WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 15. syyskuuta 2011

Yhteys

Monet Teistä ovat kuulleet tai lukeneet säteistä, joita on tuhansia - jokainen värähdellen omanlaistaan lähteen energiaa.

Jos olet kanavana kahdelletoista perussäteelle, niin sinulla on mahdollisuus musiikin ja meditaation, tai mieluiten molempien yhdessä, avulla värähtelyäsi nostaa näiden kahdentoista perussäteen korkeammille oktaaveille. Tämä vaatii puhdistautumista/irrottautumista alemmista värähtelyn taajuuksista. Violetti Liekki on yksi voimakkaimmista puhdistajista. Korkeammissa oktaaveissa säteiden alkemistisuus eli muuntavuus ilmenee hetkessä.


Otetaan yksi esimerkki. 12. säteen energia on väriltään kultainen, jonka edustaja oli/on valon ylösnoussut mestari Sananda, jonka monet edesmenneenä Jeesuksena tuntevat. 12. säde annettiin ensimmäisen kerran siis ihmiselle nimeltään Jeesus, joka ylösnoustessaan sain henkisen nimensä Sananda. Tämä kultainen energia on alkemistinen. Sanandan kultaista energiaa korkeammassa oktaavissa värähtelevä kultainen energia sisältää paljon 12. säteen energiaan verrattuna erittäin suurta voimaa, valoa, jota monikaan ihminen ei tuhoutumatta voi vielä vastaanottaa. Tämän uuden, korkeammin värähtelevän kultaisen energian "valvoja" tai kantaja on arkkienkeli Eluthiel.


Jos ja kun haluatte yhteyttä korkeampiin energioihin/olomuotoihin, muistakaa pyyntöänne ennen Violetin Liekin puhdistavaa energiaa jokaiseen chakraanne ja auraanne. Virrattakaa tätä energiaa myös Äiti-maalle, sen ytimeen saakka. Universumin ytimestä maan ytimeen ja takaisin. Tuntekaa olevanne tämän jälkeen puhdas, energioita virtaava kanava. Violetin liekin kantaja on mm. valon mestari Saint Germain.


Yhdistyessänne korkeampiin energioihin saatte viestejä väreinä, kuvina, sanoina, ääninä, musiikkina, tunteina, tuntemuksina... ihan kaikkea mahdollista. Katso, kuuntele ja tunne. Välitä saamasi maan olomuodoille, niille, jotka viestiäsi kauttasi ovat pyytäneet, sanattominakin.


Universumin valon, rakkauden ja rauhan kanaviksi teitä kaikkia nyt kutsutaan, maaplaneetan ylösnousemusprosessin työkaluiksi. Yhteistyöhön valon mestarit ja enkelit sinut nyt haluavat, valon korkeiden energioiden kanavaksi sinut tahtovat. Sano kyllä tällaiselle kutsulle?

Ei kommentteja: