehdä sen joka tapauksessa, koska ei ole tapaa, jolla voin kommunikoida kvanttiasioita Teille, ellen pelkistä niitä opetustarkoituksesta kolmen ulottuvuuden rakenteeseen. Niinpä teen sen.

Viisi kvanttienergiaa sisältyy tämän ajan lahjoihin. Täsmälleen viisi. 
Kuitenkin voitaisiin sanoa, ettemme voi sivuuttaa pääenergiaa, sillä se on 3D:n tärkein kerros. Jos sanoisitte näin, olisitte oikeassa. Tämä tekisi todellisuudessa yhteensä kuusi energiaa, mutta pysyn edelleen viidessä, koska DNA-kerros ykköseen vaikuttaa aina kaikki, mitä tapahtuu muissa. 
Kerros yksi on tunnistettu 3D-kaksoiskierteessä - lineaarista kemiaa, minkä voitte nähdä mikroskoopissa. 
Vaikka osat eivät muutu, 11 muuta kerrosta ohjelmoivat sitä, miten ne ovat vuorovaikutuksessa. 
Siksi numero yksi on aina muutoksessa. 
Se edustaa kemiaa. 
Siksi se edustaa sitä, mitä näette ja tunnette.

Numerologiassa viisi on muutoksen numero, ja meidän on sopivaa laittaa tuo energia tähän oppituntiin. 
Nämä viisi kerrosenergiaa tai -identiteettiä ovat numero kaksi, numero kuusi, kerrosten seitsemän ja kahdeksan yhdistelmä ja numero yhdeksän. 
Nämä edustavat viittä energiaa, sisältäen kuusi kerrosta. 
Selitän asiaa edetessämme ja luettelen ne loppukatsauksessa. 
Tämä on esoteerista opetusta ja se on monimutkaista. 
Se on kaunista ja uutta ja se alkaa selittää joitain asioita teille, käsitteitä joita Teidän täytyy tietää. 
Se antaa selityksen muutoksen alkulahjoista ja piirteitä, joita voitte tehdä nyt ja joita ette ole aiemmin voineet tehdä. 
Se alkaa selittää selittämätöntä.

Olen jo antanut Teille tämän oppitunnin yleisnumerologian. 
Olemme siis jo numerologian energiassa. 
Jos epäilette sitä, että olemme tekemisissä viitosenergian kanssa, tehkää tämä: ottakaa kerros kaksi, kuusi, seitsemän, kahdeksan ja yhdeksän ja laskekaa ne yhteen ja saatte numerologisesti viitosenergian [2+6+7+8+9=32]. 
Sitten 32 laskettuna yhdeksi numeroksi on viisi. 
Taas kerran, viisi merkitsee Universaalia Muutosta. 
Valmistautukaa Muutokseen!

Nyt annan sen, mitä kumppanini kutsuu vastuuvapauslausekkeeksi. [Kryon hymyilee] 
Mikään näistä asioista ei tapahdu Teille, jos ette halua sitä. 
Nämä ovat lahjoja valotyöntekijöille. 
Jos valotyöntekijät haluavat avata oven, jos he haluavat työntää kvanttiosiaan vasten tietoisena valintamahdollisuudesta, niin muutos tapahtuu. 
Jos he eivät tee sitä, mitään ei tapahdu. 
Tällä planeetalla todellisuutenne liikkeellepanevana voimana on ihmistietoisuuden valinta.

Niitä varten jotka eivät ymmärrä tätä käsitettä, toistan taas hyvin kuuluisan "Hardyn paradoksin". 
Se toteaa (omassa tieteessänne), että kvanttitilassa fotonit, joita tarkkaillaan, muuttavat ominaisuuksiaan. 
Tämä ei ole todellisuudessa erilaista, sillä tahdonilmaisunne on tarkkailua muutoksen aikaansaamiseksi kvantti-DNA:ssanne. 
Ilman tahdonilmaisua mitään ei tapahdu.

Hyvä lääkäri jolla on puolittain liettualainen nimi [Kryon-tiimin jäsen, Todd Ovokaitys], selittää asian hyvin. 
Hän sanoo, että DNA on hyvin paljon samanlainen kuin kehittynein suihkukone, mitä on koskaan tehty. 
Kuitenkin planeetan energia, joka kirjaimellisesti puhuu DNA:llenne magneettikentän kautta, on aina ollut matala. 
Verrattuna mestarin energiaan tai profeettojen energiaan, DNA:nne on aina ollut matalaa energiaa. 
Siksi tuo upea suihkukone on kulkenut vain edestakaisin kiitorataa kaikilla ihmisillä, koko ajan kautta historianne. 
Nyt se muuttuu ja olette valmiita lentämään. 
Tämä on viesti ja on aina ollut. 
Eritelläänpä, mikä on eri tavalla.

Opetuksia DNA:sta… kvanttioppitunteja teitä ja menneisyyttänne varten

DNA-kerros kaksi on kuvattu ihmisen elämänoppitunniksi. 
Silloin kun DNA lokeroidaan energioiksi ja sitten laitetaan 3D:hen opetusta varten, se on helpompi ymmärtää. 
On tärkeää, että ymmärrätte, mikä elämänoppitunti on ja miksi se on DNA:ssanne. 
Tulette tälle planeetalle se mukananne ja se on rakennettu Teille akaasisen tiedoston vuoksi. 
Tämä merkitsee sitä, että elämänoppituntinne liittyy menneisiin elämiinne.

Koska se liittyy menneisiin elämiinne, henkilökohtaiseen akaasiseen DNA-tiedostoonne, se on yhteydessä kerroksiin seitsemän ja kahdeksan [DNA:nne lemurialaiset kerrokset]. 
Olemme jo vuorovaikutuksessa, eikö niin? 
Mikään kerros ei toimi yksin, mutta palataanpa numeroon kaksi.

Teille jotka ehkä sanotte:
"Elämänoppitunti? 
Kuulostaa karmalta", se ei ole sitä. Sillä ei ole mitään tekemistä karman kanssa. 
Sen sijaan se on Teihin laitettu Energia, jota jotkut ovat kutsuneet tarkoitukseksi. 
Mikä motivoi Teitä? 
Jotkut teistä tulevat sisään ja solut laulavat viestiä, joka sanoo: "En koskaan halua olla yksin." 
Minkä luulette elämänoppituntinne olevan? 
Olla yksin! 
Ei vaikuta reilulta, eihän? 
Mutta se on elämänoppitunnin energia.

Siitä tulee elämänoppituntinne, mitä menneet elämänne ovat yhdistäneet palapeliksi ja mikä edustaa niitä asioita, joita ette ole vielä saaneet päätökseen. 
Tässä huoneessa on monia, joilla on itse asiassa hyvin samanlainen elämänoppitunti, ja kun kerromme, mikä se on, tiedätte minun olevan oikeassa. Sukupolvien ajan balteilla on ollut sellainen elämän todellisuus, joka on määritelty puolestanne. Olette tätä, olette tuota. 
Ajattelette näin, ajattelette noin, ja monet Teistä tietävät, mistä puhun. 
Siksi tässä huoneessa on hyvin monia samoja elämänoppitunteja: älkää koskaan enää antako kenenkään määritellä teitä yhteiskunnaksi. 
Antakaa sen vapauden ja riippumattomuuden, joka Teillä on maanlaajuisesti, heijastua ajatteluunne. 
Tämä ei ole karmaa, vaan se on henkilökohtaista ja heijastaa sitä, mitä teette toisten kanssa. 
Tämä on elämänoppituntinne.

Tiedättekö, mitä tämä tekee Teille ryhmänä? 
Se antaa energianne nousta korkeuksiin! 
Älkää yllättykö, jos tässä paikassa tapahtuu herääminen, mikä perustuu henkisyyteen. Näin homma toimii. Tämä on kerros kaksi ja sitä muutetaan. 
Sitä muokataan. Sitä muunnetaan. 
Saatatte siis sanoa: 
"No, miten sitä muunnetaan? 
Elämänoppitunnin on oltava elämänoppitunti. 
Miten sitä voi muuttaa, jos se perustuu siihen, mitä on todellisuudessa tapahtunut?" 
Vastaan näin: 
sitä muutetaan ilmentymiskyvyltään. 
Oppitunti voi siis olla sama, mutta sen tulos kehittyy kovasti. Pysykää perässä.

Kerros joka on aina mukana kaikessa, on numero kuusi. 
Tunnetteko kuutosen numerologian? 
Katsokaa sitä, sillä olemme kertoneet Teille tämän: 
numero kuusi edustaa Korkeamman Itsen Energiaa. [Tauko] 
Jos ette ole kuulleet tätä aiemmin, Teidän täytyy kuulla se nyt: 
missä on Korkeampi Itse? 
No, varsinaisten sanojen perusteella sen on oltava korkeammalla, eikö niin? 
Mutta se ei ole. 
Ainoa osa joka on korkeammalla, on havaintonne sen värähtelystä. Se on paikassa, mikä saa teidät haluamaan palvoa sitä. Oletteko käsittäneet, että hyvin monet teistä menevät "palvomisrakennuksiin" yhdistyäkseen itsensä kanssa? 
Joten polvistutte, kuuntelette musiikkia ja rukoilette itseänne!

En ole rienaava. Annan ydininformaatiota ihmisten toimintatavasta ja havainnostanne Jumalasta. 
Korkeampi itse, tuo Mahtava Enkeli, Kultainen Enkeli, tuo osa joka on yhteydessä verhon toiselle puolelle, mikä on Ydinsielunne, tuntuu aina näyttävän Jumalalta mielestänne. 
Kuitenkin se on Teidän osanne… ja se on DNA:ssanne! 
Haluaisitte olla yhteydessä siihen koko ajan, eikö vain? 
No, tämän uuden energian kehittymiseen saakka on vaadittu, että työskentelette sitä varten, koska se ei ole ollut ihmistietoisuuden normaalisti saavutettavissa. 
Nyt se on!

Miten olisi 100%:sti jatkuva Yhteys Korkeampaan Itseenne? 
"No, Kryon, jos minulla olisi se, olisin kuin mestari." 
Juuri niin! Ja mikä estää Sinua ajattelemasta sellaista mahdolliseksi, Rakas Ihmisolento? 
Onko se vähän liian mahtavaa Sinulle? 
Se ei ole liian mahtavaa! 
Se on tunne elämän tarkoituksesta - että on pyhä syy siihen, miksi olet täällä. 
Voi, haasteita tulee ja menee, mutta se on vain elämää. Jumalan Rakkaus on Aina Sydämessänne, Aina Yhteydessä. 
Muutoksen energia alkaa muuttaa kykyänne saada tämä ja nyt on tulossa paljon helpommaksi saavuttaa tämä mestaruus.

Kerroksen kuusi on oltava mukana jokaisessa työkalusarjassa, minkä koskaan kuvaamme Teille. 
Älyköt jotka haluavat laittaa asiat 3D:hen, laskevat kerroksia numerologisista syistä ja sanovat: 
"No, jos se on mukana aina, lasketaanko sitä mukaan vai ei?" 
Kerron Teille, ettei sillä ole todellakaan merkitystä. 
Koska se muuttuu jatkuvasti jokaisen kerroksen kanssa, jonka kanssa se työskentelee. 
Miksi yrittää saada kiinni tätä välttelevää energiaa, joka on "kvanttinen"? 
Täytyykö teidän oikeastaan ymmärtää kaikkea käyttääksenne sitä? 
Kerros kaksi on siis elämänoppitunti ja kerros Kuusi on Korkeampi Itse. 
Ne molemmat ovat mukana tässä työkalusarjassa. Nyt pääsemme niihin kahteen, jotka ovat kriittisiä ja joista mainitsimme aiemmin.

Kaksi tärkeintä kerrosta…

Ne kaksi DNA:n energiaa (kerrosta), jotka aion antaa Teille nyt, ovat tärkeimmät ihmisen DNA-energiat tällä planeetalla. 
Ne tulevat aina olemaan tärkeimmät, koska ne ohjaavat karmatarkoituksen konetta. 
Ne ovat vastuussa elämänoppitunneista ja ne ovat yhteydessä kerrokseen kuusi, Korkeampaan Itseen. 
Kuunnelkaa: 
on vain kaksi DNA-energiaryhmää, jotka ovat pareja. Ne ovat kerrokset neljä ja viisi, joista ei puhuta tänään, ja kerrokset seitsemän ja kahdeksan, joista puhumme.

Nelosen ja viitosen tapaan seitsemän ja kahdeksan ovat naimisissa keskenään. 
Sanotte ehkä: "No, miksi niin on? Miksi et kutsu niitä vain yhdeksi kerrokseksi?" Näin tapahtuu korostamisen ja numerologien vuoksi. [Kryon hymyilee] 
Ymmärtääksenne Teidän tarvitsee kuulla, miten suuri tuo energia on, sillä kerroksia seitsemän ja kahdeksan olemme kutsuneet lemurialaisiksi kerroksiksi. 
Ne ovat luomiskerroksia, mitkä ovat akaasinen tiedostonne. 
Tämä merkitsee tiedostoa jokaisesta elämästä, mikä Teillä on ollut maan päällä, kaikesta mitä olette tehneet, kaikista saavutuksista, kaikista taidoista joita olette oppineet ja henkisestä tietopurkista jota olette täyttäneet matkan varrella.

Olen antanut Teille kanavoinnin toisensa jälkeen selittäen tätä energiaa. 
Sanon sen taas: 
DNA:ssanne on henkinen tietämys, minkä olette oppineet aionien aikana. 
Miten monessa elämässä luulet olleesi, vanha sielu? 
Istut täällä ilman mitään todistetta siitä, että olisit ollut ainoassakaan menneessä elämässä, mutta intuitiivisesti tiedät sen, eikö niin? 
Voi, tiedät! Tiedän, keitä täällä on, etkä voi kieltää sitä.

Matkan varrella olet oppinut sen, mitä tiedät nyt. 

Matkan varrella olet poiminut henkisen tarkoituksen ja oppimisen jyväsiä. 

Olet myös tehnyt kaikkia virheitä, jotka sinun täytyi tehdä, ja tämä täyttää tietoa henkiseen purkkiin DNA:ssasi. 

Sitten tulit sisään tällä kertaa ihmisolentona, joka istuu tuolissa tässä huoneessa. 

Niinpä kysyn Sinulta, oletko jo avannut tuon purkin vai aiotko tehdä kaikki virheet uudestaan? 

Sinun on tiedettävä tämä: 

tuossa henkisessä purkissa, noissa DNA-kerroksissa, joita kutsutaan akaasiseksi tiedostoksi, on tiedot elämistä. 

Jos päättäisit avata tämän kvanttipurkin tahdonilmaisulla, ulos tulee shamanistista energiaa! 

Sinusta tulee hyvin paljon viisaampi tehdessäsi sen, Rakas Ystävä.

Olen juuri kuvaillut ensimmäisen lahjan ominaisuuksia. Kyky saada henkistä viisautta välittömästi, jotta tiedätte tarkoituksenne, elämänoppituntinne, tunnette Jumalan rakkauden elämässänne ja aloitatte yhdistymisprosessin. Vain avaamalla henkisen purkin saatte tämän. Se on iso juttu, eikö vain? 
Se johdattaa Teidät siihen, mitä Teidän täytyy tietää, ja se johdattaa Teidät synkronismiin sen ilmentämiseksi, mitä varten olette täällä. 
Ne jotka avaavat oman henkisen purkkinsa, tietävät myös, mitä kursseja heidän on uudessa energiassa käytävä, sillä monet ovat uusia. 
Tämä auttaa kehittämään sitä, mitä muuta aion kertoa Teille ja mikä on "kvanttista". Kaikki sopii lopulta yhteen.

Puhutaanpa nyt lisää kerrosten seitsemän ja kahdeksan vuorovaikutuksesta kerroksen kuusi, korkeamman itsen, kanssa.  
Mitä ajattelette olevan tärkeää menneissä elämissä? 
Annan Teille kaksi piirrettä, joita ei ole, mutta ne liittyvät tähän keskusteluun.

Kvanttitavassa ei ole sellaista kuin mennyt elämä. 
Laittakaa tämä muistiinpanoihinne, sillä DNA ja akaasinen tiedosto ovat kvanttitilassa. 
Siksi ei voida käyttää sellaista aikaviittausta kuin "menneisyys". 
"Mitä mennyt elämä sitten on, Kryon? 
Enkö ole elänyt menneisyydessä?" 
Voi, 3D:ssä olette saattaneet elääkin, mutta tuo kokemus elää DNA:ssanne ajankohtaisena elämänenergiana. 
"Mitä se merkitsee, Kryon?" 
Annan tämän Teille sellaisella tavalla, jonka voitte ymmärtää helposti.

Mitä jos olisit ollut suuri taitelija 300 vuotta sitten? 
Tiesitkö, että tuo taito on edelleen tallella? 
Se on edelleen tallella! 
"No, Kryon, en osaa edes piirtää." 
Ymmärrän. Olet siis päättänyt ja sanot minulle: 
"Ei. Olen yrittänyt enkä osaa piirtää!" 
Sanon Sinulle, olet yrittänyt sitä vain 3D:ssä! 
Mitä jos menisit meditointitilaan, puhuisit solurakenteellesi ja sanoisit: "Haluaisin vetää esiin tuon elämän, missä osasin maalata."

Aion kertoa Teille jotain, minkä opitte hitaasti: 
aloittakaa prosessi! Vaatikaa tuo taito tahdonilmaisulla. 
Alatte piirtää - huonosti alussa, mutta sitten tapahtuu jotain: värejä alkaa ilmaantua entisestä poikkeavalla tavalla. 
Tiedätte, mikä sopii minkä kanssa. Kumppanini tietää tämän olevan totta, sillä hän on ammentanut akaasiastaan voidakseen tehdä asioita, joita olemme häneltä pyytäneet.
Se on vienyt vuosia, mutta hän löysi sen, mitä hänellä jo oli, ja nyt saatte nähdä sen hänen työssään. 
Akaasinen tiedostonne on siis nykyaikaa, ei menneisyyttä. Pankaa tämä merkille.

Miten tämä liittyy Korkeampaan Itseenne? 
Minä kerron Teille: kun katsotte mennyttä elämää - kuten sitä kutsutte - sanotaan 100 vuotta sitten ja olette jonkinlaisen menneiden elämien regressoijan luona, hän saattaa kertoa Teille, että olitte joku muu menneisyydessä. 
Hän antaa Teille ehkä informaatiota siitä, kuka olette olleet. 
Hän pystyy tekemään sen, sillä se on kirjoitettuna akaasiaanne ja monet voivat lukea sitä. 
Miltä teistä tuntuu? 
Tunnetteko yhteyttä siihen vai tunnetteko olevanne erillään siitä?

No, tämän haluamme kertoa Teille: 
Korkeampi Itse, numero kuusi, oli silloin sama kuin nyt. 
Teillä on yhteys kaikkeen, mitä olette koskaan tehneet, koska korkeampi itsenne oli kaikkia niitä! 
Se korkeampi itse joka Teillä on nyt - tuo osanne joka on hyvin kallisarvoinen - oli sama joka ainoalla kerralla - satojen elämien ajan tuo sama korkeampi itse. 
Tiedättekö, mitä se merkitsee? 
Se merkitsee sitä, että Teillä on Ystävä, joka oli siellä!

Tämä on hyödyksi seuraavassa opetuksessa, jonka haluan antaa Teille. 
Tästä tulee monimutkaista ja tiedän, että venytämme tätä [pitkitetään]. 
Mutta Teidän on tärkeää kuulla tämä. 
Akaasisessa tiedostossasi on ominaisuuksia, joita tarvitset, Rakas ihmisolento. 
Tänä aikana, juuri nyt, tarvitset näitä työkaluja. Tarvitset tätä mestaruutta. 
Tarvitset tätä kvanttikärsivällisyyttä. 
Miksi et mene akaasiaan ja pyydä korkeampaa itseäsi aktivoimaan se? 
Korkeampi itsesi menee hakemaan sen ja tekee sinusta kärsivällisen ihmisen. 
Uskotko sen?

"Kryon, voin siis muuttaa persoonani piirteitä?" 
Siitä tässä on kyse ja se on uusi työkalu. 
Voi, se menee tämän yli. Miltä Teistä tuntuisi olla hidas suuttumaan? 
Miltä Teistä tuntuisi saada persoonallisuus, joka ei koskaan sorru draamaan tai pelkoon? 
Miten monia elämiä Teillä on ollut, joista valita? 
Voisitte mennä hakemaan sen. Se on siellä. Se elää DNA:ssanne. Siksi se tallennettiin sinne, lemurialainen. 
Mene nyt hakemaan se!

Olemme kutsuneet tätä akaasian louhimiseksi. Se on uusi työkalu. Menkää hakemaan osat, jotka ovat teidän ja jotka olette eläneet ja ansainneet. Mitä olette oppineet tässä elämässä? 
Jos antaisin Teille aikaa, jos antaisin Teille koko illan, niin alkaisitte luetella: 
mitä olette oppineet tässä elämässä? 
Naisena, miehenä, ihmisenä? 
Ja sanoisitte: "No, tarvitsisin paljon enemmän kuin yhden illan sen kirjoittamiseen." 
Kyllä, niin tarvitsisitte! 
Kertokaa se nyt useilla sadoilla elämillä ja saatte kokemus- ja tietokirjaston. Teillä on suuri varasto. Teillä on valtava määrä kokemuksia, mutta menneisyyden sijasta se on kaikki nyt. 
Se on kaikki "sinua".

Robert Coxon

Vasemmalla puolellani on eräs ihmisolento [Robert Coxon, joka soittaa musiikkia kanavointiin]. Hän on päivän maestro. 
Minäpä kerron Teille jotain hänestä: kun hän syntyi, hän osasi soittaa pianoa. 
Tiesittekö sen? 
Hän sanoo ehkä ottaneensa pianotunteja, mutta todellisuudessa hän ei ottanut. Kerron hänestä jotain. Kun hän pääsi tänne, hän osasi soittaa pianoa ja hän osasi säveltää. Laulut olivat jo hänen päässään, sillä hän ei tullut valmiiksi viime kerralla! Hän ei ole opetellut soittamaan pianoa tällä kertaa. 
Sen sijaan hän opetteli kasvaessaan "muotoilemaan" käsiään, jotta hän ulottui skettimille ja pystyi jatkamaan sitä, mitä hän jo osasi. Hänen oli louhittava akaasiaa "muistaakseen", mitä tehdä. Hän oli louhinut akaasiaa automaattisesti!

Oletteko kuulleet niistä ihmelapsista, jotka maalaavat kuin mestari? 
Heitä on nimittäin maisemissa. Ihmettelettekö, miten se tapahtui? 
No, kerroin sen juuri Teille. 
Sillä heidän menneet elämänsä ja nykyinen elämänsä olivat niin läpinäkyviä, että ne yhdistyivät, kun tuo ihminen syntyi, ja hän vain jatkoi siitä, mihin hän oli jäänyt.

Jotkut Teistä ovat tehneet tätä toisin tavoin, koska se mitä olette käyneet läpi menneessä elämässä, on ollut pelottavaa. 
Kenties olette tulleet sisään saman pelon kanssa, mikä teillä oli viime kerralla? 
On joitakin, jotka jopa sanovat olevansa kirottuja jonkinlaisella energialla, ettekä pysty pääsemään siitä yli. 
Kerron Teille, että tämä energia on akaasiassanne ja toitte sen sisään… pelon, joka on niin voimakas, että se vaikuttaa elämäoppituntiinne, korkeampaan itseenne ja koko akaasiaanne.

Eikö ole aika hankkiutua eroon siitä? 
Voitte tehdä sen! 
Voitte kurkottaa suoraan kaikkiin noiden elämien energisoimiin kerroksiin ja valita sen, jossa olitte sankari - itsevarma, rohkea, rakastava, rauhallinen ja terve. 
Huomasitteko, etten ole antanut Teille vielä viimeistä kerrosta? 
Nyt annan sen.

Yhdeksäs kerros

Olemme määritelleet yhdeksännen kerroksen parantumiskerrokseksi. 3D:ssä innostutte kovasti ja sanotte ehkä: 
"No, haluan sen kerroksen", ikään kuin voisitte kurkottaa ottamaan sen, mutta ette voi. 
Ne ovat vuorovaikutteisia, muistatteko? 
Olemme sanoneet tämä aiemmin. Kun istutte soppakulhon edessä, ette voi kurkottaa ottamaan yhtä makua tai tomaattimolekyyliä. 
Ette voi tehdä niin myöskään DNA:ssa, koska se on vuorovaikutteinen.

Maistatte ja haistatte DNA:n aromin. 
Miten haluaisitte muuttaa sen aromia, kuka olette? 
Miten haluaisitte ottaa sen mestaruuden, joka tapahtui toisessa elämässä? 
Työkalut tätä varten ovat täällä!

Kerrosta yhdeksän nimitetään parannuskerrokseksi - ei siksi että se parantaa kehon, en ole koskaan sanoneet niin. Se parantaa akaasian!  
Nyt paljastamme salaisuuksia: 
kaikki nämä kerrokset toimivat yhdessä ja jotkut niistä ovat olleet horroksessa ihmiskunnan koko planeetalla olemisen ajan ja valmiina aktivoitumaan, kun maan energia olisi saavuttanut tietyn pisteen. Nyt se on saavuttanut. Puhun tänä iltana ihmisryhmälle, joka tietää, millaista on olla rajoitettuna vanhaan energiaan ja yhtäkkiä saada vapautus ja riippumaton henki. 
Tämän vuoksi olen päättänyt antaa viestin Teille täällä ensimmäisenä, koska voitte samaistua tähän tietoisuuden laajentumiseen, vapautumisen iloon ja ajatukseen, että kaikki on mahdollista.

Kerros yhdeksän parantaa siis akaasian. "Mitä se merkitsee, Kryon?" 
Se merkitsee sitä, että Teillä on kyky mennä omaan akaasiseen tiedostoonne ja lajitella sitä. 
Parannatte omalla tavallanne itsenne tekemällä muutoksen DNA:hanne akaasisen tiedoston kautta.

Oletteko tulleet tähän paikkaan sellaisen ihmiskehon kera, jossa on jotain vialla? 
"Kryon, minulle on määrätty ennalta sairaus. Vanhemmillani ja sisarellani on ollut se. Saatan saada sen." 
Ette usko tätä, joten haluan Teidän tuntea tämän viestin puhtauden. Haluan Teidän tuntevan sen Rakkauden, missä se annetaan, sillä annan Teille asioita, jotka kuulostavat kummallisille, mahdottomille ja joita vain maan päällä kulkeneet mestarit voisivat tehdä. 
Kerron Sinulle nyt, Rakas ihmisolento, että voisit lajitella omaa akaasista tiedostoasi ja löytää puhtaimman DNA:n, joka Sinulla on koskaan ollut, valita sen ja laittaa sen nykyisiin terveysominaisuuksiisi. 
Siitä kerros yhdeksässä on kyse… akaasian parantamisesta.

" Tarkoitatko, että voin parantaa itseni?" 
Voi, kyllä! Siksi olet täällä ja olet asemissa valmiina siihen, että kerron sinulle miten. 
Se on helppoa ja se on vaikeaa riippuen siitä, miten paljon uskot tähän. 
Onko tämä aitoa kommunikointia toiselta puolelta vai eikö ole? 
Jos istut täällä sanoen: 
"Kyse on vain miehestä tuolissa", niin mukavaa elämää, koska DNA:si jää entiselleen. 
Jos haluat olla osa muutosta, Sinun on alettava laajentaa tietoisuuttasi sisältämään asioita, joita ei voi nähdä.

Voitteko tuntea Jumalan Rakkauden täällä? 
Jos voitte, se on hyvä alku. 
Kerron Teille tämän: 
jos voitte tuntea tämän viestin, voitte saada aikaan sen, mitä se opettaa. 
Tämä parantuminen ei tapahdu välittömästi, mutta annan teille menetelmän. Jokainen teistä on ainutlaatuinen tällä planeetalla. Jokaiselle on ainutlaatuinen elämänoppitunti. 
Jokaisella Teistä on menneisyydessä elettyjen elämien kuviot. 
Tämä merkitsee sitä, ettei akaasinen tiedostonne ole samanlainen kuin kenenkään toisen ja Korkeampi Itsenne on myös Ainutlaatuinen.

Tämä rajoittaa kykyäni antaa Teille jonkinlaista 3D-yleisluetteloa tai tapaa parantaa itsenne, koska olette tekemisissä "sinän" yksityiskohtien kanssa. 
Sen sijaan, miksi ette istuisi hiljaa hetken ja sanoisi puhtaasti hengelle: "Pitäisin näistä asioista. 
Annan luvan aktivoida ne energiat, jotka tarvitsee aktivoida elämässäni, toteuttaakseni ne tarkoitukset, joita varten tulin. 
Haluan saada iloa elämääni ja löytää ilon koko akaasiasta, sillä olen ansainnut sen. Minulla on ollut positiivisia, iloisia elämiä, joten haluan ammentaa tuota energiaa."

Sanotaanpa, että haluatte itsearvostusta. 
Kutsutte sitä. "Henki, keho, haluan itsearvostusta, koska minulla ei ole paljon." 
Seuraavaksi korkeampi itse menee akaasiaan ja tuo soturin taistelukentältä… teidät toisesta elämästä. 
Tämä yksilö seisoo suorana muiden ihmisten joukossa ja on rohkea taistelussa. 
Ette pyydä egoa, vaan "persoonallisuuteen varmuutta". 
Muistakaa, että pyydätte käyttämään vain sitä, minkä olette jo luoneet!

Sille joka haluaa kirjoittaa kirjan tai löytää puhujan tai kirjailijan DNA:staan, tee se! 
Ne ovat siellä! 
Miten tiedän sen? 
Koska ne samat ihmiset jotka kysyvät, myös kuuntelevat ja lukevat. He ovat planeetan vanhoja sieluja ja heillä on täysimmät akaasiset tiedostot… ihmisinä eniten kokemusta.

Sille joka haluaa henkistä tietoa, mene etsimään henkinen purkki! Siellä on se shamaani, joka olit, tai tuo he
nkisten asioiden opettaja kylässäsi. Se on kaikki siellä. Tiedän tämän, koska tunnen Sinut!

Loppukatsaus

On siis viisi aktivoitavaa kerrosta: 
elämänoppitunti [kerros 2], 
korkeampi itse [kerros 6], 
kaksi lemurialaista kerrosta [kerrokset 6 ja 7] 
ja parantumiskerros [kerros 9]. 
Nämä ovat tämän ajan lahjoja. 
Ne ovat moniulotteisia enkä voi lopettaa tätä viestiä tänä ajankohtana pyytämättä Teitä heittämään pois numerot. 
Teidän ei sallita nähdä niitä erillisinä, niin kuin olen opettanut ne Teille. Sen sijaan haluan Teidän näkevän ne Valoytimenä, joka sykkii… ovena. 
Haluan kertoa Teille tuon oven aktivoinnista: 
se sykkii verhon toisen puolen musiikkia.

Jos meditoidessanne työntäisitte tuota valoa puhtaan tahtonne ilmaisten, löytäisitte luojan käden kurkottamassa Teitä kohti! 
Syystä että? 
Koska luoja haluaa tulla löydetyksi! 
Tiesittekö sen? 
Kerrottiinko Teille, että tie Jumalan löytämiseen olisi vaikea? 
Kerrottiinko teille, että teidän täytyisi kärsiä tai ettei Jumala oikeastaan välitä? 
Mikään ei ole kauempana totuudesta! 
Sillä luoja haluaa tulla löydetyksi, koska luoja on perhettä. 
Kun työnnätte tuota ovea, saatte apua. 
Kyse ei ole tehtävästä, josta Teidän on suoriuduttava yksin. 
Kyse on Yhteistyöenergiasta, kumppanuudesta. 
Käytän taas tätä fraasia: DNA on kvanttikumppanuutta.

On tapahtumassa muutos ja jos katsotte sitä vain kolmessa ulottuvuudessa, se on täynnä muutoksia sekä pelkoa, ahdistusta ja epävarmuutta. Kyse saattaisi olla säätilasta tai taloudesta tai vaikeuksista perheen, ystävien tai työpaikkanne kanssa. Se on muutosta. 
On tapahtumassa kuitenkin myös toinen muutos. Jos voitte tarkastella sitä "kvanttisesti", kyse on muutoksesta, josta olemme puhuneet noin 20 vuotta. 
Teille annetaan kaikki työkalut sen "hanskaamiseen". Kaikki.

Kaikki nämä asiat on paketoitu siihen, mitä opettaja Peggy kutsuu hilaksi [Peggy Dubron opetus kosmisesta hilasta]. 
Hila edustaa ihmisen henkilökohtaisia akaasisia ominaisuuksia, häntä ympäröivää kvanttienergiaa, mitä voidaan käyttää ja ammentaa. Siihen sisältyy parantuminen, elämän tasapaino ja myös mestaruus. 
DNA on vain kvanttitilan fyysinen kulkuneuvo. 
Kvanttitila on kaikkialla. 
Ihminen, tämä on Sinulle vaikeaa ymmärtää, mutta DNA:ssasi ei ole todellakaan mitään osia tällä hetkellä. 
Ne ovat ympäri maailmankaikkeutta! 
Jumala tietää, kuka olet - kvanttiolento. Jos alat aktivoida näitä osia, hilasi muuttaa väriään - tiesitkö sen? 
Voi, mutta jätämme Peggylle sen kertomisen. [Kryon iskee silmää]

On uusia energioita ja tänään annoimme Teille kuvauksia tähän liittyvistä uusista työkaluista. 
Tämä kaikki alkoi vuosia sitten, jo 20 vuotta sitten. Näin tapahtui Teidän valmistelemiseksenne, jotta olisitte nyt paikassa, missä Teillä on apua. 
Kaikki mitä kumppanini on käynyt läpi, ja kaikki vaiheet joissa hän on ollut, ovat valmistelleet häntä tätä hetkeä varten. Jotta hän voi aloittaa opetuksen ja kirjoittaa kirjan ihmisolennon DNA:sta. Se on mahtavaa.

Tässä oli tämän päivän viesti. 
Voi, Rakas Ystävä, olemme valmiita lähtemään, ja olemme sanoneet aiemmin: meille on vaikeinta lähteminen. Nimittäin se osa, joka tulee kumppanini läpi, ei halua lähteä, koska olen yhteydessä häneen sillä tavalla ja hän tuntee sen. Mutta se osa joka on verhon toisella puolella kvanttitilassa, ei koskaan lähde. Se lähtee ovesta kanssanne, jos niin valitsette, ja pitää kädestä korkeampaa itseänne, jos niin valitsette.  
Mikä lahja! Mikä energia!

Tosiaankin, on niitä, jotka sanoivat, ettei tätä koskaan tapahtuisi, että ihminen pysyisi paikallaan eikä koskaan liikkuisi. Ihmiskunta ei koskaan kehittyisi, se ei koskaan valmistuisi ja se olisi jumissa matalassa tietoisuudessa. 
Kaikki tämä muuttui vuonna 1987. 
Monet Teistä olivat täällä ja vastuussa siitä ettekä edes muista sitä. Verhon toisella puolella tapahtuu paljon sellaista, missä olette mukana. Jotkut Teistä istuvat tuoleilla sen vuoksi ja jos näin on, tiedätte, mistä puhun.

Olen Kryon. Olen rakastunut ihmiskuntaan. Huuhdellessani jalkojanne pyörin kiitollisuuden energiassa siitä, että näin voi olla. Olen kiitollinen siitä, että voin tuoda lopultakin Teille tällaisen viestin.  
Onnittelut, Rakkaat Ihmiset, sillä olette polullanne. 
Olkoon niin - vapaan valinnan kera - että lähdette tästä paikasta valaistuneempana, kuin olitte tullessanne. Olkoon niin - vapaan valinnan kera - että lähdette tästä paikasta valmiina tekemään asioita, joiden tekokyvystänne ette ehkä edes tienneet. Levittäkää - vapaan valinnan kera - tätä viestiä ja sen valoa, kuka olette… Jumalan osa. Kehotan teitä kuuntelemaan musiikkia.

Ja niin se on.


Kryon

DNA-AKTIVOINNIN ALKAMINEN
lue myös

Ei kommentteja: