WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 29. lokakuuta 2011

11-11-11 Lähdekoodiaktivointi


Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.net)
27.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


"Haluaisimme aloittaa tällä: onneksi olkoon! 
Olette virallisesti kiitoradalla uudelle maapallolle." 
-Plejadien korkea neuvosto

Odotusta


Tässä sitä ollaan … Maya-kalenterin pitkään odotetun päättymisen kynnyksellä - tuon tietoisuuskehityksen 16.4 miljardin vuoden muinaisen ja tarkan "ajanpitäjän". Ympäri planeettaa tapahtuu hyvin paljon asioita tukemaan uuden evoluutiosyklin ilmestymistä, mutta tapahtuma mikä todella räjäyttää mieleni, on Maya-vanhimpien seremoniallinen pyhiinvaellus, kun he kantavat 13 kristallikalloa USA:n rannikolta toiselle, mikä huipentuu (hyvin pyhään) Maya-kristallikalloseremoniaan. (Matka alkaa Manhattanilta 27.10.11. ja päättyy Los Angelesiin 11.11.11.) Yksityiskohtia täältä (englanniksi) www.spiritofmaat.com/oct11/crystal_skul ... image.html.

Niille joille kristallikallojen merkitys ei ole tuttu, niin Cal Garrison sanoo:

"… näiden muinaisjäännösten sanotaan sisältävän informaatiota planeettamme historiasta ja ihmiskunnan tulevaisuudesta. Kaiverrettuna puhtaasta kvartsikristallista ja muista kristalleista, kuten jadesta, kallot generoivat energiakentän, mikä aktivoi ihmistietoisuutta niin, että se laajentaa havaintoamme todellisuudesta. Perimmiltään ne ovat hengen ilmentymistä muotoon, mikä nyt auttaa muuttamaan Äiti Maan magneettitaajuutta. Kun kallojen henget herätetään seremoniallisesti, muinainen viisaus - viisaus mitä on säilytetty kristallimatriisissa aioneita - tulee yhtenäiskenttään ja täyttää kollektiivitietoisuuden kaikella tiedolla kaikesta, mitä on tapahtunut planeetalla viimeisten 26000 vuoden aikana ja kenties sitä aiemminkin."

Kun ajattelee, että kaikki tuo pyhä energia yhdistyy alle 100 kilometrin päässä minusta, se on melko makeeta … niin makeeta, että jos virityn siihen, se ärsyttää jokaista kehoni solua sellaisella vaistomaisella jännityksellä, mitä pystyn hädin tuskin hillitsemään. 
Se on kummallista ottaen huomioon, että tuskin ymmärrän kaiken sen seuraamuksia.

Ja jos mietit, mitä tämä merkitsee meille … No, Plejadilaiset sanovat, että kestää noin kaksi viikkoa lisäselkeyden integroiminen siitä, mitä tämä merkitsee niille tiennäyttäjille, jotka kohta astuvat täydemmin jumalaiseen rooliinsa ja tarkoitukseensa "aktiivisessa tehtävävaiheessa", ja kestää noin vuosisata tai seitsemän sulatella se, mitä tämä evoluutiohyppäys merkitsee planeetalle kokonaisuutena. 
Yleisesti ottaen aika tästä 11-11-porttiin on täynnä potentiaalia ja tietoinen osallistumisemme tähän pyhään käytävään on erittäin voimakasta ja se voi tuntua hyvin todellisesti rukoilun, meditoinnin, visualisoinnin tai vain asian ajattelemisen kautta.

Yksi asia jonka jo tiedämme … no, kaksi asiaa: 
1) fyysinen kehomme ei ole vielä saanut sitä vihiä, mitä se tarvitsee siirtyäksemme asemiin ja 
2) sen energia, mikä on tulossa, sykkii niin elävästi, että voimme kirjaimellisesti tuntea verhon läpi tukemme olevan syntymässä. Uusi ja aito elämämme on niin lähellä meitä nyt, että se on kiusoittelevaa. Jos virityt siihen, tuntuu kuin jouluaatolta … se vain saattaa olla se jouluaatto, jonka olit lapsena flunssassa :(

Meillä on jotain aavistusta, mitä voimme saada lahjaksi, mutta emme OIKEASTI tiedä sitä varmasti … ja siinä on kaiken tämän jännitys. 
Olemme ehdottomasti tehneet toivelistamme - luultavasti monta kertaa uudestaan - mutta Näkymättömät sanovat, että toiveemme kalpenevat sen rinnalla, mitä varastossa on.

"Voimme Teidän laillanne tuntea tilanteen lähentymisen sykkivien energioiden rakentuvan sfäärissänne ja olemme aivan yhtä ilahtuneita siitä, mitä jokainen teistä, uuden maan suojelijat, kohta kokee itsessään ja todistaa toisissa." 
-Plejadien neuvosto

Sen tosiasian lisäksi, että olemme lopultakin kiipeämässä ulos siitä syvästä tyhjiöstä, missä olimme jumissa useita viikkoja, juuri mikään ei ole vielä muuttunut ulkopuolella. 
Meidän täytyy edelleen hoivata kehoamme ja pysyä keskittyneenä sydäntilaamme, samalla kun sallimme moniulotteisen itsemme syntyä täysin ja ottaa muodon. 
Ne jotka ovat valmiita, tekevät pohjustusta tullakseen virallisiksi uuden maan vartijoiksi ja valvojiksi, kaiken luomisen suojelijoiksi ja aineellisen maailman mestareiksi täällä ja johtaakseen ihmiskunnan rakkauden täyteen laajuuteen kunniakkaalla esimerkillä.

11.11.11


"Hetki mitä jokainen Teistä on odottanut, hetki mitä olemme sanoneet "aluksi", lähestyy. 
Tästä ovat merkkinä ne massiiviset energiat, joita jouduttaa 11-11-tähtiporttiportaalin avautuminen 11.11.11. 
Se on monumentaalista, mitä tämä merkitsee tiennäyttäjille, sillä tämä ryhmä asettaa maan päälle fyysisesti mallin kaikkien muiden asukkaiden seurattavaksi." 
-Plejadien neuvosto

Viime kuussa, 10.9.11, "biomikropiirimme" ilmeisesti käynnistettiin uudelleen. 
Olimme käyneet läpi valtavan (lue: uuvuttavan) päivityksen kesäkuukausina siitä vastenmielisestä pimennyskolmikosta, mikä ravisti jokaista meitä ytimeen saakka. 
Ja sitten syyskuussa Isä-Äiti Jumala painoi jumalihmisen nollausnappulaa käynnistääkseen uuden käyttöjärjestelmämme. 
Luultavimmin nukuit tämän läpi samalla tavalla, kuin nukuimme suurimman osan syyskuuta. Itse asiassa, kun nyt ajattelen asiaa, et ehkä edes muista koko syyskuuta.

No, ihan sama - ei varmasti ensimmäinen kuukausi jonka "ohi" nukuimme, vaikka rukoilkaamme, että viimeinen? 
Joka tapauksessa, nyt kun meidät on päivitetty ja uudelleen käynnistetty, orientoidumme taaaaaaas uudestaan ja se merkitsee aina tavallisia solumuutoksia (lue: väsymystä), mistä suurin osa tällä kertaa liittyy vasta ladattuun ohjelmointiimme, mihin sisältyy integroitu ymmärrys siitä, että jokaisella solulla on älykkyys. (Lisää tästä tulee pian)

"Biomikropiirimme" sopeutuu yhdistymään niihin uusiin koodeihin, joita saamme jo tulevasta 11-11-tähtiporttiportaalista. 
Suuren keskusauringon lähettämä säteily koodaa biologiamme uusilla valtuutuksilla ja uusilla toimintaohjeilla ja Plejadien korkea neuvosto haluaisi meidän tietävän, että uusi ihmisaparaatti on hyvin varustettu käsittelemään näitä muutoksia. 
Kuitenkin saattaa olla eduksi niille, jotka kokevat suuria vaikeuksia, käyttää monia ulottuvillamme olevia menetelmiä auttamaan siirtymän helpottamisessa kehomme osalta sekä antamaan paljon kaivattua nostetta tunnepuolen ja mielen hyvinvoinnillemme.

Kuulen, että joillakin ihmisillä on vaikeuksia sopeutua näihin uusiin taajuuksiin, ja niille jotka ovat raskaasti ruumiillistumisprosessissa, tämä on vain muistutus siitä, ettei meidän tarvitse kärsiä näiden muutosten läpi yksin - apua on saatavilla, jos sitä tarvitsee. 
Plejadien neuvosto sanoo, että täällä on monia ihmisiä tukemassa meitä erityisesti näiden muutosten läpi ja että ellemme hyödynnä näitä lahjoja ja anteja, voimme ryöstää itseltämme suuren tilaisuuden - ei vain selviytyä näistä muutoksista, vaan kukoistaa niissä. 
Fyysinen keho tarvitsee huolehtimista ja hoivaa, kun sitä herätetään henkiin valokehoksi, mutta tulevien taajuuksien ei tarvitse pommittaa järjestelmäämme tavoilla, millä olemme tottuneet kokemaan ne, jos avaudumme tukemisen mahdollisuudelle.

Yleisesti ottaen kuulen, että 11-11-portti tuo järeitä energioita, jotka riippuen paikasta, missä olemme matkallamme, joko sinkoavat meidät vapauteen tai tuovat esiin uuden mönjäkerroksen - tai kumpaakin.  
Kaikissa tapauksissa se on henkilökohtaisen evoluutiokehityksemme seuraava taso ja tämä merkitsee, että biologisiin puoliin on tartuttava - riippumatta siitä, ylösnousemmeko enkeli-ihmiseksi vai emme. 
Kokemus on opettanut meille, että mikä tahansa energiaräjäytys tai merkittävä portaaliavautuminen merkitsee enemmän lepoa, rentoutumista ja vaaditaan pysähtymisaikaa. 
Kukaan ei odota sitä innolla, mutta ainakin olemme niin lyötyjä jo tähän mennessä, että on melkein mahdotonta vastustaa enää. 
Luulisin näin tapahtuvan hyväksemme, mikä on mukavaa.

Omavaraiseksi tulemisesta


Plejadien korkea neuvosto puhuu paljon äskettäisestä vapautumisestamme viimeisistä ja syvimmistä karmamalleistamme ja että alamme jo nähdä tämän siinä, ettemme ole enää tunnesäikeillä kiinnisidottuja toisiin ihmisiin, paikkoihin tai tapahtumiin, jotka kerran määrittelivät tai rajoittivat meitä. 
Olemme nyt kykeneviä ja valmiita elämään ykseyden periaatteen mukaisesti. Tämä merkitsee, että olemme integroituneet mielen ja tunnepuolen ymmärrykseen siitä, mitä merkitsee olla vapaa karmanpyörän toistuvista kierroista ja yhdistyä taas aitoon sisäiseen voimalähteeseemme.

Alamme nähdä tätä vapautta itsessämme ja henkilökohtaisissa suhteissamme, missä kohtaamme taas niitä vanhoja ongelmia, vanhoja haavoja, jotka kerran halvaannuttivat meidät, mutta nämä samat tilanteet tuntuvat nyt voimaannuttavilta - voimaannuttavilta siinä mielessä, että pystymme näkemään arvon näissä dynamiikoissa, tuntemaan kiitollisuutta niiden opetuksista ja kunnioittamaan niitä kasvuoppitunteja, jotka ovat todella meidän, ja samalla päästämään irti kaikista vastuutunteista siihen, mikä EI ole meidän.


Meistä on tulossa omavaraisia ja itsestään vastuussa olevia mestariolentoja ja tunnesotkut joita muut ovat meihin heijastaneet, ovat nyt HYVIN selviä, mikä merkitsee, että ne voidaan katkaista. Tämä merkitsee myös, että kun olemme irrottautuneet näistä jäljellä olevista kiinnityssiteistä, alamme elää todellisesta itsenäisyyden, omavaraisuuden ja vapauden tilasta, mikä mahdollistaa meille aidon itsemme tuntemisen ennen kokemattomilla tavoilla.


"Tämä aika elämässänne hämmästyttää teitä - huomaatte ilmestyvän vahvuuksia, lahjoja ja taitoja, joita ette koskaan tienneet olevan. Joissain tapauksissa alatte tuntea itsenne tavalla, mikä saa aikaan sellaisen itsensä rakastamisen ja kunnioittamisen tunteen, minkä luulitte mahdolliseksi nähdä tai tuntea vain toisissa. 
Vaikka tosiasiassa - sanomme tämän - ne asiat, joita olette niin kovasti kunnioittaneet toisissa, olivat vain heijastuksia omista integroimattomista piirteistänne - siis tähän saakka." 
-Plejadien neuvosto

Näkymättömät tuovat tämän informaation meille, jotta voimme tuntea yhteyden siihen tosiasiaan, etteivät meitä enää sido epätotuuden, harhan tai sen polaarivastakohdan ulkoiset merkit, mitä he kutsuvat itsensä liioittelemiseksi, sillä uusi todellisuutemme on, että olemme paljon, paljon enemmän, kuin olemme koskaan käsittäneet, ja tämän muistamisen lahjat ovat olleet hyvin ansaittuja. 
He mainitsevat myös, että kun paljastamme totuuden todellisesta kapasiteetistamme aineellisen maailman mestareina, paljastamme nämä totuudet myös toisille, mikä on osittain tarkoituksena tulemisesta Kristus-avataraksi maan päällä - jakaa säteilyämme kaikkien kanssa, jotka kutsuvat, opettaa esimerkillä ja suoda toisille sitä universaalia rakkautta, mitä virtaa kehossamme ja soluissamme.

"Sitä paitsi, olemme ylpeitä, kun osallistumme ja todistamme merkityksellisimmän "ajan" kehittymistä historiassa. Olemme galaktisen alkuperänne edustajia ja näin mekin olemme panostaneet paljon kehitykseenne. 
Tämän portin kautta keskitytte universaaliin yltäkylläisyyteen ja armoon ja tämä merkitsee, että jokaisesta teistä joka pukee ylleen kunniaviitan, tulee universumi itselleen. 
Tiedämme, että tämä saattaa nyt näyttää Teille saavuttamattomalta, mutta tietäkää tämä: kun aurinko säteilee viimeisenä päivänä, vilpittömän uusi päivä sarastaa."
-Plejadien neuvosto

Moniulotteiseksi tulemisesta


Koemme pian elämää moniulotteisena olentona, minkä Plejadien neuvosto sanoo olevan ihastuttava hanke - "tapa elää hahmottaen samanaikaisesti monia tietoisuusulottuvuuksia ja kyky keskittyä yhdistämään ne kerralla." 
Tähän meillä ei ole mitään kontekstia, joten Plejadilaiset haluaisivat antaa parhaan kykynsä mukaan pienen viitekehyksen niille, jotka astuvat tähän uuteen maisemaan.

"Olette ensimmäinen sieluryhmä, joka käyttää koko ihmispotentiaaliaan ja Kristus-modandikykyjään. 
Tämä merkitsee, että Te jotka astutte johto- tai maan tilanhoitajarooliin, olette käyneet läpi 12 DNA-säikeen täyden aktivoinnin ja mahdollistaneet samalla sen tekemisen ylisielunne laajentumille. 
Tämä on uuden moniulotteisen ihmisrodun alku, siementen kylväminen mikä aloittaa ihmiskunnan pitkän evoluutiokotimatkan." -Plejadien neuvosto

Valitettavasti työni on aina vähän minua edellä, joten minulla ei ole täyttä ymmärrystä, mitä tämä kaikki merkitsee, mutta sen kyllä tajuan, että ne jotka resonoivat tämän totuuden kanssa - eli ne jotka tuntevat tämän olevan totta - juurruttavat tämän todellisuuden ihmismatriisiin, näin sallien ihmisgenetiikkamme vääristymien palaamisen alkuperäiseen suunnitelmaansa. He sanovat, että tämän biologinen ylösnousemus varmistaa meille - uuden ihmisrodun leviämisen - ja ilmeisesti meitä on täällä monia käyttämässä tämän jumalaisen mahdollisuuden.


Niille joita kutsutaan suojelija-, tilanhoitaja- tai johtajarooliin, 11-11-11-portti antaa kyvyn ankkuroitua moniulotteisuuteen, mutta myös avata oven sisäiseen Kristus-sydämeen, mikä komentaa pyhien timantinkovien hiukkasten käyttöä (perustason hiukkaset, jotka luovat RAKKAUDEN kaikki fyysiset ilmentymät). 
Tämä avautuminen valmistelee meidät käyttämään magneettivärähtelyn lakeja - luomisen universaali malli uudella maapallolla.

Kutsu Melchizedekin veljeskunnalle


Uusi kenttämatriisi minkä ovat pohjustaneet omistautuneet valonkutojat tälle planeetalle, sykkii portaaleillaan ennenkuulumatonta muutospotentiaalia, mutta pääsyn näihin portaaleihin voivat aktivoida vain ne, joilla on "universumin avaimet". Nämä avainkoodit on upotettuna uuden ihmismatriisin DNA:han ja pelkällä olemassaolollaan ne avaavat koodit, joita vaaditaan planetaarisen ylösnousemuksemme seuraavalle tasolle.


Ne jotka avaavat nämä portaalit, ovat saaneet loppuun ensimmäisen tason palvelutehtävänsä ja valmistautuvat vastaanottamaan uusia toimintaohjeita. Nämä toimintaohjeet vapautetaan sen aktivoinnilla, mihin Plejadien neuvosto viitaa "lähdekoodina" DNA:ssamme, mikä on ilmeisesti SE sisäänpääsykoodi, joka vaaditaan mahdollistamaan täydellinen moniulotteinen osallistumisemme kristalliverkkoon. 
Siihen sisältyy uusi maatehtävämme tai "jumalaisen palvelumme seuraava taso" tällä planeetalla.

"Haluaisimme tehdä selväksi sen seikan, että ne jotka aktivoituvat tälle palvelutasolle, tekevät tehtäviä, joita vaaditaan ihmiskunnan valmistelemisessa ylösnousemiseksi moniulotteiseen tietoisuuteen. 
Tämä merkitsee, että jokainen Teistä joka on koodattu uudella ihmisprototyypillä, lähtee uudelle matkalle yhdessä kosmisten vihittävien sieluryhmänä, Melchizedekin veljeskunnan kautta. 
Tämä veljeskunta on korkein - sielukollektiivi täällä maan päällä tänä aikana ja sillä on tehtävä herättää koodit ihmisissä Kristus-mallin ja pyhän kanssaluomismallin henkiinherättämiseksi. Niitä jotka ovat tehneet sopimuksen palvella tällä tavalla, Melchizedekin veljeskunta kutsuu nyt esiin uuden tason toimintaohjeiden mukaan." 
-Plejadien neuvosto

Kaikki te jotka resonoitte tämän informaation ja/tai Melchizedekin veljeskunnan kanssa, kylvätte ihmiskuntaan sen kosmisen älykkyyden, mitä vaaditaan muutoksen tekemiseksi vuoteen 2012.


"Kunnioitamme omistautumistanne ja määrätietoista kykyänne olla henkilökohtaisesti tinkimätön ja kunnioitamme teitä tämän planeetan ihmis-galaktisina valvojina. Pitäkää päänne pystyssä, sillä astutte kohta ruumiillistuneen olemassaolon ylimpään muotoon. 
Katselemme päämajastamme, kun otatte viime askeleet suuruuteen, aitoon galaktiseen perintöönne ja tähtikotiin." 
-Plejadien neuvosto
Nähdään toisella puolella …Onnellisia polkuja!  
Lauren
11-11-11 - LÄHDEKOODIAKTIVOINTI
 lue:

Ei kommentteja: