WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 3. lokakuuta 2011

Ajankohtaisia tapahtumia

Kryonia kanavoinut Lee Carroll.

Tämä kanavointi annettiin Ashevillessä, Pohjois-Carolinassa 12.7.2008.


Lukijaa varten tämä kanavointi on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärtämisen helpottamiseksi. Usein suorassa yleisötilaisuudessa välittyy epäsuoraa energiaa, jossa on mukana sellaista tiedonvälitystä, jota painettu sivu ei sisällä. Joten nauttikaa tästä laajennetusta viestistä, joka on annettu Ashevillessä, Pohjois-Carolinassa.


Suomennos: Tapio Närhi




Ajankohtaisia tapahtumia

Tervehdys, Rakkaat, olen Kryon Magneettipalvelusta.


Jotkut sanovat: "Se tapahtui liian nopeasti [Kryonin sisääntulo Leehen]. Ihmisen ei pitäisi kyetä loikkaamaan toiselle puolelle verhoa niin nopeasti." 
 
Te ette käsitä, että uusi energia tällä planeetalla tukee järjestelmää, jota te ette vielä ymmärrä. Asiat eivät ole niin kuin ennen. 
 
Tämä viesti edustaa luojaa, joka haluaa tulla löydetyksi. 
 
Se tarkoittaa, että kun tartutte korkeamman minän käteen, se ei päästä irti.  
 
Minä elän tämän miehen kanssa [Lee] ja hän tietää sen. Hänen korkeampi minänsä on myös osa Kryonia. Tätä on vaikea selittää, mutta niin on teidänkin tapauksessanne!

Hyvä ihmisolento, täällä on sellaisia, jotka sanovat, ettei se, mitä täällä tapahtuu, ole todellista. Täällä on tuoleilla istumassa sellaisia, jotka sanovat, että tämä puhuva mies teeskentelee kanavoivansa. 
 
Joten ryhdytäänpä toimeen! 
 
Tässä tilassa minä luon teidän luvallanne energiaa, joka täyttää tuolien välissä olevan tilan energiakeitolla, joka on Jumalan Rakkautta. 
 
Minä kutsun tähän tilaan, juuri nyt, siitä ryhmästä kaikki ne, jotka edustavat niitä, joita te olette rakastaneet ja jotka olette menettäneet. Lisäksi ne, jotka syntyivät ennen teitä ja joita te mielestänne ette tunne, ovat täällä. 
 
Aivan muutaman minuutin kuluttua energia tässä paikassa muuttuu. Silloin kysyn teiltä, onko se todellista. Silloin te ymmärrätte, että tällä verhon toiselta puolelta tulevalla äänellä on tietoa, jota tämän tuolissa istuvan miehen kautta linearisoidaan teille. 
 
Se kaikki tapahtuu prosessissa, jota me kutsumme rakkaudeksi ihmiskuntaa kohtaan. Se kaikki tehdään, jotta te kuulisitte asioita, joita teidän tulee kuulla. Kääntäminen ei-lineaarisesta lineaariseksi on määritelmä sille, mitä kanavoija tekee.

Huoneessa alkaa tapahtua säätöjä. Jotkut teistä juuri tunsivat sen (energiasäädön) – tiedättekö jo, kuka istuu vieressänne? Jotkut teistä tietävät, sillä te sallitte sen. Jotkut teistä tietävät.


Voi ihmiset, jos teillä olisi Kryonin näkemä kuva, te näkisitte mitä minä näen. Tiedän ketä te olette. Tiedän nimenne, kun ette ole täällä (nimenne silloin, kun ette ole Maassa). 
 
Tämä on niin pieni osa meitä, tämä ihmiskokemus, jota te olette kokemassa, niin pieni osa siitä, ketä me olemme. 
 
Sinä ja minä – puhun korkeammalle minällesi – sinä ja minä katselimme Maan luomista. 
 
Sinä ja minä olemme aikaisemmin olleet muilla maaplaneetoilla. Olet aikaisemmin kuullut sanoja toisilla kielillä (sellaisilla, joita ei puhuta täällä Maassa), sinulla on aikaisemmin ollut muita muotoja (tarkoittaen muita biologisia olentoja). 
 
Se ei ole sinulle uutta, hyvä ystävä, mutta sinä et muista. Sinun ei kuulu muistaa, mutta sisälläsi on tietämys, tunne, joka on intuitiivista tietoa siitä, että olet vanha sielu, osa luomisenergiaa, ja sinä tiedät, että olen oikeassa.

Mennäänpä hetkeksi viimeisen hengenvetosi potentiaaliin [kuva kuolemastasi]. Kerrohan, mitä aiot ajatella silloin? Mikä tulee havaintosi olemaan viimeisellä henkäykselläsi? Täällähän ei ole ainuttakaan, joka olisi uusi, ei ainuttakaan [puhuu huoneessa olevista]. 
 
Kaikki te olette olleet täällä ennenkin. Puhun vanhojen sielujen kuorolle, jokaiselle, jopa epäuskoisille. Mitä tapahtuu viimeisellä hengenvedollasi? 
 
Minäpä kerron: 
 
Kun heität henkesi, kuten sanotaan, ja ihmisosasi sinusta alkaa hajota ja muuttuu takaisin mullaksi, kuten sanotaan, se kokoonpano, joka olit ennen tänne tuloasi, alkaa tulla yhteen. 
 
Muuntumisesi on valmis kolmessa Maan päivässä. 
 
Tänä aikana tapahtuu matka luomisen luolaan, jossa luovutat ihmisominaisuutesi kristallikiteelle, ja kaikesta mitä kulloinkin olet ollut ja kaikesta mitä olet oppinut tulee "kokemusrengas" näennäisesti ainutlaatuiseen kristalliin – aivan kuin puun vuosirengas, joka kertoo kristallille, kuka olet ja mitä olet tehnyt. 
 
Siitä tulee osa Maata eikä se koskaan poistu Maasta. Kaikki, mitä olet oppinut, ja kaikki, mitä olet tehnyt, pysyy täällä kolmiulotteisena. Sitten pyhä osa sinusta liittyy minuun ja me juhlimme. Silloin alat jälleen kuulla musiikkia.

Olen puhunut tästä ennenkin, ja jokainen teistä tietää, mistä puhun.  
 
Musiikki soi aina toisella puolella verhoa, minun puolellani. Silloinkin kun olen täällä puhumassa teille, se soi minulle. Se ei itse asiassa ole musiikkia, mutta olen vain metaforisesti linearisoinut energian, jota on aina ympärilläni, joka on kooste Jumalasta, ja kutsunut sitä musiikiksi. Se on kaunista. Se on sellaista, mitä jotkut teistä kokevat nukkuessaan, se saa teidät hengittämään helpommin. 
 
Se saa Teidät tuntemaan itsenne Rakastetuiksi. Tiedättekö siitä musiikista? [Kryon hymyilee]

Huone alkaa lämmetä enemmän kuin sen pitäisi, koska täällä on täydempää kuin vielä muutama hetki sitten. Voi, viesti ei tänään ole välttämättä kovin syvällistä metafyysisesti, sillä aion tehdä jotakin, jota en tee usein: aion puhua ajankohtaisista tapahtumista. Me emme yleensä tee niin, mutta jotkut pitävät siitä, ja siksi olen kehottanut kumppaniani välittämään tämän viestin. 
 
Täällä me olemme ympyrässä, jatkuvassa elämän ympyrässä. Kun tapaan teidät, näen kaikki teidän elämänne yhdessä ja kaikki teidän omien tulevaisuuksienne potentiaalit. Minä näen ne, jotka aloittivat ihmiskunnan, ja ne, jotka tulevat päättämään sen. 
 
Rakkaat, Te olette tehneet tämän ennenkin.

Huoneessa on shamaani, joka on juuri heräämässä henkisesti ja joka alkaa nähdä omaa shamaanienergiaansa. 
 
Se on vienyt pitkän aikaa, ja hän tietää kuka hän on. Tässä huoneessa on muita vanhoja sieluja, joilla ei ole käsitystä, mitä heidän kristallinsa renkaissa on [tarkoittaen heidän entisten elämien kokemuksiaan]. 
 
Puhun siitä hetken kuluttua. Itse asiassa aion antaa teille kuusi energiaa [aihetta], ja se tulee olemaan viimeisenä.

Numero yksi: 
 
Puhutaanpa ajankohtaisista tapahtumista. Juuri nyt on tapahtumassa jotakin, josta teidän tulisi tietää. Se on hyvin, hyvin ajankohtaista. 
 
Jalkojenne alla on Maan magma, maapallon ydin. Se on muuttumassa. Se tarkoittaa, että sulan keskustan liike on hidastumassa. 
 
Jos katsotte oikeista paikoista, te näette sen uutisissanne. Se on hidastumassa! 
 
Se heikentää magneettiverkkoa. 
 
Se tarkoittaa, että sen gaussiarvo on pienenemässä (magneettivuon mittayksikkö). Tämä pieneneminen on mitattavissa. Tutkijat voivat mitata sen. Se on tapahtumassa juuri nyt.

Se on osa muutosta, josta puhumme, ja osa tätä uutta vuotta 2008. Kerroimme teille, että se oli tulossa, ja täällä me nyt olemme "ykkösvuoden" [2008 numerologian mukaan] seitsemännessä kuussa. 
 
Numero seitsemän on pyhä numero. Tiedätte sen, eikö niin? Ja jos olette tutustuneet numerologiaan ja siihen, mitä olemme kertoneet, te osaisitte odottaa sitä juuri nyt, eikö niin? Ja täällä se on. Se on jatkoa planeetan fyysisille ominaisuuksille, joista kerroimme teille noin 18 vuotta sitten. Se on tarkoituksenmukaista.

Älkää pelätkö sitä! 
 
On niitä, jotka sanovat teidän olevan menossa magneettista napojenvaihtoa kohti. Todellakin Te olette. 
 
Kuitenkin on mahdollisuus, että se ei tapahdu teidän elinaikananne, mutta lopulta se tapahtuu. Jos odotatte sitä, ei tule mitään kaaosta. 
 
Menneisyydessä nollaenergiassa on vaaputtu satoja vuosia ennen vaihdosta. Mutta ei tällä kertaa.  
 
Kuitenkin potentiaalit ovat sellaiset, että se ei tapahdu teidän elinaikananne.

Maa reagoi Teidän tietoisuuteenne. 
 
Nimenomainen syy magneettiverkon heikkenemiselle on siinä, että välimatka teidän ja verhon välillä pienenee. 
 
Tällä pyritään kertomaan, että tiedonvälitys solujenne DNA:han, varsinaiseen muistiinne, kristalliinne, tulee suurenemaan ja kasvamaan, koska verho on tulossa rajalliseksi. 
 
Kaikella tällä pyritään sanomaan, että työkalut suurenevat. Näin sen kuuluu olla. 
 
Te olette menossa sellaista planeetan värähtelyä kohti, jollaista ei ole koskaan nähty. 
 
Te olette menossa 2012-kokemusta kohti, jolloin aletaan istuttaa siemeniä fyysisen planeetan värähtelyn nostoa varten. Se teillä on edessä.
 
Seuraavaksi haluan lisätä jotakin, jonka haluan kumppanini liittävän tähän kirjoitukseen [jota olet juuri lukemassa]. 
 
Jos olette menossa korkeamman värähtelyn muutosaikaan, luuletteko tosiaan, että tämä olisi sopiva aika tuhota suurin osa teistä? 
 
On kuitenkin niitä, jotka kanavoivat tällaista. 
 
Näennäinen kahtiajako on siinä, että on mahdollista, että ihmiset lopulta muuttuvat niin paljon, että monista "näkijöistä" se vaikuttaa "massojen kuolemalta". 
 
Kyse on itse asiassa siitä, että planeetan vanha energia kuolee. 
 
Siksi me kerromme teille jälleen kerran, että nämä tulevaisuuteen vilkaisijat esittävät usein viestejä, jotka vain pyyhkäisevät 3D-todellisuuden pintaa.  
 
He näkevät massiivisen muutoksen ja kertovat siitä kuolemana. Näin ei ole.

Kun lapsillanne on viimeinen kouluvuosi, onko tällöin aika ottaa heidät pois koulusta? 
 
Jumala ei ole tyhjiössä, vaan tietää sen työn, jota olette tehneet ikiaikojen ajan. 
 
Rakkaat, tämä on erityistä, jännittävää aikaa eikä kauhujen alkua Maassa.

Rakas ihmisolento, ei ole sattumaa, että olet täällä juuri nyt 2008. 
 
On niitä, jotka ovat kysyneet: "No, mitä meidän on tehtävä sen suhteen?" Vastauksena on, että te olette "se". Teidän tarvitsee vain olla. Jatkakaa sitä työtä, mitä teette, ja pelkästään olkaa. 
 
Kyse ei ole pelottavasta tiedosta, kun kerromme teille, että 
 
Maa on menossa korkeampaa värähtelyä kohti. 
 
Jos antaisin Teille jonkin neuvon – minkä tahansa neuvon – sanoisin Teille, "antakaa lastenne mennä".  
 
Antakaa heidän olla sitä, mitä he ovat. Älkää pakottako heitä omaan tietoisuuteenne. Katselkaa heitä.  
 
Tarkkailkaa mitä he ajattelevat, ja suunnitelkaa opetuksenne [koulutus] sen ympärille, mitä he pyytävät, älkääkä sen mukaan, mitä te haluatte vanhan tietoisuuden pohjalta. Näin onnistutte paremmin. 
 
Antakaa heille Opastusta ja Rakkautta ja Kuria, mutta antakaa heidän kulkea omaa tietään, kun he oppivat niitä asioita, joita heidän täytyy oppia. 
 
Annan Teille neuvoja kaiken aikaa näistä ajankohtaisista tapahtumista. Niin minä aina teen. Se oli ensimmäinen.

Numero kaksi: 
 
Ensi kuussa [elokuu 2008] tapahtuu mahtava koe. Maailman suurin kone valmistuu [lähtee käyntiin] ja sillä tutkitaan pienimpiä olemassa olevia näkymättömiä asioita. 
 
Puhumme nyt Sveitsissä olevasta suuresta hiukkaskiihdyttimestä… ajankohtaisista asioista. 
 
On monia, jotka ovat sanoneet: "Se on vaarallista." Eikä ole. 
 
Siellä ei luoda enempää energiaa kuin mitä on mukana joka sekunti Maata pommittavassa kosmisessa energiassa. He vain luovat saman energian hallitusti voidakseen tutkia sitä. He eivät voi tutkia sitä, kun se on satunnaista.

He käyttävät protoneita ja antiprotoneita, ja he kiihdyttävät ne 90 %:iin (+) valon nopeudesta. Sitten he törmäyttävät nämä hiukkaset toisiinsa suurimmassa fysiikan kokeessa, mitä on koskaan tehty. 
 
Kerronpa teille millaiset nämä potentiaalit ovat, ja muistakaa, että kuulitte ne ensin täältä. [Kryon hymyilee] He ovat etsimässä ulottuvuuksien välistä energiaa. He ovat etsimässä sellaista, minkä he epäilevät olevan olemassa, ja he tulevat löytämään sen. He löytävät sen, koska he katsovat universaalia luovaa energiaa. 
 
Kerronpa teille siitä syvällisestä merkityksestä, mitä he ovat löytämässä seuraavan vuosikymmenen sisällä: He tulevat kirjoittamaan uusiksi skenaarion siitä, kuinka maailmankaikkeus sai alkunsa. 
 
Suurta alkuräjähdystä (Big Bang) ei koskaan ollutkaan (kuten olemme teille monta kertaa sanoneet). 
 
Suuren alkuräjähdyksen perimmäisenä ideana on kolmiulotteinen selitys ulottuvuuksien välisestä määritteestä.  
 
Universumeja luodaan kaiken aikaa ulottuvuuksien välisen muutoksen kautta, kun yksi ulottuvuus kirjaimellisesti törmää toiseen. 
 
Se on mahtava kvanttitapahtuma. 
 
Juuri silloin läsnä ovat kaikki ne määritteet, joita te kuvailette suureksi alkuräjähdykseksi.

Kertauksena: 
 
3D:ssä monet tutkijat näkivät jotain sellaista, mikä heidän mielestään todisti suuren alkuräjähdyksen teoriasta. He olivat löytäneet jäänteitä jostain sellaisesta, mikä heidän mielestään oli todiste (kosmologinen vakio). 
 
Hubble ja muut nimet olivat siinä eturintamassa. Pienimpien tunnettujen hiukkasten havaitseminen tulee kuitenkin haastamaan tämän teorian.

Ensiksi jopa suuren alkuräjähdyksen teorian oli oltava ulottuvuuksien välinen alkujaan. Sillä tiedetään, että kaikki liikkui valoa nopeammin ja kaikki tapahtui hetkessä. 
 
Tämän teorian aikoina ymmärrettiin vain se, että jotenkin 3D:ssä tapahtui hetkessä jotakin, jolla luotiin kaikki se, mitä te näette. 
 
Nykyään se nähtäisiin kvanttitapahtuman määritteenä, ja sen tuo laboratorio tulee löytämään, sillä kohta nähdään ulottuvuuksien välisen yhteentörmäyksen jäänteet. Sitä on kaikkialla. Se on uusi kosmologinen vakio. Kun aletaan nähdä näkymättömiä ulottuvuuksia tai vähintään ominaisuuksia, joita he jäljittävät keinotekoisesti luoduissa räjähdyksissä, kaikki on ilmiselvää. 
 
Kaikella tällä pyrimme kertomaan teille näin arvoituksellisesti, että tämä koe on turvallinen, pitkäaikainen, ja tieteenne pystyy lopultakin näkemään ulottuvuuksien välisyyttä parhaimmillaan.

Kun mitään ei tapahdu eikä Maa joudu Sveitsissä luodun mustan reiän nieluun, muistatteko tämän viestin? 
 
Katsotteko niitä, jotka väittivät toisin, ja pidättekö heitä vastuussa luomastaan draamasta? 
 
Se jää nähtäväksi. Se oli toinen.

Kun tällä planeetalla on asioita, joista teitä on varoitettava, pitäkää silloin silmällä meiltä kaikilta tulevaa yksimielistä varoitusta. 
 
Muistatteko HAARPin? [Kryonin 6. kirja, 1997] 
 
Me varoitimme teitä ja te reagoitte. 
 
Suurin osa Eurooppaa piti tätä koetta vaarallisena, ja ryhdyttiin toimenpiteisiin, joilla lievennettiin sitä, mihin tämä laitteisto pystyi ja mihin ei. Kun oli monia katselijoita, salaisia asioita oli vaikea toteuttaa. Muistakaa tämä.

Numero kolme: 
 
Aion kelata aikaa takaisin hetken ja mennä 10 vuotta taaksepäin. Silloin istuin teidän edessänne ja annoin teille tietoa energiakriisistänne. Nyt te olette siinä. Joten selitän uudelleen joitakin asioita, joita voitte sen suhteen tehdä. 
 
Annan teille samaa tietoa, jota annoin aiemminkin, sillä monien on kuultava se nyt, koska he eivät kuulleet sitä silloin. Tällä nimenomaisella viestillä on potentiaali joutua niiden korviin, joista sanoisitte 3D:ssä, että heillä on runsautta. 
 
Toisin sanoen he pystyvät toteuttamaan asioita, koska he pitelevät kukkaron nyörejä. Joten heitän haasteen sinulle kuulija, joka tienaat hyvin, sillä tämä tuo sinulle lisää runsautta, ja se on loogista ja järkeenkäypää… nyt jopa vielä enemmän kuin ennen.

Tällä planeetalla on kaksi energialähdettä, jotka ovat aina olleet ilmaiseksi käytettävissä. 
 
Ilmaiseksi! 
 
Niiden hyödyntämiseen tarvittava tekniikka on myös kehitetty. 
 
Sanoinko, että ne olivat ilmaisia? 
 
Kuunnelkaa: Ensiksikin te ihmettelette, miksi kuu on olemassa? Kysyikö kukaan koskaan hengeltä: "Miksi meillä on kuu?" 
 
Kerron teille miksi: 
 
Jotta voisitte sähköistää kaupunkejanne! 
 
Kovinkaan monet eivät ole tulleet ajatelleeksi tätä.

Kuu saa massiiviset vesimäärät liikkeelle aikataulun mukaisesti, joka ei ole vuosisatoihin muuttunut. Se antaa teille satojatuhansia tonneja työntö- ja vetoenergiaa ilmaiseksi. 
 
Kuu on aina taivaalla ja tulee aina olemaan. 
 
Todellakin, suurin osa suurista kaupungeistanne on paikoissa, joissa aallot ja vuorovedet voivat tuottaa sähköä kaupunkien valaisemiseen. 
 
Kuu tuottaa sähköä joka ikiselle kaupungille, jonka te rakennatte tästä eteenpäin siihen päivään saakka, jolloin Maata ei enää ole. 
 
Saatavalle sähkön määrälle ei ole rajaa, sitä on niin paljon, että voitte jopa kytkeä verkkoon sähköautonne, ja se on ilmaista ja saastuttamatonta.

Teidän on vain rakennettava laitteisto sähkön varastoimiseen, ja joillakin sellainen jo on. 
 
Te tiedätte, kuinka työntö- ja vetoenergiaa valjastetaan, olipa kyse siipirattaista tai kellukkeista. 
 
Kaikki tämä on jo suunniteltu. Maassa on tällä hetkellä enemmän kuin kolme kaupunkia, jotka saavat suurimman osan sähköstään vuorovesistä. Ne ovat pohjoisessa. Ne eivät ole tässä maassa (Yhdysvallat). 
 
Niillä on jo tekniikka teidän kaupunkienne sähköistämiseen, jos näin sallitte. 
 
Sanoinko jo, että se on ilmaista? 
 
Energialähde ei maksa mitään, eikä teidän tarvitse polttaa öljyä sen takia eikä teidän tarvitse polttaa hiiltä sen takia eikä teidän tarvitse ottaa mitään Gaialta sen takia. 
 
Antakaa Gaian työntää ja vetää itsensä vapaaksi nykyisistä energialähteistä, jotka vahingoittavat planeettaa joka päivä.  
 
Sitä on siellä, sitä on aina ollut, eikä se ole poistumassa – massiivinen voima, joka teille on annettu valjastettavaksi valo- ja kuljetusenergian tuottamiseksi.

Seuraava on hieman hankalampi, mutta aivan yhtä ilmeinen. Teillä on monia keinoja sähkön tuottamiseen. 
 
Yksi kaikkein monimutkaisimmista ja vaikeimmista ymmärtää ja rakentaa on ydinvoimala. 
 
Kun olette saaneet 5-vuotisen rakennusprojektin päätökseen, te olette saaneet valmiiksi vasta kalliin höyrykoneen. Sillä lämmön tuottaminen on kaikki, mitä ydinvoimala tekee. 
 
Se tekee höyryä, jolla pyöritetään generaattoria, joka puolestaan tekee sähköä. Sen vuoksi ydinvoimala on loistokkaaksi tehty höyrykone.

On olemassa toinen loistokas höyrykone, jota kutsutaan Maan magmaksi. 
 
Kun missä tahansa maahan porataan reikää, lämpötila nousee. Kun mennään vielä alemmaksi, siellä on todella kuumaa. 
 
Tulitteko ajatelleeksi sitä? 
 
Jos haluatte lämpöä, teidän on vain porattava maan sisään! 
 
No, onhan tämä hankalaa, sillä teidän on mentävä alaspäin pitkän matkaa. 
 
Asiasta tulee vielä vaikeampaa, sillä tähän liittyvät sivutuotteet hankaloittavat turvallisuutta ja toteutettavuutta. 
 
On kehitettävä tekniikka lämmön talteen ottamiseksi, ikuisesti kestävän höyrykoneen tekemiseksi. 
 
Alkakaa tehdä näitä reikiä kuumiin kohteisiin. Kuumat kohteet määritellään paikoiksi, joissa magma on lähellä maan pintaa. 
 
Entä jos aloittaisitte esimerkiksi Tyynen meren rantavyöhykkeeltä? 
 
Siellä ovat esimerkiksi kaikki tulivuoret – ja monet suurimmista kaupungeistanne. Löydätte kaiken tarvittavan voiman höyryn tuottamiseen aivan jalkojenne alta.

Kannattaako tähän tekniikkaan investoida? Se riippuu Teistä. 
 
Kuinka pitkään haluatte vielä kaivaa palasia maasta, polttaa niitä ja toimittaa ilmakehään? Minkähän arvoista sellainen teistä on? Joten jälleen me sanomme yhtä selvästi kuin olemme aina teille kertoneet verhon toiselta puolelta, että nämä energialähteet ovat aina olleet olemassa. 
 
Ne ovat olemassa Teitä varten sähkön tuottamiseksi, kaupunkienne ja ajoneuvojenne voimanlähteeksi, ja ne ovat aina olleet ilmaisena lähteenä Teitä varten, jotta voitte investoida niiden valjastamiseen. Se oli kolmas.

Numero neljä: 
 
Meillä on muutamia yksinkertaisia neuvoja säästä. Ymmärtäkää, että se ei tule paranemaan. Jos istutte toivomassa sitä, se ei tee säästä parempaa. Me olemme selittäneet asian ennenkin, joten sanomme sen uudelleen. 
 
Te olette keskellä veden kiertokulkua, joka on tukevasti asettunut luomaan minijääkautta. Teistä saattaa näyttää oudolta, että lämpenee ennen kuin kylmenee, mutta jos katsotte geologisia tilastojanne, huomaatte juuri saman asian tapahtuneen ennenkin. 
 
1400-luvulla teillä ei ollut tilastointia, mutta sama tapahtui silloinkin ja te selvisitte siitä. Joten me sanomme teille, tuulet kääntyvät, ja meidän neuvonamme on valmistautua siihen luomalla tilanne, jossa te totuttelette uuteen säätilaan.

Oppikaa odottamaan sitä, rakentakaa eri tavalla. Älkää rakentako sinne, missä on vaarallista, tai oppikaa rakentamaan turvallisempiin paikkoihin. 
 
Mutta muistuttavana varoituksena on tämä: Älkää kauhistuko, kun tuulet kääntyvät. Ne kääntyvät. Älkää yllättykö, kun padot jälleen murtuvat teistä etelään (USA:ssa), sillä ne tulevat murtumaan. Olisitte paremmassa asemassa, jos siirtäisitte maata siinä kaupungissa ja rakentaisitte ylempänä olevalle maalle. [Pengerjärjestelmä, jonka Kryon on aiemmin maininnut, jossa talot rakennetaan kohotetuille maapenkereille ja jossa vain kadut ovat vedenpinnan alapuolella. Kaikki talot on rakennettu maakaistaleille, jotka muistuttavat peltojen kastelujärjestelmää.] Se on viisasta. 
 
Saamme nähdä tapahtuuko näin. "Mitä olet oikein sanomassa, Kryon?" 
 
Olen kertomassa, että ihmiset voivat sopeutua, kuten he ovat tehneet menneisyydessä, ja tavan, jolla voitte tehdä sen nyt. Jos alatte ajatella järkevämmin, voitte sopeutua ilmaston muutoksiin. 
 
Ottakaa huolehtiaksenne miten Te vaikutatte ilmastoon eikä miten se vaikuttaa Teihin. 
 
Kääntäkää sääkatastrofit säätapahtumiksi.

Älkääkä myöskään pelätkö, mitä on tapahtumassa. 
 
Älkää heijastako tänä päivänä näkemäänne jonkinlaiseksi draamaksi, jota odotatte huomiseksi. 
 
Lämpeneminen on kylmenemisen esiaste aivan kuten menneisyydessäkin… aivan kuten menneisyydessäkin. Voitte istua paikallanne murehtimassa sitä tai voitte valmistautua siihen. Se oli neljäs.

Numero viisi ja kuusi ovat esoteerisempia ja siksihän te tänne tulitte, eikö niin? [Hymyä] 
 
Numero viisi – tämän planeetan ajatusenergia on muuttumassa. 
 
Se on suuresti muuttumassa, aivan kuten sanoimme. Ihmiset ajattelevat eri tavalla. Monet heistä alkavat ymmärtää ja saada oivalluksia, jopa tieteestä. Liikkeellä on uutta ajattelua siitä, kuinka asiat toimivat. Me kerroimme teille, että lopulta he näin tekisivät.

Ne, jotka eivät koskaan tule olemaan esoteerisia, antavat teille esoteerista tietoa, ja he kutsuvat sitä tieteeksi.  
 
Tehdään löytöjä, jotka johtavat ulottuvuuksien väliseen ajatteluun. Tiedettä kirjoitetaan uusiksi sen suhteen, mikä on todellista ja mikä ei. Kaikki tämä on linjassa tämän planeetan potentiaalien kanssa, kuten olemme kertoneet.

No, miten tämä heijastuu ajankohtaisissa tapahtumissa? Te olette erään asian käännekohdassa, ja minä kerron mikä se on. 
 
Rakas ihmiskunta, Teillä voi todella olla rauha Maan päällä, mutta Te tulette pyörimään kuin väkkärä, kun opettelette mitä Te haluatte ja mitä Te ette halua. 
 
Mutta tänä vuonna ja erityisesti ensi vuonna 2009 on eräitä potentiaaleja, joita voitte tarkkailla. Muistakaa, että te kuulitte niistä ensin täältä. [Kryon hymyilee]

Se on vuosi 11. 
 
Numerologisesti luvulla 11 on monia merkityksiä. Sillä ei ole väliä, mitä se merkitsee vanhassa numerologiassa. 
 
Numero 11 on kuitenkin tämän aikakauden luku. 
 
Me kerroimme Teille sen, kun ilmestyimme. Vuonna 1989 annoin Teille ensimmäisen kirjan ensimmäisessä kanavoinnissa luvun 11 merkitykset. 
 
Täällä te olette jälleen kerran, tulossa vuoteen 11 (2009). Mutta tällä kertaa kyse on viimeisestä 11:stä ennen vuotta 2012. Sen pitäisi merkitä teille jotakin. Se on ainoa 11, jossa on tätä energiaa. 
 
Aion kertoa teille seuraavaa: Tarkkailkaa tämän planeetan nuorisoa, joka tulee antamaan panoksensa tulevana vuonna – panoksia, joita ette odota nuorisolta.

Yksi suurimmista on diktaattorien mahdollinen suistaminen vallasta. 
 
Se on se mainitsemamme potentiaali, kun kerroimme, että tämän maapallon rintaansa lyövät diktaattorit ovat poistumassa, ja heidän tilalleen tulee hyväntahtoinen johto. 
 
Siitä alkaa tietoisuuden muutos koskien sitä, millaista johtoa hallinnossa tulisi olla, ja mitä tavalliset ihmiset odottavat johtajiltaan.

Vanhan energian aikaan monissa maissa oli todennäköistä saada hallinto, jota yksinkertaisesti siedettiin. Ilman sitä tulisi kaaos. 
 
Joten tehtiinpä maassanne millainen hallitus tahansa, se oli hyväksyttävissä. Se on vanhan energian käsite, sillä se johti niihin, jotka olisivat vallassa epärehellisesti. Se on muuttumassa. Se on muuttumassa myös omassa maassanne (USA). Sillä ihmiset alkavat vaatia johtajiltaan rehellisyyttä. Se on uutta. Tarkkailkaa sitä.

Vuonna 2009 on mahdollisuus suurelle muutokselle maassa, jota en aio mainita, mutta sen tulevat aiheuttamaan maan nuoret ihmiset. Ne, jotka teidän mielestänne eivät koskaan edes välitä asioista, ovat nousemassa vaikuttamaan. 
 
Tarkkailkaa sitä ja kun sen näette, älkää uutisia katsoessanne sanoko "Tämä tietää pahaa." 
 
Älkää uutisia katsoessanne sanoko "Katso noita, jotka kuolivat." 
 
Älkää uutisia katsoessanne nähkö siellä draamaa. 
 
Haluan kertoa Teille, että on niitä, jotka ovat tulleet tälle planeetalle, jotta he voisivat osallistua juuri siihen tapahtumaan! 
 
On niitä, jotka ovat tulleet tälle planeetalle vain, jotta he voisivat osallistua siihen ja palata kotiin, ja tulla sitten takaisin tekemään jotakin vieläkin suurempaa! Haluan kertoa teille, että tämän tapahtuman yleisnäkymä on paljon mahtavampi kuin luulettekaan.

Onnitelkaa niitä, jotka ovat päättäneet nukkua pois tästä syystä, sillä he saivat aikaan muutoksen urhoollisesti. Näin me sen näemme. Koko planeetta on mukana tällaisessa juhlassa. Se todellakin tulee muuttamaan tulevaisuutta. 
 
Voitteko juhlia tarkoituksenmukaisuutta?

Lopuksi, numero kuusi. 
 
Henkilökohtainen potentiaali. Hoidamme tämän lyhyesti, vaikka tulee aika, jolloin se ei ole lyhyt.

Teidän DNA:nne on muuttumassa. Se on muuttumassa johtuen magneettisista vaikutuksista, jotka alkavat muuttua sen ympärillä.  
 
Tästä me puhuimme, kun ensimmäistä kertaa tulimme tänne. Kutsun itseäni magneettimestariksi. Se on kolmiulotteinen, lineaarinen termi saadakseni teidän huomionne siihen, mitä on tapahtumassa. 
 
Ryhmäni siirsi magneettiverkkoa, koska se annoitte siihen luvan. Te ette todellakaan vielä ymmärrä, mitä ihmistietoisuus tekee tälle planeetalle. Ihmistietoisuus on eräänlainen vaatimus, eräänlainen ohjeisto niille voimille, jotka ovat esoteerisia ja jotka ympäröivät tätä planeettaa.

Tämä on aivan päinvastoin kuin luulette: Maan päällä on niitä, jotka ihmettelevät, mitä Jumala on tekemässä, ja jotka eivät milloinkaan ymmärrä, että se on juuri sitä, mitä he ovat tekemässä. Jokaisen ihmisen henkilökohtaisena potentiaalina on hyvin merkittävä nousu. 
 
Potentiaali on yhtä kuin lupaus energian ilmenemisestä tulevaisuudessa. 
 
Mitään ei kuitenkaan tapahdu, ellette pyydä sitä. 
 
Jos istutte lattialla, ja toisessa huoneessa on runsautta, teillä on potentiaali saada runsautta. Mutta jos ette koskaan nouse ylös, te kuolette nälkäisenä ja köyhänä. 
 
Ymmärrättekö? 
 
Mitään ei tapahdu, ellette tee jotakin. 
 
Silti kun kyseinen henkilö tapaa Jumalan, hän usein kiljuu, "Sinä sanoit, että minulla olisi runsautta!" Ymmärrättekö, mitä on tapahtumassa?

Kyky DNA:n uusimiseen, kyky niiden ominaisuuksien muuttamiseen, joiden kanssa tulitte, kyky solutason "ylittävään ajatteluun", kyky akaasisen tietovaraston osasten itselleen vaatimiseen ovat kaikki mukana.


Tämä tarkoittaa seuraavaa: 
 
Kaikki mitä olet ollut, kaikki mikä on osa omaa kristallista kidettäsi luomisen luolassa, sitä voidaan "louhia" [saada käyttöön]. 
 
Se merkitsee, että voit mennä takaisin ja poimia parhaat osat itsestäsi akaasisesta järjestelmästä, ja siihen alkaa ollakin jo aika. Sillä niin me sen näemme. 
 
Me näemme Sinut kokonaisena ihmisjonona – korkeamman minän ytimenä kaikkien niiden elämien ajoilta, jolloin olet koskaan elänyt. 
 
Sen me näemme katsoessamme Sinua. Me emme näe elämääsi juuri nyt. Me näemme vanhat sielut – keitä olet ollut ja mitä olet oppinut. 
 
Me tiedämme kuinka täynnä henkinen ruukkusi on, ja se perustuu kaikkiin niihin asioihin, joita olet milloinkaan tutkinut kaikkien niiden elämien aikoina, jolloin olet milloinkaan elänyt. Se on sinun DNA:ssasi. Se on hyödynnettävissä – hyvin hyödynnettävissä.

Kun alat työntää oman henkisyytesi ovea, älä ylläty, kun ovi puskee hieman takaisin. 
 
Joistakin se on pelottavaa. Se on osa uutta tapaa – yhteistyötä Jumalan kanssa, joka jopa huutaa, että olet osa järjestelmää. Voi, ihmisolento, et ole vain ihminen, joka luottaa Jumalaan saadakseen jotakin. Sinä olet osa Jumalaa! Sinä olet kumppanini tässä, ja olet aina ollut. Se on ollut Kryonin viesti. Se on Kryonin viesti tänään. Se tulee syvällisemmäksi, ja niin paljon syvällisempi se on.

Nyt me olemme kohta valmiita poistumaan.


Tätä viestiä kuuntelemassa ja katselemassa on niitä, jotka eivät olet Teidän aikakehyksessänne. Jos sallitte, puhun heille hetken.


Rakkaat kuulijat ja lukijat, te istutte siellä ja kuuntelette tai luette, jotkut teistä, useimmat teistä, yksin tätä viestiä. 
 
Te luette yksin, ja ajattelette itseksenne "No, tämä kanavointi tapahtui menneisyydessä. Se on suloista, se on niin kaunista. Luulenpa, että kirjoitan joitakin näistä asioista ylös." 
 
No, haluan kertoa Sinulle jotakin: Olet mukana juuri nyt. 
 
Koska jo pelkällä aikomuksellasi kuunnella tätä tai lukea tätä olet luonut energian, joka sallii niiden, joita olet rakastanut ja jotka olet menettänyt tai jotka edellisistä elämistä tuttuina edelleen ympäröivät sinua, saapua ympärillesi energiana, jota kutsut oppaiksesi. 
 
Ympärilläsi on paljon meneillään juuri nyt samalla kun ajattelet, että olet virittäytymässä johonkin, joka tapahtui menneisyydessä. Mutta et ole pelkästään virittäytymässä johonkin, joka tapahtui menneisyydessä, sillä olen puhumassa Sinulle henkilökohtaisesti juuri nyt, koska minä voin nähdä potentiaalit.  
 
Tiedän sen potentiaalin, että olet kuuntelemassa ja lukemassa, ja huomaatko, niinhän sinä olet!

Näin kvanttisuus toimii. Hengellä on kyky nähdä asioita ajan ulkopuolelta, mutta sinulle oli olemassa potentiaali, että olisit siellä, ja sinä olet. Vaikkakin tässä huoneessa olijoilla ei ole mitään käsitystä siitä, kenelle puhun, minulla on. Haluan kertoa sinulle, että ei ole yhtään enemmän sattumaa siinä, että olet täällä korvinesi ja silminesi kuin siinä, että täällä on tässä aikakehyksessä ihmisiä kehoineen istumassa tuoleissa edessäni. Ihmiseltä vaatii melko lailla tulla ulottuvuuksien väliseksi, eikö totta?


Teitä ympäröi Jumalan Rakkaus juuri nyt. Sen te kaikki tunnette – ne, jotka ovat tässä aikakehyksessä, ja ne, jotka ovat toisessa. Sillä Luoja haluaa tulla löydetyksi, ja sitä te olette oppimassa tällä aikakaudella. Se on yhteistyötä, kumppanuutta, ei palvontaa. Koska me olemme perhettä, rakas ihminen.


Ja niin se on, että me sanomme, että nytkin on jaettu annos uskoa, että tällaiset asiat voisivat olla todellisia, ja ne ovat. 
 
Ne ovat todellisia, varsinkin se, joka sanoo "Aion pestä jalkanne," [Kryon puhuu tässä itsestään], sillä jotkut teistä ovat aistineet minut. 
 
Nämä sanat ovat pyhiä siinä samassa energiassa, jota kaikki muut kirjoitukset ovat. Näitä ei ehkä ole kirjoitettu samalla tavalla, ne eivät ehkä saavuta samoja massoja, mutta teidän DNA:nne kuuli ne. Ja nämä viestit menivät teihin siten, että tänään te voisitte tuntea Jumalan Rakkauden ja Tunnistaa Kodin.

Niin olkoon ja niin se on.

Kryonia kanavoinut Lee Carroll.

Ei kommentteja: