WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

11-11-11 - TOINEN KOLMOISTÄHTIPORTTI JA UUDISTUMISKOODIT


ArkkiEnkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn 

(starchildglobal.com)
Lokakuun 2011 energiat
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Rakas Valoperhe, tämä on suuri hetki maaplaneetan transformaatiossa ja uuden maan ja Kultaisen Rakkauden ja Rauhan ajan muodostamisessa. 
 
Saavutatte marraskuussa aikaportaalin, tähtiportin, mitä kutsutaan nimellä 11-11-11. 
 
Se edustaa maailmanlaajuisen heräämisen ja ykseyden kosmista hetkeä, jolloin uudistumisen valokoodit tai kosmiset koodit vastaanotetaan maan kristalliverkkoihin. 
 
Uudistumiskoodien vastaanottaminen nopeuttaa taas maahologrammin taajuuksia, mikä sallii yhdistymisen tietoisuuden seitsemänteen ulottuvuuteen, kun planeetta jatkaa matkaansa moniulotteisen tietoisuuden jumalaiseen sydämeen.

On tosiaankin ilon ja juhlan hetki. Olette matkallanne Kotiin - sekä yksilöinä että planeettasivilisaationa. Suuri herääminen on käynnissä! 
 
Te jotka olette valmiita, astutte uuden maan sielutarkoitukseenne ja tulette moniulotteisiksi tiennäyttäjiksi ihmiskunnalle. Kun maapallo asettuu uuden maan viidennen ulottuvuuden hologrammimatriisiin, ihmiskunta oppii, miten ilmaistaan sitä keskinäisen yhteyden ykseys- ja yhtenäisyystietoisuutta, mikä on viidennen ulottuvuuden ydinolemus. 
 
Alatte päivittäin havaita, että olette todella saman planeetan asukkaita, yhtä perhettä, joilla on yhteiset ongelmat ja asiat. Ja alatte nähdä, että pystytte ratkaisemaan nämä ongelmat vain yhdistymällä rauhassa ja rakkaudessa luodaksenne uutta polkua eteenpäin.

Rakas Valoperhe, juhlimme kanssanne tätä suurta transformaatiohetkeä. 
 
Vuoden 2010 lopussa olimme ikionnellisia, kun maapallo teki ylösnousemushyppynsä vanhalta kolmannen ulottuvuuden aikajanalta uudelle viidennen ulottuvuuden aikajanalle. 
 
Tuossa kohtaa kaikista lopun ajan näkymistä tehtiin mitättömiä, koska maapallo ja kaikki sen elävät olennot harmonisoituivat uudestisyntymän ja uuden maan todellisuuden kanssa. 
 
Sitten elokuussa 2011, Leijonaportin aikaan, otitte toisen suuren askeleen eteenpäin, kun yhdistyitte kuudenteen ulottuvuuteen ja yltäkylläisyys- ja ilmentämisvirtoihin, jotka avaavat uuden maan. 
 
Te jotka olitte valmiita, ankkuroitte näitä energioita kristalliverkon ruusulinjoihin, noihin energiameridiaaneihin jotka kantavat Kosmista Kristus-tietoisuutta Jumalan Sydämestä planeetan Sydänverkkoon.

Nyt 11.11.11 Te jotka astutte moniulotteiseen tietoisuuteen tiennäyttäjinä, ankkuroitte seitsemännen ulottuvuuden ja ylösnousseiden valonmestareiden tietoisuuden. 
 
Teistä ei tule ainoastaan maatason todellisuuden mestareita, vaan yhdistytte myös henkimestaruuteen ja -viisauteen, mikä valmistelee teitä uuteen rooliinne uuden maan tilanhoitajina ja suojelijoina sekä uuden maatodellisuuden pitäjinä. 
 
Tämä yhteys merkitsee uskonnon loppua järjestäytyneenä kontrollointitapana ja yksilöllisen henkiyhteyden tunnistamista lopultakin Jumalan sydämen kanssa. Valon seitsemännessä ulottuvuudessa on selkeä ymmärrys Jumalan valosta kaikissa asioissa ja ilo Jumalan sydämen ja valon juhlimisesta pyhän "uskonyhteyden" ja rakkauden seremonioissa.

Teistä tulee myös oppaita ja opettajia niille, jotka vasta aloittavat heräämismatkansa ja jättävät kolmannen ulottuvuuden matriisin saavuttaakseen korkeamman tietoisuuden viidennen ulottuvuuden planeettamestaruudesta. 
 
Aivan kuten Te olette tehneet työtä osataksenne tämän uuden todellisuuden taidot, teitä kutsutaan näyttämään toisille, miten tullaan mestariksi, miten muistetaan, kuka on, ja kuljetaan Voimaantuneena ja Rakkaudessa.

Uudistumiskoodit

Rakkaat ystävät, kun lähestytte 11-11-11-porttia, alatte jo vastaanottaa uudistumiskoodeja. 
 
Nämä ovat valokoodeja, jotka aktivoivat ja energisoivat uudistumisprosesseja maan päällä. 
 
Uudistumiskoodit ovat kosmisen valon informaatiopaketteja tai latauksia, jotka sisältävät Jumalan sydämen ohjeita kaiken luomisen uudistamiseksi tässä kosmisen syntymän uudessa syklissä. 
 
Loppu on ohi - on todella syntymän ja alun aika.

Uudistumiskoodit aktivoivat valokehonne ja DNA:nne, kumpikin harmonisoitumiseksi jumalaisten moniulotteisten ihmiselämänmuotojen alkuperäisen suunnitelman kanssa ja uuden informaation vastaanottamiseksi ihmismuodon kehittämiseksi uusin tavoin. 
 
Tämä merkitsee, että on voimakkaita sähköenergioita, jotka lähettävät sähkövarausta vValokehon kautta fyysiseen kehoon, missä myös fyysinen DNA vastaanottaa uudistumis- ja elpymisinformaatiota.

Tämän uuden energian vaikutuksena on kiihdyttää valokehon ja fyysisen kehon taajuutta, mahdollistamaan korkeamman ja hienomman todellisuuskokemuksen niissä, jotka ovat valmiita ottamaan vastaan uudet taajuudet ja ruumiillistamaan ne uuden todellisuuden mestareina uuden maapallolla.

Laajemmin uudistumiskoodit vaikuttavat maaelämän jokaiseen puoleen, kun uudet viidennen ulottuvuuden matriisit ottavat muodon ja alkavat ilmentää uusia olemistapoja, jotka ilmaisevat ihmisen jumalaista rakkaus-, rauha- ja yltäkylläisyyskapasiteettia. 
 
Jokaista elämän puolta mietitään uudelleen ja jäsennellään harmoniaan uuden todellisuuden kanssa. 
 
Tämä prosessi kiihtyy, kun uudistumiskoodit on ankkuroitu ja maadoitettu uusiin maaverkkoihin.

Rakas valoperhe, Teidän etuoikeutenne on vastaanottaa ja ankkuroida tämä energia, niin että kaikki maan päällä voivat hyötyä yltäkylläisyydestä ja siunauksista, joita on virrannut maan päälle kuudennen tietoisuusulottuvuuden ankkuroimisesta saakka. 
 
Kaikkien on aika hyötyä ja näin vanha talousjärjestelmä, mikä sai aikaan köyhyyttä ja ekologista tuhoutumista, hajoaa, ja se korvataan uudella elintavalla, mikä nousee ja perustuu kestäviin ja eettisiin periaatteisiin, jotka takaavat kaikille ihmisen perusoikeudet ruokaan, suojaan, vaatteisiin ja koulutukseen sekä tilaisuuden kehittyä ja kasvaa sielusuunnitelmansa mukaisesti.

Nämä muutokset kehittyvät siitä ahdistuksesta ja kaaoksesta, mitä näette nyt ympärillänne. 
 
Te jotka tulitte maan päälle sellaisen sielusopimuksen kanssa, joka kutsuu uusiin yhteisöihin ja uusiin yhteiskunta ja -talousjärjestelmiin, kutsutaan nyt aloittamaan lahjojenne tarjoaminen ja harmonisoituminen korkeamman tarkoituksenne kanssa. 
 
Uudistumiskoodit aktivoivat ja kiihdyttävät niitä, joiden työnä on osallistua uuden maatodellisuuden uudistamiseen ja syntymään.

Rakkaat Ystävät, kun uudistumiskoodit virtaavat maahan Jumalan Kosmisesta Sydämestä, on hyvä aika miettiä, miten voitte harmonisoitua täydemmin sielutarkoituksenne ja uusien tulevien energioiden kanssa.

Sateenkaarisilta sekä indigo-kristallien rooli 11.11.11 - 12.12.12

On sieluryhmä tai sieluperhe, jonka erityinen sielutarkoitus käy nyt läpi merkittävän muutoksen. Tämä on indigo-kristallisieluperhe. 
 
Ensin heidän työnään oli antaa sysäys planeetan suureen heräämiseen ja transformoitumiseen haastamalla järjestelmät ja voimaantumalla, muistaen jumalaisen perintönsä ihmisenkeleinä ja aktivoiden heräämiseen ja transformoitumiseen vaadittavat DNA-valokoodit.

Nyt kuitenkin tämä ryhmä on siirtymässä uuteen rooliin, mikä mahdollistaa uuden maan muodostamisen. Indigo-kristallisieluperhe ovat sateenkaarisilta uuteen todellisuuteen. Nuoremmat ihmiset, pääasiassa alle 40-vuotiaat, antavat luovaa energiaa sinkoamaan uusia ideoita esiin teknologiassa, taloudessa ja sosiaalisessa vuorovaikutuksessa. Nämä uudet ideat ovat siemeniä, jotka itävät ja ottavat muodon uutena elämäntapana.

Kun tämä uusien ideoiden ja käsitteiden sateenkaarisilta on muodostettu, menette uuteen moniulotteiseen elämäntapaan, joka kunnioittaa maata ja kaikkia sen päällä eläviä, ja köyhyydestä tulee menneisyyden asia.

On monia indigo-kristalliolentoja - sekä nuoria että niitä, jotka ovat heränneet ja tehneet muutoksen - jotka ovat nyt valmiita ottamaan vastaan Uuden Sielutarkoituksen Uutta Maata Varten.

Tämä uusi sielutarkoitus harmonisoituu täysin uuden maan kanssa ja 12.12.12 - vuoden 2012 kotiintulojuhlaan - mennessä tämä sielujohtajaryhmä on kylvänyt uudet rakenteet ja yhteisöt, jotka vievät maan sateenkaarisiltaa pitkin ajan viimeiselle kolmoistähtiportille. 
 
Yhdeksän vuorokauden jaksolla, 12.12.12 - 21.12.12, saavutetaan lopullinen integroituminen ja harmonisoituminen kosmisen sydämen kanssa ja maa "nollataan" seuraavaan suureen kehityssykliinsä kohti Rauhaa, Harmoniaa ja Rakkautta.

Niinpä hyvin monet Teistä havaitsevat seuraavan vuoden aikana, että sielutarkoituksenne on muuttunut ja linjautunut uudelleen hyvin radikaalisti, kun aloitatte uuden inkarnaation samassa fyysisessä kehossa. 
 
Tämä merkitsee suuria muutoksia monien Teidän elämässä, kun valmistaudutte siihen, mitä kutsumme loppumuutokseksi tässä prosessissa vuonna 2012. 
 
Rakas uuden maan perhe, tähän mennessä olette jo tottuneet muutosvirtaan ja tiedätte, miten hyväksyä ja antautua sielunne kohtalolle sujuvasti ja iloisesti. 
 
Voitte olla varmoja, että olette siirtymässä ilon ja onnellisuuden paikkaan uudessa maatodellisuudessa.

11-11-11- indigo-ruusutähtiportti

Rakas valoperhe, marraskuussa 2009, ensimmäisessä 11-11-11-tapahtumassa, opastimme teidät kosmisen ruusutähtiportin ja oman henkilökohtaisen ylösnousemustähtiporttinne avautumiseen. 
 
Tämä oli kruunuchakran aktivointi solaarisen, galaktisen ja kosmisen keskuksen kanssa, mikä salli teidän alkaa kokea täyden yhteyden moniulotteisuuteen. Sitten päivänseisauksessa 2010 aktivoimme Sielutähtichakran ja Maatähtichakran, mikä salli Teidän maadoittaa ja integroida täysin nämä Uudet Energiat. 
 
Jokaisella Teistä joka on sallinut tämän transformaation, on nyt yhteyschakrat sallimassa puhkeamisen moniulotteiseksi ja kosmiseksi todellisuudeksi.

Tässä toisessa 11-11-11-tähtiportissa maapallo harmonisoituu ja yhdistyy kosmiseen kohtaloonsa. 
 
Aivan kuten Teistä tuli Valon Kultainen Malja ensimmäisessä 11-11-11-tähtiportissa, nyt maasta tulee Valomalja ja se täyttyy Kosmisesta Kristus-Energiasta!

Rakkaat, tämä merkitsee, että ylösnousseesta maasta on tullut pyhä ja se on täynnä Kristus-valoa ja jumalaista Ehdotonta Rakkautta. 
 
Se merkitsee, että ne jotka pyrkivät riistämään maata ja sen ihmisiä, eivät enää menesty. 
 
Jumalan suunnitelma ei enää salli tällaista käyttäytymistä tai tue tällaisia toimia. Vain ne jotka käyttävät vapaata tahtoa Rakkauden, Rauhan ja Harmonian valitsemiseen, kukoistavat uudessa todellisuudessa. 
 
Rauhantekijöiden on tosiaankin aika periä maa!

Juhlimme kanssanne 11.11.11!

11-11-11 - TOINEN KOLMOISTÄHTIPORTTI JA UUDISTUMISKOODIT

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: