WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 24. lokakuuta 2011

11-11-11- Portaalien Avautuminen



Arcturuslaisia kanavoinut Suzan Caroll 

(www.multidimensions.com)
21.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Rakkaat Arcturuslaiset, pitäisikö minun tietää jotain enemmän ajankohdasta 11.11.11? Lähdemmekö 3D-maapallolta tuolloin?

Rakkaat Ylösnousevat Ystävämme, huomaatteko, ettemme enää kutsu teitä "maadoittuneiksi"? 

Olemme muuttaneet nimeänne, koska olette muuttaneet värähtelytaajuuttanne. Tämän värähtelytaajuuden muutoksen vuoksi teillä kaikilla on transformaatio-oireita. 
 
Nämä oireet ovat erityisiä jokaiselle ihmiselle, koska jokaisella teistä on "heikko linkki", mikä on se maa-astianne alue tai toiminto, mikä värähtelee matalimmalla taajuudella. 
 
Kehonne matalimman taajuuden alueet ovat paikkoja, joihin tavanomaisesti talletatte stressinne ja pelkopohjaiset tunteenne.

Teidän on nyt aika "tyhjentää roskakori". 
 
Talletetun stressin ja pelon vapauttaminen aiheuttaa teille monia oireita ja fyysisiä epämukavuuden tunteita. Haluamme kertoa teille, että meidän perspektiivistämme monet teistä ovat lähes valmiita tämän prosessin osalta. Matkanne 11-11-11-portaalin läpi auttaa teitä irtipäästämään täysin kaikesta, mikä resonoi rakkautta matalammalla taajuudella. Itse asiassa, useimmat teistä valmistautuvat tähän vapauttamiseen päivittäisessä elämässään päättämällä keskittyä siihen, mitä rakastatte, ja havaitsemalla, että on äärimmäisen väsyttävää suorittaa tiettyjä arkisia askareita.

Oikeastaan "laitatte järjestykseenne" sen todellisuuden, minkä kanssa haluatte resonoida. Nimittäin uusi maapallo ei ole kaukana toisessa paikassa. 
 
Uusi maapallo on maan resonanssi, taajuus. Tätä taajuutta on ns. "pidetty paikoillaan" fyysisen maapallon koko ajan. Uusi maa on kirjanmerkki, mikä pitää yllä taajuuspolkua moniulotteiseen itseenne. Kali Yugan, Gaian sielun pimeän yön, äärimmäisten haasteiden vuoksi monet teistä ovat kadottaneet tiensä. 
 
11-11-11-portaalia jonka avaavat ja kokevat ylösnousevat ystävämme, pidetään avoimena tietoisuudessanne.

Kotipolun uudelle maapallolle ollessa auki, kaikki avaajanne aktivoivat progressiivisesti korkeampia ja korkeampia tietoisuustiloja. Selitetäänpä termiä "avaajat". Te olette avaajia - te kaikki jotka tietoisesti ja tiedostamatta unien ja mielikuvituksen kautta olette ensimmäisinä avaamassa omat sisäiset portaalinne. Sanomme "sisäiset portaalit", sillä kaikkia teitä korkeampiin ulottuvuuksiin kuljetaan sisältä. Sitten kun olette avanneet portaalinne, pidätte näitä portaaleja auki Gaian planetaarisen ylösnousemuksen nyt-hetkeen saakka. Jos ajattelette teillä olevan oireita nyt, niin odottakaa, kunnes pidätte auki portaalia viidenteen ulottuvuuteen. 
 
Kuitenkin tämän valtavasti lisääntyneen Moniulotteisen Valon ja Ehdottoman Rakkauden Virtauksen myötä prosessinne on nopeasti valmis.

Toisin sanoen, 11.11.11 avaa oven/portaalin. 
 
Jotkut teistä pitävät tätä portaalia auki auttaakseen Gaiaa sen ylösnousemusprosessissa ja jotkut teistä menevät oven läpi valmistellakseen tietä toisille. Kuitenkin tavallisesti ne jotka avaavat portaalin, pitävät tuota portaalia auki mahdollisimman pitkään. Tämä merkitsee "Ensimmäiset ovat viimeisiä" tai "Kapteeni pysyy laivassa" aivan viime hetkeen saakka. Näillä avaajilla ei ole mitään uhrautumisen tunnetta, sillä he kokevat samanaikaisesti sulkeutuvan 3D-maan ja kukoistavan 5D-maan todellisuutta.

Kahden todellisuuden kokeminen tietoisesti samanaikaisesti aktivoi täysin moniulotteisen käyttöjärjestelmänne ja laittaa teidät jatkuvaan kontaktiin moniulotteisen itsenne kanssa. 
 
Pystyttekö aina olemaan tietoinen tästä jatkuvasta yhteydestä? 
 
Se on seuraava haasteenne. Niiden luomisvoimat vahvistavat kovasti, jotka vapaaehtoisesti pitävät portaaleja auki. Itse asiassa, näemme monilla teistä jo olevan tämä kokemus.

Kun ajatuksenne ja tunteenne ilmentyvät aina vain välittömämmin, teidän tarvitsee keskittyä olemaan oman energianne mestari. Muistakaa, että energianne on tietoisuustila, jonka olette luoneet itsellenne sallimalla tiettyjen ajatusten ja tunteiden pysymisen aurassanne. Lisäksi seisoessanne avatulla ovella, energianne säteilee enemmän kuin koskaan ylösnousevan Gaian auraan. Kerromme teille haasteestanne täysin luottaen, että pystytte onnistuneesti täyttämään valitun tehtävänne.

Itse asiassa tiedämme, että todellisuudessa mihin ylösnousette, olette jo täyttäneet tuon tehtävän. Jos kuuntelette viime lausettamme aikaan sidotulla 3D-ajattelullanne, olette hyvin hämmentynyt. Kolmannen ulottuvuuden ajattelunne on yksi ensimmäisiä asioita, joista teidän on päästettävä irti. Paras tapa vapautua tästä vanhanaikaisesta ajattelusta on ottaa vastaan se ehdottoman rakkauden virta, mitä lähetämme teille nyt-hetkeenne! 
 
Ehdoton Rakkaus on multiversumin parantava voima ja korkein muuntamistaajuus.

Teille sanotaan lentokoneissanne: 
 
"Hätätilan sattuessa laittakaa happinaamari ensin itsellenne, jotta voitte laittaa sen myös toisille." Samalla tavalla sanomme, että rakastakaa ehdottomasti ensin itseänne, jotta voitte paremmin rakastaa ehdottomasti toisia.

Arcturuslaiset

11-11-11-PORTAALIEN AVAUTUMINEN



Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
_________________
Eternal Return - Constance Demby
Enya - Water shows the hidden heart
Valon Soturit Foorumin Ylläpitäjä

Ei kommentteja: