WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 15. lokakuuta 2011

Aito Rakkaus 1 osa

AITO RAKKAUS

Kryonia kanavoinut David Brown (www.kryon.org.za )
29.1.2010 Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Huomautus lukijalle: Ilmaise tahdoksesi, että olet kanavoinnin nyt-hetkessä ja että oma energiasi yhdistyy paikalla olleeseen ryhmään.

***********

Tervehdys, Rakkaat Ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

On upeaa olla taas kerran kanssanne, sillä monet asiat ovat muuttuneet sen jälkeen, kun kanavoimme teille viimeksi, ja ilmassa on hyvin monia muutoksia lisää. Monia muutoksia on tulossa ja monia uusia energioita on tulossa ja te päästätte irti monista energioista, jotka eivät enää palvele teitä. Astutte Etelä-Afrikassa joka päivä lähemmäs ja lähemmäs - ette vuotta 2010 ja jalkapallon maailmacupia, vaan uuden ajan alkamista vuonna 2012, uuden ajan joka perustuu rakkauden energioihin.

On voimakkaita hierarkioita, jotka alkavat ja ovat jo alkaneet romahtaa. Voitte nähdä sen maailman pankkijärjestelmässä - etiikkaa huudetaan ja etiikkaa aletaan toteuttaa. Pankkiirit ovat täällä palvelemassa väestöä antamalla rahan virrata sinne, minne sen pitäisi virrata, ja heidän taskunsa ovat osittain mukana tässä yhtälössä, mutta eivät siinä määrin, kuin he ajattelevat, että pitäisi olla. Hitaasti mutta varmasti maailman hallitukset alkavat sisältää näitä ihmisiä, jotka elävät tätä korkeamman seikkailun polkua eivätkä ole sallimatta rahan ja rakkauden virtaamista niille, jotka generoivat sitä. Sitä energiaa on vastaanotettava, mihin energiaa laitetaan jonkun elämässä. Jos tämä energia jostain syystä virtaa sinne, minne ei pitäisi, asiat muuttuvat ja tämä aiheuttaa kärsimystä, tuskaa ja vaikeuksia.

Tästä vaikeudesta tulee feenix-lintu, tulee uusi energia ja energia, joka tuo enemmän ja enemmän etiikkaa rahan ja pankkitoiminnan maailmaan. 
 
Raha on tarpeellista maaplaneetalla, vaihtokaupan päivät ovat menneet. Tarvitaan rakkauden ja rahan vapaampaa ja helpompaa virtaamista, jotta jumalainen työ tulee tehtyä, ja tuo jumalainen työ kuuluu niille, jotka alun perin loivat rahan. Insinööreille, ammattimiehille, miehille jotka työskentelevät käsillään, miehille jotka rakentavat yhteiskuntaa ja miehille jotka luovat vakaan rakastavan perhe-elämän ja erityispaikan tänne maan päälle naisilleen ja lapsilleen. Tietysti tarvitaan yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta ja sosiaalista maailmaa, mutta energian ja vaurauden on jakauduttava tasaisemmin ja sen on sallittava virrata niiden sydämiin, jotka ovat tehneet työtä sen eteen.

Rakkaat ystävät, uusi maailma tulee, tasa-arvoisempi ja tasaväkisempi maailma, missä rakkaus virtaa oikeisiin paikkoihin ja missä rakkaus on vastaus, alfa ja omega, sillä hitaasti mutta varmasti - olemme sanoneet tämän monta kertaa aiemmissa kanavoinneissa - ihmiset tulevat lähemmäs ja lähemmäs valaistumista, ennen kuulumattomina joukkoina. Vuoteen 2012 mennessä 144000 ihmistä on Kristus-tietoisuutta, valaistuneita ja kenties vielä korkeampaa tietoisuutta, mitä ei vielä tunneta tällä planeetalla.

Uusi maailma tulee, uusi päivä koittaa, uusi eettinen ja rakastava maailma tulee. Uusi hierarkia tulee ja uusi johto - kutsukaa sitä uudeksi maailman järjestykseksi. Sitä ei tehdä niistä, jotka ovat tällä hetkellä vallassa. Jotkut heistä selviytyvät tästä mullistuksesta, sillä jotkut heistä ovat jumaluuden puolella ja sallivat rakkauden ja tietoisuuden virrata perheensä, liiketoimintansa ja maailmansa läpi. Mutta ne hierarkiat jotka eivät ole jumalaista järjestystä, tuntevat näiden uusien energioiden stressin ja vaatimuksen, jotka virtaavat niiden liiketoiminnan, elämän ja perheen läpi, ja niillä on vaihtoehtona astua tähän uuteen energiaan tai taistella sitä vastaan, vain rakkauden sallimiseksi virrata. Monet yritykset alkavat hajota, sillä kun massat ymmärtävät todella rakkauden ja ihmisluonteen ja -psyyken - siemenet on jo kylvetty - asiat muuttuvat dramaattisesti tällä maapallolla.

Ilmentämisestä tulee helpompaa ja helpompaa. Aivan kuin nuo miljardit dollarit annettiin pankeille, miljardit dollarit virtaavat sinne, mihin niiden tarvitsee virrata. Rahaa manipuloidaan ja varastoidaan eikä tätä voi enää tapahtua, kun aika kuluu. Rahasta tulee kuin virtaava joki. Sateet tulevat jatkuvasti vuorilta alas ja purot ja joet virtaavat aina. Rahasta tulee aina vähemmän ja vähemmän kohde, sitten kun etiikka virtaa pankkijärjestelmään, kun työntekijät eivät enää maksa niin paljon veroja ja korkoja lainoistaan ja kun valmistetaan vain oikea määrä tuotteita.

Kyse ei enää voi olla egosta tai vallasta. Jumaluuden on virrattava valmistus- ja pankkimaailman läpi ja koko teollistumattoman maailman läpi, jotta se joka tarvitsee, saa, ja se joka haluaa, saa, ja ne jotka tarvitsevat tietynlaista työtä, saavat sellaisen työn. Maailmaa ei pidetä niiden panttivankina, jotka valmistavat kaiken ja jotka saavat kaiken raha. Maailma ei voi olla enää sellainen. Raha virtaa sinne, missä otetaan vastuuta.

Ihmisen genetiikka muuttuu, uusia energioita virtaa ihmiseen ja ihminen muuttuu. Hän tulee tietoisemmaksi ja tietoisemmaksi, vapaammaksi ja vapaammaksi, rakastavaksi ja välittäväksi. Kun 144000 valaistunutta miestä ja naista pääsevät tietoisuuteensa ja tuovat sen maan päälle, tämä uusi tietoisuus virtaa kaikkien läpi. Ihmiset ovat kuin sieniä, tästä tulee 100. apinan tapahtuma. Kun nämä 144000 tuovat uutta tietoisuutta, niin voitte odottaa valaistumisaallon toisensa jälkeen virtaavan läpi jokaisesta heimosta ja jokaisesta kulttuurista, mikä elää tällä planeetalla. Jokaisella kulttuurilla on jotain erityistä tuotavana tälle maapallolle. Sillä on tuotavana erityinen maailma - uusia ideoita ja innovaatioita, uusia tapoja voimaan, vapaaseen voimaan, vapaaseen energiaan. Tämä maataso on täynnä energiaa. Minne tahansa katsottekin, siellä on energiaa. Kyse on energian virtaamisesta.

Rakkaat Ystävät, tuomme Teille uuden rakkauden ja karisman maailman.  
Emme aio kertoa Teille, miltä maailman näyttää - se on teidän tehtävänne ja teidän unelmanne - mutta ne ihmiset joilla on voima, ovat parantaneet sisäisen lapsensa ja sisäiset vanhempansa, menneet elämänsä ja esi-isänsä. Heillä on voima uneksia ja luoda omat unelmansa. Tapahtuu niin, että kaikki negatiivisin voimin ilmentäminen alkaa hidastua ja muutaman vuoden kuuluessa tulee loppuunsa. Ei ole enää hyväksyttävää, että maataso elää pimeydessä. Maataso siirtyy valoon. On tilaisuuksia uusille uskonnoille ja uusi voimapohja näille uskonnoille. Valta jakautuu tasaisemmin maailmassa ja uudet uskonnot kantavat uutta tietoisuutta ja uusia energioita.
Aito Rakkaus 2 osa meditaatio 

Ei kommentteja: